HET CD-ROMMEKE

Contactgegevens HET CD-ROMMEKE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data HET CD-ROMMEKE: address, phone, fax, email, website, opening hours

HET CD-ROMMEKE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): BRUSSELSESTRAAT 87; 9200; DENDERMONDE, België

Telefoon (phone): 52215609 (+32-52215609) 52215609 (+32-52215609)

Fax (fax): +32 (69) 825-40-27 +32 (69) 825-40-27

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) HET CD-ROMMEKE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "HET CD-ROMMEKE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "HET CD-ROMMEKE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van HET CD-ROMMEKE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen HET CD-ROMMEKE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of HET CD-ROMMEKE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees HET CD-ROMMEKE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti HET CD-ROMMEKE
Products information HET CD-ROMMEKE

BTW identificatienummer (tax): BE09288360595
Ondernemingsnummer: 4605712890
Hoofdstad (capital): 926,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 194,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1990

Activit茅s: Formation Professionnelle en Informatique.. Produits: Jeux Informatiques et Vid茅os.. Produits: Ordinateurs, CD-ROM Vierges, P茅riph茅riques, Logiciels.. Services: Installation de R茅seaux.. Services: Maintenance & R茅paration des Ordinateurs.

Product categorie (product category): Formation and enseignement. Conseils en syst猫mes informatiques. Entretien and r茅parations de machines de bureau and ordinateurs. Jeux and jouets. Ordinateurs and 茅quipement informatique

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor HET CD-ROMMEKE
(Get full report from official database of BE for HET CD-ROMMEKE)

Aanvulling soorten activiteiten voor HET CD-ROMMEKE
Addition kinds of activities for HET CD-ROMMEKE

366902. Transport signalerende apparaten | Transportation signaling devices
508201. Wegenbouwmachines | Road construction equipment
16110101. Guardrail constructie, snelwegen | Guardrail construction, highways
20150600. Slachting en verwerking van pluimvee | Poultry slaughtering and processing
24319902. Schaafmolen, millwork | Planing mill, millwork
39910000. Borstels en borstels | Brooms and brushes
50130101. Dynamo's | Alternators
50999910. Robots, service of nieuwigheid | Robots, service or novelty
56519902. Unisex kleding winkels | Unisex clothing stores
79970401. Honkbalclub, behalve professioneel en semi-professioneel | Baseball club, except professional and semi-professional

Werken bij HET CD-ROMMEKE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in HET CD-ROMMEKE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor HET CD-ROMMEKE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for HET CD-ROMMEKE. Looking for open vacancies in other companies

  • Productiemedewerker (m/v) (MAASMECHELEN)

    Regio: MAASMECHELEN

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een firma te Maasmechelen is Actief Interim Maasmechelen op zoek naar een productiemedewerker Het grootste deel van je tijd werk je mee in de afdeling productie. Als monteur zorg je ervoor dat de te bekleden rollen geassembleerd worden voor het gietproces. Het t gebruik van kraan/loopbrug zal zeer intensief zijn. Verder hoort het in de ovens leggen van rollen, rollen transporteren, rollen verven , opruimen en ondersteuning in de stralerij ook tot het takenpakket van de productiemedewerkers. Het betreft een zelfstandige functie waarbij verantwoordelijkheidsgevoel, precisie, orde en netheid, probleemoplossend vermogen, flexibiliteit en motivatie noodzakelijk zijn.

  • Administratieve hulp voor commerciële binnendienst (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Konvert Interim Boom

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een klant in de regio van Antwerpen zijn we op zoek naar een administratieve werkkracht op de commerciële binnendienst; Onze klant is actief in automaten voor allerlei sectoren, o.a. voor de horeca. We zijn op zoek naar iemand die zal instaan voor het beantwoorden van telefonie van bestaande klanten met vragen over hun bestellingen. Verder help je het hele team verder met de nodige administratie. Ben jij een enthousiaste, gemotiveerde persoon die graag telefoneert? Heb je een goede kennis Nederlands en Frans? Ben je een organisatorisch talent en administratief nauwkeurig? Bel dan nu naar 03/458.74.90 of mail uw CV met motivatiebrief naar [email protected]

  • Operator inpak vaste weekendploeg - regio Ieper (LANGEMARK)

    Regio: LANGEMARK

    Bedrijf: Synergie Roeselare Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als operator inpakmachine ben je verantwoordelijk voor het inpakken en de conditionering van diverse prodcuten met als doel een correct ingepakt en gestapeld product te bekomen. Jouw takenpakket: instellen & klaarzetten van de inpakinstallatie uitvoeren kwaliteitscontroles instellen van de correcte etikettering oplossen van mogelijke storingen voorzien van een voldoende voorraad verpakking & palletten ...

