FINANCIAL FRENCH COMMUN.

Particuliere bedrijvenLidmaatschapsorganisaties • FINANCIAL FRENCH COMMUN.
Private companiesMembership Organizations • FINANCIAL FRENCH COMMUN.

Contactgegevens FINANCIAL FRENCH COMMUN.: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data FINANCIAL FRENCH COMMUN.: address, phone, fax, email, website, opening hours

FINANCIAL FRENCH COMMUN.

Regio (region): N\A, België

Adres (address): AVENUE DU FUSAIN 55; 1020; BRUSSEL/BRUXELLES, België

Telefoon (phone): 22685654 (+32-22685654) 22685654 (+32-22685654)

Fax (fax): +32 (60) 703-54-33 +32 (60) 703-54-33

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) FINANCIAL FRENCH COMMUN.: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "FINANCIAL FRENCH COMMUN."? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "FINANCIAL FRENCH COMMUN."? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van FINANCIAL FRENCH COMMUN., België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen FINANCIAL FRENCH COMMUN.. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of FINANCIAL FRENCH COMMUN., Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees FINANCIAL FRENCH COMMUN.. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti FINANCIAL FRENCH COMMUN.
Products information FINANCIAL FRENCH COMMUN.

BTW identificatienummer (tax): BE09975006103
Ondernemingsnummer: 9550659179
Hoofdstad (capital): 840,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 807,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2005

Activit茅s: Cours de Langues Etrang猫res.

Product categorie (product category): Formation and enseignement

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor FINANCIAL FRENCH COMMUN.
(Get full report from official database of BE for FINANCIAL FRENCH COMMUN.)

Aanvulling soorten activiteiten voor FINANCIAL FRENCH COMMUN.
Addition kinds of activities for FINANCIAL FRENCH COMMUN.

737299. Voorverpakte software, nec | Prepackaged software, nec
10819901. Afvoer of pompen van metalen mijnen | Draining or pumping of metal mines
25110206. Eetkamer meubels: hout | Dining room furniture: wood
32610207. Toiletinrichtingen, glanzend china | Toilet fixtures, vitreous china
51370405. Zakdoeken, vrouwen en kinderen | Handkerchiefs, women's and children's
57229905. Suntanning apparatuur en benodigdheden | Suntanning equipment and supplies
60610000. Federale kredietverenigingen | Federal credit unions
96319905. Kernenergie inspectie en regelgeving kantoor, govt. | Nuclear energy inspection and regulation office, govt.

Werken bij FINANCIAL FRENCH COMMUN.: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in FINANCIAL FRENCH COMMUN.: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor FINANCIAL FRENCH COMMUN.. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for FINANCIAL FRENCH COMMUN.. Looking for open vacancies in other companies

  • Industrieel onderhoudsmedewerker m/v (HOUTHALEN)

    Regio: HOUTHALEN

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een schoonmaak bedrijf gelegen te Genk zijn wij dringend op zoek naar een industrieel reiniger voor een bedrijf in Houthalen. Je staat in voor het onderhoud van het terrein met de hogedrukreiniger. Ook dient er een trap gereinigd te worden. Je zal werken in koudere en warmere temperaturen.

  • Chauffeur CE kipvervoer (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een Brugse transportfirma gespecialiseerd in kipvervoer zijn we op zoek naar een chauffeur CE. Je staat in voor vervoer van grond, grind, steenslag, asfalt, .... Je rijdt nationaal, dagwerk. Je moet goed kunnen achteruitrijden, want moeten gaan laden onder machine. Zaterdagwerk enkel op vrijwillige basis, geen nachtwerk.

  • bekister (DEINZE)

    Regio: DEINZE

    Bedrijf: JobFIXers nv

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Bio-Dynamics is gespecialiseerd in het bouwen van tanks voor waterzuiveringsstations, biogas-centrales en industriële of landbouwkundige toepassingen. Bio-Dynamics is gegroeid uit de kennis op het gebied van waterzuivering en milieutechniek, die sedert 30 jaar is opgedaan. Bio-Dynamics is gespecialiseerd in de bouw van ronde betontanks met een diameter van 4,5 meter tot 50 meter en een hoogte tot 20 meter. Dit met of zonder dak, zowel onder- of bovengronds.

  • Quality Engineer | Herentals (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: Synergie Herentals Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf dat marktleider is in de toelevering van automotive producten zoeken we en kwaliteitsingenieur. Hierbij ben je verantwoordelijk voor de kwaliteit van de afgewerkte producten en streef je mee naar verbetering en optimalisatie. Verder neem je onderstaande taken op: * Je stelt alle werkinstructies, procedures, PPAP (production part approval process) en APQP (advanced product quality planning) op. * Je implementeert de kwaliteitsstandaarden en ziet erop toe dat deze door iedereen worden nageleefd. Je houdt de kwaliteitsstandaarden actueel. * Je analyseert en verdeelt klantenevaluaties en ondersteunt acties ter verbetering van de klantentevredenheid. * Je analyseert interne en externe kwaliteitsproblemen en werkt maatregelen uit ter voorkoming van gelijkaardige problemen. * Je vertegenwoordigt de klant binnen de organisatie m.b.t. kwaliteitsgerelateerde zaken. * Je initieert Supplier Non Conformity Reports naar de leveranciers toe in geval van kwaliteitsproblemen.

