TELL AIR EUROPE

Contactgegevens TELL AIR EUROPE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data TELL AIR EUROPE: address, phone, fax, email, website, opening hours

TELL AIR EUROPE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): GEBOUW 706, LOKAAL 2170; 1931; ZAVENTEM, België

Telefoon (phone): 495374241 (+32-495374241) 495374241 (+32-495374241)

Fax (fax): +32 (87) 524-50-62 +32 (87) 524-50-62

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) TELL AIR EUROPE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "TELL AIR EUROPE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "TELL AIR EUROPE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van TELL AIR EUROPE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen TELL AIR EUROPE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of TELL AIR EUROPE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees TELL AIR EUROPE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti TELL AIR EUROPE
Products information TELL AIR EUROPE

BTW identificatienummer (tax): BE08548431396
Ondernemingsnummer: 1732238769
Hoofdstad (capital): 575,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 714,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 1994

Activit茅s: Formation Professionnelle sur la Gestion des Ressources Humaines.

Product categorie (product category): Formation and enseignement

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor TELL AIR EUROPE
(Get full report from official database of BE for TELL AIR EUROPE)

Aanvulling soorten activiteiten voor TELL AIR EUROPE
Addition kinds of activities for TELL AIR EUROPE

4939. Combinatiewerkzaamheden, nec | Combination utilities, nec
873200. Commercieel nonphysisch onderzoek | Commercial nonphysical research
20999919. Tortillas, vers of gekoeld | Tortillas, fresh or refrigerated
22580301. Mosquito netting, warp breien | Mosquito netting, warp knit
35670202. Metalen smeltovens, industrieel: brandstofafgevuurd | Metal melting furnaces, industrial: fuel-fired

Werken bij TELL AIR EUROPE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in TELL AIR EUROPE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor TELL AIR EUROPE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for TELL AIR EUROPE. Looking for open vacancies in other companies

  • medewerker glijbekisting (m/v) (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: Actief Construct

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bouwbedrijf regio Turnhout zijn we dringend op zoek naar arbeiders voor de glijbekistingsploeg (bekisters): Je zal instaan voor het lossen van de mixers aan de glijbekistingsmachine (bedienen zijschotten en lossen van de mixer).

  • Contact center medewerk(st)er (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Synergie Wetteren Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een modern customer service-center zijn wij op zoek naar medewerkers voor de klantendienst, zowel outbound als inbound. ook agendabeheer,facturatie en back office taken, behoren tot de mogelijkheden. Want het leuke is dat je zelf bepaalt voor welk project je graag opstart. Nieuwsgierig? Contacteer ons dan snel.

  • Operator (WETTEREN)

    Regio: WETTEREN

    Bedrijf: Go4Jobs Merelbeke

    Type: Interim met optie "vast werk"

    - Algemene werkorganisatie: toezicht houden, interventies bij problemen, controlebeurten, orde en netheid van het machinepark - Machinebediening en instellen van de parameters in het spuitprogramma; - Optreden tijdens het productieproces om fouten te vermijden en de kwaliteit te garanderen; - Rapportering en administratie.

  • Elektrotechnieker (NAZARETH)

    Regio: NAZARETH

    Bedrijf: Go4jobs

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als elektrotechnieker sta je in dit bedrijf in voor het analyseren en oplossen van storingen aan hun sterk geautomatiseerd en gerobotiseerd machinepark. Je kent de machines door en door en biedt een klare kijk op verbeteringen/aanpassingen (die je dan ook effectief uitvoert na akkoord). Je staat de ploegchefs bij bij het technische aspect (en geeft hen een grondige uitleg indien nodig). Dit alles doe je met inachtneming van de veiligheidsvoorschriften.

  • Service Technieker (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als service technieker zal je instaan voor het onderhoud en de herstelling aan zonnepanelen. De werven liggen verspreid over België. Je krijgt een bestelwagen van de firma en vertrekt vanuit thuis naar de klanten. Een greep uit je takenpakket: - onderhouden en herstellen zonnepanelen . - zelfstandig storingen analyseren en oplossen. - in dienst stellen van industriële PV-installaties en hun monitoringssystemen.

