I.S.I.S.

Contactgegevens I.S.I.S.: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data I.S.I.S.: address, phone, fax, email, website, opening hours

I.S.I.S.

Regio (region): N\A, België

Adres (address): BRUSSELSESTEENWEG 70; 3080; TERVUREN, België

Telefoon (phone): 27670688 (+32-27670688) 27670688 (+32-27670688)

Fax (fax): +32 (61) 325-80-28 +32 (61) 325-80-28

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) I.S.I.S.: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "I.S.I.S."? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "I.S.I.S."? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van I.S.I.S., België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen I.S.I.S.. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of I.S.I.S., Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees I.S.I.S.. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti I.S.I.S.
Products information I.S.I.S.

BTW identificatienummer (tax): BE07719787597
Ondernemingsnummer: 7828277587
Hoofdstad (capital): 864,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 718,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2005

Activit茅s: Formation Professionnelle sur la Gestion des Ressources Humaines.

Product categorie (product category): Formation and enseignement

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor I.S.I.S.
(Get full report from official database of BE for I.S.I.S.)

Aanvulling soorten activiteiten voor I.S.I.S.
Addition kinds of activities for I.S.I.S.

5136. Herenkleding | Men's and boy's clothing
281900. Industriële anorganische chemicaliën, nec | Industrial inorganic chemicals, nec
738200. Beveiligingssystemen diensten | Security systems services
22990104. Padding en watt, textiel | Padding and wadding, textile
33669901. Brass gieterij, nec | Brass foundry, nec
79991506. Go-cart raceway operatie en verhuur | Go-cart raceway operation and rentals

Werken bij I.S.I.S.: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in I.S.I.S.: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor I.S.I.S.. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for I.S.I.S.. Looking for open vacancies in other companies

  • Logistiek coördinator (m/v) gezocht (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: Actief Interim Mechelen

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Logistiek zit in jou! Je bent gepassioneerd door deze sector en wenst hierin jouw verdere carriere opbouwen? Ter uitbreiding van zijn team, is onze klant, actief op logistiek vlak, op zoek naar 2 coördinatoren voor onmiddellijke indiensttreding. Als logistieke coördinator ben je verantwoordelijk voor de dagelijkse leiding en werkzaamheden van jouw team. Je wordt aangestuurd door en legt verantwoording af aan de Operational Manager. In overleg met de medewerkers stel je realistische verbeterdoelstellingen op, en creërt voorwaarden waarbinnen deze gehaald kunnen worden. Je stelt werkplanning en werkvoorbereiding op voor je afdeling. Je stuurt aan, monitort en motiveert jouw team om zo de opgestelde KPI's en SLA's te behalen. Je neemt proactief deel aan de operationele uitvoering (nl het ontvangen, verzendklaar maken en verzenden) van de goederen, en de administratieve opvolging hiervan. Je zorgt voor de verlaging van de interne logistieke kosten en waakt over de kosten en budgetten. Je werkt proactief mee aan de implementaties van de verbeterprocessen. Je bent eveneens verantwoordelijk voor de veiligheid van het pand, de goederen en de medewerkers. Dit takenpakket wordt uitgebreider naarmate je vordert in de firma. Je zal voltijds tewerkgesteld worden, dit in een 5-ploegen systeem.

  • Zandstraler (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: ASAP WAREGEM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je werkt als zandstraler in een firma.

  • 2 monteurs cv en sanitair (Regio Herentals-Westerlo)

    Regio: Regio Herentals-Westerlo

    Bedrijf: RUNTIME BOUW Booischot

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Ben jij het nieuwe frisse water in de buizen van onze sanitair afdeling? Is de installatie van cv & sanitair echt jouw ding? Voer je opdrachten uit met de nodige trots en wil je gerust kennis overgeven aan een stel jonge leeuwen? Stel je dan nu kandidaat voor een van onze twee vrije functies als monteur van cv en sanitair voor onze klant regio Olen Je voert volgende taken uit: aanleggen van meerlaag-, staal-, pvc-, PP-, Pe-buizen. aansluiten en monteren van gaswandketels, regenwaterpompen, .... aanleggen van gasleidingwerk. leggen van riolering in ondergrondse parkings, kelders, schachten, .... Kennis van ventilatiesystemen en / of warmtepompen is een pluspunt, maar geen vereiste. Naast 2 monteurs cv & sanitair, zijn we ook op zoek naar 1 specialist in ventilatiesystemen.

  • Chauffeur CE (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: Vivaldis Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant te Hasselt zoeken wij een arbeider wegenbouw met CE-rijbewijs.

