HUIS BRIVINO

Contactgegevens HUIS BRIVINO: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data HUIS BRIVINO: address, phone, fax, email, website, opening hours

HUIS BRIVINO

Regio (region): N\A, België

Adres (address): GUFFENSLAAN 59B2; 3500; HASSELT, België

Telefoon (phone): 479519926 (+32-479519926) 479519926 (+32-479519926)

Fax (fax): +32 (64) 765-24-32 +32 (64) 765-24-32

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) HUIS BRIVINO: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "HUIS BRIVINO"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "HUIS BRIVINO"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van HUIS BRIVINO, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen HUIS BRIVINO. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of HUIS BRIVINO, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees HUIS BRIVINO. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti HUIS BRIVINO
Products information HUIS BRIVINO

BTW identificatienummer (tax): BE06417907714
Ondernemingsnummer: 8244659423
Hoofdstad (capital): 798,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 375,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1997

Produits: Spiritueux, Vins.

Product categorie (product category): Boissons

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor HUIS BRIVINO
(Get full report from official database of BE for HUIS BRIVINO)

Aanvulling soorten activiteiten voor HUIS BRIVINO
Addition kinds of activities for HUIS BRIVINO

369499. Motor elektrische apparatuur, niet inbegrepen | Engine electrical equipment, nec
24210103. Vloeren (gekleed hout), naaldhout | Flooring (dressed lumber), softwood
25140401. Bridge sets (meubels): metaal | Bridge sets (furniture): metal
27890302. Boekbinding en reparatie: handel, editie, bibliotheek, enz. | Bookbinding and repairing: trade, edition, library, etc.
36340400. Huishoudelijke artikelen, exclusief kookgerei en keukengerei | Housewares, excluding cooking appliances and utensils

Werken bij HUIS BRIVINO: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in HUIS BRIVINO: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor HUIS BRIVINO. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for HUIS BRIVINO. Looking for open vacancies in other companies

  • Tijdelijk Bediende Facturatie (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: Start People

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant te Brugge zijn wij op zoek naar een tijdelijk bediende facturatie ( 8 weken). - Je bent verantwoordelijk voor de facturatie van de uitgevoerde werken. - Je volgt de werken op aan de hand van de rapporten van de techniekers: o Je bekijkt voor welke werken er een factuur mag opgemaakt worden o Indien er nog geen factuur mag opgemaakt worden, achterhaal je de oorzaak. - Je communiceert met de eindklant over facturen en je behandelt de klachten van de klanten. - Je overlegt indien nodig met de techniekers.

  • Vuilnisophaler SUEZ (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: ADECCO SUEZ NOORDOOST

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Adecco SUEZ zoekt versterking van het beladerteam. Ben jij gemotiveerd? Heb je geen schrik voor zware lichamelijke arbeid? Verdien je graag goed loon? Dan zijn wij op zoek naar jou! Wat moet een belader kunnen? Een hele dag heffen en tillen Samenwerken met andere beladers en chauffeurs Vriendelijk en gemotiveerd zijn Zelfstandig alle sites binnen Limburg kunnen bereiken (Genk – Maasmechelen – Sint-Truiden) Goede kennis van het Nederlands

  • Orderpicker me doorgroeimogelijkheden (IZEGEM)

    Regio: IZEGEM

    Bedrijf: RANDSTAD

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als orderpicker sta je in voor het manueel picken van medicijnen volgens de bestelorders. Je helpt ook mee met het aanvullen van de automatische pickingmachine. Je werkt in de vaste namiddagploeg van 11u15-19u30. Deze vacature biedt de mogelijkheid om door te groeien naar een meer verantwoordelijke functie. Je zou gedeeltelijk de verantwoordelijkheid van het magazijn op jou nemen.

  • Studenten kerstmarkt Nieuwpoort (NIEUWPOORT)

    Regio: NIEUWPOORT

    Bedrijf: Let's Work

    Type: Studentenjob

    Heb jij zin om als student een centje bij te verdienen op de kerstmarkt in Nieuwpoort en ben je vrij in de periode van 15/12/2018 tot en met 06/01/2019? Wij zijn op zoek naar gemotiveerde studenten die kunnen worden ingeschakeld voor schaatsverhuur!

