HUIS DE WIJNRANK

Particuliere bedrijvenBosbouw • HUIS DE WIJNRANK
Private companiesForestry • HUIS DE WIJNRANK

Contactgegevens HUIS DE WIJNRANK: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data HUIS DE WIJNRANK: address, phone, fax, email, website, opening hours

HUIS DE WIJNRANK

Regio (region): N\A, België

Adres (address): DALAKKERSTRAAT 58; 8780; OOSTROZEBEKE, België

Telefoon (phone): 56667073 (+32-56667073) 56667073 (+32-56667073)

Fax (fax): +32 (55) 985-91-59 +32 (55) 985-91-59

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) HUIS DE WIJNRANK: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "HUIS DE WIJNRANK"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "HUIS DE WIJNRANK"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van HUIS DE WIJNRANK, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen HUIS DE WIJNRANK. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of HUIS DE WIJNRANK, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees HUIS DE WIJNRANK. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti HUIS DE WIJNRANK
Products information HUIS DE WIJNRANK

BTW identificatienummer (tax): BE01707794189
Ondernemingsnummer: 5093505859
Hoofdstad (capital): 585,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 439,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2013

Produits: Spiritueux, Vins.

Product categorie (product category): Boissons

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor HUIS DE WIJNRANK
(Get full report from official database of BE for HUIS DE WIJNRANK)

Aanvulling soorten activiteiten voor HUIS DE WIJNRANK
Addition kinds of activities for HUIS DE WIJNRANK

599917. Educatieve hulpmiddelen en elektronische trainingsmateriaal | Educational aids and electronic training materials
25310303. Zitplaatsen, auto | Seats, automobile
35360203. Monorail systemen | Monorail systems
36340107. Stoofpotten, elektrisch: huishoudelijk | Fryers, electric: household
82119901. Basisschool, nec | Elementary school, nec

Werken bij HUIS DE WIJNRANK: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in HUIS DE WIJNRANK: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor HUIS DE WIJNRANK. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for HUIS DE WIJNRANK. Looking for open vacancies in other companies

  • Sales Assistant Engelstalige landen (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: ASAP WAREGEM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Hij of zij zorgt voor de professionele ondersteuning van de sales account. Persoon werkt mee aan de ontwikkeling en de realisatie van het verkoopplan voor het geografisch Engelstalig gebied.

  • Sales Assistant (BEERSE)

    Regio: BEERSE

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Sales Assistant Voor onze klant te Beerse zijn we op zoek naar een sales assistant; Je verzorgt de administratieve opvolging van commerciËle dossiers ism de accountmanagers en technici; Je maakt offertes op en verwerkt orders; Je bent de interne commercieel - administratieve support in een internationale omgeving.; Je bent het aanspreekpunt voor de klanten en leveranciers en onderhoudt veelvuldig contact met hen in het Nederlands, Engels, Frans en Duits; Je collega's rekenen op jou voor een administratieve goede organisatie;

  • Import - Export bediende (NL/FR) (HAREN (BRUSSEL-STAD))

    Regio: HAREN (BRUSSEL-STAD)

    Bedrijf: ASAP JETTE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant, actief in de maalderijsector op nationaal en internationaal vlak, zijn wij op zoek naar een polyvalent administratief bediende. Je bent verantwoordelijk voor het ontvangen van de chauffeurs (dwz papieren ontvangen + afdrukken) Je noteert de bestellingen. Je staat in voor de facturatie en het klassement.

  • INDUSTRIEËL ELEKTRICIEN (KONTICH)

    Regio: KONTICH

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Kan je de nodige ervaring voorleggen en zelfstandig werken. Ben je flexibel naar en naar uren toe. Ben je in het bezit van een rijbewijs B en eigen vervoer. Ben je klantgericht.

  • Poetshulp Bornem (BORNEM)

    Regio: BORNEM

    Bedrijf: PUUUR PUURS

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij de nieuwe huishoudhulp van Puuur? Inderdaad met drie u’s, want bij ons draait het om u ! Puuur biedt huishoudhulp aan via het systeem van dienstencheques. Wij maken deel uit van Ons. We hebben meer dan 2.800 gemotiveerde personeelsleden en 15.000 tevreden klanten. We bieden jobs aan over heel Vlaanderen, dicht bij de woonplaats van ons personeel. Door de voortdurende groei van ons bedrijf zijn we ook in jouw regio steeds op zoek naar gemotiveerde huishoudhulpen.

