VMC INTERNATIONAL

Contactgegevens VMC INTERNATIONAL: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data VMC INTERNATIONAL: address, phone, fax, email, website, opening hours

VMC INTERNATIONAL

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Vond 46; 2382; Ravels (Poppel), België

Telefoon (phone): 014 65 22 89 (+32-014 65 22 89) 014 65 22 89 (+32-014 65 22 89)

Fax (fax): 014 65 22 90 (+32-014 65 22 90) 014 65 22 90 (+32-014 65 22 90)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) VMC INTERNATIONAL: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "VMC INTERNATIONAL"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "VMC INTERNATIONAL"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van VMC INTERNATIONAL, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen VMC INTERNATIONAL. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of VMC INTERNATIONAL, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees VMC INTERNATIONAL. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti VMC INTERNATIONAL
Products information VMC INTERNATIONAL

BTW identificatienummer (tax): BE01112335205
Ondernemingsnummer: 5139648437
Hoofdstad (capital): 102,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 289,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 1987

Producten die in VMC INTERNATIONAL zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Fork lift trucks

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor VMC INTERNATIONAL
(Get full report from official database of BE for VMC INTERNATIONAL)

Aanvulling soorten activiteiten voor VMC INTERNATIONAL
Addition kinds of activities for VMC INTERNATIONAL

252103. Houten kantoor tafels en tafels | Wood office desks and tables
22990108. Tapijtvulling, textiel | Upholstery filling, textile
44990301. Bootverhuring, behalve plezier | Boat hiring, except pleasure
51490310. Kruiden en kruiden | Spices and seasonings
78220202. Filmverhuur, film | Film rental, motion picture

Werken bij VMC INTERNATIONAL: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in VMC INTERNATIONAL: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor VMC INTERNATIONAL. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for VMC INTERNATIONAL. Looking for open vacancies in other companies

  • Calculator (M/V) (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: ACTIEF CONSTRUCT KORTRIJK

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf regio Kortrijk zijn we op zoek naar een Calculator (M/V): - Werfvoorbereiding voor het bouwbedrijf - Aankoop - Calculatie en nacalculatie opstellen - Voorbereidingen maken van het dossier voor de projectuitvoering - Kostprijsberekening - Communicatie met de hoofdverantwoordelijke - Metingen op de werf uitvoeren

  • Orderpicker op woensdagen! (ERPE-MERE)

    Regio: ERPE-MERE

    Bedrijf: TEMPO-TEAM AALST

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Hou jij van magazijnwerk, kan jij nauwkeurig werken en wil jij graag ieder woensdag werken? Voor een familiaal Belgisch bedrijf in elektro, kabels en verlichting in regio Aalst zijn wij op zoek naar een enthousiaste order-picker. Wat kan je verwachten? - Je zal het magazijn ordenen. - Je zal leveringen sorteren. - Je zal instaan voor de picking van goederen. - Je zal instaan voor de correcte en juiste afhandeling van de bestellingen.

  • B2B & Groups Internal Sales account (m/v) (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    - Je bent verantwoordelijk voor de verkoop en de administratieve opvolging van de Internationale B2B klanten en groepsboekingen (zowel telefonisch contact, prijsberekeningen, uitwerken en opvolgen van offertes). - Je onderhoudt contacten met de B2B klanten naar bestaande en eventuele nieuwe boekingen (telefonisch, schriftelijk, afspraken). - Je prospecteert op zelfstandige basis op bestaande klanten en op nieuwe klanten. - Je legt en onderhoudt contacten met bedrijven en verenigingen met als doelstelling de periodes buiten de vakanties op te vullen met groepen. - Je biedt verschillende formules aan, naargelang de doelgroep, dit kan bestaan uit zowel teambuildings, seminaries, verblijven voor sportverenigingen als individuele verblijven. - Je kan goed overweg met verschillende systemen (reserveringssysteem, word, excel, powerpoint, hubspot, trello, …). - Je geeft administratieve ondersteuning aan de B2B Sales representatives (opvolging offertes, inboeken afspraken, …).

  • Schrijnwerker ramen/deuren atelier (RILLAAR)

    Regio: RILLAAR

    Bedrijf: Vivaldis Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf in regio Rillaar zijn we op zoek naar een schrijnwerker die in staat voor het construeren van aluminium ramen en deuren in het atelier. Je werkt de ramen af volgens schema en orders. Je werkt dagelijks in de atelier in regio Rillaar.

  • Magazijniers automotive sector dagdienst, Tienen, fulltime (TIENEN)

    Regio: TIENEN

    Bedrijf: Synergie Leuven Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je taken bestaan uit: Laden en lossen van de vrachtwagens Klaarmaken van bestellingen Laden en lossen van vrachtwagen .... .

