EUROSTRATEGY DEVELOPMENT

Contactgegevens EUROSTRATEGY DEVELOPMENT: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data EUROSTRATEGY DEVELOPMENT: address, phone, fax, email, website, opening hours

EUROSTRATEGY DEVELOPMENT

Regio (region): N\A, België

Adres (address): DEFACQSTRAAT 132; 1050; ELSENE/IXELLES, België

Telefoon (phone): 25373014 (+32-25373014) 25373014 (+32-25373014)

Fax (fax): +32 (57) 546-39-28 +32 (57) 546-39-28

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) EUROSTRATEGY DEVELOPMENT: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "EUROSTRATEGY DEVELOPMENT"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "EUROSTRATEGY DEVELOPMENT"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van EUROSTRATEGY DEVELOPMENT, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen EUROSTRATEGY DEVELOPMENT. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of EUROSTRATEGY DEVELOPMENT, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees EUROSTRATEGY DEVELOPMENT. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti EUROSTRATEGY DEVELOPMENT
Products information EUROSTRATEGY DEVELOPMENT

BTW identificatienummer (tax): BE09489135742
Ondernemingsnummer: 7516815185
Hoofdstad (capital): 520,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 729,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2006

Activit茅s: Formation Professionnelle sur la Gestion des Ressources Humaines.

Product categorie (product category): Formation and enseignement

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor EUROSTRATEGY DEVELOPMENT
(Get full report from official database of BE for EUROSTRATEGY DEVELOPMENT)

Aanvulling soorten activiteiten voor EUROSTRATEGY DEVELOPMENT
Addition kinds of activities for EUROSTRATEGY DEVELOPMENT

315100. Leren handschoenen en mittens | Leather gloves and mittens
594501. Hobby en ambachtelijke benodigdheden | Hobby and craft supplies
24310700. Buiten- en sierhoutwerk en afwerking | Exterior and ornamental woodwork and trim
34290301. Fietsrekken, auto | Bicycle racks, automotive
36439902. Grondklemmen (elektrische bedradingstoestellen) | Ground clamps (electric wiring devices)
50210301. bedden | Beds
50949903. Juwelen | Jewelry
51439905. Ijs en ijsjes | Ice cream and ices
51491103. Natte maalmolenproducten | Wet corn milling products

Werken bij EUROSTRATEGY DEVELOPMENT: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in EUROSTRATEGY DEVELOPMENT: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor EUROSTRATEGY DEVELOPMENT. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for EUROSTRATEGY DEVELOPMENT. Looking for open vacancies in other companies

  • Monteur-lasser regio Hasselt (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: TRIXXO Jobs bvba

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Functieomschrijving Voor onze klant in de regio van Hasselt zijn we op zoek naar een gemotiveerde monteur-lasser. Motivatie primeert over ervaring! Je zal de bedradingen en montage van gaskabels doen bij openbare nutsvoorzieningen. Vroege starturen, maar ook in de vroege namiddag gedaan. Jobgerelateerde competenties De assemblagebewerkingen en de benodigde materialen bepalen op basis van instructies, technische dossiers, ... Structuurelementen, las- en assemblagepunten, ... plaatsen en markeren De structuurelementen assembleren en bevestigen volgens de montageplannen en -richtlijnen Gegevens voor productie- en kwaliteitsopvolging registreren (storingen, interventies, ...) Afmetingen, vormen, lasnaden, ... controleren en de nodige bijwerkingen, afstellingen of aanpassingen uitvoeren bij vervormingen of fouten in de uitlijning

  • kassamedewerker part-time (VILVOORDE)

    Regio: VILVOORDE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je zal instaan om de aangekochte goederen met de nodig zorgvuldigheid af te rekenen. Je hebt oog voor detail en kijkt alles goed na met de nodige oplettendheid. Je bedient de klanten met service enthousiasme en geeft hen correct advies. Je bent een ware multitasker die graag veelzijdig wilt werken aangezien je naast kassa ook de inkomende oproepen zal beantwoorden alsook retours en uitleendiensten zal verzorgen. In het begin zal je tewerkgesteld worden voor 20 uur per week maar na verloop van tijd kan dit naar meer uren worden omgezet. Het betreft hier om een job optie-vast studenten komen niet aanmerking.

  • Laborant pathologische anatomie (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: AZ NIKOLAAS

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    - Je staat in voor het uitvoeren van onderzoeken binnen het domein van pathologische anatomie. - Je maakt stalen klaar voor microscopisch onderzoek: macroscopisch onderzoek van weefsels, inbedden van weefsels, het snijden, kleuren en sorteren van coupes. - Je voert vriescoupes uit in het kader van spoedonderzoeken en verwerkt cytologische stalen. - Je hebt regelmatig contacten met artsen uit diverse disciplines. Voor meer informatie kan je contact opnemen met Dr. Deprez – Medisch diensthoofd (03/760 23 08) of Evy Janssens – Verantwoordelijke labo (03/760 21 40).

