J.L. GOLINVAUX

Particuliere bedrijvenGezondheidszorg • J.L. GOLINVAUX
Private companiesHealth Services • J.L. GOLINVAUX

Contactgegevens J.L. GOLINVAUX: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data J.L. GOLINVAUX: address, phone, fax, email, website, opening hours

J.L. GOLINVAUX

Regio (region): N\A, België

Adres (address): BOULEVARD MARTIN 16; 1340; OTTIGNIES-LOUVAIN-LA-NEUVE, België

Telefoon (phone): 10616378 (+32-10616378) 10616378 (+32-10616378)

Fax (fax): +32 (53) 158-22-29 +32 (53) 158-22-29

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) J.L. GOLINVAUX: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "J.L. GOLINVAUX"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "J.L. GOLINVAUX"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van J.L. GOLINVAUX, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen J.L. GOLINVAUX. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of J.L. GOLINVAUX, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees J.L. GOLINVAUX. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti J.L. GOLINVAUX
Products information J.L. GOLINVAUX

BTW identificatienummer (tax): BE08011749267
Ondernemingsnummer: 6730468750
Hoofdstad (capital): 789,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 115,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2010

Activit茅s: Formation Professionnelle en Informatique.. Activit茅s: Orthophonistes.

Product categorie (product category): Formation and enseignement. Traitements param茅dicaux

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor J.L. GOLINVAUX
(Get full report from official database of BE for J.L. GOLINVAUX)

Aanvulling soorten activiteiten voor J.L. GOLINVAUX
Addition kinds of activities for J.L. GOLINVAUX

5735. Record en vooraf opgenomen tape winkels | Record and prerecorded tape stores
596100. Catalogus en postorderhuizen | Catalog and mail-order houses
20350200. Ingelegde groenten en fruit | Pickled fruits and vegetables
26760202. Panty liners: gemaakt van gekocht papier | Panty liners: made from purchased paper
36519900. Huishoudelijke audio- en videoutrusting, niet inbegrepen | Household audio and video equipment, nec
50850102. Bakken en containers, opslag | Bins and containers, storage
51370102. Bontkleding, vrouwen en kinderen | Fur clothing, women's and children's
51420201. Vissen, bevroren: verpakt | Fish, frozen: packaged

Werken bij J.L. GOLINVAUX: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in J.L. GOLINVAUX: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor J.L. GOLINVAUX. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for J.L. GOLINVAUX. Looking for open vacancies in other companies

  • buschauffeur (m/v/x) (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: STAD GENT

    Type: Examen openbaar bestuur (niet SELOR)

    Dit is dé job voor jou, want: Je bent verantwoordelijk voor het veilig vervoeren van personen met een bus. Het gaat vaak over busvervoer van leerlingen en hun begeleiders van de diverse onderwijsinstellingen naar zwembaden, sporthallen, toneelvoorstellingen, daguitstappen/schoolreizen en/of terug, maar kan ook over ander busvervoer gaan bijvoorbeeld in kader van speelpleinwerking, teambuilding activiteiten etc. Je volgt de meest efficiënte route op een veilige manier, zowel voor jezelf, de passagiers als andere weggebruikers. Je laadt en lost de valiezen/andere bagage. Samen met je collega’s zorg je voor een goede dienstverlening aan de klant (hoofdzakelijk onderwijsinstellingen). Je zorgt dat de bus tip top in orde blijft en dat hij goed onderhouden wordt. Ook zorg je ervoor dat de loods waarin de bus gestald wordt, proper blijft. Het goed onderhouden van de bus betekent dat je: tijdig tankt essentiële onderdelen regelmatig controleert de buiten- en de binnenkant van het voertuig reinigt defecten aan het voertuig meldt het onderhoud en de keuring van het voertuig opvolgt. Indien er zich problemen voordoen (vb. files, bus in panne,…) breng je de dispatcher/je leidinggevende onmiddellijk op de hoogte. Je vervult uitvoerende administratieve, technische of onderhoudsopdrachten tijdens wachttijden. Je werkt conform de uurregeling zoals vastgelegd in het arbeidsreglement. Voor deze functie vragen wij de nodige flexibiliteit naar uren toe (er kan vb. ook ochtend- en avondwerk gevraagd worden). Je werkt in omstandigheden die een goede fysieke conditie vereisen.