  • Marketeer (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Jouw takenpakket bestaat uit: Een marketingstrategie ontwikkelen; Marktonderzoek uitvoeren. Op basis hiervan ga je de data analyseren en zet een marketingcampagne op; Je beheert en ontwikkeld de website, maakt logo's, folders,...; Je vertegenwoordigd samen met de accountmanager en de commerciële manager het bedrijf op verschillende sector gerelateerde events.

  • Huishoudhulp in Bornem (BORNEM)

    Regio: BORNEM

    Bedrijf: OZ - Huishoudhulp

    Type: Dienstenchequebaan

    FUNCTIEOMSCHRIJVING Wil jij meteen aan de slag als huishoudhulp? Bij OZ ben je ook zonder diploma of ervaring van harte welkom! Hou jij van een kraaknette woning? En steek je graag de handen uit de mouwen? Dan ben jij de geknipte persoon om aan de slag te gaan als OZ huishoudhulp! Met meer dan 1.000 tevreden huishoudhulpen nemen we elke dag onze klanten allerlei huishoudelijk werk uit handen: poetsen, strijken, boodschappen doen of een lekker potje koken… Allemaal via het systeem van de dienstencheques. We vragen jou niet om diploma’s of ervaring, enkel om een gezonde goesting om mooi werk af te leveren. Jij kan rekenen op jouw persoonlijke consulent om je met raad en daad bij te staan, en je alle kneepjes van het vak te leren. En dat allemaal in jouw eigen regio, met een uitstekend uurloon, tal van extralegale voordelen, én een vast contract vanaf dag 1. Het mooist van al? Je werkt telkens in blokken van 4 uur en kan zelf je vaste werkdagen kiezen. In de voormiddag start je om 8.00 uur bij de klant. Per dag kan je max. 2 blokken van 4 uur werken. Zo kan je jouw werk makkelijk combineren met jouw hobby’s en gezin. Het is dan ook geen wonder dat we de laatste jaren sterk zijn gegroeid. Omdat de vraag naar huishoudhulp via dienstencheques blijft stijgen, zoeken we dringend nieuwe collega’s.

  • Bouwkundig tekenaar met doorgroeimogelijkheden (SINT-TRUIDEN)

    Regio: SINT-TRUIDEN

    Bedrijf: BAM Contractors

    Type: Vaste Job

    Je bent verantwoordelijk voor het uittekenen van bekistingsplannen van zowel vloerondersteuning als wandbekistingen. Daarnaast maak je ook productietekeningen van negatieven, traditionele en speciale bekistingen, loopvolders alsook de combinaties van systemen indien noodzakkelijk. Je maakt offertes op voor de klanten en doet besprekingen op de werven zelf. Je bent verantwoordelijk / wil in de toekomst de verantwoordelijkheid dragen om de huidge tekenaars te begeleiden en aan te sturen.

  • Automation Support Engineer (Regio Genk)

    Regio: Regio Genk

    Bedrijf: CARTESIO

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant, een bedrijf in Limburg, actief in de staalindustrie, zijn we op zoek naar een Automation Support Engineer. In deze rol neem je de volgende taken op: Je bent verantwoordelijk voor alle fases van automatiseringsprojecten, gaande van de specificaties tot de engineering, voorbereiding, inbedrijfstelling en de opvolging. Je volgt leveranciers op en stuurt hen aan. Voor de interne projecten ontwerp je zelf ook hardware en software, in samenwerking met collega's. Je staat in voor de documentatie alsook voor de veiligheid van de technische systemen.

  • Keukenmedewerker (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: POULE & POULETTE

    Type: Vaste Job

    Het maken van de keuken mis en place volgens de Poule & Poulette normen Werken met het keukenmateriaal volgens de technische fiches Het maken van warme en koude gerechten volgens de technische fiches Ontvangen en controleren van levering ( HACCP) en FIFO stockeren Kuisen van de keuken tijdesn en na de shift met de juiste kuis producten

  • Sales Executive Bouwbeurzen (SINT-DENIJS-WESTREM)