  • Werfleider (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Start People

    Type: Interim met optie "vast werk"

    je bent verantwoordelijk voor de werforganisatie en coördinatie op de werf vanaf de start tot de oplevering der werken je stuurt de eigen ploegen aan en coördineert de werken van onderaannemers je bent verantwoordelijk voor de korte termijn planning en bewaakt de overall planning je volgt de kwaliteit op en bent verantwoordelijk voor de veiligheid op de werf je bent aanwezig op de werfvergaderingen en verzorgt de werfadministratie je rapporteert aan de projectleider

  • Assistent projectleider (OVERPELT)

    Regio: OVERPELT

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant in Overpelt, zijn wij op zoek naar een assistent projectleider Takenpakket: - Algemene assistentie aan de projectleider bieden - Opmetingen doen - Meetstaten opstellen

  • HUISHOUDHULP MET DIENSTENCHEQUES REGIO BEERVELDE (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: DOME ASSISTANCE

    Type: Dienstenchequebaan

    Je helpt in het huishouden en staat in voor poetsen in particuliere woningen. Ook koken, naaien, wassen en strijken kunnen tot je dagelijkse takenpakket behoren.

  • Jobstudent Action Asse (ASSE)

    Regio: ASSE

    Bedrijf: t-interim Asse

    Type: Studentenjob

    Als Winkelmedewerker zorg jij samen met je collega’s dat onze klanten zich prettig voelen in een verzorgde en nette winkel en dat zij vriendelijk worden geholpen bij het afrekenen van onze artikelen Je hebt een afwisselende baan met veel verschillende werkzaamheden en vormt samen met je collega’s het hart van de winkelvloer. Je bent het eerste aanspreekpunt voor onze klanten en zorgt dat zij op een klantvriendelijk manier worden geholpen. Gedurende de dag ben je verder bezig met het aanvullen van de winkel. In overleg met de (Assistent) Winkelverantwoordelijke speel je in op commerciële thema’s; slecht weer betekent bijvoorbeeld dat de regenpakken en paraplu’s extra aandacht verdienen.

  • jobstudent bediening kippenkraam (ICHTEGEM)

    Regio: ICHTEGEM

    Bedrijf: ADECCO TORHOUT

    Type: Studentenjob

    Als jobstudent een centje bijverdienen? Wij zoeken studenten die op zondag willen werken in Ichtegem. Je staat in voor de bediening van klanten aan een kippenkraam (kip-aan-het-spit). Je werkt van 10u tot 13u.

  • STUDENT - ANIMATIES SCHWEPPES (Regio Waasland)

    Regio: Regio Waasland

    Bedrijf: FIELD AND CONCEPT

    Type: Studentenjob

    Field & Concept werd 29 jaar geleden geboren en is sindsdien uitgegroeid tot een vaste waarde in de Fieldmarketingsector. Onze expertise ligt in het verhogen van merkbekendheid, visibiliteit en verkoop. Heb je altijd al deel uit willen uitmaken van een jong, dynamisch team ? Dan is Schweppes Orangina zeker iets voor jou! WIJ ZOEKEN: Wij zijn op zoek naar een nieuw vast team van animatrices/animateurs om aan de hand van leuke degustaties de nieuwe producten van Schweppes te introduceren op de winkelvloer. Het is belangrijk om tijdens de hele periode vrij te zijn, telkens op vrijdag en zaterdag.

  • Servicetechniekers (KRUIBEKE)

    Regio: KRUIBEKE

    Bedrijf: VAN HAUT

    Type: Vaste Job

    Onze firma is een toonaangevend en gereputeerd bedrijf dat merkenimporteur is voor bouwmachines. Als servicetechnieker ben je verantwoordelijk voor de installatie, herstelling en onderhoud (zowel mechanisch, elektrisch) van ons machineaanbod voor bouwfirma’s dat wij exclusief verdelen in België. De merken in onze portfolio zijn de topmerken op de markt. Na een gedegen opleiding, word je ingeschakeld in onze serviceafdeling. In deze functie maak je volwaardig deel uit van ons serviceteam, hoofdzakelijk voor opdrachten ter plaatse bij ons cliënteel.