  • HUISHOUDHULP HEULE (M/V) deeltijds (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: MAKKIE CITY

    Type: Dienstenchequebaan

    Hou jij ook van orde en netheid, en geniet je ervan om alles weer fris en schoon te maken? Dan zijn wij naar jou op zoek! Als huishoudhulp sta je in voor de schoonmaak van de woning en voer je huishoudelijke taken uit (poetsen, strijken, boodschappen doen, ...). Je werkt individueel bij meerdere gezinnen, je organiseert je werk zelfstandig, met respect voor de gewoontes, de privacy en de hygiënische normen van de klant. Uiteraard sta je er niet alleen voor! Jouw vaste coördinator beantwoordt al je vragen en ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de dienstenscheques. Naast het werk is er ook tijd om je collega's te ontmoeten op het gezellige personeelsfeest en op de nieuwjaarsreceptie en kan je elke 3 maanden de ervaringen van collega's, nieuws uit de organisatie en handige 'tips & trics' lezen in onze Makkieflash. Bij Makkie staat elke medewerker centraal. Iedereen kan zich kandidaat stellen, ongeacht geslacht, leeftijd, filosofische of godsdienstige overtuiging, geaardheid of nationaliteit.

  • Huishoudelijke Hulp IEPER (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: ASAP HOME SERVICE KORTRIJK

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp ondersteun je gezinnen in hun huishoudelijke taken. Hulp in het huishouden kan volgende taken omvatten: schoonmaken, wassen, strijken en bereiden van maaltijden.

  • Jobstudent zorgkundige (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: DE REFUGE

    Type: Studentenjob

    Vzw de Refuge is op zoek naar een enthousiaste jobstudent zorgkundige die ons team wil versterken in het weekend en de vakantieperiodes. Job: Als jobstudent zorgkundige sta je garant voor een stipte en deskundige zorgverlening, rekening houdend met de noden van de bewoners: Je zorgt voor hun hygiëne, voeding, beweging, rust, ... Daarbij geef je de bewoner zoveel mogelijk een thuisgevoel. Je werkt nauw samen met verpleegkundigen en zorgkundigen.

  • Jobstudent (KAMPENHOUT)

    Regio: KAMPENHOUT

    Bedrijf: Kruidvat

    Type: Studentenjob

    Ben jij op zoek naar een dynamische studentenjob met leuke collega’s, afwisselende werkzaamheden en waar geen dag hetzelfde is? Ben jij een student die een extra centje wil bijverdienen en ook nog eens waardevolle ervaring wil opdoen? Word dan Jobstudent bij Kruidvat. Kom jij ons team versterken? Waar vind je dat nog: een studentenjob waar geen dag hetzelfde is? Waar je samen met leuke collega’s iedere werkdag tot een succes maakt? En waar je ook nog een aardig centje verdient? Bij Kruidvat! Van schappen vullen en netjes houden tot klanten helpen en kassa draaien: jij draait je hand daar niet voor om. Samen met je collega’s zorg je ervoor dat de klanten tevreden en met een goed gevulde tas vol Kruidvat-producten de winkel uit lopen! Zo leer je ook nog eens enorm veel. En als het je bevalt, dan blijf je na je studentenjob toch gewoon bij ons werken? Voor enthousiaste initiatiefnemers die graag bijleren, hebben wij altijd plek. Je krijgt bij ons bovendien ook alle mogelijkheden om door te groeien.

  • Veiligheidschef niveau 1 (HALLE)

    Regio: HALLE

    Bedrijf: Konvert Office Leuven

    Type: Vaste Job

    Voor de uitbreiding van het team van onze klant zijn wij momenteel op zoek naar een extra veiligheidscoördinator niveau A. Onze klant is een totaaladviseur voor bouw, infrastructuur en ruimtelijke ordening. Een totaaladvies onderscheidt zich van een gewoon advies door rekening te houden met alle facetten van de vraag, dus ook met het resultaat. De verschillende specialisten van onze klant combineren hun knowhow tot een stevig onderbouwd, vooruitziend en volledig dossier. Zij begeleiden hun klanten op een persoonlijke, betrokken manier mee tot de concretisering, waar mogelijk met een resultaatsverbintenis. De resultaatgerichte totaalaanpak is gericht op overheidsdiensten, bedrijven en privépersonen die in een complexe economische en juridische omgeving toch snel vooruit willen met hun projecten.

  • Zelfstandig kantoorhouder arrondissement Tielt (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Zelfstandige activiteit

