INFORMATICA

Contactgegevens INFORMATICA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data INFORMATICA: address, phone, fax, email, website, opening hours

INFORMATICA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): SCHOOLSTRAAT 10; 3920; LOMMEL, België

Telefoon (phone): 11551834 (+32-11551834) 11551834 (+32-11551834)

Fax (fax): +32 (10) 957-42-64 +32 (10) 957-42-64

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) INFORMATICA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "INFORMATICA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "INFORMATICA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van INFORMATICA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen INFORMATICA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of INFORMATICA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees INFORMATICA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti INFORMATICA
Products information INFORMATICA

BTW identificatienummer (tax): BE03412048339
Ondernemingsnummer: 6152862548
Hoofdstad (capital): 462,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 233,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2017

Activit茅s: Formation Professionnelle en Informatique, Cours sur Internet.

Product categorie (product category): Formation and enseignement

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor INFORMATICA
(Get full report from official database of BE for INFORMATICA)

Aanvulling soorten activiteiten voor INFORMATICA
Addition kinds of activities for INFORMATICA

16110204. Weg- en straatbedekking aannemer | Highway and street paving contractor
26110000. Pulpmolens | Pulp mills
45819905. Luchtvrachtbelasting- en losdiensten | Airfreight loading and unloading services
50120206. Vrachtwagens | Truck bodies
73319904. Mailing service | Mailing service

Werken bij INFORMATICA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in INFORMATICA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor INFORMATICA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for INFORMATICA. Looking for open vacancies in other companies

  • Tijdelijke arbeider - treinsporen (M/V) (MELLE)

    Regio: MELLE

    Bedrijf: ACTIEF GENT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je doet het: Ben je op zoek naar een tijdelijke opdracht? Heb je ervaring met beton of metaal? Dan is dit de ideale mogelijkheid voor jou. Wij zijn immers op zoek naar iemand die wil helpen met de aanleg van sporen. Jouw takenpakket: - je snijdt stukken sporen op maat met een cirkelzaag - je bewerkt blokken beton tot de juiste grootte - je bereidt het polyuréthaan hars voor en stort het nadien Je werkt van 22/10 tot 23/11 elke dag van de week op een werf in Melle.

  • Mig/Mag Lasser (DENDERMONDE)

    Regio: DENDERMONDE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor de vacature Mig/Mag lasser krijg je heel wat taken toegewezen. Onderstaande taken zal jij uitvoeren: planlezen op maat lassen van diverse metaalconstructies

  • Administratief commercieel bediende Gas en Elektriciteit Groepsaankoop (SINT-ANDRIES)

    Regio: SINT-ANDRIES

    Bedrijf: ADECCO EXPERTS BRUGGE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    In het kader van de 8ste groepsaankoop groene stroom en aardgas van de Provincie West-Vlaanderen zoekt Adecco een Administratief commercieel bediende om dit project mee in goede banen te leiden M/V. Je staat in voor de organisatie van het provinciaal loket en voor de ondersteuning van de gemeentelijke loketten in het kader van de 8ste groepsaankoop groene stroom en aardgas van de Provincie West-Vlaanderen. De inschrijvingen en acceptaties verlopen zo veel mogelijk digitaal. Sommige burgers beschikken echter niet over internet, hebben hulp nodig bij het lezen van hun energiefactuur of bij het interpreteren van hun besparingsresultaat. Deze mensen kunnen terecht bij een medewerker van hun gemeente of Provincie die hen persoonlijk begeleidt. Bijna alle gemeenten richten zo'n loket in. Ook de Provincie zelf houdt een loket open. Naast de gemeentelijke loketten krijgen ook OCMW's, lokale en intergemeentelijke woonwinkels en energiehuizen de vraag om mee te werken aan de groepsaankoop. Taakinhoud: Je helpt burgers persoonlijk via het provinciaal loket om hun inschrijving of acceptatie in orde te brengen Je staat in voor de correcte verwerking van het dossier Je belt de burgers op wanneer hun gegevens niet volledig zijn Je bent het eerste aanspreekpunt voor de loketten wanneer ze vragen of problemen hebben (zowel telefonisch als via e-mail) Je helpt aan de voorbereiding van nieuwsbrieven, handleidingen en ander communicatiemateriaal voor gemeentelijke loketten Je zorgt voor de logistieke organisatie van infosessie(s) voor loketten Je werkt actief mee aan de evaluatie van de campagne door de gemeentes