    Regio: SINT-DENIJS-WESTREM

    Bedrijf: Unique Office

    Type: Vaste Job

    De Sales Executive (SE) komt terecht in een dynamisch team dat BtoC bouwbeurzen neerzet. Hij/zij staat in voor de commerciële uitbouw van de beurs door de verkoop van beursruimte op maat van de exposant. U start met een opleiding om het bedrijf, de markt en de beurzen te leren kennen; Na deze inwerkperiode krijgt u de verantwoordelijkheid over de bestaande klantenrelaties; De contacten zijn heel divers en afwisselend, gaande van kleine tot grote ondernemingen; U bouwt het klantenbestand verder uit via actieve prospectie en netwerking; U volgt trends en nieuwigheden binnen de sector op en bezoekt in dit kader ook regelmatig andere beurzen en evenementen; Als SE bent u verantwoordelijk voor het behalen van de verkoopsobjectieven op basis van aantal exposanten, type exposanten, m² beursruimte, omzet, up- & cross selling, …; U denkt mee ifv nieuwe concepten voor de beurs en verzorgt bijhorende commercialisatie; Tijdens de beurs bent u single point of contact voor de exposanten en u bent ook operationeel inzetbaar voor, tijdens en na de beurs; Ifv het bewerken en opvolgen van prospects en klanten, staat u in voor een optimalisatie van de databases.

  • Flexijobs events najaar (regio Brugge) (ASSEBROEK)

    Regio: ASSEBROEK

    Bedrijf: SERVE IT

    Type: Flexijob

    Heb je een job, maar wil je graag voordelig bijverdienen tijdens het weekend of de week, 's avonds of overdag in de horeca? Dan is een flexijob bij MIRA wellicht iets voor jou! MIRA - Event Support is een dynamisch West-Vlaams bedrijf dat garant staat voor een vlotte service op tal van evenementen in de ruime regio West-Vlaanderen. We zoeken geregeld flexi's om ons team te versterken.

Zoek naar antwoorden van TELL AIR EUROPE in sociale netwerken
Look for responds of TELL AIR EUROPE in social networks

Lees alle opmerkingen voor TELL AIR EUROPE. Laat een reactie achter voor TELL AIR EUROPE. TELL AIR EUROPE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for TELL AIR EUROPE. Leave a respond for TELL AIR EUROPE. TELL AIR EUROPE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie TELL AIR EUROPE op de google maps. Adres en contacten TELL AIR EUROPE
Location of TELL AIR EUROPE on the google maps. Address and contacts of TELL AIR EUROPE

Andere gerelateerde bedrijven als come TELL AIR EUROPE TELL AIR EUROPE: IMPR. COOP?RATIVE HUY | Vermersch P | ELEKTRO RUDY | MARIA JANSSEN | BERNARD DELTOUR

Other related companies as TELL AIR EUROPE: IMPR. COOP?RATIVE HUY | Vermersch P | ELEKTRO RUDY | MARIA JANSSEN | BERNARD DELTOUR

TELL AIR EUROPE is een bedrijf dat 1994 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is TELL AIR EUROPE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08548431396. Het bedrijf TELL AIR EUROPE bevindt zich op het adres: GEBOUW 706, LOKAAL 2170; 1931; ZAVENTEM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 575,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 714,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Formation and enseignement. Lijst met producten zijn Activit茅s: Formation Professionnelle sur la Gestion des Ressources Humaines..
De hoofdactiviteit van TELL AIR EUROPE is Bouwmaterialen, Hardware, Tuinbenodigdheden, en Mobiele Home Dealers, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van TELL AIR EUROPE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van TELL AIR EUROPE, openstaande posities, locatie van TELL AIR EUROPE op de kaart.

TELL AIR EUROPE is a company, that was registered 1994 in N\A region, Belgium. Full name of company is TELL AIR EUROPE, company assigned to the tax number BE08548431396. The company TELL AIR EUROPE is located at the address: GEBOUW 706, LOKAAL 2170; 1931; ZAVENTEM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 575,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 714,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Formation and enseignement. List of products are Activit茅s: Formation Professionnelle sur la Gestion des Ressources Humaines..
The main activity of TELL AIR EUROPE is Building Materials, Hardware, Garden Supply, and Mobile Home Dealers, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of TELL AIR EUROPE is not available. You also can look at reviews of TELL AIR EUROPE, open positions, location of TELL AIR EUROPE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over TELL AIR EUROPE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf TELL AIR EUROPE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about TELL AIR EUROPE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company TELL AIR EUROPE, employees, financial statistics.