ARCHETYPE CONSULTING

Particuliere bedrijvenGezondheidszorg • ARCHETYPE CONSULTING
Private companiesHealth Services • ARCHETYPE CONSULTING

Contactgegevens ARCHETYPE CONSULTING: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ARCHETYPE CONSULTING: address, phone, fax, email, website, opening hours

ARCHETYPE CONSULTING

Regio (region): N\A, België

Adres (address): BOULEVARD ROULLIER 4; 6000; CHARLEROI, België

Telefoon (phone): 71301521 (+32-71301521) 71301521 (+32-71301521)

Fax (fax): +32 (3) 171-28-93 +32 (3) 171-28-93

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ARCHETYPE CONSULTING: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ARCHETYPE CONSULTING"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ARCHETYPE CONSULTING"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ARCHETYPE CONSULTING, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ARCHETYPE CONSULTING. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ARCHETYPE CONSULTING, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ARCHETYPE CONSULTING. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ARCHETYPE CONSULTING
Products information ARCHETYPE CONSULTING

BTW identificatienummer (tax): BE02445251464
Ondernemingsnummer: 3006378173
Hoofdstad (capital): 864,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 773,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2013

Activit茅s: Formation Professionnelle sur la Gestion des Ressources Humaines.. Services: Bureaux de S茅lection.

Product categorie (product category): Formation and enseignement. S茅lection de personnel and placement

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ARCHETYPE CONSULTING
(Get full report from official database of BE for ARCHETYPE CONSULTING)

Aanvulling soorten activiteiten voor ARCHETYPE CONSULTING
Addition kinds of activities for ARCHETYPE CONSULTING

123100. Antracietwinning | Anthracite mining
384300. Tandheelkundige apparatuur en benodigdheden | Dental equipment and supplies
592199. Drankwinkels, nec | Liquor stores, nec
01190203. Haverboerderij | Oat farm
25140300. Metalen kindermeubilair | Metal children's furniture
32720102. Manhole covers of frames, beton | Manhole covers or frames, concrete
36690105. Sirenen, elektrisch: voertuig-, marien-, industrieel en lucht raid | Sirens, electric: vehicle, marine, industrial, and air raid

Werken bij ARCHETYPE CONSULTING: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ARCHETYPE CONSULTING: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ARCHETYPE CONSULTING. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ARCHETYPE CONSULTING. Looking for open vacancies in other companies

  • Onderhoudstechniekers (Regio Vilvoorde-Zaventem)

    Regio: Regio Vilvoorde-Zaventem

    Bedrijf: NV LOGI-TECHNIC

    Type: Vervanging brugpensioen

    Als onderhoudstechnieker word je bij Logi-technic uitgestuurd naar verschillende opdrachten korte en lange termijn. Bij de klant ben je verantwoordelijk voor allerhande mechanische/elektrische werken. Door je te beroepen op je brede kennis en ervaring kun je iedere uitdaging tot een goed eind brengen Je waakt over de kwaliteit van het machinepark en voert preventief onderhoud uit. Daarnaast spoor je storingen op en verhelp je zowel mechanische als elektrische storingen aan technische installaties en onderdelen (motoren, sensoren, uitlezen PLC sturingen, …).

  • Chauffeur C/E (M/V) (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: ACTIEF CONSTRUCT KORTRIJK

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    - Laden en lossen van vrachtwagens - Chauffeur in de bouwsector. Dit houdt in dat de ritten niet internationaal zijn en maximum 1 uur rond het bedrijf zijn - Aanleveren en ophalen van het materiaal op de bouwwerven - Communicatie met dispatching

  • Collaborateur au service clientèle (ZELLIK)

    Regio: ZELLIK

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Description profil: Nombre d'heures/semaine: 39 Nombre de jours/semaine: 5 Service après-vente gérer des appels inbound/entrants

  • HUISHOUDHULP HEIST (KNOKKE-HEIST)

    Regio: KNOKKE-HEIST

    Bedrijf: DAOUST

    Type: Dienstenchequebaan

    - Je poetst particuliere woningen, met inbegrip van ramen wassen; - Je strijkt en wast kleding. - Je verricht naaiwerk en bereidt maaltijden.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Boorsem – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (BOORSEM)

    Regio: BOORSEM

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Expert Non-Automotive BOAR (HERK-DE-STAD)