  • Tuinier (TIELT-WINGE)

    Regio: TIELT-WINGE

    Bedrijf: RUNTIME (VG.479/BUOS)

    Type: Interim met optie "vast werk"

    U takenpakket betaat uit volgende taken: Lezen van plannen, Communicatie verzorgen met klanten, Uitzetten van maten/lijnen volgens plan, Uitzetten van planten volgens plan (lezen van Latijnse plantennamen), Probleem oplossend kunnen werken, Planten van struiken en bomen, Snoeien van hagen en planten, Snoeien op hoogte (0 tot 4 meter), Visueel herkennen van planten (op termijn), Hanteren van machines en motoren (handfrees, motoculteur, haagschaar, kettingzaag, bosmaaier, grasmaaier, bladblazer,...), Vooruit kunnen plannen voor meerdere mensen (op termijn), Sturing geven aan collega's , Uitvoerend werken + werken kunnen afleveren binnen vooraf bepaalde termijn, Rijvaardigheid manoeuvreren met aanhangwagen (op termijn)

  • HUISHOUDHULP MET DIENSTENCHEQUES REGIO AALTER (Regio Aalter-Deinze)

    Regio: Regio Aalter-Deinze

    Bedrijf: DOME ASSISTANCE

    Type: Dienstenchequebaan

    Je helpt in het huishouden en staat in voor poetsen in particuliere woningen. Ook koken, naaien, wassen en strijken kunnen tot je dagelijkse takenpakket behoren. Je hebt inspraak tussen een voltijdse of een deeltijdse betrekking. Over een eigen vervoermiddel beschikken is een pluspunt.

  • Huishoudhulp Dienstencheques Gavere - De Pinte (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: ABC CLEANING

    Type: Dienstenchequebaan

    Gemotiveerde poetsvrouw met enige ervaring, voor het uitvoeren van huishoudelijke taken U hebt een verzorgd voorkomen en bent betrouwbaar en discreet; u kunt zelfstandig werken en hebt zin voor orde, netheid en hygiëne U kunt zich vlot verplaatsen, bij voorkeur met bromfiets of auto. Uren en dagen overeen te komen.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Baasrode – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (BAASRODE)

    Regio: BAASRODE

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Administratief logistiek bediende met coachende vaardigheden (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Konvert Office Gent

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant in de Gentse zeehaven, zoeken wij een administratief logistiek bediende. Wij zijn op zoek naar iemand met ervaring, die snel de zaken aanleert. Ervaring met administratieve afhandeling van pickdocumenten, zendnota's, magazijnbeheer en dergelijke is dus zeer belangrijk. Je houdt je dus bezig met 95 procent administratie. Door het goede beheer van de administratie moet je de verzending in goede banen kunnen leiden en moet je dus het personeel van het magazijn kunnen aansturen. Dagelijks komt eenzelfde transporteur langs voor het oppikken van de goederen. Jouw taken: • Aansturen van magazijniers. • Het doorgeven van de bestellingen en staalaanvragen via magazijnbons aan de magazijnmedewerkers of via productieorders aan de productieassistent of de verantwoordelijke voor kleine producties. • Het organiseren van binnenlands en buitenlands transport (behalve speciale bestemmingen en klanten): levering v/d orders, levering van stalen, ook retours van goederen. • Het indienen en opvolgen van transportklachten bij de transportfirma's. • Het controleren en goedkeuren van de aankoopfacturen van de transportfirma's. • Het opmaken van de verzendnota's voor bestellingen en stalen in binnen- en buitenland. • Het versturen van orderbevestigingen buitenlandse orders. • Het bepalen van de volgorde voor het klaarzetten van bestellingen en deze doorgeven aan de magazijnmedewerkers. • Informatie verstrekken aan de klanten bij vragen over de levering van hun bestelling of van stalen. • Optimalisatie stockbeheer, magazijnbeheer en algemene werking van het magazijn • Overzichtslijsten genereren. • Dagelijks de backorders doornemen en opvolgen met de planning, de besteldienst en de verzending. • Indien nodig: klaarzetten van goederen voor leveringen.