  • Machineoperator (m/v) (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant zijn wij op zoek naar een gemotiveerde machine operator met een passie voor staal. Je werkt in een 2-ploegensysteem of vaste nacht. Wat ga je doen? - Bedienen CNC-gestuurde machines - Werken met boor-en zaagmachines - Aanvoeren van de benodigde materialen - Controleren van geproduceerde stukken - Afvoeren van afgewerkte staalelementen - Gegevens voor productie- en kwaliteitsopvolging registreren - Opmerken van storingen

  • Automecanicien (WAANRODE)

    Regio: WAANRODE

    Bedrijf: IMPACT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant regio Tienen - Diest zijn we momenteel op zoek naar een ervaren automecanicien. Je wordt ingeschakeld voor allerhande reparaties en herstellingen aan de personenwagens. Je voert de kleine en grote onderhouden uit. Kennis van elektriciteit van de wagens is een grote troef maar jouw takenpakket bestaat overwegend uit mechanische herstellingen en onderhouden van de wagens Door je leidinggevende capaciteiten, ben je in staat om andere techniekers aan te sturen waar nodig, de planning op te maken volgens prioriteit en de werken te verdelen.

  • Asfaltmedewerker (MACHELEN)

    Regio: MACHELEN

    Bedrijf: SYNERGIE CONSTRUCT MECHELEN

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een gekende firma in de wegenbouw zijn wij op zoek naar ervaren asfaltmedewerkers. Heb jij ervaring in asfaltteringswerken? Ben jij een geboren wegenwerker? Solliciteer dan nu! Je takenpakket als asfalteerder zal bestaan uit: Het leggen van asfalt zowel manueel als machinaal Afwerking van de asfalt Assisteren van de machinisten

  • Receptionist garage (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant, een A-merk garage, zijn wij op zoek naar een receptionist regio Herentals. Wij zijn op zoek naar een Administratief bediende verkoopsadministratie Trucks. Jouw verantwoordelijkheden situeren zich op vlak van de administratieve ondersteuning van de Truck Business Advisors. Samen met hun vorm je een sterk team om aan de noden van de klanten te voldoen. Je taken betreffen o.a.: plaatsen & opvolgen van bestellingen, opvolgen van klantendossiers, contacten met opbouwers, opvolgen van leveringen, bijkomend soms afleveringen verzorgen. Bovendien onderhoud je rechtstreeks contact met de verschillende afdelingen (business advisors, werkplaats, ..)

  • Lifttechnieker (MEETKERKE)

    Regio: MEETKERKE

    Bedrijf: Q JOBS

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf in volle groei zijn we op zoek naar een lifttechnieker. Je hebt minstens een jaar ervaring en bent in staat om zelfstandig te werken. Je komt terecht bij mensen thuis dus je komt verzorgd voor de dag.

  • Student verkoper VERO MODA Oostende (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: BESTSELLER BELGIUM

    Type: Studentenjob

    VERO MODA OOSTENDE IS LOOKING FOR A STUDENT WORKER Zit fashion in je bloed en wil je ook graag aan de slag als ambassadeur van VERO MODA? Solliciteer dan nu voor de functie van student verkoper! We look forward to hearing from you! JOBVERANTWOORDELIJKHEDEN: Service is bij VERO MODA prioriteit: wij willen elke klant een onvergetelijke winkelervaring bieden; Je zorgt voor het op orde houden van de winkel (plooien, ophangen, presenteren) en het aanvullen van de stock; Je verzorgt een correcte en snelle verwerking van leveringen (goederen uitpakken, kleding beveiligen en labelen); Je doet kassaverrichtingen, ontvangt betalingen en staat in voor de dienst-na-verkoop; Je kent de veiligheidsprocedures en leeft deze nauwgezet na.

  • Jobstudent Accountancy (tijdens het jaar) - regio Oostende (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Studentenjob

    Dit voor een familiaal en groeiend bedrijf, in de regio Middelkerke-Oostende. Als Jobstudent Accountancy heb je volgend takenpakket: helpen en ondersteunen van de Financieel Verantwoordelijke en Zaakvoerder; inboeken van aankopen, verkopen en financieel; cijfers helpen voorbereiden en interpreteren; ad hoc opdrachten. Door te solliciteren op deze baan, erkent u dat u de volgende voorwaarden hebt gelezen en accepteert : https://www.roberthalf.be/nl/legal-information/privacyverklaring

  • Etudiant(e) - week-end (HERSEAUX)

    Regio: HERSEAUX

    Bedrijf: ADECCO MOUSCRON

    Type: Studentenjob

    Pour une friterie, snack de la région de Mouscron, Adecco cherche des étudiants motivés pour assurer le service du midi et soir durant les week-ends. Votre rôle sera de servir les clients, prendre les commandes et de préparer les hamburgers, frites....

