ALL-IN COMPUTER-LESSONS

Particuliere bedrijvenBedrijfsdiensten • ALL-IN COMPUTER-LESSONS
Private companiesBusiness Services • ALL-IN COMPUTER-LESSONS

Contactgegevens ALL-IN COMPUTER-LESSONS: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ALL-IN COMPUTER-LESSONS: address, phone, fax, email, website, opening hours

ALL-IN COMPUTER-LESSONS

Regio (region): N\A, België

Adres (address): BREEDSTRAAT 31; 9100; SINT-NIKLAAS, België

Telefoon (phone): 32960125 32960125

Fax (fax): +32 (4) 344-62-89 +32 (4) 344-62-89

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ALL-IN COMPUTER-LESSONS: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ALL-IN COMPUTER-LESSONS"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ALL-IN COMPUTER-LESSONS"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ALL-IN COMPUTER-LESSONS, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ALL-IN COMPUTER-LESSONS. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ALL-IN COMPUTER-LESSONS, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ALL-IN COMPUTER-LESSONS. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ALL-IN COMPUTER-LESSONS
Products information ALL-IN COMPUTER-LESSONS

BTW identificatienummer (tax): BE06264373779
Ondernemingsnummer: 8136169433
Hoofdstad (capital): 367,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 437,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2006

Activit茅s: Formation Professionnelle en Informatique.

Product categorie (product category): Formation and enseignement

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ALL-IN COMPUTER-LESSONS
(Get full report from official database of BE for ALL-IN COMPUTER-LESSONS)

Aanvulling soorten activiteiten voor ALL-IN COMPUTER-LESSONS
Addition kinds of activities for ALL-IN COMPUTER-LESSONS

2499. Houtproducten, NEC | Wood products, nec
011100. Tarwe | Wheat
20539901. Broodjes, zoet: bevroren | Buns, sweet: frozen
20539907. Pies, bakkerij; | Pies, bakery; frozen
26749902. Bloemzakken: gemaakt van aangekochte materialen | Flour bags: made from purchased materials
31720101. billfolds | Billfolds
35690400. Gasproducenten, generatoren en andere gasgerelateerde apparatuur | Gas producers, generators, and other gas related equipment
38290209. magnetometers | Magnetometers
40119900. Spoorwegen, line-haul operatie, nec | Railroads, line-haul operating, nec

Werken bij ALL-IN COMPUTER-LESSONS: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ALL-IN COMPUTER-LESSONS: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ALL-IN COMPUTER-LESSONS. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ALL-IN COMPUTER-LESSONS. Looking for open vacancies in other companies

  • Verpleegkundige(n) mobiele equipe (m/v) (EEKLO)

    Regio: EEKLO

    Bedrijf: AZ Alma

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Momenteel kijken we uit naar verpleegkundigen voor de mobiele equipe.

  • Residentiele elektricien (M/V) (SINT-AMANDSBERG)

    Regio: SINT-AMANDSBERG

    Bedrijf: ACTIEF CONSTRUCT GENT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Op zoek naar een functie als residentieel elektricien regio Gent? Lees snel verder want Actief Interim heeft jou nodig! Als residentieel elektricien ben jij in staat om zelfstandig onderstaande taken uit te voeren: - Kabels trekken - Kabelgoten plaatsen - Plaatsen en afwerken van stopcontacten, verlichting - ....

  • Technieker | Kaulille | Nacht (KAULILLE)

    Regio: KAULILLE

    Bedrijf: Synergie Overpelt Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf te Kaulille zijn we op zoek naar een technieker in de vaste nachtdienst. Je zal instaan voor het onderhouden, herstellen en instellen van de productielijnen. Dit voornamelijk elektrisch en mechanisch.

