Ambassadeur Hotel

Contactgegevens Ambassadeur Hotel: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Ambassadeur Hotel: address, phone, fax, email, website, opening hours

Ambassadeur Hotel

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Wapenplein 8A; 8400; Oostende, België

Telefoon (phone): 059 70 09 41 (+32-059 70 09 41) 059 70 09 41 (+32-059 70 09 41)

Fax (fax): 059 80 18 78 (+32-059 80 18 78) 059 80 18 78 (+32-059 80 18 78)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Ambassadeur Hotel: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Ambassadeur Hotel"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Ambassadeur Hotel"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Ambassadeur Hotel, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Ambassadeur Hotel. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Ambassadeur Hotel, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Ambassadeur Hotel. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Ambassadeur Hotel
Products information Ambassadeur Hotel

BTW identificatienummer (tax): BE01799530029
Ondernemingsnummer: 7186950683
Hoofdstad (capital): 132,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 891,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2001

Producten die in Ambassadeur Hotel zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Hotels

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Ambassadeur Hotel
(Get full report from official database of BE for Ambassadeur Hotel)

Aanvulling soorten activiteiten voor Ambassadeur Hotel
Addition kinds of activities for Ambassadeur Hotel

299902. Brandstofbriketten en wassen | Fuel briquettes and waxes
35690101. Filterelementen, vloeistof, hydraulische lijn | Filter elements, fluid, hydraulic line
39310105. Calliopen (stoomorganen) | Calliopes (steam organs)
83220601. Gemeenschapscentrum | Community center
95120200. Grondbeschermingsbureaus | Land conservation agencies

Werken bij Ambassadeur Hotel: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Ambassadeur Hotel: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Ambassadeur Hotel. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Ambassadeur Hotel. Looking for open vacancies in other companies

 • Administratief Medewerker (GULLEGEM)

  Regio: GULLEGEM

  Bedrijf: ACTIEF INTERIM

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Ben jij vertrouwd met allerhande administratie? Dan ben jij de gepaste kandidaat. Je job zal bestaan uit het uitvoeren van allerhande administratieve taken. Ook zal je probleemzendingen behandelen. Met je sociaalvaardige capaciteiten zal je met de glimlach goeden ontvangen en overhandigen aan klanten en leverancier

 • Chauffeur CE - trekker / oplegger - Voor iemand die veel uren wil werken! (ROESELARE)

  Regio: ROESELARE

  Bedrijf: ADECCO ROESELARE INDUSTRIE

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Wij zijn dringend op zoek naar een gemotiveerde vrachtwagenchauffeur te Roeselare, dit voor de ophaling van paardenmest en kippenmest bij diverse maneges in België, Nederland en Frankrijk! Hoe ziet jouw dag als vrachtwagenchauffeur eruit: Je vertrekt vanuit je eigen woonplaats en rijdt rechtstreeks naar de eerste manege waar je aan de hand van een kraan de paardenmest oplaadt. Je rijdt terug naar de klant waar je de mest lost. Je doet een 3-tal klanten/maneges per dag. Dit kan zijn in België, Nederland of Noord-Frankrijk. Specifieke taken als vrachtwagenchauffeur bestaan uit: Laden van vrachtwagen door middel van laadkraan Elke dag kennis nemen van de uit te voeren opdrachten, deze plannen en eventueel bespreken met de chef en/of collega's om op een efficiënte manier te kunnen werken. Het vervoer van de goederen verzekeren om deze tijdig en veilig op de juiste bestemming te krijgen, rekening houdend met de wegcode. De dienstwagen onderhouden, zowel aan de buiten- als aan de binnenkant, essentiële onderdelen controleren en ze bij defect zelf herstellen of laten herstellen. Deze problemen doorgeven aan de ploegverantwoordelijke rollend materieel of verantwoordelijke aankoop grondstoffen (PM). Een beperkt aantal administratieve taken nodig voor de uitvoering van de eigen opdracht uitvoeren, zoals tachograaf, specifieke transportdocumenten, … . Correct gebruik van de weegbrug. Inspringen bij werkoverlast en vervangen van afwezige collega's.

