TRAINING INTERNATIONAL

Particuliere bedrijvenOnroerend goed • TRAINING INTERNATIONAL
Private companiesReal Estate • TRAINING INTERNATIONAL

Contactgegevens TRAINING INTERNATIONAL: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data TRAINING INTERNATIONAL: address, phone, fax, email, website, opening hours

TRAINING INTERNATIONAL

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE JOSEPH VAN HOVE 7; 1950; KRAAINEM/KRAAINEM, België

Telefoon (phone): 27252390 (+32-27252390) 27252390 (+32-27252390)

Fax (fax): +32 (4) 674-29-68 +32 (4) 674-29-68

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) TRAINING INTERNATIONAL: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "TRAINING INTERNATIONAL"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "TRAINING INTERNATIONAL"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van TRAINING INTERNATIONAL, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen TRAINING INTERNATIONAL. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of TRAINING INTERNATIONAL, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees TRAINING INTERNATIONAL. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti TRAINING INTERNATIONAL
Products information TRAINING INTERNATIONAL

BTW identificatienummer (tax): BE03208251953
Ondernemingsnummer: 1178802490
Hoofdstad (capital): 681,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 563,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2006

Activit茅s: Formation Professionnelle sur la Gestion des Ressources Humaines.

Product categorie (product category): Formation and enseignement

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor TRAINING INTERNATIONAL
(Get full report from official database of BE for TRAINING INTERNATIONAL)

Aanvulling soorten activiteiten voor TRAINING INTERNATIONAL
Addition kinds of activities for TRAINING INTERNATIONAL

382599. Instrumenten om elektriciteit te meten, nv | Instruments to measure electricity, nec
679299. Oil royalty traders, nec | Oil royalty traders, nec
28610201. Creosoot, hout | Creosote, wood
34999923. Tabletten, brons of ander metaal | Tablets, bronze or other metal
37690000. Ruimteauto-uitrusting, nec | Space vehicle equipment, nec
38299916. Scintillatie detectoren | Scintillation detectors
70320000. Sport- en recreatiekampen | Sporting and recreational camps
79991007. Festival operatie | Festival operation

Werken bij TRAINING INTERNATIONAL: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in TRAINING INTERNATIONAL: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor TRAINING INTERNATIONAL. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for TRAINING INTERNATIONAL. Looking for open vacancies in other companies

  • Orderpicker - regio Lummen (LUMMEN)

    Regio: LUMMEN

    Bedrijf: TEMPO TEAM INHOUSE TDL NV

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    TDL Group is een dynamisch logistiek bedrijf met 800 goed opgeleide medewerkers verspreid over 5 vestigingen (Houthalen, Lummen, Willebroek (2) en Doornik). Met een vloot van 350 trekkers en 500 opleggers en meer dan 35 000 m² warehouse wordt er elke dag gestreefd naar maximale klanttevredenheid. Logistieke oplossingen op maat en flexibiliteit dankzij schaalgrootte zijn daarbij belangrijke troeven van TDL Group. Voor het logistiek bedrijf TDL zijn wij op zoek naar een gemotiveerde orderpicker. Je voornaamste taak bestaat uit het orderpicken van gekoelde voedingsproducten op pallets. Geregeld zul je ook met de handtranspallet en elektrisch transpallet werken. Werken doe je in een gekoeld magazijn, het is er ongeveer 4 graden. Aangezien je een volledige dag in deze temperatuur werkt, is het belangrijk dat je goed tegen de koude kan.

  • Deeltijdse Orderpicker in 2 ploegen (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: Randstad Inhouse Essers

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    H.Essers zoekt een deeltijdse orderpicker die beschikbaar is op maandag, donderdag en vrijdag en kan werken in 2 ploegen. Je bent verantwoordelijk voor het klaarmaken van bestellingen met behulp van de elektronische transpallet en de scanner en het inwikkelen van palletten met folie.

  • Monteur (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een familiebedrijf in de metaalsector zijn wij op zoek naar een monteur op werven. Je bent geïnteresseerd in de wereld van containerunits en hebt gevoel voor verantwoordelijkheid, nauwkeurigheid en kwaliteit. Jouw takenpakket bestaat uit: De voorbereiding van montagewerken: Voormontage van constructie op de grond, laden en lossen van materialen; Uitvoeren van montagewerken: Monteren van containerunits, betonpanelen; Diverse karweien: Afbraakwerken, boorwerk,...

