INSTITUT LIBRE MARIE HAPS

Particuliere bedrijvenMetaalmijnen • INSTITUT LIBRE MARIE HAPS
Private companiesMetal Mining • INSTITUT LIBRE MARIE HAPS

Contactgegevens INSTITUT LIBRE MARIE HAPS: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data INSTITUT LIBRE MARIE HAPS: address, phone, fax, email, website, opening hours

INSTITUT LIBRE MARIE HAPS

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE D?ARLON 11; 1050; BRUXELLES-IXELLES, België

Telefoon (phone): 25119292 (+32-25119292) 25119292 (+32-25119292)

Fax (fax): +32 (68) 906-53-19 +32 (68) 906-53-19

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) INSTITUT LIBRE MARIE HAPS: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "INSTITUT LIBRE MARIE HAPS"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "INSTITUT LIBRE MARIE HAPS"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van INSTITUT LIBRE MARIE HAPS, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen INSTITUT LIBRE MARIE HAPS. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of INSTITUT LIBRE MARIE HAPS, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees INSTITUT LIBRE MARIE HAPS. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti INSTITUT LIBRE MARIE HAPS
Products information INSTITUT LIBRE MARIE HAPS

BTW identificatienummer (tax): BE05485992431
Ondernemingsnummer: 1097778320
Hoofdstad (capital): 907,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 173,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2004

Activit茅s: Cours de Langues Etrang猫res. Horaires: Cours du Soir, Cours du Jour, Cours du Week-End.

Product categorie (product category): Formation and enseignement

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor INSTITUT LIBRE MARIE HAPS
(Get full report from official database of BE for INSTITUT LIBRE MARIE HAPS)

Aanvulling soorten activiteiten voor INSTITUT LIBRE MARIE HAPS
Addition kinds of activities for INSTITUT LIBRE MARIE HAPS

322902. Optisch glas | Optical glass
01120000. Rijst | Rice
20410104. Durummeel | Durum flour
28190917. Mercurius, opnieuw afgestemd | Mercury, redistilled
30699919. Bakken, rubber | Trays, rubber
32310501. Medisch en laboratoriumglaswerk: gemaakt van aangekochte glas | Medical and laboratory glassware: made from purchased glass
32810500. Monument of begrafenissteen, gesneden en gevormd | Monument or burial stone, cut and shaped
34959901. Meubelsveren, niet gemonteerd | Furniture springs, unassembled
54990203. Frisdranken | Soft drinks
62210000. Commodity contracten makelaars, dealers | Commodity contracts brokers, dealers

Werken bij INSTITUT LIBRE MARIE HAPS: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in INSTITUT LIBRE MARIE HAPS: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor INSTITUT LIBRE MARIE HAPS. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for INSTITUT LIBRE MARIE HAPS. Looking for open vacancies in other companies

  • Chauffeur G en C of CE (M/V) (DIKSMUIDE)

    Regio: DIKSMUIDE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM DIKSMUIDE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf gespecialiseerd in aanhangwagens voor landbouw, industrie en transport zijn wij opzoek naar een chauffeur G en C of CE. Je staat in voor het vervoeren van de aanhangwagens van en naar de keuring of de spuiterij (Poperinge/Roeselare)

  • Chauffeur BE en/of C - Vilvoorde (VILVOORDE)

    Regio: VILVOORDE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor één van onze parners in Vilvoorde zijn wij op zoek naar een kandidaat chauffeur met rijbewijs BE en/of C. Je start full-time met op termijn een optie tot vast contract. Je werkt als chauffeur en als magazijnier. Je bereid o.a het transport van goederen voor, het vervoer en helpt met de planningen. Algemeen ben je bijna betrokken in het gehele bedrjijfsproces. Van in het magazijn tot het leveren en toelichten van de machines bij klanten. Je beschikt over een technische achtergrond en staat open voor een vernieuwende, efficiëntie omgeving en manier van werken.Je krijgt een divers takenpakket waar wat verantwoordelijkheid bij komt kijken. Een collegiale sfeer, vertrouwen en respect zijn waardes die onze partner hoog in het vaandel draagt en verwacht van jou dan ook hetzelfde.

  • Job als aflasser regio Bocholt (BOCHOLT)

    Regio: BOCHOLT

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor deze job als lasser regio Bocholt werk je in een team dat verantwoordelijk is voor de productie van de containers of zelfpersers of aanhangwagens. De ploegbaas start samen met jou de productie op ondersteunt je en stuurt bij waar nodig. Je werkt op een zelfstandige manier maar werken in teamverband is nooit veraf. Je werkt op een vaste locatie in het atelier. Alle producten ( persen containers transport specials) worden volledig gemaakt in het eigen atelier containers komen bij ons binnen als stalen plaat en gaat naar buiten volledig volgens de wensen van onze klant.