  • Finance Officer (4/5 of fulltime) (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: Tempo-Team Professionals

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant in centrum Brussel, een KMO actief in HR dienstverlening, zijn we momenteel op zoek naar een Finance Officer. Je werkt autonoom en bent in staat het bedrijf mee te helpen in haar groei. Jouw taken en verantwoordelijkheden: Uitgaande facturatie: opmaak, versturen & opvolgen van de facturen Inkomende facturen: approval proces, boeken Exact software pakket: tijdschrijven en verwerking naar boekhouding Maandafsluiting: provisies, boeken banken via inlezen CODA bestanden, boeken loonbestanden door ze in te lezen in exact Rapportering: Management reporting opstellen (excel & powerpoint) en rapportering Raad van Bestuur Cash opvolging, simulatie van cashpositie op basis van aankoop- en verkoopfacturen, rapport openstaande posten Operationele ondersteuning businesses (KPI, ad hoc analysis…, ondersteuning in pricing) Budgetting & forecasting Ondersteunen auditors bij jaarlijkse audit

  • Financieel adviseur( Hoofd - of bijberoep ) Regio Overpelt-Hamont achel-lommel (Regio Overpelt-Hamont-Achel-Lommel)

    Regio: Regio Overpelt-Hamont-Achel-Lommel

    Bedrijf: GILS CAROLINE

    Type: Zelfstandige activiteit

    Bij ons geloven we in medewerkers die graag hun eigen professioneel pad willen uitstippelen. Zo krijgen onze medewerkers alle vrijheid en vertrouwen om hun eigen talenten maximaal in te zetten. Als zelfstandige adviseur bestaat uw takenpakket vooral uit het uitbouwen en behouden van de verzekeringsportefeuille. Enerzijds doet u aan prospectie van nieuwe klanten, onderhoudt u de diverse klantencontacten en kijkt u uit naar mogelijkheden voor uitbreidingen. Anderzijds biedt u oplossingen op maat van de klant aan. Toekomstgewijs kan u bij ons ook heel makkelijk doorgroeien en is er voor elke persoon wel een mooie carriëre weggelegd. Bij ons kan u starten in bijberoep en doorgroeien tot hoofdberoep.

  • Psycholoog (WIJNEGEM)

    Regio: WIJNEGEM

    Bedrijf: UGO, VOOR UW GEZONDHEID EN ONTSPANNING

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je werkt als zelfstandige in een huis waar verschillende disciplines samenwerken binnen een ruim kader van Gezondheid en Ontspanning. Je bent zelf verantwoordelijk voor de gepaste opvolging en begeleiding van je cliënten.