  • Operator afvulafdeling (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: INFINITY JOBS WAREGEM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je bent verantwoordelijk voor het afvullen van onze silicone in kokers. Je taak bestaat uit het opzetten van de kuip onder de pers, het instellen van verschillende parameters op de afvulmachine en de uitvoering van de eindcontrole op het product. Je volgt nauwkeurig de productspecificaties op en houdt de machine proper. Je hecht belang aan het afleveren van een kwaliteitsvol eindproduct.

  • Huishoudhulp (MARKE)

    Regio: MARKE

    Bedrijf: DE HELPENDE HAND

    Type: Dienstenchequebaan

    Je ondersteunt verschillende gezinnen uit de omgeving Marke, Kortrijk, Bellegem, Aalbeke,.. in het huishouden. Mogelijke taken zijn: poetsen, strijken en andere huishoudelijke taken.

  • Goedbetaalde huishoudhulp regio Merelbeke (BOTTELARE)

    Regio: BOTTELARE

    Bedrijf: PARTENA

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp bij Partena Hulp in huis ga je poetsen bij de mensen thuis, met Dienstencheques. Je levert schitterend werk en doet onze klanten stralen van geluk. Je krijgt als huishoudhulp een aantal vaste klanten, waar je allerlei dagelijkse, huishoudelijke taken doet, zoals schoonmaken en strijken. Je laat hun huis blinkend achter en bezorgt hen een schitterende thuis. Je werkt in je eigen regio en we bespreken samen jouw uurrooster. De dagen waarop je werkt, kan je zelf bepalen. Je werkt binnen de richturen van Partena (8 - 12u en 13 - 17u), maar deze zijn in overleg met de klant bespreekbaar. Als je al eigen klanten hebt, mag je ze gerust meebrengen. Wil je nog een paar klanten erbij? Ook dat kan. Bij Partena kun je jouw job als huishoudhulp ook combineren met strijken van thuis uit. We begeleiden je in het uitbouwen van een strijkpunt. Belangrijk is dat je hiervoor zelf een klantenbestand opbouwt. Het strijken van thuis uit is altijd als 'extra', naast je job als huishoudhulp. Een team enthousiaste consulenten waarbij je steeds terechtkan, zorgen voor jouw persoonlijke begeleiding en coaching. Zij helpen je bij het verzorgen van een piekfijne administratie: je brengt je werkblad en Dienstencheques steeds stipt op tijd binnen. (trefwoorden: poetsvrouw, kuisvrouw, poetsen, kuisen, schoonmaakster)

  • Schoonmaakmedewerker dienstencheques (HAMME)

    Regio: HAMME

    Bedrijf: OCMW

    Type: Dienstenchequebaan

    Voor ons dienstenchequebedrijf zijn wij op zoek naar een schoonmaakmedewerker. Je bent verantwoordelijk voor de schoonmaak en het normale onderhoud van de woning daar waar de hulpvrager het zelf niet meer kan. Onder woning wordt verstaan: de leefruimte zoals keuken, woonkamer, slaapkamer, badkamer, hall, veranda, e.d. Ramen wassen, de vaatwas van de dag doen, de planten in de woning verzorgen, … behoort eveneens tot je taken.

  • Hogeschoolstudenten dinsdag 25 september (m/v) (KONINGSHOOIKT)

    Regio: KONINGSHOOIKT

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Studentenjob

    Studenten gezocht voor het uitdelen van gadgets op dinsdagochtend 25 september. Je start om 9u tot einde (max. tot 12u). Tewerkstelling aan het station van Lier - Berlaar - Heist OD Berg - Mechelen

  • Jobstudenten voor Zorgsector (Regio Lier-Heist o/d Berg)

    Regio: Regio Lier-Heist o/d Berg

    Bedrijf: Run4Medical

    Type: Studentenjob

    Volg je een opleidig in de zorg of verpleging? Wil je graag ervaring opdoen in jouw toekomstig vakgebied? Heb je tijd in het weekend en/of vakanties? Run4Medical zoekt voor jou een studentenjob!