    Regio: HERK-DE-STAD

    Bedrijf: DEKRA BELGIUM

    Type: Vaste Job

    De afdeling DEKRA Expert Services is de innovatieve marktleider in het uitvoeren van schadebegrotingen in Brand, Aansprakelijkheid en andere risico’s voor verzekeraars. Voor deze afdeling zijn we op zoek naar gemotiveerde experten. Na een interne opleidingsperiode (duur afhankelijk van diploma en voorkennis) breng je individueel bezoeken bij schadelijders voor nazicht van schadegevallen. De expertises betreffen voornamelijk gebouwschades veroorzaakt door brand, water/vocht, ongevallen en andere risico’s. Je zal daarbij zowel de oorzaak moeten onderzoeken als de omvang van de schade moeten ramen, de schade toetsen aan de polisvoorwaarden, de mogelijke tussenkomst van de verzekeraar evalueren en de nodige uitleg verschaffen aan de partijen ter plaatse. Je bent de draaischijf tussen alle betrokken partijen (opdrachtgevers, verzekerden, tegenpartijen). Indien noodzakelijk dien je tevens een overeenkomst op te stellen met de betrokken partijen om de schadebedragen vast te leggen. Je staat mee in voor de administratieve afhandeling van de dossiers in samenwerking met je dossierbeheerders.

  • Medior Javascript Engineer (EREMBODEGEM)

    Regio: EREMBODEGEM

    Bedrijf: Nanogrid

    Type: Vaste Job

    Als software engineer ben je verantwoordelijk voor het onderhouden, optimaliseren en ontwikkelen van de nanoGrid-toepassing. Teneinde de sterke performantie van onze nanoGrid-toepassing bij exponentiële groei te behouden en verder uit te bouwen. Tot je takenpakket behoren o.a. Opvolgen van softwareprojecten van begin tot einde Perfect de balans maken tussen programmeertaal en gebruiksvriendelijkheid Ontwerpen en onderhouden van interfaces en protocollen Uitvoeren van bugtests in de nanoGrid-software, fouten zoeken en oplossingen aanbrengen Het aanspreekpunt zijn voor interne klanten inzake software Gebruikershandleidingen opstellen en de software documenteren Je werkt vanuit onze hoofdzetel in Erembodegem en rapporteert rechtstreeks aan de directie.

  • VERKOPER-CHAUFFEUR RIJBEWIJS B (WIJGMAAL)

    Regio: WIJGMAAL

    Bedrijf: BOFROST

    Type: Vaste Job

    Zegt het je wel wat, een uurtje later aan je werkdag beginnen? Nadat je de kids naar school hebt gebracht, in alle rust hebt ontbeten of de krant hebt gelezen? Om daarna in je bestelwagen te stappen en - niet gehinderd door de ochtendfiles - koers te zetten naar die vele trouwe en nieuwe klanten? Die je allemaal met plezier zien komen? Zit verkopen in je bloed? Dan heb je alvast de juiste mindset om een succesvolle bofrost*-verkoper-chauffeur te worden... Je klanten situreren zich hoofdzakelijk in de regio Kortenberg, Zaventem, Bertem.

  • Projectleider hout (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Synergie West-Vlaanderen Careers

    Type: Vaste Job

    Je bent de persoon die ervoor zorgt om vanuit het ontwerp een perfect eindresultaat te bekomen. Je voert meerdere werfbezoeken uit en coördineert op vlotte wijze waar nodig. Je staat in voor opmetingen en werkt het project binnen de besproken termijn af. Je verzorgt tot in de puntjes alle administratie rond uw projecten. Je communiceert en organiseert op professionele wijze met alle betrokken partijen.

  • Accountant (MALDEGEM)

    Regio: MALDEGEM

    Bedrijf: Titeca Accountancy Maldegem

    Type: Vaste Job

    Welkom! Titeca Accountancy is geen standaard boekhoudkantoor dat enkel met cijfers jongleert. Wij leven en werken dichtbij ondernemers, zij aan zij. Titeca Accountancy is een sterk groeiend, fullservice, vooruitstrevend boekhoudkantoor met 10 verschillende vestigingen en 200 medewerkers en accountants verspreid over West-, Oost-Vlaanderen en Henegouwen. Bij Titeca Accountancy is werken fun, het resultaat van een inspirerende en energieke dialoog met onze ondernemers. Smaakt naar meer? Vergezel ons in een open werkomgeving, met ruimte voor initiatief, mens en communicatie. Door onze groei zijn wij momenteel op zoek naar een Accountant om het dynamische Titeca team in Maldegem aan te vullen. Als accountant beheer je autonoom je dossiers. Je bent steeds de eerste contactpersoon, waardoor je in geen tijd een echte sparringpartner wordt van je klantondernemers. Je verantwoordelijkheden Opvolgen van boekhoudingen van klanten (van A tot Z) Opvolgen en beheer van balansen, jaarrekeningen, eindejaarafsluitingen en fiscale aangiftes (btw, PB en Venb) Adviesverlening Voorbereiden en bijwonen van fiscale controles Reeds ervaring? Dan krijg je een coachende rol ten opzichte van je junior collega’s.