    Argenta vaart een klare koers. Ze zijn een bank-verzekeraar van en voor mensen, een strategie die aan de basis ligt van hun duurzame groei. Al sinds 1956 ondersteunen zij gezinnen met advies op vlak van beleggingen, kredieten, verzekeringen en sparen en betalen. Hun langetermijnvisie op bank en verzekeringen met een klantgerichte aanpak, eerlijk advies en transparante producten is de sleutel tot hun succes en het vertrouwen van hun klanten. De zelfstandige agenten vormen daarbij de drijvende kracht. Heb je zin om te ondernemen en mee de schouders te zetten onder een succesformule van eigen bodem? Wacht niet langer en laat van je horen als:?Zelfstandig kantoorhouder voor?een kantoor in arrondissement Tielt? Functie Als kantoorhouder ben je het aanspreekpunt voor klanten en bouw je met hen een langetermijnrelatie op met als doel in een optimale dienstverlening te voorzien.? Door jouw ondernemerszin en jouw commercieel inzicht slaag je erin om jouw kantoor uit te bouwen en jouw klantennetwerk te doen groeien. Je zet tevens acties en campagnes op om nieuwe klanten aan te trekken.? Je staat in voor de organisatie van de werking in jouw kantoor.? Als leidinggevende geef je sturing en richting aan jouw medewerkers.? Profiel Je behaalde minimum een bachelordiploma of hebt gelijkwaardige ervaring. Elke bijkomende, relevante ervaring in een commerci?le omgeving is een pluspunt. Je woont in de regio en bent bereid je te integreren in jouw werkgebied.? Je stelt de klant steeds centraal en streeft op die manier een langetermijnrelatie na.? Je bent sterk in dagelijks management, zowel van jouw kantoor als van jouw mensen.? Je hebt een sterke zin voor ondernemen en bent bereid financieel te investeren in een eigen zaak. Aanbod Je maakt deel uit van een bank in volle groei met een uitgesproken klantvriendelijke manier van bankieren. Je werkt met een volledig en correct productengamma dat helemaal is afgestemd op jouw doelgroep.? Alvorens je als kantoorhouder aan de slag gaat, krijg je een praktijkgerichte, intensieve opleiding van minimaal 6 maanden tot 1 jaar, afhankelijk van jouw kennis en ervaring.? Je geniet van een blijvende ondersteuning en kan terugvallen op het uitgebreide netwerk van Argenta. Interesse? Je kan je online kandidaat stellen door te klikken op de rode sollicitatiebutton?en rechtstreeks te solliciteren op deze vacature. Voor verdere vragen of meer informatie kan je bellen naar Search & Selection, tel. 03 248 29 40. Een ernstige en discrete behandeling van iedere kandidatuur is gewaarborgd.

  • Testleiders (Vlaanderen)

    Regio: Vlaanderen

    Bedrijf: Pearson Benelux

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als testleider verzamel je Vlaamse normen voor de WPPSI-IV-NL (vanaf heden tot april 2019).Je volgt een training waarbij je kennis maakt met de nieuwe test en oefent met het materiaal. Vervolgens zoek je peuters/kleuters in je omgeving (school, sportclub...) en verzorg je, onder begeleiding van de regiocoördinator, de afnames. Als testleider ben je verantwoordelijk voor de kwaliteit van de afnames. Je zal feedback ontvangen van de regiocoördinator over je afnames, waardoor je groeit in het scoren hiervan.

  • Demonstrateur metstechnieken - 1 dag / week (BILZEN)

    Regio: BILZEN

    Bedrijf: Q-Jobs

    Type: Flexijob

    - 1 dag per week (flexibele planning); - Materiaal voor workshop klaarzetten en voorbereiden; - Ondersteuning geven tijdens de workshop; - Tijdens praktijk-workshop deelnemers bijsturing/uitleg geven; - Workshops gaan over: E board / metsen / verlijmen / workshops op maat van de klant

Zoek naar antwoorden van I.S.I.S. in sociale netwerken
Look for responds of I.S.I.S. in social networks

Lees alle opmerkingen voor I.S.I.S.. Laat een reactie achter voor I.S.I.S.. I.S.I.S. bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for I.S.I.S.. Leave a respond for I.S.I.S.. I.S.I.S. on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie I.S.I.S. op de google maps. Adres en contacten I.S.I.S.
Location of I.S.I.S. on the google maps. Address and contacts of I.S.I.S.

Andere gerelateerde bedrijven als come I.S.I.S. I.S.I.S.: OPTIEK PIERREUX | HYPE ENERGY DRINK | BENEDIKT VERGAELEN | ROYAL U.A.A. ETTERBEEK | Hellyn R

Other related companies as I.S.I.S.: OPTIEK PIERREUX | HYPE ENERGY DRINK | BENEDIKT VERGAELEN | ROYAL U.A.A. ETTERBEEK | Hellyn R

I.S.I.S. is een bedrijf dat 2005 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is I.S.I.S., bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07719787597. Het bedrijf I.S.I.S. bevindt zich op het adres: BRUSSELSESTEENWEG 70; 3080; TERVUREN. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 864,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 718,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Formation and enseignement. Lijst met producten zijn Activit茅s: Formation Professionnelle sur la Gestion des Ressources Humaines..
De hoofdactiviteit van I.S.I.S. is Zware Cntrctn, Behalve Bouwconstructie - Aannemers, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van I.S.I.S. is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van I.S.I.S., openstaande posities, locatie van I.S.I.S. op de kaart.

I.S.I.S. is a company, that was registered 2005 in N\A region, Belgium. Full name of company is I.S.I.S., company assigned to the tax number BE07719787597. The company I.S.I.S. is located at the address: BRUSSELSESTEENWEG 70; 3080; TERVUREN. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 864,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 718,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Formation and enseignement. List of products are Activit茅s: Formation Professionnelle sur la Gestion des Ressources Humaines..
The main activity of I.S.I.S. is Heavy Cnstrctn, Except Building Construction - Contractors, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of I.S.I.S. is not available. You also can look at reviews of I.S.I.S., open positions, location of I.S.I.S. on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over I.S.I.S., N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf I.S.I.S., medewerkers, financiële statistieken. We found such information about I.S.I.S., N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company I.S.I.S., employees, financial statistics.