 • Wegenwerkers (GEEL)

  Regio: GEEL

  Bedrijf: Q Jobs@construct – erkenningsnr: VG 881/UOC–W.INTC 009-B-00153-406-201

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een van onze klanten, actief in de wegenbouw, zijn wij op zoek naar wegenwerker Je takenpakket ziet er als volgende uit: De werf en de werkomgeving beveiligen door signalisatie, bakens, omleidingen Grond- en funderingswerken uitvoeren Uitgravingen opvullen en aandammen Bodemlagen of afdeklagen aanbrengen en verdichten Verkeersborden plaatsen en wegmarkeringen op de grond aanbrengen Afstelling van wegenbouwmachines controleren en aanpassen

 • Koeltechnicus (LUMMEN)

  Regio: LUMMEN

  Bedrijf: IMPACT NV

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Vind jij het opzoeken en herstellen van defecten bij koeltechnische installaties een interessante uitdaging? Dan hebben wij de job voor jou! Voor onze klant in Lummen zijn wij opzoek naar een koeltechnicus. Naast de herstellingen voer je ook enige onderhoudswerken uit aan de bestaande installaties. Jouw takenpakket bestaat uit: Fouten in de installaties opsporen en herstellen; De verschillende onderdelen van de installaties (de)monteren; Installaties in bedrijf stellen, afregelen en verbeteren; Koeltechnische installaties vacumeren, vullen en afregelen voor opstart; Het lezen van elektrische schema's.

 • Huishoudhelden regio ZANDHOVEN. Solliciteer per SMS! (ZANDHOVEN)

  Regio: ZANDHOVEN

  Bedrijf: DIENSTENBEDRIJF EASY LIFE

  Type: Dienstenchequebaan

  Sally, Joanna en Caroline zoeken nieuwe superhelden voor het huishouden! Onze kantoorverantwoordelijke Sally en onze consulenten Joanna en Caroline zijn dringend op zoek naar gemotiveerde poetshelden voor onze klanten in de ruime regio Pulle en Viersel. Kan je stof de baas? Kan je overweg met wapens zoals een stofzuiger en een plumeau? Wil je heel graag klanten tevreden stellen? Dan is werken bij de klanten van Easylife zeker iets voor jou! Afhankelijk van je kennis en kunnen sta je in voor huishoudelijke taken: poetsen, strijken, eventueel koken en boodschappen doen.

 • Poetshulp/Huishoudhulp in Opwijk – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (OPWIJK)

  Regio: OPWIJK

  Bedrijf: Het Poetsbureau

  Type: Dienstenchequebaan

  Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

 • Huishoudhulp te Drongen (DRONGEN)

  Regio: DRONGEN

  Bedrijf: STUZO

  Type: Dienstenchequebaan

  Voor enkele gezinnen omgeving Drongen zijn we op zoek naar een geschikte huishoudhulp. De taken omvatten vooral schoonmaken, opruimen en eventueel strijken.

 • Jobstudent (SCHELLE)

  Regio: SCHELLE

  Bedrijf: Kruidvat

  Type: Studentenjob

  Ben jij op zoek naar een dynamische studentenjob met leuke collega’s, afwisselende werkzaamheden en waar geen dag hetzelfde is? Ben jij een student die een extra centje wil bijverdienen en ook nog eens waardevolle ervaring wil opdoen? Word dan Jobstudent bij Kruidvat. Kom jij ons team versterken? Waar vind je dat nog: een studentenjob waar geen dag hetzelfde is? Waar je samen met leuke collega’s iedere werkdag tot een succes maakt? En waar je ook nog een aardig centje verdient? Bij Kruidvat! Van schappen vullen en netjes houden tot klanten helpen en kassa draaien: jij draait je hand daar niet voor om. Samen met je collega’s zorg je ervoor dat de klanten tevreden en met een goed gevulde tas vol Kruidvat-producten de winkel uit lopen! Zo leer je ook nog eens enorm veel. En als het je bevalt, dan blijf je na je studentenjob toch gewoon bij ons werken? Voor enthousiaste initiatiefnemers die graag bijleren, hebben wij altijd plek. Je krijgt bij ons bovendien ook alle mogelijkheden om door te groeien.

 • Student keukenmedewerker - Pizza Hut Gent De Sterre (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: Pizza Hut België

  Type: Studentenjob

  Je belangrijkste taken en verantwoordelijkheden in de keuken: Je bent in staat om de bereiding van de voorgerechten, de pizza’s, pasta’s en de salades uit te voeren. Je bent verantwoordelijk voor de bevoorrading van de werkstations. Je bent verantwoordelijk voor het onderhoud en de schoonmaak van de keuken. Je bent verantwoordelijk voor de opening en de sluiting van de keuken.