  • Verpleegkundige (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: ROEL DE KONINCK

    Type: Zelfstandige activiteit

    Zelfstandig thuisverpleegkundige

  • zelfstandig psycholoog (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: MOVIMENTO

    Type: Zelfstandige activiteit

    Bij groepspraktijk Movimento zijn we op zoek naar klinisch psycholoog om ons team te versterken. Ons team bestaat momenteel uit een diëtiste/sportdiëtiste en een kinderpsycholoog. - Als psychologe/psycholoog huur je een praktijkruimte. Dit kan per dag(deel) - Je bepaalt zelf de te presteren uren/ dagen en krijgt de kans stap voor stap te groeien. - Naast je eigen praktijk bouw je mee aan multidisciplinaire groepsprogramma's. - huidige Doelgroep: patiënten met overgewicht, emotie eters, eetstoornissen, laag zelfbeeld, ...zowel kinderen, adolescenten als volwassenen. - Naast de huidige doelgroep, ben je vrij je eigen praktijk uit te bouwen Extra: - Je bent bereid om groepsessies/workshops te geven.

Zoek naar antwoorden van ARCHETYPE CONSULTING in sociale netwerken
Look for responds of ARCHETYPE CONSULTING in social networks

Lees alle opmerkingen voor ARCHETYPE CONSULTING. Laat een reactie achter voor ARCHETYPE CONSULTING. ARCHETYPE CONSULTING bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ARCHETYPE CONSULTING. Leave a respond for ARCHETYPE CONSULTING. ARCHETYPE CONSULTING on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ARCHETYPE CONSULTING op de google maps. Adres en contacten ARCHETYPE CONSULTING
Location of ARCHETYPE CONSULTING on the google maps. Address and contacts of ARCHETYPE CONSULTING

Andere gerelateerde bedrijven als come ARCHETYPE CONSULTING ARCHETYPE CONSULTING: BBL | HARTINO | JOSET J-J | B.C. RIJKERACK | Groupe DBA

Other related companies as ARCHETYPE CONSULTING: BBL | HARTINO | JOSET J-J | B.C. RIJKERACK | Groupe DBA

ARCHETYPE CONSULTING is een bedrijf dat 2013 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is ARCHETYPE CONSULTING, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02445251464. Het bedrijf ARCHETYPE CONSULTING bevindt zich op het adres: BOULEVARD ROULLIER 4; 6000; CHARLEROI. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 864,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 773,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Formation and enseignement. S茅lection de personnel and placement. Lijst met producten zijn Activit茅s: Formation Professionnelle sur la Gestion des Ressources Humaines.. Services: Bureaux de S茅lection..
De hoofdactiviteit van ARCHETYPE CONSULTING is Gezondheidszorg, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ARCHETYPE CONSULTING is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ARCHETYPE CONSULTING, openstaande posities, locatie van ARCHETYPE CONSULTING op de kaart.

ARCHETYPE CONSULTING is a company, that was registered 2013 in N\A region, Belgium. Full name of company is ARCHETYPE CONSULTING, company assigned to the tax number BE02445251464. The company ARCHETYPE CONSULTING is located at the address: BOULEVARD ROULLIER 4; 6000; CHARLEROI. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 864,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 773,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Formation and enseignement. S茅lection de personnel and placement. List of products are Activit茅s: Formation Professionnelle sur la Gestion des Ressources Humaines.. Services: Bureaux de S茅lection..
The main activity of ARCHETYPE CONSULTING is Health Services, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of ARCHETYPE CONSULTING is not available. You also can look at reviews of ARCHETYPE CONSULTING, open positions, location of ARCHETYPE CONSULTING on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over ARCHETYPE CONSULTING, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ARCHETYPE CONSULTING, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ARCHETYPE CONSULTING, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ARCHETYPE CONSULTING, employees, financial statistics.