9YARDS

Contactgegevens 9YARDS: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data 9YARDS: address, phone, fax, email, website, opening hours

9YARDS

Regio (region): N\A, België

Adres (address): MERKSEMSTEENWEG 192; 2100; ANTWERPEN, België

Telefoon (phone): 33608193 (+32-33608193) 33608193 (+32-33608193)

Fax (fax): +32 (19) 276-75-20 +32 (19) 276-75-20

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) 9YARDS: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "9YARDS"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "9YARDS"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van 9YARDS, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen 9YARDS. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of 9YARDS, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees 9YARDS. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti 9YARDS
Products information 9YARDS

BTW identificatienummer (tax): BE01903625488
Ondernemingsnummer: 7083404541
Hoofdstad (capital): 936,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 279,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2003

Activit茅s: Cours sur Internet.. Produits & Services: Conception Web.. Services: Applications Intranet, Conseillers en Informatique, Conseillers Internet.

Product categorie (product category): Formation and enseignement. R茅alisation de programmes and logiciels. Conseils en syst猫mes informatiques

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor 9YARDS
(Get full report from official database of BE for 9YARDS)

Aanvulling soorten activiteiten voor 9YARDS
Addition kinds of activities for 9YARDS

555101. Motorboothandelaars | Motor boat dealers
753600. Automotive glas vervangende winkels | Automotive glass replacement shops
14299908. Onyx marmer, verpletterd en gebroken-steengroeven | Onyx marble, crushed and broken-quarrying
15420100. Bedrijfs- en kantoorbouwbedrijven | Commercial and office building contractors
28990404. Fusees: snelweg, mariene of spoorweg | Fusees: highway, marine, or railroad
35340100. Liften en uitrusting | Elevators and equipment
58120101. Amerikaans restaurant | American restaurant
62110302. Minerale royalties dealers | Mineral royalties dealers
92119900. Courts, nec | Courts, nec

Werken bij 9YARDS: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in 9YARDS: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor 9YARDS. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for 9YARDS. Looking for open vacancies in other companies

  • Distributiechauffeur C (EVERGEM)

    Regio: EVERGEM

    Bedrijf: Randstad Transport

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    rijbewijs C vervoer van groenten en fruit naar supermarkten en winkels meestal palletgoederen, soms eens in bakken zelf laden met electrische transpallet lossen met manuele transpallet maandag tot vrijdag 05.00u - 13.00u (kan 14.00u zijn) 6 à 7 klanten per dag alle ritten worden aangeleerd maar krijgen min of meer vaste rit met steeds dezelfde klanten die terugkomen Zeer goed Nederlands, alles gebeurd via tablet Goede klantgerichtheid optie vast opleiding mogelijk: meerijden met vaste chauffeur

  • Takeldienstchauffeur C/CE (M/V) (TORHOUT)

    Regio: TORHOUT

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als takelwagenchauffeur zal je rondrijden om auto's te takelen hoofdzakelijk in Belgie, soms ga je ook naar Frankrijk (tot Bordeaux, Lion) dan zal U 2 a 3 nachten uitslapen. Je wordt tewerkgesteld in een fulltime uurrrooster, soms dienen er overuren gepresteerd te worden maar ze proberen dit te beperken. 'S morgens zal je vroeg beginnen (5u) om voor de files te zijn, flexibiliteit is hier dus wel belangrijk.

  • Business support specialist (IT) | Puurs | daguren (PUURS)

    Regio: PUURS

    Bedrijf: SYNERGIE CAREERS KLEIN-BRABANT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant in Puurs, actief in de logistieke sector, zijn wij op zoek naar een business support specialist. Vanuit het Business Education & Support Team zal deze persoon ondersteuning geven van bedrijfstools aan de gebruikers van het systeem. Concreet neemt hij volgend gevarieerd takenpakket onder zijn/haar hoede: ondersteuning van het mobility project (pda/gsm-applicatie) opvolgen van belangrijke KPI's opbouwen van documentatie inschatten van de trainingsnoden testen van nieuwe software of verbeteringen aan software meehelpen aan de verbetering van bedrijfsprocessen

  • Automechanieker (KONTICH)

    Regio: KONTICH

    Bedrijf: FORUM JOBS KONTICH

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Herstelt, reviseert en voert periodieke controles uit op personenwagens, lichte bedrijfsvoertuigen. Werkt volgens het onderhoudsschema, de veiligheidsvoorschriften en de regelgeving. Bijkomende activiteiten kunnen zijn: depannages en testritten op de openbare weg uitvoeren.