  • CNC-frezer (HAMME)

    Regio: HAMME

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf in regio Hamme zoeken we een CNC-FREZER die het volgende takenpakket voor zijn rekening neemt: je staat in voor het frezen van machine onderdelen: stukwerk in kleine series je rapporteert aan de productieverantwoordelijke je zal werken in een 2 ploegen stelsel (05:00-13:00 en 13:00-21:00)

  • Enthousiaste thuishulp/huishoudhulp (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: Plus Home Services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Essen – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (ESSEN)

    Regio: ESSEN

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • HUISHOUDHULP BEERZEL (BEERZEL)

    Regio: BEERZEL

    Bedrijf: GREENHOUSE HERENTALS

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen regio Beerzel zoeken dringend hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen!

  • magazijnier met zin voor administratie (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: Kennisjobs

    Type: Vaste Job

    Jobinhoud: Je bent verantwoordelijk voor de controle van de laadkade, het voorbereiden van de klaarzetlijsten, het toewijzen en wijzigen van locaties en transfers. Je werkt 38 uur per week, waarvan één weekend op de twee. We zijn op zoek naar iemand die zich hierin herkent: • Je hebt enige ervaring. • Je bent dynamisch en steekt graag de handen uit de mouwen. • Je kan je goed organiseren en bent een teamplayer. • Je bent punctueel en klantvriendelijk. • Je bent stressbestendig. • Attest heftruck en/of rijbewijs type B is een plus. • Je bent flexibel, zowel naar takenpakket als naar uren. • Kennis van het Frans is noodzakelijk.

  • Verzekeringsagent ( Bijberoep of Hoofdberoep ) Regio Herentals- Westerlo (Regio Herentals-Westerlo)

    Regio: Regio Herentals-Westerlo

    Bedrijf: GILS CAROLINE

    Type: Zelfstandige activiteit

    Bij ons geloven we in medewerkers die graag hun eigen professioneel pad willen uitstippelen. Zo krijgen onze medewerkers alle vrijheid en vertrouwen om hun eigen talenten maximaal in te zetten. Als zelfstandige adviseur bestaat uw takenpakket vooral uit het uitbouwen en behouden van de verzekeringsportefeuille. Enerzijds doet u aan prospectie van nieuwe klanten, onderhoudt u de diverse klantencontacten en kijkt u uit naar mogelijkheden voor uitbreidingen. Anderzijds biedt u oplossingen op maat van de klant aan

  • Voedingdeskundige (DUFFEL)

    Regio: DUFFEL

    Bedrijf: THIRY PERSONAL TRAINING

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je komt in een multidisciplinaire praktijk terecht waarin je in samenwerking met Personal trainers je klanten kan behandelen. Je kan gebruik maken van je eigen kleine consultatieruimte en kan gebruik maken van de sportruimte voor specifieke oefeningen.

  • kapster/kapper (BAZEL)

    Regio: BAZEL

    Bedrijf: POLDERVLIET

    Type: Zelfstandige activiteit

    Wij zijn dringend op zoek naar een kapster die op zelfstandige basis bij osn wil werken We hebben 87 bewoners die wekelijks langs komen voor brushings, mis en plis, permanent, knippen enz Kapsalon ter beschikking! Uren/ planning zelf te bepalen Starten binnen 1 a 2 weken

  • Security Officer M/V - Geel - Voltijds/deeltijds - Werfreserve (GEEL)