  • Teamleader voor groeiend & vooruitstrevend kantoor - Ardooie (ARDOOIE)

    Regio: ARDOOIE

    Bedrijf: Austin Bright

    Type: Vaste Job

    Begonnen als één klein kantoor, maar uiteindelijk al uitgebreid naar vier moderne vestigingen, kan je wel zeggen dat dit kantoor erop vooruit gegaan is. Vandaag de dag zijn ze nog steeds aan het groeien en leveren ze een brede waaier aan diensten. Deze dienstverlening omvat zaken zoals de boekhouding, fiscaal-, juridisch- en sociaal advies, begeleiding van starters, hulp bij overnames, etc. De klanten die ze verzorgen zijn middelgrote KMO'S, vrije beroepen en zelfstandigen. Het uiteindelijke doel is om een kwaliteitsvolle service te leveren en dit op een persoonlijke manier. Constante opleidingen en bijscholingen zorgen ervoor dat dit jong en dynamisch team van 10 medewerkers en 2 vennoten hun klanten op de meest accurate manier kunnen bijstaan. Teamleader: opdracht Je beheert dossier van A-Z, inclusief eindbesprekingen. Je bent verantwoordelijk voor een team medewerkers: je begeleidt hen en stuurt hen aan. Je teamgenoten kunnen met al hun vragen en problemen bij jou terecht. Je staat in voor een goed verloop van de dagdagelijkse activiteiten op kantoor.

  • Elektromecanicien (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: HR Experts

    Type: Vaste Job

    Je bent mee verantwoordelijk voor het elektrisch onderhoud van het machinepark in de weverij. Je voert storingsanalyses uit op de lijnen en herstelt de machines bij pannes. Je denkt mee over de optimalisatie van de machines.

  • Klusjesman met rijbewijs BE (WESTERLO)

    Regio: WESTERLO

    Bedrijf: APB

    Type: Flexijob

    Wij zoeken iemand met een rijbewijs BE en de ervaring om met een aanhangwagen te rijden die af en toe bij ons kan inspringen. Taken : - materialen met de auto en aanhangwagen naar werven rijden - machines herstellen

Zoek naar antwoorden van TRAINING INTERNATIONAL in sociale netwerken
Look for responds of TRAINING INTERNATIONAL in social networks

Lees alle opmerkingen voor TRAINING INTERNATIONAL. Laat een reactie achter voor TRAINING INTERNATIONAL. TRAINING INTERNATIONAL bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for TRAINING INTERNATIONAL. Leave a respond for TRAINING INTERNATIONAL. TRAINING INTERNATIONAL on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie TRAINING INTERNATIONAL op de google maps. Adres en contacten TRAINING INTERNATIONAL
Location of TRAINING INTERNATIONAL on the google maps. Address and contacts of TRAINING INTERNATIONAL

Andere gerelateerde bedrijven als come TRAINING INTERNATIONAL TRAINING INTERNATIONAL: GROEP ARGENTA | ST.JAN-BERCHMANSTEHUIS | Van de Vondel BVBA | PIERRE DE SAGHER | MICH?LE VERHAEREN

Other related companies as TRAINING INTERNATIONAL: GROEP ARGENTA | ST.JAN-BERCHMANSTEHUIS | Van de Vondel BVBA | PIERRE DE SAGHER | MICH?LE VERHAEREN

TRAINING INTERNATIONAL is een bedrijf dat 2006 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is TRAINING INTERNATIONAL, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03208251953. Het bedrijf TRAINING INTERNATIONAL bevindt zich op het adres: RUE JOSEPH VAN HOVE 7; 1950; KRAAINEM/KRAAINEM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 681,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 563,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Formation and enseignement. Lijst met producten zijn Activit茅s: Formation Professionnelle sur la Gestion des Ressources Humaines..
De hoofdactiviteit van TRAINING INTERNATIONAL is Onroerend goed, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van TRAINING INTERNATIONAL is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van TRAINING INTERNATIONAL, openstaande posities, locatie van TRAINING INTERNATIONAL op de kaart.

TRAINING INTERNATIONAL is a company, that was registered 2006 in N\A region, Belgium. Full name of company is TRAINING INTERNATIONAL, company assigned to the tax number BE03208251953. The company TRAINING INTERNATIONAL is located at the address: RUE JOSEPH VAN HOVE 7; 1950; KRAAINEM/KRAAINEM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 681,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 563,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Formation and enseignement. List of products are Activit茅s: Formation Professionnelle sur la Gestion des Ressources Humaines..
The main activity of TRAINING INTERNATIONAL is Real Estate, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of TRAINING INTERNATIONAL is not available. You also can look at reviews of TRAINING INTERNATIONAL, open positions, location of TRAINING INTERNATIONAL on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over TRAINING INTERNATIONAL, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf TRAINING INTERNATIONAL, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about TRAINING INTERNATIONAL, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company TRAINING INTERNATIONAL, employees, financial statistics.