De Vier Seizoenen BVBA

Particuliere bedrijvenMetaalmijnen • De Vier Seizoenen BVBA
Private companiesMetal Mining • De Vier Seizoenen BVBA

Contactgegevens De Vier Seizoenen BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data De Vier Seizoenen BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

De Vier Seizoenen BVBA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Casselstraat 21; 8970; Poperinge, België

Telefoon (phone): 057 33 33 14 (+32-057 33 33 14) 057 33 33 14 (+32-057 33 33 14)

Fax (fax): 057 33 33 14 (+32-057 33 33 14) 057 33 33 14 (+32-057 33 33 14)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) De Vier Seizoenen BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "De Vier Seizoenen BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "De Vier Seizoenen BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van De Vier Seizoenen BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen De Vier Seizoenen BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of De Vier Seizoenen BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees De Vier Seizoenen BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti De Vier Seizoenen BVBA
Products information De Vier Seizoenen BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE07836517333
Ondernemingsnummer: 4078918457
Hoofdstad (capital): 732,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 638,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1986

Producten die in De Vier Seizoenen BVBA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Formal wear, bridal and communion outfits - Rental

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor De Vier Seizoenen BVBA
(Get full report from official database of BE for De Vier Seizoenen BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor De Vier Seizoenen BVBA
Addition kinds of activities for De Vier Seizoenen BVBA

017400. Citrus vruchten | Citrus fruits
02120000. Rundvee, behalve voerkrale | Beef cattle, except feedlots
22110812. Persdoek | Press cloth
23960204. Linten en bogen, gesneden en gesneden | Ribbons and bows, cut and sewed
24490103. Fruitkratten, hout: draadbinding | Fruit crates, wood: wirebound
28360400. Cultuur media | Culture media
34899904. Raketlansers | Rocket launchers
35520211. Riet, weefsel | Reeds, loom
50330102. Vilt, geterd | Felts, tarred

Werken bij De Vier Seizoenen BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in De Vier Seizoenen BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor De Vier Seizoenen BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for De Vier Seizoenen BVBA. Looking for open vacancies in other companies

  • Operator Zagerij (AARSCHOT)

    Regio: AARSCHOT

    Bedrijf: FLEXPOINT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant in Aarschot zijn we op zoek naar een operator in onze zagerij. Je zal instaan voor het bedienen van de bandzaagmachines en je zal de productie bevoorraden met de gezaagde materialen. Ook zal je metingen uitvoeren en je werkplek proper houden.

  • TECHNIEKER HVAC EN VERWARMING (OOST-VLAANDEREN) (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Synergie Oudenaarde Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    - Je bent verantwoordelijke voor het preventief en curatief onderhoud van de diverse HVAC installaties; - Je verzorgt de opstart en het onderhoud van de verwarmingsketels; - Je zoekt een oplossing voor de pannes die zich kunnen voordien op de HVAC installaties; - Je verzorgt het jaarlijkse onderhoud van de systemen; - Je zorgt ervoor dat de instellingen van de installaties correct zijn.

  • Magazijnier Houtbedrijf (WETTEREN)

    Regio: WETTEREN

    Bedrijf: Work Wizards

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant - een toonaangevend bedrijf dat een totaalaanbod biedt op vlak van renovatie, binnen- en buitenafwerking - zijn wij op zoek naar een magazijnier. Je zorgt voor de receptie en het technisch nazicht van de goederen. Je staat in voor stockbeheer en orderpicking. Je zorgt voor een correcte registratie van materieel. Daarnaast zorg je voor de belevering van diverse machines vanuit het magazijn naar de productie.

  • Chauffeur CE (M/V) (ICHTEGEM)

    Regio: ICHTEGEM

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Deze vacature betreft dagritten, u hoeft niet uit te slapen. Je doet 3 maanden ophaling van slachtafval. De overige maanden voer je het eindproduct rond in citern, kippers of containers. Het opstart uur is afhankelijk van welke chauffeur je vervangt.

  • Ambachtelijke bakker (OVERMERE)

    Regio: OVERMERE

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een familiale, ambachtelijke bakkerij zoeken wij versterking voor het team. Als hulpbakker ben je de rechterhand van de bakker en ben je mede verantwoordelijk voor de bereiding en afwerking van de producten. Dit alles uiteraard op een stressbestendige en hygiënisch verantwoorde manier.

  • Monteur Bovenleidingen (RONSE)

    Regio: RONSE

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Heb je een eerste ervaring als monteur? Geen last van hoogtevrees? Ben je bereid om veel nachtwerk en weekendwerk te presteren? Wil je een afwisselende job? Dan ben jij de kandidaat die ik zoek! Je zal een zeer gevarieerd takenpakket hebben als moteur bovenleidingen. je voert alle werken om de bovenleidingen te plaatsen van A tot Z uit. Een greep uit je takenpakket: - Kleine bekistingen timmeren. - Fundering gieten. - Palen bovenleiding plaatsen. - De metaalstructuren plaatsen en uiteindelijk de kabels plaatsen.

  • Goedbetaalde procesoperator in een groeiend veevoederbedrijf (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Konvert Interim Roeselare Food

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een groeiend veevoederbedrijf zijn we op zoek naar een menger, met andere woorden een procesoperator. Wat zijn je taken? 1. Inname verzorgen van grondstoffen 2. Bediening van de menginstallatie 3. Bediening van de persinstallatie 4. Bediening van bulkbelading 5. Beheer installatie en ook - Assistentie verlenen mengmeester - Aanvullen stocks van uit magazijn + opvullen microdoseercellen - Laden en lossen van vrachten met heftruck en/of verreiker - Reiniging + vervangen kleine onderdelen installatie - Bediening afzakposten en graandroger - Reinigen van fabrieksruimten - Lossen van schepen Alles wordt aangeleerd maar je moet de motivatie en capaciteiten hebben om alles aan te leren. Je werkt in 2 ploegen. Je krijgt een heel interessant loon, met kans op verhoging na het opdoen van de nodige ervaring.