  • Huishoudhulp regio DENDERMONDE/BUGGENHOUT (DENDERMONDE)

    Regio: DENDERMONDE

    Bedrijf: TEMPO-TEAM INTERIM

    Type: Dienstenchequebaan

    Is poetsen jouw passie? Dan ben jij de witte raaf die we zoeken! U kan zich makkelijk verplaatsen en bent flexibel bij voorgestelde opdrachten en/of vervangingen die Tempo-Team u aanbiedt. U wil parttime of fulltime werken (tussen 10u/week en 38u/week). U bent stipt, eerlijk en klantvriendelijk. Ervaring in de sector is een pluspunt, maar niet noodzakelijk. U hebt kennis van huishoudelijke schoonmaakproducten. U kan vlot communiceren in het Nederlands.

  • Poetshulp Hever (HEVER)

    Regio: HEVER

    Bedrijf: PUUUR HAACHT

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij de nieuwe huishoudhulp van Puuur? Inderdaad met drie u’s, want bij ons draait het om u! Puuur biedt huishoudhulp aan via het systeem van dienstencheques. Wij maken deel uit van Ons. We hebben meer dan 2.800 gemotiveerde personeelsleden en 18.000 tevreden klanten. We bieden jobs aan over heel Vlaanderen, dicht bij de woonplaats van ons personeel. Puuur blijft groeien en we zijn ook in jouw regio steeds op zoek naar gemotiveerde huishoudhulpen. Je houdt van poetsen, dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, vensters wassen... Je doet de wekelijkse schoonmaak van een woning Je doet graag de was en strijk Voor sommige gezinnen ga je naar de winkel of kook je

  • Jobstudent supermarkt (SINT-JORIS-WEERT)

    Regio: SINT-JORIS-WEERT

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    We zoeken een vaste jobstudent voor een mooie supermarkt in Sint-Joris-Weert. Je takenpakket bestaat uit aanvulwerk en kassawerk. Je kan 1 of een paar vaste dagen of halve dagen per week (ma-vr) werken. De winkel is makkelijk bereikbaar vanuit Leuven per trein (12 minuten).

  • Student schilder (m/v) (ULBEEK)

    Regio: ULBEEK

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Studentenjob

    We zoeken een gemotiveerde student die onze klant 1 dag per week helpen met schilderwerken: Voorbereidend werk Materiaal klaarzetten Opruimen ...

  • JOBSTUDENTEN VOOR MCDONALD'S BREDABAAN (MERKSEM)

    Regio: MERKSEM

    Bedrijf: MCDONALD'S

    Type: Studentenjob

    Heb je lesvrije dagen in de week of heb je tijd in de avond en ben je op zoek naar een leuke en uitdagende studentenjob? Aan de kassa ben je verantwoordelijk voor het onthaal en de bediening van de klanten. Het bieden van een goede, snelle en vriendelijke service staat voor ons centraal. Verder staan onze kassapersonen ook in voor het goede verloop in het restaurant zelf: tafels afruimen indien nodig, vuilbakken ledigen, poetsen,... In de keuken ben je verantwoordelijk voor het bereiden van de verschillende soorten hamburgers, salades en andere kleine gerechten. Ook hier staat service centraal, samen met ordelijkheid en stiptheid. Andere taken die uitgevoerd moeten worden zijn onder andere het aanvullen van de stock, het bedienen van de klanten die via de drive-through het restaurant bezoeken, het controleren van de voorraden,...

  • Technisch productiemedewerker/ster - dag/ploeg (MOORSLEDE)

    Regio: MOORSLEDE

    Bedrijf: Konvert Interim Menen

    Type: Vaste Job

    Voor een kunststof verwerkende firma regio Menen zijn wij op zoek naar een productiemedewerker/operator. De firma ontwikkelt en maakt verschillende producten, voor verschillende sectoren. Dit kan gaan van plastieken tonnen, design stukken, babyzitjes, tot producten voor de landbouwsector. Als operator heb je volgende taken: - matrijs bevoorraden met poeder, volgens gewicht - matrijs opwarmen zodat poeder wordt omgezet in een gel - temperatuur in de gaten houden, matrijs en gel laten afkoelen zodat de vorm wordt behouden - manueel afwerken van het product, met zin voor kwaliteit - tijdens die afwerking ook nabewerkingen uitvoeren zoals montage van kleine onderdelen - na iedere actie de machine ontluchten - afgewerkte en goedgekeurde producten wegbrengen en stockeren Je maakt het product van A-Z. Wat zorgt voor voldoening in je werk. Opleiding is voorzien, waarna je 2 machines draaiende kan houden. Je werkt in dagploeg. Je kan overschakelen naar 2 ploegen.