 • Inpakoperator/ heftruckchauffeur - 2 ploegen (ROESELARE)

  Regio: ROESELARE

  Bedrijf: Konvert Interim Roeselare Food

  Type: Vaste Job

  Voor een gerenommeerde firma in Roeselare zijn wij op zoek naar een inpakoperator / heftruckchauffeur. Na een grondige interme opleiding zal je instaan voor de coördinatie van de inpakwerkzaamheden aan meerdere geautomatiseerde inpaklijnen. Je staat in voor het correct verpakken van voedingsproducten. Je kan ingrijpen bij kleine technische storingen. Daarnaast zal je ook ingeschakeld worden als heftruckchauffeur.

 • Verkoopmedewerker - Oudenaarde (OUDENAARDE)

  Regio: OUDENAARDE

  Bedrijf: JYSK

  Type: Vaste Job

  Je bent verantwoordelijk voor: De verkoop in de store, je draagt bij aan de algehele prestaties van de store en het team Je eigen productgebied in de store, inclusief het aanvullen en ordenen van producten op zo’n manier dat het gebied er altijd netjes en inspirerend uitziet Het uitpakken van de goederen in het magazijn en het zorgen voor een voldoende voorraad Het overhandigen van producten aan klanten die hun bestelling komen ophalen Het opzetten van nieuwe acties en het maken van productpresentaties Kortom: Als enthousiaste verkoopmedewerker wil je elke dag het beste uit jezelf en uit je collega’s halen.

 • reclamebedelers huis-aan-huis gezocht regio HEINDONK (HEINDONK)

  Regio: HEINDONK

  Bedrijf: BELGISCHE DISTRIBUTIEDIENST

  Type: Zelfstandige activiteit

  Ben jij op zoek naar een leuke bijverdienste in jouw buurt? Dan hebben wij de opdracht voor jou! Voor de uitbreiding van ons netwerk aan zelfstandige promo koeriers zijn wij steeds op zoek naar gemotiveerde en dynamische mensen om kranten in folders te bedelen. Heel flexibele uren - jij bepaalt waar je wilt bedelen.

Zoek naar antwoorden van Ambassadeur Hotel in sociale netwerken
Look for responds of Ambassadeur Hotel in social networks

Lees alle opmerkingen voor Ambassadeur Hotel. Laat een reactie achter voor Ambassadeur Hotel. Ambassadeur Hotel bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Ambassadeur Hotel. Leave a respond for Ambassadeur Hotel. Ambassadeur Hotel on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Ambassadeur Hotel op de google maps. Adres en contacten Ambassadeur Hotel
Location of Ambassadeur Hotel on the google maps. Address and contacts of Ambassadeur Hotel

Andere gerelateerde bedrijven als come Ambassadeur Hotel Ambassadeur Hotel: Queiros Pinto G | OLIVIER STEVENS | THIERRY SCHMITZ | MARLEEN MARTENS | CASTERMAN DISTRIBUTION s.a

Other related companies as Ambassadeur Hotel: Queiros Pinto G | OLIVIER STEVENS | THIERRY SCHMITZ | MARLEEN MARTENS | CASTERMAN DISTRIBUTION s.a

Ambassadeur Hotel is een bedrijf dat 2001 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Ambassadeur Hotel, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01799530029. Het bedrijf Ambassadeur Hotel bevindt zich op het adres: Wapenplein 8A; 8400; Oostende. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 132,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 891,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Hotels. Producten gemaakt in Ambassadeur Hotel zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Ambassadeur Hotel is Vissen, Jagen en Vangen, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Ambassadeur Hotel is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Ambassadeur Hotel, openstaande posities, locatie van Ambassadeur Hotel op de kaart.

Ambassadeur Hotel is a company, that was registered 2001 in N\A region, Belgium. Full name of company is Ambassadeur Hotel, company assigned to the tax number BE01799530029. The company Ambassadeur Hotel is located at the address: Wapenplein 8A; 8400; Oostende. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 132,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 891,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Hotels. Products created in Ambassadeur Hotel were not found.
The main activity of Ambassadeur Hotel is Fishing, Hunting and Trapping, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of Ambassadeur Hotel is not available. You also can look at reviews of Ambassadeur Hotel, open positions, location of Ambassadeur Hotel on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Ambassadeur Hotel, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Ambassadeur Hotel, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Ambassadeur Hotel, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Ambassadeur Hotel, employees, financial statistics.