PETITJEAN Y. CBTIP/BKVTF

Particuliere bedrijvenVissen, Jagen en Vangen • PETITJEAN Y. CBTIP/BKVTF
Private companiesFishing, Hunting and Trapping • PETITJEAN Y. CBTIP/BKVTF

Contactgegevens PETITJEAN Y. CBTIP/BKVTF: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data PETITJEAN Y. CBTIP/BKVTF: address, phone, fax, email, website, opening hours

PETITJEAN Y. CBTIP/BKVTF

Regio (region): N\A, België

Adres (address): AVENUE LOUISE 32AB5; 1050; ELSENE/IXELLES, België

Telefoon (phone): 25137925 (+32-25137925) 25137925 (+32-25137925)

Fax (fax): +32 (13) 620-47-63 +32 (13) 620-47-63

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) PETITJEAN Y. CBTIP/BKVTF: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "PETITJEAN Y. CBTIP/BKVTF"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "PETITJEAN Y. CBTIP/BKVTF"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van PETITJEAN Y. CBTIP/BKVTF, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen PETITJEAN Y. CBTIP/BKVTF. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of PETITJEAN Y. CBTIP/BKVTF, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees PETITJEAN Y. CBTIP/BKVTF. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti PETITJEAN Y. CBTIP/BKVTF
Products information PETITJEAN Y. CBTIP/BKVTF

BTW identificatienummer (tax): BE02281005859
Ondernemingsnummer: 5401947021
Hoofdstad (capital): 425,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 262,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2006

Activit茅s: Cours de Langues Etrang猫res.. Services: Interpr茅tation, Traduction. Langues: Espagnol, N茅erlandais, Anglais, Fran?ais.

Product categorie (product category): Formation and enseignement. Traducteurs and interpr猫tes

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor PETITJEAN Y. CBTIP/BKVTF
(Get full report from official database of BE for PETITJEAN Y. CBTIP/BKVTF)

Aanvulling soorten activiteiten voor PETITJEAN Y. CBTIP/BKVTF
Addition kinds of activities for PETITJEAN Y. CBTIP/BKVTF

809902. Fysisch onderzoek en testdiensten | Physical examination and testing services
24210100. Bouw- en bouwmaterialen, hout | Building and structural materials, wood
32419904. Pozzolana cement | Pozzolana cement
57190105. Bestek | Cutlery
73490106. Kantoor schoonmaken of charring | Office cleaning or charring
82110200. Privé basisscholen en middelbare scholen | Private elementary and secondary schools

Werken bij PETITJEAN Y. CBTIP/BKVTF: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in PETITJEAN Y. CBTIP/BKVTF: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor PETITJEAN Y. CBTIP/BKVTF. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for PETITJEAN Y. CBTIP/BKVTF. Looking for open vacancies in other companies

  • Technisch operator (LANAKEN)

    Regio: LANAKEN

    Bedrijf: Itzu Jobs

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Samen met onze klant gelegen te Lanaken zijn wij opzoek naar een operator met technisch inzicht. Takenpakket: - Opwikkelen en controleren van de papierbaan - Je staat in voor het omrollen, klankhard en plooivrij opwikkelen - Snijden van rollen papier - Takelwerkzaamheden - Je denkt mee na over verbeterprojecten die de efficiëntie en effectiviteit van de functie ten goede komen

  • Productie operator Chocolade (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: STEGMANN Temse

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Ben jij technisch aangelegd en een passie voor chocolade? Dan zijn wij op zoek naar jou voor onze klant gelegen in Lokeren. Jouw takenpakket bestaat uit : Instellen en besturen van een geautomatiseerde productielijn volgens de vooropgestelde planning Bewaken van productieparameters (snelheid, temperatuur, ..) en bijsturen van afwijkingen Opvolgen van het aanmaak-, bereidings- en afvulproces Je voert testen uit, je bewaakt de kwaliteit van de chocolade en houdt productiegegevens bij Reinigen van de productielijn op het einde van de productiedag

  • Chauffeur CE - Denderleeuw - Baché, comfortabel werk (DENDERLEEUW)

    Regio: DENDERLEEUW

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant in Denderleeuw zoeken we dringend 1 of 2 chauffeurs CE om hout /palletten te leveren met de bachévrachtwagen. Je moet nooit zelf laden of lossen. Je belevert ongeveer 6 klanten per dag. Je start op om 6u en rijdt tot ongeveer 17-18u.

  • DRINGENDE POETSHULP TE HERZELE (HERZELE)

    Regio: HERZELE

    Bedrijf: AVANTI

    Type: Dienstenchequebaan

    Verrichten van huishoudelijke taken bij gezinnen te Herzele. Schoonmaken, strijken, koken bij de klanten thuis. Werken op dagen en uren die je zelf wil.