  • Verantwoordelijke Technische Dienst (GEEL)

    Regio: GEEL

    Bedrijf: SOPRACO

    Type: Vaste Job

    De Belgische SOPRACO Groep is een voorname leverancier van vlees in Europa. De groep integreert de volledige productieketen en levert gecontroleerd kwaliteitsvlees. In het kader van onze groei zijn wij voor onze technisch afdeling op zoek naar een Verantwoordelijke technische dienst De technische dienst staat in voor het preventief onderhoud van machines en productielijnen alsook herstellingswerkzaamheden · Je coördineert de technische dienst · Je maakt werkplanningen op aan de hand van een planningssoftware · Je staat in voor een correcte en tijdige uitvoeringen van de werkzaamheden · Je werkt actief mee op de werkvloer · Je werkt mee aan grote en kleine technische projecten (machinepark, infrastructuur, bouw…) · Je vraagt offertes op voor aankoop van en herstellingen aan het technisch materieel · Je staat in voor de inventaris van het machinepark · Je maakt deel uit van het preventieteam

  • KAPPER-KAPSTER LEERCONTRACT in de regio Leuven - Kessel-Lo (Regio Leuven)

    Regio: Regio Leuven

    Bedrijf: HAIRCLUB

    Type: Leercontract

    Je komt in dienst als leercontract of stage kapper/kapster bij Kreatos in de regio Leuven - Kessel-Lo. Je kan vlot met klanten omgaan, en je hebt een goed, verzorgd voorkomen. Je bent geboeid door het kappersberoep en je droomt ervan allround kapper/ster te worden. Je bent gemotiveerd om bij te leren.

Zoek naar antwoorden van FINANCIAL FRENCH COMMUN. in sociale netwerken
Look for responds of FINANCIAL FRENCH COMMUN. in social networks

Lees alle opmerkingen voor FINANCIAL FRENCH COMMUN.. Laat een reactie achter voor FINANCIAL FRENCH COMMUN.. FINANCIAL FRENCH COMMUN. bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for FINANCIAL FRENCH COMMUN.. Leave a respond for FINANCIAL FRENCH COMMUN.. FINANCIAL FRENCH COMMUN. on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie FINANCIAL FRENCH COMMUN. op de google maps. Adres en contacten FINANCIAL FRENCH COMMUN.
Location of FINANCIAL FRENCH COMMUN. on the google maps. Address and contacts of FINANCIAL FRENCH COMMUN.

Andere gerelateerde bedrijven als come FINANCIAL FRENCH COMMUN. FINANCIAL FRENCH COMMUN.: COPEAUX PLUS | KLEMENS FREICHELS | LLAN | DERESE | Delaval NV

Other related companies as FINANCIAL FRENCH COMMUN.: COPEAUX PLUS | KLEMENS FREICHELS | LLAN | DERESE | Delaval NV

FINANCIAL FRENCH COMMUN. is een bedrijf dat 2005 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is FINANCIAL FRENCH COMMUN., bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09975006103. Het bedrijf FINANCIAL FRENCH COMMUN. bevindt zich op het adres: AVENUE DU FUSAIN 55; 1020; BRUSSEL/BRUXELLES. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 840,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 807,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Formation and enseignement. Lijst met producten zijn Activit茅s: Cours de Langues Etrang猫res..
De hoofdactiviteit van FINANCIAL FRENCH COMMUN. is Lidmaatschapsorganisaties, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van FINANCIAL FRENCH COMMUN. is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van FINANCIAL FRENCH COMMUN., openstaande posities, locatie van FINANCIAL FRENCH COMMUN. op de kaart.

FINANCIAL FRENCH COMMUN. is a company, that was registered 2005 in N\A region, Belgium. Full name of company is FINANCIAL FRENCH COMMUN., company assigned to the tax number BE09975006103. The company FINANCIAL FRENCH COMMUN. is located at the address: AVENUE DU FUSAIN 55; 1020; BRUSSEL/BRUXELLES. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 840,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 807,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Formation and enseignement. List of products are Activit茅s: Cours de Langues Etrang猫res..
The main activity of FINANCIAL FRENCH COMMUN. is Membership Organizations, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of FINANCIAL FRENCH COMMUN. is not available. You also can look at reviews of FINANCIAL FRENCH COMMUN., open positions, location of FINANCIAL FRENCH COMMUN. on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over FINANCIAL FRENCH COMMUN., N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf FINANCIAL FRENCH COMMUN., medewerkers, financiële statistieken. We found such information about FINANCIAL FRENCH COMMUN., N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company FINANCIAL FRENCH COMMUN., employees, financial statistics.