  • Huishoudhulp Loppem gezocht! (LOPPEM)

    Regio: LOPPEM

    Bedrijf: EASY LIFE OOSTKAMP

    Type: Dienstenchequebaan

    Easy Life zoekt nieuwe superhelden voor het huishouden! Easy Life Oostkamp is dringend op zoek naar gemotiveerde poetshelden voor haar klanten in de regio Loppem/Zedelgem. Kan je stof de baas? Kan je overweg met wapens zoals een stofzuiger en een plumeau? Wil je heel graag klanten tevreden stellen? Dan is werken bij de klanten van Easy Life zeker iets voor jou! Afhankelijk van je kennis en kunnen sta je in voor huishoudelijke taken: poetsen, strijken, eventueel koken en boodschappen doen.

  • Huishoudhulp (dienstencheques) regio Laarne (LAARNE)

    Regio: LAARNE

    Bedrijf: FAMILIEHULP

    Type: Dienstenchequebaan

    Zoek je werk als poetshulp, poetsvrouw, schoonmaker of schoonmaakster? Dan is werken bij Familiehulp zeker iets voor jou. Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Je poetst de woningen van onze klanten. Je wast en strijkt als de klant dit wil. Voor een job als huishoudhulp heb je geen diploma maar wel goesting nodig.

  • Student winkelbediende Houthalen (HOUTHALEN)

    Regio: HOUTHALEN

    Bedrijf: ADECCO BEVEREN-WAAS

    Type: Studentenjob

    Ben jij op zoek naar een leuke job als student winkelbediende voor een supermarkt te Houthalen? Je staat in voor de verkoop van vlees, vleeswaren, kaas en traiteurproducten in een supermarkt. Bereiden of voorverpakken van producten. Je voornaamste taak is het bedienen en adviseren van klanten. Voorbereiding van de toonbank en afsluitende werkzaamheden maken deel uit van de job.

  • STUDENT PRODUCTIEMEDEWERKER BAKKERIJ - PAUL OOSTENDE (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: BOULANGERIE PAUL

    Type: Studentenjob

    Je belangrijkste taken en verantwoordelijkheden: Je bent verantwoordelijk voor de opening en de sluiting van het productieatelier. Je doet de ontvangst en stockage van leveringen. Je bent verantwoordelijk voor het ontdooien van producten. Je bakt de viennoiserie en zorgt voor de afwerking. Je werkt de patisserie af. Je bereidt de sandwiches, salades, quiches, … Je bereidt en verpakt de producten en voorziet ze van een datum. Je vult de toonbank in de loop van de dienst systematisch aan. Je zorgt voor het onderhoud van het atelier: poetsen atelier en reinigen van het apparatuur. Je doet de afwas.

  • MEDEWERKER ANDERS ONTSPANNEN (GROBBENDONK)

    Regio: GROBBENDONK

    Bedrijf: NOOZ

    Type: Vaste Job

    Interesse om deel te zijn van een team dat met passie werkt? Een team dat alles in het werk stelt om de hoogste klantentevredenheid te bekomen? Erkend als beste in Europa? Deel uitmaken van het NOOZ-team staat garant voor een heel afwisselende job met massages en horecavaardigheden in de pure natuur. NOOZ Grobbendonk staat voor luxe en exclusieve privé wellness op 1,5 Ha puur natuur middenin de bossen van de Antwerpse kempen. De kernwoorden volstrekte rust, bijzonder, anders, uniek, exclusief, altijd samen en geheel privé, volledig tijdloos zonder uurwerk staan hierbij centraal. Nooz biedt dan ook nooit geziene ervaringen aan zoals Duo massage lounge, Mysticwater, outdoor privé sauna, water oasis, bijzonder overnachten, massage-a-trois, privé jacuzzi ervaring, enz.. Ter versterking van ons team is NOOZ Grobbendonk dringend op zoek naar een medewerker anders ontspannen... Kom je uit de horeca maar heb je geen zin meer om nog na 21.00 uur te moeten werken? Heb je interesse om te leren masseren en dit af te wisselen met je horeca ervaring? Wij leren jou de massages aan en je geeft maximaal 3 massages per dag. Wil je een gevarieerde job midden in 1 Ha puur natuur? Bij Nooz heb je een heel afwisselende job, zowel binnen als buiten. Je wisselt de massages af met taken van een goede gastvrouw/heer, warme gastvrijheid en het klaarmaken van alles nooz ervaringen zoals buitenervaringen, anders eten, bijzonder overnachtingen, sfeervolle genieters, ... . Wil je niet s'avonds staan masseren maar ten laatste om 20.00-21.00 uur gedaan hebben? Bij Nooz werk je maximum tot 21.00 uur. De laatste massages starten ten laatste om 19.00-19.30 uur. Heb je liever teamwerk en persoonlijke gastvrijheid dan de hele dag in een behandelingsruimte zitten of enkel op te dienen en af te ruimen? Bij Nooz werk je nooit alleen maar altijd samen met je collega's. Zelf de massages geef je nooit alleen maar altijd perfect synchroon met je collega. Hierbij behoud je steeds persoonlijk contact met onze gasten en de natuur tijdens je job. De massages geef je altijd in een privé design paviljoen of privé cocon van meer dan 30m2. Dit wissel je af met taken binnen de minimalistische villa en buiten. Hierbij behoud je steeds contact met de natuur tijdens je job.