  • HUISHOUDHELDEN REGIO Merelbeke solliciteer via sms (MERELBEKE)

    Regio: MERELBEKE

    Bedrijf: EASY LIFE MELLE

    Type: Dienstenchequebaan

    Onze kantoorverantwoordelijke Ingrid is dringend op zoek naar gemotiveerde poetshelden voor onze klanten. Kan je stof de baas? Kan je overweg met wapens zoals een stofzuiger en een plumeau? Wil je heel graag klanten tevreden stellen? Dan is werken bij de klanten van Easylife zeker iets voor jou! Afhankelijk van je kennis en kunnen sta je in voor huishoudelijke taken: poetsen, strijken, eventueel koken en boodschappen doen.

  • HUISHOUDHELDEN REGIO Evergem solliciteer via sms (EVERGEM)

    Regio: EVERGEM

    Bedrijf: EASY LIFE MELLE

    Type: Dienstenchequebaan

    Onze kantoorverantwoordelijke Ingrid is dringend op zoek naar gemotiveerde poetshelden voor onze klanten. Kan je stof de baas? Kan je overweg met wapens zoals een stofzuiger en een plumeau? Wil je heel graag klanten tevreden stellen? Dan is werken bij de klanten van Easylife zeker iets voor jou! Afhankelijk van je kennis en kunnen sta je in voor huishoudelijke taken: poetsen, strijken, eventueel koken en boodschappen doen.

  • Jobstudent Zorgkundige te Wetteren (WETTEREN)

    Regio: WETTEREN

    Bedrijf: Armonea

    Type: Studentenjob

    Als zorgkundige heb je een belangrijke ondersteunende rol binnen het care departement. Je kijkt toe op het psychisch, fysisch en sociaal welbevinden van onze bewoners. Onze groep is voor woonzorgcentrum Overbeke te Wetteren op zoek naar een enthousiaste jobstudent zorgkundige die zich thuis voelt in onze innovatieve en dynamische werkomgeving. Als zorgkundige sta je garant voor een stipte en deskundige zorgverlening, rekening houdend met de noden van de bewoners Je zorgt voor hun hygiëne, voeding, beweging, rust, comfort,… Je werkt samen voor de paramedische zorgen (temperatuur nemen, wegen, hulp bij het nemen van de medicatie,…) Je geeft de bewoner zoveel mogelijk een thuisgevoel en biedt hem/haar een luisterend oor in moeilijke momenten Je werkt nauw samen met de verpleegkundigen en zorgkundigen. Je rapporteert aan de hoofdverpleegkundige

  • STUDENT - ANIMATIES SCHWEPPES (Regio Aalst)

    Regio: Regio Aalst

    Bedrijf: FIELD AND CONCEPT

    Type: Studentenjob

    Field & Concept werd 29 jaar geleden geboren en is sindsdien uitgegroeid tot een vaste waarde in de Fieldmarketingsector. Onze expertise ligt in het verhogen van merkbekendheid, visibiliteit en verkoop. Heb je altijd al deel uit willen uitmaken van een jong, dynamisch team ? Dan is Schweppes Orangina zeker iets voor jou! WIJ ZOEKEN: Wij zijn op zoek naar een nieuw vast team van animatrices/animateurs om aan de hand van leuke degustaties de nieuwe producten van Schweppes te introduceren op de winkelvloer. Het is belangrijk om tijdens de hele periode vrij te zijn, telkens op vrijdag en zaterdag.

  • Technisch aankoper DV00506 (Regio Kortrijk)

    Regio: Regio Kortrijk

    Bedrijf: Darwin

    Type: Vaste Job

    Na een begeleide opleiding in het systeem en onze producten, krijg je de volgende verantwoordelijkheden: Je initieert, onderhandelt en sluit (raam)contracten af met preferred suppliers. Je interpreteert bestelvoorstellen uit het ERP-systeem en zet ze om in bestellingen. Je overlegt met leveranciers en interne klanten om de beste service te leveren tegen de best onderhandelde kosten. Je volgt de openstaande bestellingen en leveringen op, ten einde op tijd te kunnen leveren aan de klant. Je evalueert regelmatig ons leveranciersbestand en gaat op zoek naar nieuwe opportuniteiten. Je beoordeelt en selecteert nieuwe leveranciers in een internationale context. Je voert marktonderzoeken uit om jouw interne klanten te adviseren. Je hebt oog voor nieuwe productietechnieken en bespreekt dit met onze R&D- en productieafdeling. Je behandelt vragen van de klant die variëren van kwaliteitsafwijkingen t.e.m. factuurproblemen. Je rapporteert aan de aankoopmanager.