    Regio: GEEL

    Bedrijf: NV Sodexo Belgium SA

    Type: Werfreserve

    Je staat in voor de bewaking en de toegangscontrole op de site van een wereldbefaamd bedrijf gesitueerd in de Antwerpse Kempen en dit zowel overdag, s 'nachts alsook in het weekend. Je weet bezoekers en leveranciers correct aan te spreken, te registreren en bent aldus het eerste aanspreekpunt waar je optreedt als een “host”(gastheer) met aandacht voor zowel Safety als Security. Kortom, je bent zichtbaar aanwezig bij onze klant om op een discrete manier de veiligheid te garanderen. Je staat o.a. ook mee in voor de veiligheidsopleidingen die contractors en leveranciers dienen te volgen alvorens ze de site kunnen betreden. Je bent dan ook verantwoordelijk voor de daarmee gepaarde administratieve taken. Een goede talenkennis is dan ook van groot belang voor deze functie zijnde Nederlands, Frans en Engels. Je staat ook in voor controlerondes op de site en je signaleert en rapporteert alle mogelijke onveilige en ongewenste situaties en waarbij je ook steeds weet het hoofd koel te houden teneinde de juiste acties te ondernemen. In deze verantwoordelijke en afwisselende functie werk je soms alleen maar ook regelmatig samen met verschillende collega's waar teamwork van groot belang is. Onthaal van bezoekers en leveranciers in een internationale omgeving Registreren en aanmelden van bezoekers en het aanmaken van bezoekersbadges Bezoekers informatie geven over de veiligheidsregels Bezoekers wegwijs maken op de site Diverse administratieve taken in het kader van onthaal, safety en security Hulp en bijstand bieden aan personen of de hulpdiensten ontvangen Onregelmatigheden en incidenten voorkomen en rapporteren zoals omschreven in de procedures. De stroom van binnen- en buitengaande personen en goederen controleren Interventie- en activiteitendocumenten invullen (rapporten, nota's, veiligheidsverslagen, ...) Toegangen, plaatsen en de veiligheids- en preventiesystemen en -uitrustingen controleren (afsluitingen, aanwezigheid van objecten of personen, ...) doormiddel van bewakingsrondes met een ronderegistratiesysteem

Zoek naar antwoorden van HET CD-ROMMEKE in sociale netwerken
Look for responds of HET CD-ROMMEKE in social networks

Lees alle opmerkingen voor HET CD-ROMMEKE. Laat een reactie achter voor HET CD-ROMMEKE. HET CD-ROMMEKE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for HET CD-ROMMEKE. Leave a respond for HET CD-ROMMEKE. HET CD-ROMMEKE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie HET CD-ROMMEKE op de google maps. Adres en contacten HET CD-ROMMEKE
Location of HET CD-ROMMEKE on the google maps. Address and contacts of HET CD-ROMMEKE

Andere gerelateerde bedrijven als come HET CD-ROMMEKE HET CD-ROMMEKE: SCARPINA | BEATRICE DE STERCKE | BOCQUET ENGINEERING SA | Airodroom | PHARM. JACQMOT PUTTENEERS

Other related companies as HET CD-ROMMEKE: SCARPINA | BEATRICE DE STERCKE | BOCQUET ENGINEERING SA | Airodroom | PHARM. JACQMOT PUTTENEERS

HET CD-ROMMEKE is een bedrijf dat 1990 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is HET CD-ROMMEKE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09288360595. Het bedrijf HET CD-ROMMEKE bevindt zich op het adres: BRUSSELSESTRAAT 87; 9200; DENDERMONDE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 926,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 194,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Formation and enseignement. Conseils en syst猫mes informatiques. Entretien and r茅parations de machines de bureau and ordinateurs. Jeux and jouets. Ordinateurs and 茅quipement informatique. Lijst met producten zijn Activit茅s: Formation Professionnelle en Informatique.. Produits: Jeux Informatiques et Vid茅os.. Produits: Ordinateurs, CD-ROM Vierges, P茅riph茅riques, Logiciels.. Services: Installation de R茅seaux.. Services: Maintenance & R茅paration des Ordinateurs..
De hoofdactiviteit van HET CD-ROMMEKE is Administratie van Milieukwaliteit en Huisvestingsprogramma's, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van HET CD-ROMMEKE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van HET CD-ROMMEKE, openstaande posities, locatie van HET CD-ROMMEKE op de kaart.

HET CD-ROMMEKE is a company, that was registered 1990 in N\A region, Belgium. Full name of company is HET CD-ROMMEKE, company assigned to the tax number BE09288360595. The company HET CD-ROMMEKE is located at the address: BRUSSELSESTRAAT 87; 9200; DENDERMONDE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 926,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 194,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Formation and enseignement. Conseils en syst猫mes informatiques. Entretien and r茅parations de machines de bureau and ordinateurs. Jeux and jouets. Ordinateurs and 茅quipement informatique. List of products are Activit茅s: Formation Professionnelle en Informatique.. Produits: Jeux Informatiques et Vid茅os.. Produits: Ordinateurs, CD-ROM Vierges, P茅riph茅riques, Logiciels.. Services: Installation de R茅seaux.. Services: Maintenance & R茅paration des Ordinateurs..
The main activity of HET CD-ROMMEKE is Administration of Environmental Quality and Housing Programs, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of HET CD-ROMMEKE is not available. You also can look at reviews of HET CD-ROMMEKE, open positions, location of HET CD-ROMMEKE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over HET CD-ROMMEKE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf HET CD-ROMMEKE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about HET CD-ROMMEKE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company HET CD-ROMMEKE, employees, financial statistics.