  • JOBSTUDENT HORECA - Brasserie Marbre (Izegem) (IZEGEM)

    Regio: IZEGEM

    Bedrijf: COREX

    Type: Studentenjob

    Brasserie Marbre te Izegem gaat op zoek naar 'medewerkers horeca' (week en/of weekendwerk) Taken: Bar aanvullen, mise-en-place voorbereiden voor de volgende dag, opdienen, afruimen, algemeen onderhoud, afwassen, terras opbergen en uitzetten ... dinsdag en woensdag van 17u - 19u vrijdag van 17u - 21u zaterdag van 15u - 21u zondag van 15u - 19u deze uren / dagen zijn bespreekbaar ! (kan ook minder)

  • Magazijnbediende (WILLEBROEK)

    Regio: WILLEBROEK

    Bedrijf: Recrewtment

    Type: Vaste Job

    Onze klant is een grote en wereldwijde speler op het vlak van distributie van filtratiesystemen, pompen, compressoren,... Wegens groei zijn ze dringend op zoek naar een gemotiveerde magazijnbediende. Wat zijn je taken als logistiek medewerker/magazijnmedewerker? Als logistiek medewerker sta je in voor het lossen van containers die vanuit Amerika 2-wekelijks toekomen Ook het stockeren van deze goederen behoort tot je takenpakket Verder verwerk je binnenkomende bestellingen: orderpicking van de goederen, opmaak van bestelbonnen, goederen klaarmaken voor verzending,... Sommige filters moeten door jou als magazijnbediende nog in elkaar gezet worden in het magazijn zelf

  • Verkoper Bloemenwinkel - Middelkerke (MIDDELKERKE)

    Regio: MIDDELKERKE

    Bedrijf: SYNERGIE CAREERS BRUGGE

    Type: Vaste Job

    Je staat in voor het onderhouden en proper houden van de winkel. Ook het onderhoud van de planten behoort tot je takenpakket. Daarnaast ontvang je alle klanten in de winkel en rekent af aan de kassa.

  • Recruiter technische profielen (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: TORMANS

    Type: Vaste Job

    Tormans is een detacheringskantoor dat in zijn totaliteit zo’n 350 technische mensen tewerkstelt bij een verscheidenheid aan klanten. Onze opdrachten situeren zich bij de belangrijkste (inter)nationale bedrijven in diverse sectoren. Zo zijn we actief in de (petro)chemie, farmacie, metallurgie, voedingssector en bouw. Doorheen de jaren hebben we als vaste supplier een uitstekende reputatie opgebouwd en staan we garant voor hooggekwalificeerde technische specialisten. Als Recruiter binnen onze organisatie sta je in voor het rekruteren van technische profielen binnen een bepaalde discipline. Hiervoor werk je samen met de accountmanager en je collega recruiters voor het vinden van geschikte kandidaten. Je komt terecht in een zeer leuk team in onze nieuwe kantoren te Mechelen. VOORNAAMSTE TAKEN: Nadat een nieuwe opdracht is binnengekomen vertaal jij de vraag van de klant in een duidelijke profielbeschrijving. Deze profielbeschrijving verspreid je op verschillende kanalen om het juiste talent aan te trekken. Daarnaast ga je actief op zoek naar potentiële medewerkers waarmee je een lange termijnrelatie opbouwt. Je bouwt langdurige relaties op met je klanten en neemt een adviserende rol op. Je staat in voor de selectie en screening van potentiële medewerkers voor je vacatures. Je begeleidt hen doorheen het proces tot de loonbespreking en indiensttreding binnen Tormans. Je volgt lopende projecten op en plaatst het juiste talent op het juiste project. Je verzorgt de administratieve opvolging van klanten- en medewerkersdossiers gaande van offerte tot facturatie.

  • Medewerker technische helpdesk (SINT-TRUIDEN)

    Regio: SINT-TRUIDEN

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Vaste Job

    Jouw takenpakket zal zijn: Je biedt zowel telefonisch als geschreven support aan klanten in verband met technische issues. Je staat klaar met een persoonlijke service. Je zorgt voor een oplossing op maat. Bedrijfsprofiel: Voor onze groeiende klant te Sint- Truiden zijn wij opzoek naar medewerkers die andere personen/bedrijven graag verder helpen door het oplossen van hun technische problemen. Ben jij in het bezit van technische capaciteiten of heb je veel interesse in de wereld van IT en technologie? Dan zal deze vacature jou zeker aanspreken!