  • Verpakker 2-pl (zeer aantrekkelijk loon!!) (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: Synergie Waregem

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor de firma Renson in Waregem zijn we op zoek naar een medewerk(st)er voor de verpakkingsafdeling. Volgende taken zullen tot je takenpakket behoren: Je voert een laatste kwaliteitscontrole uit vooraleer je de onderdelen verpakt Je wikkelt de onderdelen in beschermende folie en verpakt ze in kisten Je voorziet de verpakte goederen van het juiste etiket De onderdelen die je verpakt kunnen smalle stukken zijn, maar evengoed brede en zware onderdelen. Daarom is een fysiek goede conditie zeer belangrijk voor deze job.

  • Monteur (OVERPELT)

    Regio: OVERPELT

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant regio Overpelt zijn we op zoek naar een monteur. Je zal instaan voor het monteren van: industriebouw trappen & leuningen metaalconstructies luifels noodtrappen specials

  • Huishoudhulp dienstencheques Zwevegem - Sint Denijs en randgemeenten (ZWEVEGEM)

    Regio: ZWEVEGEM

    Bedrijf: FAMILIEHULP

    Type: Dienstenchequebaan

    Zoek je werk als poetshulp, poetsvrouw, schoonmaker of schoonmaakster? Dan is werken bij Familiehulp zeker iets voor jou. Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Je poetst de woningen van onze klanten. Je wast en strijkt als de klant dit wil. Voor een job als huishoudhulp heb je geen diploma maar wel goesting nodig.

  • Intern Trajectbegeleider / Opleidingscoach Bouwsector (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: GROUP SUERICKX

    Type: Vaste Job

    Group Suerickx levert hoogkwalitatieve diensten op vlak van renovatie en bescherming van gebouwen en installaties. Bij Group Suerickx zijn we sterk gericht op attitude. Om de onboarding, opleidingen en evaluaties van onze arbeiders goed te laten verlopen, zijn we op zoek naar een interne trajectbegeleider / opleidingscoach die deze processen kan uitwerken en beheren. Je zal instaan voor het opstellen van een onboarding proces voor arbeiders en schakelt hiervoor de betrokken partijen in (Operations, HR, IT, …) Dit proces zal voor een groot stuk bestaan uit een opleidingstraject dat je zal uitwerken. Je brengt in kaart wat iemand moet kunnen om inzetbaar te zijn op de werf en werkt interne opleidingen uit. Eventueel start je hiervoor samenwerkingen op met externe partners (leverancier, opleidingscentra) Daarnaast sta je in voor het opzetten van een peter- en meterschapstraject onder de arbeiders en volg je de naleving ervan nauw op. Je begeleidt de arbeiders, evalueert hun traject en bepaalt welke opleidingen ze nodig hebben in samenwerking met project coördinatoren, teamleaders, HR, …

  • OPERATOR 5-PLOEGEN- HOOG LOON/VEEL VRIJE TIJD- VAST CONTRACT (MATER)

    Regio: MATER

    Bedrijf: FORUM JOBS ZOTTEGEM

    Type: Vaste Job

    Voor een internationaal bedrijf in regio Oudenaarde zijn we op zoek naar machinebedieners/computerbedieners ter uitbreiding. Je krijgt een interne opleiding zodat je op termijn de verantwoordelijkheid over 18 machines kan dragen.  Je zorgt voor de juiste instellingen (allemaal computergestuurd) en voor een mooie opvolgingsflow in de productie. Je werkt in kleine teams. Je komt terecht in een propere werkomgeving en moet zelf geen producten/goederen aanleveren, waardoor dit fysiek niet zwaar is! Je komt werkt in een nette en stofvrije omgevingJe werkt in een volcontinu ploegensysteem ( 2 weekends op de 5 volledig vrij, sowieso 2 à 3 dagen per week thuis) met een gunstige vakantieregeling.

  • Bekister (BEERNEM)

    Regio: BEERNEM

    Bedrijf: VERSTRAETE

    Type: Vaste Job

    - Klaarleggen van vloerplaten (wapening, ...) - Gieten van vloerplaten - Bekisten van wanden met systeembekisting - Plaatsen van wapening

  • Verko(o)p/ers-sters gezocht! (Regio Waregem)

    Regio: Regio Waregem

    Bedrijf: TUPPERWARE DESMET

    Type: Zelfstandige activiteit

    Tupperware, reeds vele jaren de koploper in het organiseren van Home Party's in het kader van onze kwaliteitsvolle keukenproducten. Wij zijn dringend op zoek naar gemotiveerde nieuwe consulenten. Je gaat onze producten voorstellen aan de hand van home party's bij de mensen thuis. Belangrijk om te weten is dat je alle vrijheid krijgt: je werkt waar, wanneer en hoeveel je zelf wilt. Wij geven jou bij opstart alles cadeau, zodat je zelf geen enkele investering hoeft te doen!

  • Kinesitherapeut (HAMONT-ACHEL)

    Regio: HAMONT-ACHEL

    Bedrijf: ANNELEEN DRIESEN

    Type: Zelfstandige activiteit

    Gezocht gemotiveerde collega Kinesitherapeut M/V op zelfstandige basis voor Praktijk te Achel.