  • Brunel - Java Developer (België)

    Regio: België

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    Waar andere mensen bij het woord 'Java' aan Indonesië denken, denk jij aan de taal. Niet aan het Bahasa, maar aan programmeertaal! Jouw codes zijn altijd clean, je hebt al enige ervaring in het programmeren en je bent klaar voor een nieuw level. Komt goed uit, want onze opdrachtgevers staan te springen om een getalenteerde Java developer. Taken Ben jij die enthousiaste Java fanaat? Nee niet de plek in Indonesië en nee, ook niet de koffie. Als je nu weet waar ik het over heb, dan ben jij die fanaat dat we zoeken. Deel je graag je ontwikkeltalent met ons en onze (internationale) klanten? Is veerkracht en flexibiliteit één van je sterkere punten? Spreek je vloeiend Nederlands, Engels en Java? Top! Welkom bij Brunel als Java Developer! Jouw expertise als Java Developer willen we ten volste benutten. Met innovatieve projecten die je mag uitvoeren bij onze dynamische en internationale klanten wordt jouw Java expertise zeker uitgedaagd! Waar rekenen we op bij jou? Jouw kennis bij het ontwikkelen van vernieuwende webapplicaties Jouw rol opnemen, zowel alleen als in een hecht (en ook enorm professioneel) ontwikkelteam Elke aanpassing en uitdaging, op elk moment van de dag, met dezelfde onuitputtelijke inzet aangaan Een mooie combinatie van persoonlijkheid en technische achtergrond Profiel Als je al tot hier bent geraakt, check dan ook eens onderstaande vereisten om te zien of dit wel degelijk op je Java lijf is geschreven: Bachelor of Master in een Informaticarichting (of je hebt al een stevige rugzak) Minimaal 3 jaar ervaring als Java ontwikkelaar, of developer, of programmeur Uiteraard ervaring op het gebeid van Java / J2EE en de bijhorende frameworks, WebServices, etc. Lenig/Behendig zijn in Agile en Scrum Heel wat doorzettingsvermogen en teamspirit want “samenwerken is versterken” PS: Ook Junior Java Developers nodigen wij uit te solliciteren! Aanbod Jouw salaris wordt afgestemd op de hoeveelheid kennis en werkervaring die je meebrengt.

Zoek naar antwoorden van INFORMATICA in sociale netwerken
Look for responds of INFORMATICA in social networks

Lees alle opmerkingen voor INFORMATICA. Laat een reactie achter voor INFORMATICA. INFORMATICA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for INFORMATICA. Leave a respond for INFORMATICA. INFORMATICA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie INFORMATICA op de google maps. Adres en contacten INFORMATICA
Location of INFORMATICA on the google maps. Address and contacts of INFORMATICA

Andere gerelateerde bedrijven als come INFORMATICA INFORMATICA: BOULANGERIE VI FORNة | BOUWONDERNEMING E ICKE | BANCONTACT-MISTER CASH | Goffin S | Music Electronics BVBA

Other related companies as INFORMATICA: BOULANGERIE VI FORNة | BOUWONDERNEMING E ICKE | BANCONTACT-MISTER CASH | Goffin S | Music Electronics BVBA

INFORMATICA is een bedrijf dat 2017 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is INFORMATICA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03412048339. Het bedrijf INFORMATICA bevindt zich op het adres: SCHOOLSTRAAT 10; 3920; LOMMEL. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 462,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 233,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Formation and enseignement. Lijst met producten zijn Activit茅s: Formation Professionnelle en Informatique, Cours sur Internet..
De hoofdactiviteit van INFORMATICA is Lidmaatschapsorganisaties, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van INFORMATICA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van INFORMATICA, openstaande posities, locatie van INFORMATICA op de kaart.

INFORMATICA is a company, that was registered 2017 in N\A region, Belgium. Full name of company is INFORMATICA, company assigned to the tax number BE03412048339. The company INFORMATICA is located at the address: SCHOOLSTRAAT 10; 3920; LOMMEL. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 462,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 233,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Formation and enseignement. List of products are Activit茅s: Formation Professionnelle en Informatique, Cours sur Internet..
The main activity of INFORMATICA is Membership Organizations, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of INFORMATICA is not available. You also can look at reviews of INFORMATICA, open positions, location of INFORMATICA on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over INFORMATICA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf INFORMATICA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about INFORMATICA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company INFORMATICA, employees, financial statistics.