  • Zorgzame gezellige huishoudhulpen Regio Tielen (TIELEN)

    Regio: TIELEN

    Bedrijf: HET POETSPALEIS

    Type: Dienstenchequebaan

    Het PoetsPaleis is een professionele dienstenchequefirma met een hart voor mensen. De mens achter de job is voor ons heel erg belangrijk! Heb je het vaak heel erg druk en vraag je je af hoe je het gezin en werk kan blijven combineren? Bij Het PoetsPaleis streven we naar een aangename balans tussen werk en plezier. We bieden daarom werkschema’s die volledig aangepast zijn aan hun wensen en noden. Door ons groeiend succes zijn we op zoek naar: ENTHOUSIASTE ZORGZAME HUISHOUDHULPEN Regio Lille, Vorselaar, Kasterlee, Gierle, Wechelderzande, Poederlee, Tielen, Lichtaart Help je graag mensen een handje in het huishouden? Weet je bovendien van aanpakken en ben je op zoek naar een leuke vast deeltijdse of voltijdse job? Dan ben je van harte welkom in Het POETSPALEIS! Staat jouw regio niet vermeld? Geen nood…Het PoetsPaleis bedient elke gemeente in de Kempen dus spring gerust even binnen in 1 van onze kantoren voor wat meer informatie! Werk je momenteel al als hulp in het huishouden maar voel je je bij die werkgever niet helemaal thuis? Kom gerust eens langs op ons kantoor… misschien kunnen wij wat voor je betekenen. Enkel in het bezit van een fiets? We bekijken graag samen met je de mogelijkheden.

  • Student Verkoopsmedewerker (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: T-INTERIM KORTRIJK

    Type: Studentenjob

    U gaat aan de slag als verkoopsmedewerker in één van de grootste modewinkels. U kan zich flexibel opstellen  U bent bepaalde dagen in de week vrij en kan ook tijdens weekends en schoolvakanties aan de slag. U kan de klanten bijstaan met modeadvies. U houdt de winkel op orde.

  • LESGEVER ZWEMMEN (ERTVELDE)

    Regio: ERTVELDE

    Bedrijf: Sportwerk Vlaanderen

    Type: Studentenjob

    Ben je sportief en enthousiast ingesteld? Ben je op zoek naar een leuke en afwisselende job in de sport? Dan ben je bij Sportwerk Vlaanderen aan het juiste adres! Sportwerk Vlaanderen werkt samen met een team van vaste en losse sportlesgevers. Losse sportlesgevers zijn sportlesgevers die op (on)regelmatige basis voor Sportwerk Vlaanderen werken. Voor een opdracht zwemmen op 13 november in Ertvelde zijn we op zoek naar een losse lesgever. De opdracht vindt plaats van 17:00-19:00 uur. Zin om Sportwerker te worden? Join our team!

  • KELNER RESTAURANT (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: RESTAURANT TER EYCKEN

    Type: Studentenjob

    We zijn op zoek naar een zaalverantwoordelijke voor ons restaurant. Je onthaalt de klanten op een vriendelijke manier en wijst hen een tafel toe. Je serveert de gerechten en dranken aan tafel en ruimt de tafels ook af. Daarnaast beantwoord je ook telefoons en mails.

  • Jobstudent verkoopmedewerker dameskleding - vrijdag (ZOERSEL)

    Regio: ZOERSEL

    Bedrijf: LA GARDE-ROBE

    Type: Studentenjob

    Je verwelkomt de klanten. Je zorgt ervoor dat de winkel op orde is. Je rekent ook af aan de kassa. Je ondersteunt onze verkoopsmedewerkers zodat zij zich kunnen concentreren op de verkoop.