  • TECHNIEKER (DUDZELE)

    Regio: DUDZELE

    Bedrijf: SEABRIDGE

    Type: Vaste Job

    - U maakt deel uit van een onderhoudsteam dat zorgt voor de onderhoudsactiviteiten van een logistieke site met productiezone voor ontvangst, bewerking, opslag en distributie van groene koffie. - In samenwerking met uw collega’s van het onderhoudsteam dient u te waarborgen dat technische installaties, gebouw en omgeving op regelmatige basis gecontroleerd, hersteld en onderhouden worden op een kostefficiënte wijze. - U staat in voor een optimale werking van het machinepark. - U staat in voor het analyseren en oplossen van ongeplande machinestoringen. - In opdracht van uw diensthoofd, zorgt u samen het het onderhoudsteam voor een goede uitvoering van de werken. Door analyse denkt u mee aan technische optimalisaties ter minimalisatie van onderhoudskosten en verhoging van de performantie. - U geeft technische ondersteuning aan het productieteam indien noodzakelijk. - Indien nodig helpt u bij de productie. - U zorgt eveneens voor de documentatie en registraties van het onderhoud. - U werkt in een 3-ploegenstelsel (geen weekend- of nachtwerk).

  • Onderhoudstechnieker huis- en goederenliften (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Vaste Job

    Ben je gepassioneerd om onderhoud en herstellingen uit te voeren op diverse apparatuur waaronder liften?Ga je graag bij klanten langs om mensen verder te helpen of werk je graag in een bedrijf? Dan is dit de ideale job voor jou! Als onderhoudstechnieker sta je in voor de plaatsing, installatie, onderhoud en herstellingen om aan diverse apparatuur uit te voeren, dit kan bij mensen aan huis zijn, nationaal, of lokaal, bij een bedrijf.

  • Koks (M/V) weekends/feestdagen (uren en dagen in samenspraak) (ROTEM)

    Regio: ROTEM

    Bedrijf: JAEKEN JACKY

    Type: Flexijob

    Traiteurdienst Jacky Jaeken Wij zijn op zoek naar koks (M/V) voor ons te helpen in de weekends en op feestdagen. Wordt u ons nieuw teamlid?

Zoek naar antwoorden van J.L. GOLINVAUX in sociale netwerken
Look for responds of J.L. GOLINVAUX in social networks

Lees alle opmerkingen voor J.L. GOLINVAUX. Laat een reactie achter voor J.L. GOLINVAUX. J.L. GOLINVAUX bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for J.L. GOLINVAUX. Leave a respond for J.L. GOLINVAUX. J.L. GOLINVAUX on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie J.L. GOLINVAUX op de google maps. Adres en contacten J.L. GOLINVAUX
Location of J.L. GOLINVAUX on the google maps. Address and contacts of J.L. GOLINVAUX

Andere gerelateerde bedrijven als come J.L. GOLINVAUX J.L. GOLINVAUX: Van Asbroek G | ENSAS | GRAPHIC STUDIO NO & ME | ADRIAAN VAN TILBORG | BIK

Other related companies as J.L. GOLINVAUX: Van Asbroek G | ENSAS | GRAPHIC STUDIO NO & ME | ADRIAAN VAN TILBORG | BIK

J.L. GOLINVAUX is een bedrijf dat 2010 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is J.L. GOLINVAUX, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08011749267. Het bedrijf J.L. GOLINVAUX bevindt zich op het adres: BOULEVARD MARTIN 16; 1340; OTTIGNIES-LOUVAIN-LA-NEUVE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 789,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 115,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Formation and enseignement. Traitements param茅dicaux. Lijst met producten zijn Activit茅s: Formation Professionnelle en Informatique.. Activit茅s: Orthophonistes..
De hoofdactiviteit van J.L. GOLINVAUX is Gezondheidszorg, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van J.L. GOLINVAUX is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van J.L. GOLINVAUX, openstaande posities, locatie van J.L. GOLINVAUX op de kaart.

J.L. GOLINVAUX is a company, that was registered 2010 in N\A region, Belgium. Full name of company is J.L. GOLINVAUX, company assigned to the tax number BE08011749267. The company J.L. GOLINVAUX is located at the address: BOULEVARD MARTIN 16; 1340; OTTIGNIES-LOUVAIN-LA-NEUVE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 789,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 115,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Formation and enseignement. Traitements param茅dicaux. List of products are Activit茅s: Formation Professionnelle en Informatique.. Activit茅s: Orthophonistes..
The main activity of J.L. GOLINVAUX is Health Services, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of J.L. GOLINVAUX is not available. You also can look at reviews of J.L. GOLINVAUX, open positions, location of J.L. GOLINVAUX on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over J.L. GOLINVAUX, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf J.L. GOLINVAUX, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about J.L. GOLINVAUX, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company J.L. GOLINVAUX, employees, financial statistics.