  • Kok bedrijfskeukens Regio Brussel/Diegem (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: KITCHENSTAFF

    Type: Werfreserve

    Kitchenstaff is een groeiend dienstverlenend bedrijf. We zijn een onfhankelijke ploeg van vliegende koks, chefs en keukenmedewerkers die onze klanten (cateraars / eventkantoor / restaurant/bedrijfskeukens) ondersteunen op momenten van grote drukte. Zowel mee mise en place draaien als uitvoer events. Wij zoeken hiervoor mensen met een n o-nonsens profiel, tempo en de juiste werkmentaliteit. Flexibiliteit, verzorgd voorkomen en stiptheid zijn onze enige verwachtingen. Op het moment zijn we opzoek naar vliegende Koks voor bedrijfskeuken: * Je staat in voor de mep en bereiding van de maaltijden * aansturen van het keukenteam * bestellingen * kennis HACCP is heel belangrijk * werkuren van maandag tot vrijdag / van 7u tot 15u *Correcte verloning met alle wettelijke premies.

  • Mystery Shopper (Vlaanderen)

    Regio: Vlaanderen

    Bedrijf: M-Eye

    Type: Werfreserve

    Ben je geïnteresseerd in klantenbeleving en ga je graag de baan op? Dan is mystery shopping zeker iets voor jou! Het geeft jou een unieke mogelijkheid om vrije uren in te vullen en iets extra bij te verdienen. Wij sturen op regelmatige basis uitnodigingen voor verschillende projecten door die in heel België plaatsvinden. Jij bepaalt zelf welke je interessant vindt en welke je kan inplannen in jouw agenda. Op die manier blijf je de baas van jouw eigen agenda en geniet je van een enorme vrijheid. Wie wil dat nu niet?

  • FLEXIJOB keuken (OOSTDUINKERKE)

    Regio: OOSTDUINKERKE

    Bedrijf: ISLANDIA

    Type: Flexijob

    Voornaamste taak meehelpen met de voorbereidingen in de keuken en afwassen. Af en toe op zaterdagavond van 19h tot 22h en zondagmiddag van 12h tot 15h.

Zoek naar antwoorden van HUIS BRIVINO in sociale netwerken
Look for responds of HUIS BRIVINO in social networks

Lees alle opmerkingen voor HUIS BRIVINO. Laat een reactie achter voor HUIS BRIVINO. HUIS BRIVINO bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for HUIS BRIVINO. Leave a respond for HUIS BRIVINO. HUIS BRIVINO on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie HUIS BRIVINO op de google maps. Adres en contacten HUIS BRIVINO
Location of HUIS BRIVINO on the google maps. Address and contacts of HUIS BRIVINO

Andere gerelateerde bedrijven als come HUIS BRIVINO HUIS BRIVINO: LA ROUTE DU VIN | ROGER BRACKE | MOBISTYL | A. KRUGER MOTOREN | Brook Hansen

Other related companies as HUIS BRIVINO: LA ROUTE DU VIN | ROGER BRACKE | MOBISTYL | A. KRUGER MOTOREN | Brook Hansen

HUIS BRIVINO is een bedrijf dat 1997 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is HUIS BRIVINO, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06417907714. Het bedrijf HUIS BRIVINO bevindt zich op het adres: GUFFENSLAAN 59B2; 3500; HASSELT. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 798,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 375,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Boissons. Lijst met producten zijn Produits: Spiritueux, Vins..
De hoofdactiviteit van HUIS BRIVINO is Maatschappelijke dienstverlening, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van HUIS BRIVINO is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van HUIS BRIVINO, openstaande posities, locatie van HUIS BRIVINO op de kaart.

HUIS BRIVINO is a company, that was registered 1997 in N\A region, Belgium. Full name of company is HUIS BRIVINO, company assigned to the tax number BE06417907714. The company HUIS BRIVINO is located at the address: GUFFENSLAAN 59B2; 3500; HASSELT. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 798,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 375,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Boissons. List of products are Produits: Spiritueux, Vins..
The main activity of HUIS BRIVINO is Social Services, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of HUIS BRIVINO is not available. You also can look at reviews of HUIS BRIVINO, open positions, location of HUIS BRIVINO on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over HUIS BRIVINO, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf HUIS BRIVINO, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about HUIS BRIVINO, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company HUIS BRIVINO, employees, financial statistics.