  • Operator 3 ploegen (DENDERMONDE)

    Regio: DENDERMONDE

    Bedrijf: t-interim Dendermonde

    Type: Vaste Job

    Je zal er de functie Twijnder bekleden. Concreet zal je een techniek aangeleerd krijgen waarbij je meerdere draden zal samenvoegen (twijnen) tot één draad. Dit houdt het bedienen van spinmachine van de spinmachine in, waaronder: o Bedienen van de stuurkast o Voorbereiden van de voorgarenrollen o Herstellen van garenbreuken o Wolafval uit de machine verwijderen o Vervangen ringlopers o Werking van de machine controleren o Bedienen van volautomatische spoelmachine o Werkpost proper houden

  • IT Teamleader Application & Development (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: TABAKNATIE

    Type: Vaste Job

    Als Teamleader Applications & Development ga je aan de slag in ons hoofdkantoor in het centrum van Antwerpen. Als leidinggevende ben je verantwoordelijk voor een team dat de programmatie, integratie, en onderhoud van onze bedrijfseigen IT-pakketten verzorgt. Je ondersteunt en stimuleert jouw team om zowel individueel als in groepsverband te groeien waardoor de dienstverlening van een hoge kwaliteit blijft. Je werkt samen met en coordineert externe partners en consultants die de dienstverlening aanvullen. Je definieert en bouwt mee aan de volgende generatie bedrijfssoftware. Verantwoordelijkheden Aansturen, ondersteunen en het bieden van oplossingen voor jouw teamleden op basis van je kennis en expertise. Teamleden coachen en bijsturen waar nodig. Sturing geven binnen projecten (prioriteiten stellen). Over de voortgang en uitvoering van dagdagelijkse activiteiten en de technische invulling waken. Regelmatig rapporteren aan de IT manager en stakeholders. Planningen bepalen naar aanleiding van de doelstellingen. Kwalitatieve software (laten) ontwikkelen en integreren met moderne technieken, tooling en technologie. Projecten en taken van je collega’s binnen het Application & Development-team opvolgen. Aanspreekpunt voor afdelingsoverschrijdend overleg en projecten. Adviseren van management en andere afdelingen over software mogelijkheden en vernieuwingen

Zoek naar antwoorden van EUROSTRATEGY DEVELOPMENT in sociale netwerken
Look for responds of EUROSTRATEGY DEVELOPMENT in social networks

Lees alle opmerkingen voor EUROSTRATEGY DEVELOPMENT. Laat een reactie achter voor EUROSTRATEGY DEVELOPMENT. EUROSTRATEGY DEVELOPMENT bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for EUROSTRATEGY DEVELOPMENT. Leave a respond for EUROSTRATEGY DEVELOPMENT. EUROSTRATEGY DEVELOPMENT on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie EUROSTRATEGY DEVELOPMENT op de google maps. Adres en contacten EUROSTRATEGY DEVELOPMENT
Location of EUROSTRATEGY DEVELOPMENT on the google maps. Address and contacts of EUROSTRATEGY DEVELOPMENT

Andere gerelateerde bedrijven als come EUROSTRATEGY DEVELOPMENT EUROSTRATEGY DEVELOPMENT: HAPPY BODY WELLNESS CENTER | Sporting Tange VZW | BOWLING DE WEYLER | R茅serve (La) BVBA | Decade

Other related companies as EUROSTRATEGY DEVELOPMENT: HAPPY BODY WELLNESS CENTER | Sporting Tange VZW | BOWLING DE WEYLER | R茅serve (La) BVBA | Decade

EUROSTRATEGY DEVELOPMENT is een bedrijf dat 2006 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is EUROSTRATEGY DEVELOPMENT, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09489135742. Het bedrijf EUROSTRATEGY DEVELOPMENT bevindt zich op het adres: DEFACQSTRAAT 132; 1050; ELSENE/IXELLES. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 520,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 729,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Formation and enseignement. Lijst met producten zijn Activit茅s: Formation Professionnelle sur la Gestion des Ressources Humaines..
De hoofdactiviteit van EUROSTRATEGY DEVELOPMENT is Bouwmaterialen, Hardware, Tuinbenodigdheden, en Mobiele Home Dealers, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van EUROSTRATEGY DEVELOPMENT is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van EUROSTRATEGY DEVELOPMENT, openstaande posities, locatie van EUROSTRATEGY DEVELOPMENT op de kaart.

EUROSTRATEGY DEVELOPMENT is a company, that was registered 2006 in N\A region, Belgium. Full name of company is EUROSTRATEGY DEVELOPMENT, company assigned to the tax number BE09489135742. The company EUROSTRATEGY DEVELOPMENT is located at the address: DEFACQSTRAAT 132; 1050; ELSENE/IXELLES. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 520,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 729,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Formation and enseignement. List of products are Activit茅s: Formation Professionnelle sur la Gestion des Ressources Humaines..
The main activity of EUROSTRATEGY DEVELOPMENT is Building Materials, Hardware, Garden Supply, and Mobile Home Dealers, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of EUROSTRATEGY DEVELOPMENT is not available. You also can look at reviews of EUROSTRATEGY DEVELOPMENT, open positions, location of EUROSTRATEGY DEVELOPMENT on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over EUROSTRATEGY DEVELOPMENT, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf EUROSTRATEGY DEVELOPMENT, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about EUROSTRATEGY DEVELOPMENT, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company EUROSTRATEGY DEVELOPMENT, employees, financial statistics.