  • Huishoudhulp Jabbeke (JABBEKE)

    Regio: JABBEKE

    Bedrijf: EASY LIFE MIDDELKERKE

    Type: Dienstenchequebaan

    Wij zijn op zoek naar gemotiveerde mensen die graag huishoudelijke taken bij particulieren willen uitvoeren. Zowel klanten te Oostende, Middelkerke, Nieuwpoort, Leffinge, Lombardsijde, Westende, Mariakerke, Bredene, Slijpe, .... Natuurlijk afhankelijk van jouw vervoermiddel. Een wagen is niet vereist, maar wel een pluspunt! Taken onder andere: stofzuigen, afstoffen, ramen poetsen, dweilen enz. Ook strijken en boodschappen doen kan tot je takenpakket behoren. Je werkt zelfstandig in particuliere woningen. https://dedankbaarstejob.be/

  • Huishoudhulp regio Aarschot (AARSCHOT)

    Regio: AARSCHOT

    Bedrijf: THUISHULP BRABANT

    Type: Dienstenchequebaan

    U staat in voor hulp bij cliënten aan huis in regio Aarschot Dit betekent onder andere poetsen, strijken en maaltijden bereiden.

  • Studierelevante student informatica (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Ben je op zoek naar leuke studierelevante bijbaan? Lees dan zeker verder want wij zijn vanaf september op zoek naar iemand met achtergrond informatica om deze internationale start-up te Hasselt gedurende één à twee dagen per week te ondersteunen. Je taken zijn o.a.: development & testing framework opzetten & implementeren ...

  • HR consulent (m/v) (ZELE)

    Regio: ZELE

    Bedrijf: FORUM JOBS SINT NIKLAAS

    Type: Vaste Job

    Het enthousiaste team van Forum Jobs Zele is op zoek naar een nieuwe collega! Als HR consulent binnen Forum Jobs sta jij dagelijks in voor het matchen van de juiste kandidaat aan de juiste vacature. Hiervoor speur jij de gebruikelijke jobsites af en ons uitgebreid kandidatenbestand. Ga je nadien de kandidaten screenen door middel van online testing en sollicitatiegesprekken op kantoor. Verder ben je als consulent ook een aanspreekpunt voor vragen omtrent sociale wetgeving van klanten en uitzendkrachten.

  • Verpleegkundige Linkeroever (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: CARE TALENTS

    Type: Vaste Job

    Als verpleegkundige moet je: - De dagelijkse zorg van de senioren op jouw nemen.  - Je collega's inspireren en motiveren om samen de individuele zorg voor elke bewoner te garanderen - Toezicht houden op de gezondheid van de bewoners - Ondernemend zijn en initiatief nemen ... Bedrijfsprofiel: Voor een prachtig woonzorgcentrum in Linkeroever zijn wij op zoek naar een verpleegkundige. Het woonzorgcentrum is vlot bereikbaar, dit zowel met de wagen als met het openbaar vervoer. De mooie grote tuin en huiselijke inrichting zorgen voor een warme en aangename sfeer in het woonzorgcentrum. 

  • Storingstechnieker (Regio Dendermonde-Wetteren)

    Regio: Regio Dendermonde-Wetteren

    Bedrijf: ACTUM SERVICES

    Type: Vaste Job

    Actum is een ambitieus en technisch georiënteerd bedrijf met uitvalsbasissen te Wetteren, Poperinge en Brugge. Onze expertise is enerzijds gericht op het uitvoeren van onderhoudswerkzaamheden bij productiebedrijven en anderzijds op het vervaardigen van staalconstructies. Je bent verantwoordelijk voor het mechanisch en elektrisch onderhoud van de industriële installaties bij onze klanten. Je staat in voor het opsporen en verhelpen van elektrische defecten van technische installaties en hun componenten zoals: motoren, beveiligingsborden, sensoren en actoren, stuur- en vermogenskringen, uitlezen plc-sturingen... Daarnaast ga je ook op zoek naar mogelijkheden om de machines of installaties efficiënter te laten werken. Tevens voer je de nodige mechanische werken uit en het preventief onderhoud behoort ook tot jouw takenpakket. Er zijn mogelijkheden in de regio Oost- en West-Vlaanderen, zowel in dagregime, 2-ploegenstelsel, 3-ploegenstelsel als weekendwerk.