  • STAGAIR(E) Online Marketing (ROOSDAAL)

    Regio: ROOSDAAL

    Bedrijf: CONVERSAL

    Type: Leercontract

    Wil jij een stage doen waarin je proeft van het echte leven? Droom je ervan als stagiair terecht te komen in een leuk team met collega’s waarvan je iets opsteekt? Bij Conversal kan je aan de slag als stagiair (online) marketing. Wie zijn wij? Onze klanten kunnen op beide oren slapen. Bij Conversal zijn ze aan het juiste adres voor de uitbouw van hun online-activiteiten. We bezorgen hen de meest gebruiksvriendelijke websites en we laten hen online scoren met onze digitale marketing. Dààrom zijn wij een sterk groeiend digital agency. Conversal helpt klanten echt vooruit. We bieden hen alle diensten die ze nodig hebben voor een sterke onlinestrategie: - Design: ontwerp van websites, webshops, huisstijl, … - Development: ontwikkeling van websites, webshops, applicaties en koppelingen op maat,… - Marketing: SEO, SEA, social media marketing, … Onze aanpak werkt en daarom blijven we groeien. En ons team groeit mee. Vandaag bieden we graag een kans aan een stagiair (online) marketing. Wat doe jij? Je draait volop mee op onze ‘Marketing’-afdeling. Uiteraard krijg je als stagiair de nodige leerkansen, maar we geven je ook eigen taken en projecten. Zo wordt jouw stage bij Conversal een echte meerwaarde in jouw ontwikkeling tot professioneel online marketeer. Als stagiair (online) marketing werk je mee aan de online marketingcampagnes die wij voeren voor onze klanten. Onder verantwoordelijkheid van onze marketeer pas je jouw kennis van courante online marketingtechnieken toe op de campagnes. Daarbij hou je rekening met zowel de wensen van de klant als de vuistregels voor doeltreffende online marketing. Je komt terecht in een professionele omgeving. Werken met deadlines, eisen van klanten en interne afspraken maakt deel uit van jouw stage.

Zoek naar antwoorden van INSTITUT LIBRE MARIE HAPS in sociale netwerken
Look for responds of INSTITUT LIBRE MARIE HAPS in social networks

Lees alle opmerkingen voor INSTITUT LIBRE MARIE HAPS. Laat een reactie achter voor INSTITUT LIBRE MARIE HAPS. INSTITUT LIBRE MARIE HAPS bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for INSTITUT LIBRE MARIE HAPS. Leave a respond for INSTITUT LIBRE MARIE HAPS. INSTITUT LIBRE MARIE HAPS on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie INSTITUT LIBRE MARIE HAPS op de google maps. Adres en contacten INSTITUT LIBRE MARIE HAPS
Location of INSTITUT LIBRE MARIE HAPS on the google maps. Address and contacts of INSTITUT LIBRE MARIE HAPS

Andere gerelateerde bedrijven als come INSTITUT LIBRE MARIE HAPS INSTITUT LIBRE MARIE HAPS: SVB | SAINTENOY & FILS | FRANS MACHIELS | Standaert L | Q8 Leuven-Huenaerts BVBA

Other related companies as INSTITUT LIBRE MARIE HAPS: SVB | SAINTENOY & FILS | FRANS MACHIELS | Standaert L | Q8 Leuven-Huenaerts BVBA

INSTITUT LIBRE MARIE HAPS is een bedrijf dat 2004 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is INSTITUT LIBRE MARIE HAPS, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05485992431. Het bedrijf INSTITUT LIBRE MARIE HAPS bevindt zich op het adres: RUE D?ARLON 11; 1050; BRUXELLES-IXELLES. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 907,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 173,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Formation and enseignement. Lijst met producten zijn Activit茅s: Cours de Langues Etrang猫res. Horaires: Cours du Soir, Cours du Jour, Cours du Week-End..
De hoofdactiviteit van INSTITUT LIBRE MARIE HAPS is Metaalmijnen, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van INSTITUT LIBRE MARIE HAPS is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van INSTITUT LIBRE MARIE HAPS, openstaande posities, locatie van INSTITUT LIBRE MARIE HAPS op de kaart.

INSTITUT LIBRE MARIE HAPS is a company, that was registered 2004 in N\A region, Belgium. Full name of company is INSTITUT LIBRE MARIE HAPS, company assigned to the tax number BE05485992431. The company INSTITUT LIBRE MARIE HAPS is located at the address: RUE D?ARLON 11; 1050; BRUXELLES-IXELLES. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 907,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 173,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Formation and enseignement. List of products are Activit茅s: Cours de Langues Etrang猫res. Horaires: Cours du Soir, Cours du Jour, Cours du Week-End..
The main activity of INSTITUT LIBRE MARIE HAPS is Metal Mining, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of INSTITUT LIBRE MARIE HAPS is not available. You also can look at reviews of INSTITUT LIBRE MARIE HAPS, open positions, location of INSTITUT LIBRE MARIE HAPS on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over INSTITUT LIBRE MARIE HAPS, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf INSTITUT LIBRE MARIE HAPS, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about INSTITUT LIBRE MARIE HAPS, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company INSTITUT LIBRE MARIE HAPS, employees, financial statistics.