  • CNC draaier (DESSELGEM)

    Regio: DESSELGEM

    Bedrijf: METAALCONSTRUCTIE VANRO

    Type: Vaste Job

    Bedienen en instellen cnc draai machine. Zelfstandig kunnen werken. Opmeten van stukken. Produceren van stukwerk en seriewerk (afwisselend).

  • Adviseur/verkoper/consultent M/V (Regio Lier-Heist o/d Berg)

    Regio: Regio Lier-Heist o/d Berg

    Bedrijf: JULIE AND HER JEWELS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Ben jij opzoek naar een bijkomend lucratief inkomen ? Je hebt al een fulltime / parttime job en zoekt naar een extra ? Een extra die rekening houd met uw agenda en zonder investering? Dit is mogelijk! Wij zijn op zoek naar een adviseur/verkoper/consultentM/V, die een bijkomend lucratief inkomen wenst te verdienen! Wij zijn een gerenommeerde en prestigieuze juweelfabrikant van kwaliteitsjuwelen aan scherpe prijzen. Om ons team te versterken zijn wij op zoek naar een vertegenwoordiger/consultent in jouw regio. Als vertegenwoordiger/consultent bestaat uw takenpakket uit : -Onthaal en advies van klanten. -De klanten adviseren en inspireren. -De bestellingen opnemen bij verkoop. -Het imago vertegenwoordigen bij het cliënteel. -Een kwaliteitsvolle dienst na verkoop te bieden. -U werkt mee aan commerciële acties conform de vooropgestelde organisatie. -Het leuke aan het werk is dat je zelf je doelstellingen bepaalt (je bent je eigen baas) -Administratieve opvolging van A tot Z en rapportering aan de zaakvoerder. -Beurzen en happeningskunnen, indien gewenst, deel uitmaken van de functie. -Doel klanten te fideliseren

  • Freelance projectverpleegkundige (O) (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: Talent in Motion Healthcare

    Type: Zelfstandige activiteit

    Zoek je continuïteit in jouw opdrachten als freelance verpleegkundige en wil jouw ervaring in de brede en boeiende gezondheidszorg verder uitbreiden? Kom dan werken bij Talent in Motion en word freelance projectverpleegkundige! Als professionals in eigen vak bieden wij voldoende afwisseling in diverse projecten in verschillende zorginstellingen, bovendien bieden we je de zekerheid om opdracht na opdracht te kunnen doen. Je wordt als freelance verpleegkundige tewerkgesteld in verschillende projecten voor ziekenhuizen, woon- en zorgcentra en thuiszorg, en dit zowel voltijds (100%) als deeltijds (4/5de ). Afhankelijk van jouw eigen voorkeuren en specialiteit (spoed, OK, …) word je ingeschakeld in zeer uiteenlopende projecten in gezondheidszorg. Wij zorgen alvast voor een optimale begeleiding en helpen je bij het uitbouwen van jouw carrière. Verpleegkundige? Als verpleegkundige verleen je de nodige zorgen op een deskundige manier, rekening houdend met de individuele behoeften van de patiënt en zijn directe omgeving. Je voert de handelingen die je door de geneesheer zijn toevertrouw correct uit, binnen het wettelijk kader dat het verpleegkundig handelen vastlegt. Je werkt actief mee aan het beheer en de organisatie op verpleegkundig, administratief, technisch en huishoudelijk vlak. Je besteed veel aandacht aan een grondige observatie van alle lichamelijke en psychosociale klachten bij de patiënten. Je bouwt mee aan de verdere optimalisatie van de zorg- en dienstverlening.