  • SAP BW on HANA Consultants (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: CANGURU SOLUTIONS

    Type: Vaste Job

    Wij zoeken nieuw en enthousiast geweld om ons team te vervoegen, onze groei te verzekeren en om onze klanten een topservice te blijven garanderen. We zijn een bedrijf gefocust op SAP consultancy en hebben sinds kort ook een Canguru Factory waar we software op maat van onze klant ontwikkelen. We kijken uit naar dé nieuwe collega, waar iedereen tijdens de lunch wil naast zitten. De energierijke Jumper die klaar is om samen de IT wereld in te springen. Canguru creëert de perfecte omgeving voor een nieuw professioneel avontuur waar ontwikkeling, bijleren en collegialiteit centraal staan! Wij zij er van overtuigd dat continu bijleren en uitbouw van je kennis de manier is om te toekomst te verzekeren. We investeren dan ook op verschillende manieren in delen van kennis (oa kennisdomeinen) en opleiding. We zijn op zoek naar verschillende soorten teamgenoten (het mag af en toe wat specialer zijn): JAVA Developers, technische wizards, SAP Cloud Consultants, SAP CRM Consultants, BO Consultants. Ben je bezig met Hybris, HANA, Fiori/UI5, C4C, C4C, BO, JAVA, SDK etc… dan willen we u zeker eens ontmoeten! Om onze expansie verder te ondersteunen en uit te breiden zijn we op zoek naar een SAP BW on HANA Consultants. Binnen ons BI team krijg je de kans om klanten te ondersteunen bij de introductie van de nieuwste SAP technologieën. Door overleg met de business verantwoordelijken bij de klant, definieer je de juiste specificaties. Op basis van deze requirements zet je data warehouses op en bouw je rapporteringen en dashboards. Kennis delen met andere teamleden en het op sleeptouw nemen van junior collega’s is een evidentie voor jou.

  • Sourcing manager (MOL)

    Regio: MOL

    Bedrijf: SCK

    Type: Vaste Job

    Als sourcing manager leid je de aankoopafdeling en neemt daarin volgende rollen op: Leider je zet het aankoopbeleid op en geeft het vorm; je voert het voorraadbeleid. Manager je zet adequate interne structuren, werkwijze en procedures op; je streeft efficiëntie na bv. d.m.v. automatiseren; je zet de nodige systemen kwaliteitsbewaking en risicobeheersing op en beheert ze. Coach je stuurt het team van medewerkers verantwoordelijk aankoop en magazijn aan, bestaande uit zowel interne als externe medewerkers. Meer info vind je op onze website.

  • Zelfstandig Beweegcoach/ Personal Trainer (Regio Geel-Mol)

    Regio: Regio Geel-Mol

    Bedrijf: DE VOORZORG

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je geeft laagdrempelige beweeglessen aan volwassenen, afgestemd op het niveau van de deelnemers in een van onze Well2DAY centra met aandacht voor het individu. De lessen gaan door in reeksen van 6 sessies op een weekavond. De lessen gaan door in kleine groep (max. 7 personen.)

  • Vlotte flexi verkoopmedewerker kledij met ervaring (DENDERLEEUW)

    Regio: DENDERLEEUW

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Flexijob

    Je adviseert op een creatieve manier klanten bij het maken van hun keuze.  Je hebt affiniteit met sales Je werkt tussen 9.45u en 18.15u en je geeft je beschikbaarheden door Bedrijfsprofiel: Voor een groeiende kledingwinkel die verschillende filialen heeft binnen Vlaanderen, zijn we op zoek naar flexi verkoopmedewerkers.  Ze verkopen er trendy en mooie kledij, schoenen en accessoires.