  • Enthousiaste Thuishulp/ Huishoudhulp te Boechout (BOECHOUT)

    Regio: BOECHOUT

    Bedrijf: Plus Home Services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • Student - Bakkerij Heusden (HEUSDEN)

    Regio: HEUSDEN

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Studentenjob

    Wij zijn op zoek naar een enthousiaste student die in het weekend en/of op woensdagnamiddag kan bijspringen in een bakkerij in Heusden. Je bent verantwoordelijk voor de verkoop, het aanvullen van de winkel en het onderhoud van de winkel. Je kan vlot de klanten bedienen en je kan werken met een kassasysteem of bent bereid dit aan te leren.

  • Commerciële Jobstudenten (MOORSEL)

    Regio: MOORSEL

    Bedrijf: Konvert Office Aalst

    Type: Studentenjob

    Voor een bedrijf in de regio Aalst zijn we op zoek naar gemotiveerde jobstudenten, die interesse hebben in de telemarketing! Je staat vaak in contact met klanten en je ziet het zitten om enkele administratieve taken uit te voeren. Je bent enkele avonden per week beschikbaar van 17u tot 20u, op zaterdag werk je van 9u tot 13u. Je bent communicatief ingesteld en staat positief in het leven!

  • CNC programmeur/tekenaar (Regio Aarschot-Diest-Haacht)

    Regio: Regio Aarschot-Diest-Haacht

    Bedrijf: RUN4TALENTS

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant is Run4Talents op zoek naar een CNC programmeur/tekenaar. U bent verantwoordelijkheid om projecten van a tot z op te volgen, te programmeren, en contact met klanten te onderhouden. Van zodra het order is ingegeven, controleert u de nodige tekeningen of gegevens om zelf een onderdeel te tekenen. Vervolgens maakt u met de specifieke postprocessoren het machinepad aan om het onderdeel te snijden of te frezen. Deze postprocessoren worden u intern aangeleerd. U neemt contact met klanten in geval van vragen en/of opmerkingen. U bereidt de werkfiche verder voor en voorziet voldoende informatie voor de operatoren. U dient ook in de productie te ondersteunen met uitleg en instructies. U volgt uw levertermijnen en de doorloop van een product doorheen de productie op. Hierbij dienen de kwaliteitsregels ten allen tijde gerespecteerd te worden. U bent ook betrokken bij de prijssetting.

  • flexi-job (AVERBODE)

    Regio: AVERBODE

    Bedrijf: DEN EIK

    Type: Flexijob

    Als zaal- of keukenmedewerk(st)er op losse basis.

Zoek naar antwoorden van De Vier Seizoenen BVBA in sociale netwerken
Look for responds of De Vier Seizoenen BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor De Vier Seizoenen BVBA. Laat een reactie achter voor De Vier Seizoenen BVBA. De Vier Seizoenen BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for De Vier Seizoenen BVBA. Leave a respond for De Vier Seizoenen BVBA. De Vier Seizoenen BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie De Vier Seizoenen BVBA op de google maps. Adres en contacten De Vier Seizoenen BVBA
Location of De Vier Seizoenen BVBA on the google maps. Address and contacts of De Vier Seizoenen BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come De Vier Seizoenen BVBA De Vier Seizoenen BVBA: GROEP ARGENTA | KEMPISCH ASPHALTBEDRIJF NV | NEOSYS | ECOLE FONDAMENTALE | RECYCLING CENTER ANTWERPEN

Other related companies as De Vier Seizoenen BVBA: GROEP ARGENTA | KEMPISCH ASPHALTBEDRIJF NV | NEOSYS | ECOLE FONDAMENTALE | RECYCLING CENTER ANTWERPEN

De Vier Seizoenen BVBA is een bedrijf dat 1986 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is De Vier Seizoenen BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07836517333. Het bedrijf De Vier Seizoenen BVBA bevindt zich op het adres: Casselstraat 21; 8970; Poperinge. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 732,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 638,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Formal wear, bridal and communion outfits - Rental. Producten gemaakt in De Vier Seizoenen BVBA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van De Vier Seizoenen BVBA is Metaalmijnen, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van De Vier Seizoenen BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van De Vier Seizoenen BVBA, openstaande posities, locatie van De Vier Seizoenen BVBA op de kaart.

De Vier Seizoenen BVBA is a company, that was registered 1986 in N\A region, Belgium. Full name of company is De Vier Seizoenen BVBA, company assigned to the tax number BE07836517333. The company De Vier Seizoenen BVBA is located at the address: Casselstraat 21; 8970; Poperinge. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 732,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 638,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Formal wear, bridal and communion outfits - Rental. Products created in De Vier Seizoenen BVBA were not found.
The main activity of De Vier Seizoenen BVBA is Metal Mining, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of De Vier Seizoenen BVBA is not available. You also can look at reviews of De Vier Seizoenen BVBA, open positions, location of De Vier Seizoenen BVBA on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over De Vier Seizoenen BVBA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf De Vier Seizoenen BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about De Vier Seizoenen BVBA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company De Vier Seizoenen BVBA, employees, financial statistics.