DAGSCHOOL TALEN VOLWASS.

Contactgegevens DAGSCHOOL TALEN VOLWASS.: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data DAGSCHOOL TALEN VOLWASS.: address, phone, fax, email, website, opening hours

DAGSCHOOL TALEN VOLWASS.

Regio (region): N\A, België

Adres (address): MARTELAARSLAAN 431; 9000; GENT, België

Telefoon (phone): 93457964 (+32-93457964) 93457964 (+32-93457964)

Fax (fax): +32 (55) 465-43-44 +32 (55) 465-43-44

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) DAGSCHOOL TALEN VOLWASS.: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "DAGSCHOOL TALEN VOLWASS."? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "DAGSCHOOL TALEN VOLWASS."? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van DAGSCHOOL TALEN VOLWASS., België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen DAGSCHOOL TALEN VOLWASS.. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of DAGSCHOOL TALEN VOLWASS., Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees DAGSCHOOL TALEN VOLWASS.. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti DAGSCHOOL TALEN VOLWASS.
Products information DAGSCHOOL TALEN VOLWASS.

BTW identificatienummer (tax): BE07316864013
Ondernemingsnummer: 9250183105
Hoofdstad (capital): 938,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 478,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2008

Activit茅s: Cours de Langues Etrang猫res.

Product categorie (product category): Formation and enseignement

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor DAGSCHOOL TALEN VOLWASS.
(Get full report from official database of BE for DAGSCHOOL TALEN VOLWASS.)

Aanvulling soorten activiteiten voor DAGSCHOOL TALEN VOLWASS.
Addition kinds of activities for DAGSCHOOL TALEN VOLWASS.

149902. Mica mijnbouw | Mica mining
233904. Vrouwen en missen jassen en jassen, behalve sportkleding | Women's and misses' jackets and coats, except sportswear
384502. Elektrotherapeutisch apparaat | Electrotherapeutic apparatus
26210408. Tekstpapier | Text paper
50999900. Duurzame goederen, nec, nec | Durable goods, nec, nec
73199900. Reclame, nec, nec | Advertising, nec, nec
73590501. Audiovisuele apparatuur en leveranciersverhuur | Audio-visual equipment and supply rental
76990504. Industriële machines en apparatuur reparatie | Industrial machinery and equipment repair
79991508. Pakketrein, voor amusement | Pack train, for amusement

Werken bij DAGSCHOOL TALEN VOLWASS.: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in DAGSCHOOL TALEN VOLWASS.: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor DAGSCHOOL TALEN VOLWASS.. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for DAGSCHOOL TALEN VOLWASS.. Looking for open vacancies in other companies

  • Operatoren/productiemedewerkers (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: AGO Jobs & HR GENT ARBEIDERS

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Het bedrijf vult vaten met allerlei soorten oliën zoals fakkelolie, olie voor zibro camin vuren... Je bedient de machines of staat in voor het aanbrengen en afvoeren van de goederen. U bent mede verantwoordelijk voor de uitvoering van arbeid en lost kleine storingen op

  • Calculator Bouw M/V (OPGLABBEEK)

    Regio: OPGLABBEEK

    Bedrijf: JOB TALENT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant te Opglabbeek zijn we nog op zoek naar een calculator. - Je berekent wat betonvloeren in een bouwproject, een industrieel gebouw, een schoolgebouw, winkelcentrum etc ... of een gedeelte daarvan precies gaan kosten, rekening houdend met onder andere de kosten van bouwmaterialen, machines en de mensen die aan de betonvloeren gaan werken. - Het voorbereiden van projecten: de diverse materialen bestellen, de mensen en machines reserveren en  in detail het werk beschrijven voor degenen die het moeten uitvoeren. - In overleg met de assistent Sales Manager bepaal je vervolgens de juiste werkstrategie.

  • Reachtruckchauffeur (interim: donderdag + vrijdag) (HAM)

    Regio: HAM

    Bedrijf: FLEXPOINT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf in Ham zijn we op zoek naar een reachtruckchaffeur voor de vaste dagshift. Je taken zijn: - Vrachtwagens laden en lossen - Paletten en colli's op postcode sorteren - Goederen in rekken zetten - Goederen orderpicken en verzendklaar maken - Gebruik van computersystemen in magazijn

  • Onderhoudstechnieker - 2 ploegen (DESTELDONK)

    Regio: DESTELDONK

    Bedrijf: Konvert Interim St-Amandsberg Logistics

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf regio Gentse Zeehaven zijn wij op zoek naar een ervaren onderhoudstechnieker. Als onderhoudstechnieker ben je verantwoordelijk voor: - Oplossen van storingen aan machines door een doeltreffende interventie. - Uitvoeren van de preventieve onderhoudswerkzaamheden aan de machines. - Opsporen van abnormaliteiten die schade aan de machines kunnen veroorzaken onmiddellijk melden aan de Maintenance Engineer. - Stockbeheer van onderhoudsartikelen beheren. - Herstellen van gedemonteerde stukken en onderdelen en onmiddellijk klaarmaken voor transport. - Actief meehelpen om het machine park continu te verbeteren.