  • Relatietherapeut / Seksuoloog GENT (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: 2 DEVELOP U

    Type: Zelfstandige activiteit

    2developU is een organisatie aan het Sint Pietersstation te Gent. Met onze centrale ligging zijn we bereikbaar en toegankelijk voor een brede doelgroep. Door groei zijn we op zoek naar een seksuoloog/relatietherapeut die ons team mee kan versterken. Jouw taken: Psychotherapie geven aan koppels of (jong)volwassenen met de focus op relationele-/gezins- problemen Nauw samenwerken met de andere teamleden ifv overleg, doorverwijzen, collegiale zorg Bereidheid tot zelfreflectie en groei door blijvende intervisie, supervisie, opleiding Centrale aanmeldingen voor jouw deel opvolgen alsook eigen doorverwijsnetwerk activeren en onderhouden Bijkomend actief willen zijn in opleiding, onderzoek, beleid,…

  • KELNER (VAALBEEK)

    Regio: VAALBEEK

    Bedrijf: DE BIBLIOTHEEK

    Type: Flexijob

    U staat in voor de bediening van onze klanten, dekken van de tafels en ruimt mee af. Meehelpen met de mise-en-place oa botertjes en brood klaarzetten.

Zoek naar antwoorden van PETITJEAN Y. CBTIP/BKVTF in sociale netwerken
Look for responds of PETITJEAN Y. CBTIP/BKVTF in social networks

Lees alle opmerkingen voor PETITJEAN Y. CBTIP/BKVTF. Laat een reactie achter voor PETITJEAN Y. CBTIP/BKVTF. PETITJEAN Y. CBTIP/BKVTF bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for PETITJEAN Y. CBTIP/BKVTF. Leave a respond for PETITJEAN Y. CBTIP/BKVTF. PETITJEAN Y. CBTIP/BKVTF on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie PETITJEAN Y. CBTIP/BKVTF op de google maps. Adres en contacten PETITJEAN Y. CBTIP/BKVTF
Location of PETITJEAN Y. CBTIP/BKVTF on the google maps. Address and contacts of PETITJEAN Y. CBTIP/BKVTF

Andere gerelateerde bedrijven als come PETITJEAN Y. CBTIP/BKVTF PETITJEAN Y. CBTIP/BKVTF: SUNPOWER | RUDY GOYVAERTS | Ambassadeur Hotel | JEAN-YVES RICHOUX | E. VAN MEENSEL

Other related companies as PETITJEAN Y. CBTIP/BKVTF: SUNPOWER | RUDY GOYVAERTS | Ambassadeur Hotel | JEAN-YVES RICHOUX | E. VAN MEENSEL

PETITJEAN Y. CBTIP/BKVTF is een bedrijf dat 2006 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is PETITJEAN Y. CBTIP/BKVTF, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02281005859. Het bedrijf PETITJEAN Y. CBTIP/BKVTF bevindt zich op het adres: AVENUE LOUISE 32AB5; 1050; ELSENE/IXELLES. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 425,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 262,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Formation and enseignement. Traducteurs and interpr猫tes. Lijst met producten zijn Activit茅s: Cours de Langues Etrang猫res.. Services: Interpr茅tation, Traduction. Langues: Espagnol, N茅erlandais, Anglais, Fran?ais..
De hoofdactiviteit van PETITJEAN Y. CBTIP/BKVTF is Vissen, Jagen en Vangen, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van PETITJEAN Y. CBTIP/BKVTF is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van PETITJEAN Y. CBTIP/BKVTF, openstaande posities, locatie van PETITJEAN Y. CBTIP/BKVTF op de kaart.

PETITJEAN Y. CBTIP/BKVTF is a company, that was registered 2006 in N\A region, Belgium. Full name of company is PETITJEAN Y. CBTIP/BKVTF, company assigned to the tax number BE02281005859. The company PETITJEAN Y. CBTIP/BKVTF is located at the address: AVENUE LOUISE 32AB5; 1050; ELSENE/IXELLES. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 425,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 262,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Formation and enseignement. Traducteurs and interpr猫tes. List of products are Activit茅s: Cours de Langues Etrang猫res.. Services: Interpr茅tation, Traduction. Langues: Espagnol, N茅erlandais, Anglais, Fran?ais..
The main activity of PETITJEAN Y. CBTIP/BKVTF is Fishing, Hunting and Trapping, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of PETITJEAN Y. CBTIP/BKVTF is not available. You also can look at reviews of PETITJEAN Y. CBTIP/BKVTF, open positions, location of PETITJEAN Y. CBTIP/BKVTF on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over PETITJEAN Y. CBTIP/BKVTF, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf PETITJEAN Y. CBTIP/BKVTF, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about PETITJEAN Y. CBTIP/BKVTF, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company PETITJEAN Y. CBTIP/BKVTF, employees, financial statistics.