  • Jobstudent (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: Kruidvat

    Type: Studentenjob

    Ben jij op zoek naar een dynamische studentenjob met leuke collega’s, afwisselende werkzaamheden en waar geen dag hetzelfde is? Ben jij een student die een extra centje wil bijverdienen en ook nog eens waardevolle ervaring wil opdoen? Word dan Jobstudent bij Kruidvat. Kom jij ons team versterken? Waar vind je dat nog: een studentenjob waar geen dag hetzelfde is? Waar je samen met leuke collega’s iedere werkdag tot een succes maakt? En waar je ook nog een aardig centje verdient? Bij Kruidvat! Van schappen vullen en netjes houden tot klanten helpen en kassa draaien: jij draait je hand daar niet voor om. Samen met je collega’s zorg je ervoor dat de klanten tevreden en met een goed gevulde tas vol Kruidvat-producten de winkel uit lopen! Zo leer je ook nog eens enorm veel. En als het je bevalt, dan blijf je na je studentenjob toch gewoon bij ons werken? Voor enthousiaste initiatiefnemers die graag bijleren, hebben wij altijd plek. Je krijgt bij ons bovendien ook alle mogelijkheden om door te groeien.

  • Bekister (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: Synergie Aalst Construct

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant actief binnen restauratiewerken, zoeken wij een bekister. Je sluit aan bij een bestaande ploeg regio Brussel.

  • 1 Zelfstandige Thuisverpleegkundige regio Meetjesland (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: VERPLEGING AAN HUIS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Werkomschrijving Samen met een team van 3 enthousiaste verpleegkundigen, ben je verantwoordelijk voor de zorgen van patiënten in hun thuissituatie en in een voorziening voor personen met een handicap regio Meetjesland. Je taken bestaan vooral uit het toedienen van de nodige verpleegkundige zorgen waarbij je aandacht hebt voor de daar bijhorende psychosociale zorg. Functieomschrijving - Je werkt als zelfstandig verpleegkundige - Ochtenddiensten van 7u tot 12u - Avonddiensten van 17u30 tot 21u30 - Weekendregeling 2 weekends, bespreekbaar

Zoek naar antwoorden van 9YARDS in sociale netwerken
Look for responds of 9YARDS in social networks

Lees alle opmerkingen voor 9YARDS. Laat een reactie achter voor 9YARDS. 9YARDS bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for 9YARDS. Leave a respond for 9YARDS. 9YARDS on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie 9YARDS op de google maps. Adres en contacten 9YARDS
Location of 9YARDS on the google maps. Address and contacts of 9YARDS

Andere gerelateerde bedrijven als come 9YARDS 9YARDS: Verheyen Annick | Coremans P | O.C.M.W. | BOUTIQUE GEOFFROY | FERNANDE BOXUS

Other related companies as 9YARDS: Verheyen Annick | Coremans P | O.C.M.W. | BOUTIQUE GEOFFROY | FERNANDE BOXUS

9YARDS is een bedrijf dat 2003 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is 9YARDS, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01903625488. Het bedrijf 9YARDS bevindt zich op het adres: MERKSEMSTEENWEG 192; 2100; ANTWERPEN. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 936,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 279,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Formation and enseignement. R茅alisation de programmes and logiciels. Conseils en syst猫mes informatiques. Lijst met producten zijn Activit茅s: Cours sur Internet.. Produits & Services: Conception Web.. Services: Applications Intranet, Conseillers en Informatique, Conseillers Internet..
De hoofdactiviteit van 9YARDS is Educatieve diensten, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van 9YARDS is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van 9YARDS, openstaande posities, locatie van 9YARDS op de kaart.

9YARDS is a company, that was registered 2003 in N\A region, Belgium. Full name of company is 9YARDS, company assigned to the tax number BE01903625488. The company 9YARDS is located at the address: MERKSEMSTEENWEG 192; 2100; ANTWERPEN. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 936,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 279,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Formation and enseignement. R茅alisation de programmes and logiciels. Conseils en syst猫mes informatiques. List of products are Activit茅s: Cours sur Internet.. Produits & Services: Conception Web.. Services: Applications Intranet, Conseillers en Informatique, Conseillers Internet..
The main activity of 9YARDS is Educational Services, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of 9YARDS is not available. You also can look at reviews of 9YARDS, open positions, location of 9YARDS on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over 9YARDS, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf 9YARDS, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about 9YARDS, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company 9YARDS, employees, financial statistics.