  • Vacature Gevelwerker Brugge (ASSEBROEK)

    Regio: ASSEBROEK

    Bedrijf: RANDSTAD

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Jouw taken: Gevelreiniging, onderhoud, stralen + gommen, kleine metselwerken, uithakken + voegen, kaleien, scheurherstel, natuursteenherstel, ...

  • HUISHOUDHULP (M/V) NIEUWPOORT (NIEUWPOORT)

    Regio: NIEUWPOORT

    Bedrijf: DIENSTEN AAN HUIS NIEUWPOORT

    Type: Dienstenchequebaan

    Hou jij ook van orde en netheid, en geniet je ervan om alles weer fris en schoon te maken? Dan zijn wij naar jou op zoek! Als huishoudhulp sta je in voor de wekelijkse schoonmaak van de woning en voer je huishoudelijke taken uit (poetsen, strijken, boodschappen doen, ...). Je werkt individueel bij meerdere gezinnen, je organiseert je werk zelfstandig, met respect voor de gewoontes, de privacy en de hygiënische normen van de klant. Uiteraard sta je er niet alleen voor! Jouw vaste coördinator beantwoordt al je vragen, ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de dienstencheques. Naast het werk is er ook tijd om je collega's te ontmoeten op de gezellige gezinsdag of op de nieuwjaarsreceptie. Elke 3 maanden kan je ook de ervaringen van collega's, nieuws uit de organisatie en handige 'tips & trics' lezen in ons personeelsmagazine. Bij Diensten aanhuis staat elke medewerker centraal. Iedereen kan zich kandidaat stellen, ongeacht geslacht, leeftijd, filosofische of godsdienstige overtuiging, geaardheid of nationaliteit. (trefwoorden: huishouden, huishoudhulp,huishoudster, huishouder, poetshulp, poetsdame, poetsman, kuisen, kuisvrouw, kuisman, werkvrouw, helpen bij mensen thuis, schoonmaken, schoonmaakster, schoonmaker)

  • Student medewerker klantendienst (SINT-TRUIDEN)

    Regio: SINT-TRUIDEN

    Bedrijf: CALLEXCELL

    Type: Studentenjob

    Studeer je nog maar kan je je enkele uren per week vrijmaken om een centje bij te verdienen? Zou je graag je communicatieve vaardigheden verbeteren alsook relevante bedrijfservaring opdoen in een bruisende, uitdagende omgeving? Hou je van klantencontact en denk je in termen van oplossingen ipv problemen? Dan ben jij de student die we zoeken!!

  • Technische bachelor (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: StepStone

    Type: Studentenjob

    www.stepstone.be/vacatures----1674877-inline.html?cid=Partner_VDAB Sibelga beheert de distributienetten voor elektriciteit en aardgas in Brussel. We zorgen ervoor dat elke consument zijn energieleverancier kan kiezen door de verschillende operatoren toegang te verlenen tot de netten. We staan in voor de meteropname en de verwerking van alle meter- en verbruiksgegevens. Ook het beheer van de openbare verlichting van de gemeentewegen behoort tot onze taken. Je neemt deel aan de uitbouw of de dagelijkse exploitatie van de elektriciteits- en gasnetten in een onderneming die voor grote technologische uitdagingen staat (slimme meters, slimme netten, elektrische voertuigen, ...). Via een uitgebreid opleidingsprogramma krijg je de kans om je theoretische en praktische kennis uit te diepen en kennis te maken met onze specifieke activiteiten. Een functie met echte doorgroeimogelijkheden!

  • Bediende payroll (KOMEN)

    Regio: KOMEN

    Bedrijf: Synergie West-Vlaanderen Careers

    Type: Vaste Job

    Je beheert zelfstandig de loonadministratie (zonder ondersteuning van sociaal secretariaat) voor één van de Belgische bedrijven van de groep alsook van de Franse vestiging. Je bent het aanspreekpunt voor de medewerkers voor allerhande vragen betreffende sociale wetgeving, documenten, administratie. Je beheert de tijdsregistratie en ondersteunt de planningsdienst in de input van afwezigheden (interpretatie). Je doet de aangifte en opvolging van Arbeidsongevallen en dossiers hospitalisatieverzekering. Je beheert de digitale personeelsdossiers van start tot einde. Je biedt ondersteuning bij het opmaken van loonvoorstellen en simulaties. Je doet de opvolging van de administratieve verplichtingen betreffende detachering, internationale tewerkstelling,… Je biedt ondersteuning aan Franse medewerkers bij de diverse fiscale aangiftes als ook de grensarbeiderdossiers. Proactief meedenken en meewerken aan de uitbouw van de HR-dienst doorheen de groep.