  • Telecomtechnieker (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: DCI IT Resources

    Type: Werfreserve

    Telecomtechnieker (BIO contract) bij Proximus - installatie van telefonie en internet bij particulieren en kleine zelfstandigen - kabels trekken vanuit centrale aansluiten tot aan de kabelkast - registratie van werkzaamheden - telefonische contacten met klanten - draadloze apparaten installeren - stock aanvullen en inventarisatie bijhouden

Zoek naar antwoorden van ALL-IN COMPUTER-LESSONS in sociale netwerken
Look for responds of ALL-IN COMPUTER-LESSONS in social networks

Lees alle opmerkingen voor ALL-IN COMPUTER-LESSONS. Laat een reactie achter voor ALL-IN COMPUTER-LESSONS. ALL-IN COMPUTER-LESSONS bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ALL-IN COMPUTER-LESSONS. Leave a respond for ALL-IN COMPUTER-LESSONS. ALL-IN COMPUTER-LESSONS on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ALL-IN COMPUTER-LESSONS op de google maps. Adres en contacten ALL-IN COMPUTER-LESSONS
Location of ALL-IN COMPUTER-LESSONS on the google maps. Address and contacts of ALL-IN COMPUTER-LESSONS

Andere gerelateerde bedrijven als come ALL-IN COMPUTER-LESSONS ALL-IN COMPUTER-LESSONS: CHEZ PHILIPPE | Catherine SPRL | RITA GODDERIE | SOUNDSYSTEM | FRANCOISE CHAILLOUX

Other related companies as ALL-IN COMPUTER-LESSONS: CHEZ PHILIPPE | Catherine SPRL | RITA GODDERIE | SOUNDSYSTEM | FRANCOISE CHAILLOUX

ALL-IN COMPUTER-LESSONS is een bedrijf dat 2006 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is ALL-IN COMPUTER-LESSONS, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06264373779. Het bedrijf ALL-IN COMPUTER-LESSONS bevindt zich op het adres: BREEDSTRAAT 31; 9100; SINT-NIKLAAS. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 367,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 437,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Formation and enseignement. Lijst met producten zijn Activit茅s: Formation Professionnelle en Informatique..
De hoofdactiviteit van ALL-IN COMPUTER-LESSONS is Bedrijfsdiensten, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ALL-IN COMPUTER-LESSONS is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ALL-IN COMPUTER-LESSONS, openstaande posities, locatie van ALL-IN COMPUTER-LESSONS op de kaart.

ALL-IN COMPUTER-LESSONS is a company, that was registered 2006 in N\A region, Belgium. Full name of company is ALL-IN COMPUTER-LESSONS, company assigned to the tax number BE06264373779. The company ALL-IN COMPUTER-LESSONS is located at the address: BREEDSTRAAT 31; 9100; SINT-NIKLAAS. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 367,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 437,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Formation and enseignement. List of products are Activit茅s: Formation Professionnelle en Informatique..
The main activity of ALL-IN COMPUTER-LESSONS is Business Services, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of ALL-IN COMPUTER-LESSONS is not available. You also can look at reviews of ALL-IN COMPUTER-LESSONS, open positions, location of ALL-IN COMPUTER-LESSONS on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over ALL-IN COMPUTER-LESSONS, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ALL-IN COMPUTER-LESSONS, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ALL-IN COMPUTER-LESSONS, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ALL-IN COMPUTER-LESSONS, employees, financial statistics.