  • Vlotte flexi verkoopmedewerker kledij met ervaring (ERPE-MERE)

    Regio: ERPE-MERE

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Flexijob

    Je adviseert op een creatieve manier klanten bij het maken van hun keuze.  Je hebt affiniteit met sales Je werkt tussen 9.45u en 18.15u en je geeft je beschikbaarheden door Bedrijfsprofiel: Voor een groeiende kledingwinkel die verschillende filialen heeft binnen Vlaanderen, zijn we op zoek naar flexi verkoopmedewerkers.  Ze verkopen er trendy en mooie kledij, schoenen en accessoires.

  • Medewerker bediening - keuken (WELLEN)

    Regio: WELLEN

    Bedrijf: GO WELL

    Type: Flexijob

    Functieomschrijving Je neem bestellingen op en geeft deze in het computersysteem door. Eenvoudige gerechten maken in de keuken en opdienen in het restaurant van het kuurcentrum. Geen afrekeningen doen. Je ruimt de tafels af en doet de afwas. Profiel Je bent zowel een “Teamplayer” als iemand die autonoom kan werken. Je bent iemand die kan “meedenken” en deze ideeën wil overbrengen. Weekendwerk schrikt jou niet af. Je ziet jezelf als “duizendpoot”, zowel in de keuken als in de zaal

  • Flexi zaalmedewerker Weekend M/V (LEEST)

    Regio: LEEST

    Bedrijf: HET BRUGHUIS

    Type: Flexijob

    Voor Brasserie Het Brughuis te Leest, nabij Mechelen, zoeken we een fleximedewerker voor de zaal. Je ondersteunt de kelners bij het inzetten en afruimen van borden. Je neemt bestellingen op en rekent af. Je werkt op regelmatige basis vrijdagavond, zaterdagavond en/ of zondag.

Zoek naar antwoorden van HUIS DE WIJNRANK in sociale netwerken
Look for responds of HUIS DE WIJNRANK in social networks

Lees alle opmerkingen voor HUIS DE WIJNRANK. Laat een reactie achter voor HUIS DE WIJNRANK. HUIS DE WIJNRANK bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for HUIS DE WIJNRANK. Leave a respond for HUIS DE WIJNRANK. HUIS DE WIJNRANK on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie HUIS DE WIJNRANK op de google maps. Adres en contacten HUIS DE WIJNRANK
Location of HUIS DE WIJNRANK on the google maps. Address and contacts of HUIS DE WIJNRANK

Andere gerelateerde bedrijven als come HUIS DE WIJNRANK HUIS DE WIJNRANK: FLA.M.I. FONDATION RENE LEFEBVRE ASBL | VERY COOL FRIGO ELEK-THERMO-KING | PIZZA MARSEILLE | FLEURISSA CREATIONS SPRL | TIMMERMANS J

Other related companies as HUIS DE WIJNRANK: FLA.M.I. FONDATION RENE LEFEBVRE ASBL | VERY COOL FRIGO ELEK-THERMO-KING | PIZZA MARSEILLE | FLEURISSA CREATIONS SPRL | TIMMERMANS J

HUIS DE WIJNRANK is een bedrijf dat 2013 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is HUIS DE WIJNRANK, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01707794189. Het bedrijf HUIS DE WIJNRANK bevindt zich op het adres: DALAKKERSTRAAT 58; 8780; OOSTROZEBEKE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 585,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 439,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Boissons. Lijst met producten zijn Produits: Spiritueux, Vins..
De hoofdactiviteit van HUIS DE WIJNRANK is Bosbouw, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van HUIS DE WIJNRANK is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van HUIS DE WIJNRANK, openstaande posities, locatie van HUIS DE WIJNRANK op de kaart.

HUIS DE WIJNRANK is a company, that was registered 2013 in N\A region, Belgium. Full name of company is HUIS DE WIJNRANK, company assigned to the tax number BE01707794189. The company HUIS DE WIJNRANK is located at the address: DALAKKERSTRAAT 58; 8780; OOSTROZEBEKE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 585,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 439,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Boissons. List of products are Produits: Spiritueux, Vins..
The main activity of HUIS DE WIJNRANK is Forestry, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of HUIS DE WIJNRANK is not available. You also can look at reviews of HUIS DE WIJNRANK, open positions, location of HUIS DE WIJNRANK on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over HUIS DE WIJNRANK, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf HUIS DE WIJNRANK, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about HUIS DE WIJNRANK, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company HUIS DE WIJNRANK, employees, financial statistics.