  • Verko(o)p(st)er Groenten en Fruit (MOL)

    Regio: MOL

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant zijn wij op zoek naar : 1 verkoopster/verkoper Je werkt als medewerker in een groenten en fruit zaak : verkoop, omgaan met klanten, kassa, magazijnbeheer, aanvullen, etc. Je werkt in dagshift, van 8u tot 18.30u. Hierdoor heb je op 4 dagen/week werk reeds je 38u voldaan. Je hebt 1 vaste vrije dag/week + 1 variabele vrije dag/week Je werkt regelmatig op zaterdag, niet elke week !

  • Recruiter ( als bijverdienste, bijberoep of hoofdberoep ) (Regio Hasselt)

    Regio: Regio Hasselt

    Bedrijf: G&V Recruiting

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor onze firma zijn we opzoek naar een zelfstandig recruiter. Je gaat opzoek naar de geschikte kandidaten via jobkanalen, netwerken, bedrijven ... Je plaats vacatures Je maakt telefonische afspraken Je neemt gesprekken af. Dit kan op locatie maar je kan ook verkiezen om te werken van thuis uit. Bij opstart ga je de kandidaten begeleiden

  • Medewerker keuken - flexijob (KASTERLEE)

    Regio: KASTERLEE

    Bedrijf: SERVINDUS

    Type: Flexijob

    Corsendonk Hooge Heeyde, een hotel te Lichtaart, is op zoek naar gemotiveerde flexi-jobs voor de keuken. Verscholen in het Kempense groen vind je deze vestiging. Deze heeft alles in huis voor een ontspannen luxe- verblijf met gastronomisch aanbod in het huisrestaurant. Uw takenpakket is o.a. als volgt: Bereiden van gerechten Mise - en - place voorbereiden Naleven van de werkprocedures en de regels hygiëne + voedselveiligheid U werkt sinds 3 kwartalen terug minstens 4/5 bij een andere werkgever of bent u gepensioeneerd en wilt graag bijverdienen in het zeer voordelig nieuw statuut van flexi-jobs.

Zoek naar antwoorden van DAGSCHOOL TALEN VOLWASS. in sociale netwerken
Look for responds of DAGSCHOOL TALEN VOLWASS. in social networks

Lees alle opmerkingen voor DAGSCHOOL TALEN VOLWASS.. Laat een reactie achter voor DAGSCHOOL TALEN VOLWASS.. DAGSCHOOL TALEN VOLWASS. bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for DAGSCHOOL TALEN VOLWASS.. Leave a respond for DAGSCHOOL TALEN VOLWASS.. DAGSCHOOL TALEN VOLWASS. on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie DAGSCHOOL TALEN VOLWASS. op de google maps. Adres en contacten DAGSCHOOL TALEN VOLWASS.
Location of DAGSCHOOL TALEN VOLWASS. on the google maps. Address and contacts of DAGSCHOOL TALEN VOLWASS.

Andere gerelateerde bedrijven als come DAGSCHOOL TALEN VOLWASS. DAGSCHOOL TALEN VOLWASS.: Free-Style BVBA | Fuse-La Démence | ADVENTKERK-EGLISE ADVENTISTE | J. DE RIJCKE | Presto Snack

Other related companies as DAGSCHOOL TALEN VOLWASS.: Free-Style BVBA | Fuse-La Démence | ADVENTKERK-EGLISE ADVENTISTE | J. DE RIJCKE | Presto Snack

DAGSCHOOL TALEN VOLWASS. is een bedrijf dat 2008 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is DAGSCHOOL TALEN VOLWASS., bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07316864013. Het bedrijf DAGSCHOOL TALEN VOLWASS. bevindt zich op het adres: MARTELAARSLAAN 431; 9000; GENT. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 938,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 478,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Formation and enseignement. Lijst met producten zijn Activit茅s: Cours de Langues Etrang猫res..
De hoofdactiviteit van DAGSCHOOL TALEN VOLWASS. is Diensten, niet elders geclassificeerd, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van DAGSCHOOL TALEN VOLWASS. is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van DAGSCHOOL TALEN VOLWASS., openstaande posities, locatie van DAGSCHOOL TALEN VOLWASS. op de kaart.

DAGSCHOOL TALEN VOLWASS. is a company, that was registered 2008 in N\A region, Belgium. Full name of company is DAGSCHOOL TALEN VOLWASS., company assigned to the tax number BE07316864013. The company DAGSCHOOL TALEN VOLWASS. is located at the address: MARTELAARSLAAN 431; 9000; GENT. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 938,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 478,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Formation and enseignement. List of products are Activit茅s: Cours de Langues Etrang猫res..
The main activity of DAGSCHOOL TALEN VOLWASS. is Services, Not Elsewhere Classified, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of DAGSCHOOL TALEN VOLWASS. is not available. You also can look at reviews of DAGSCHOOL TALEN VOLWASS., open positions, location of DAGSCHOOL TALEN VOLWASS. on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over DAGSCHOOL TALEN VOLWASS., N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf DAGSCHOOL TALEN VOLWASS., medewerkers, financiële statistieken. We found such information about DAGSCHOOL TALEN VOLWASS., N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company DAGSCHOOL TALEN VOLWASS., employees, financial statistics.