  • Medewerker boekhouding-fiscaliteit (DILBEEK)

    Regio: DILBEEK

    Bedrijf: THESORAFISC

    Type: Vaste Job

    Thesora is een polyvalent accountantskantoor gelegen in de rand rond Brussel met vestigingen te Dilbeek en Roosdaal . Je bent verantwoordelijk voor: - Een gevarieerde klantenportefeuille; - het inboeken van aankoop-, verkoop-, financiële en diverse verrichtingen; - het boeken van loondocumenten; - Opstartformaliteiten startende ondernemers, - het voorbereiden van de btw aangiften en andere periodiek verplichte aangiften (ic, intrastat, btw listing, …); - hulp bij de voorbereiding van de aangiften in de vennootschaps-en personenbelasting; - controle van de boekhouding en onvolledigheden communiceren met de klant en dossierverantwoordelijke; - het consequent bijhouden van het jaar-en permanent dossier;

  • Magazijnier/Kwaliteitscontroleur (KUURNE)

    Regio: KUURNE

    Bedrijf: Konvert Interim Kortrijk Centrum

    Type: Vaste Job

    Functie • Je laadt en lost vrachtwagens met vorkheftruck. • Je verpakt goederen volgens kenmerken, bestellingen en wijze van transport. • Je ontvangt en verzendt goederen en verwerkt dit in ERP-systeem. • Je beheert de documentenflow, levernota's ed • Je bent verantwoordelijk voor de stock-correctheid. • Je waakt over orde en netheid in het magazijn. / • Je voert ingangscontroles uit op aangeleverde goederen. • Je voert uitgangscontroles uit op te verzenden goederen. • Je stelt meetrapporten op. • Je stelt alles in het werk om deadlines te halen en stelt je flexibel op tijdens drukke periodes. • Je rapporteert aan de werkplaatsverantwoordelijke. Profiel • Je hebt een goed organisatievermogen. • Je bent administratief nauwkeurig • Je kan tegelijk zelfstandig en in team werken • Je hebt een goed inzicht, je kan prioriteiten stellen en neemt initiatief • Kennis van ERP is een pluspunt / • Je hebt een A2 diploma mechanica of bent gelijkwaardig door ervaring • Je kan goed technische tekeningen lezen. • Je kan vlot overweg met meetgereedschappen zoals schuifmaat, hoogtemeter ed • Je bent bereid om bijkomende opleidingen te volgen. • Je werkt punctueel en ordelijk en hebt zin voor detail • Liefst nederlandstalig, twee-taligheid is een grote plus.

Zoek naar antwoorden van VMC INTERNATIONAL in sociale netwerken
Look for responds of VMC INTERNATIONAL in social networks

Lees alle opmerkingen voor VMC INTERNATIONAL. Laat een reactie achter voor VMC INTERNATIONAL. VMC INTERNATIONAL bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for VMC INTERNATIONAL. Leave a respond for VMC INTERNATIONAL. VMC INTERNATIONAL on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie VMC INTERNATIONAL op de google maps. Adres en contacten VMC INTERNATIONAL
Location of VMC INTERNATIONAL on the google maps. Address and contacts of VMC INTERNATIONAL

Andere gerelateerde bedrijven als come VMC INTERNATIONAL VMC INTERNATIONAL: V.C. U.L.B. MESSIDOR | CHRISJE | PETIT NICE | Verreth | PAUL SNAUWAERT

Other related companies as VMC INTERNATIONAL: V.C. U.L.B. MESSIDOR | CHRISJE | PETIT NICE | Verreth | PAUL SNAUWAERT

VMC INTERNATIONAL is een bedrijf dat 1987 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is VMC INTERNATIONAL, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01112335205. Het bedrijf VMC INTERNATIONAL bevindt zich op het adres: Vond 46; 2382; Ravels (Poppel). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 102,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 289,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Fork lift trucks. Producten gemaakt in VMC INTERNATIONAL zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van VMC INTERNATIONAL is Mijnbouw en Steengroeven van Nonmetallic Minerals, met uitzondering van brandstoffen, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van VMC INTERNATIONAL is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van VMC INTERNATIONAL, openstaande posities, locatie van VMC INTERNATIONAL op de kaart.

VMC INTERNATIONAL is a company, that was registered 1987 in N\A region, Belgium. Full name of company is VMC INTERNATIONAL, company assigned to the tax number BE01112335205. The company VMC INTERNATIONAL is located at the address: Vond 46; 2382; Ravels (Poppel). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 102,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 289,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Fork lift trucks. Products created in VMC INTERNATIONAL were not found.
The main activity of VMC INTERNATIONAL is Mining and Quarrying of Nonmetallic Minerals, Except Fuels, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of VMC INTERNATIONAL is not available. You also can look at reviews of VMC INTERNATIONAL, open positions, location of VMC INTERNATIONAL on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over VMC INTERNATIONAL, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf VMC INTERNATIONAL, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about VMC INTERNATIONAL, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company VMC INTERNATIONAL, employees, financial statistics.