Frank Wouters Bestuursonderneming BVBA

Particuliere bedrijvenBedrijfsdiensten • Frank Wouters Bestuursonderneming BVBA
Private companiesBusiness Services • Frank Wouters Bestuursonderneming BVBA

Contactgegevens Frank Wouters Bestuursonderneming BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Frank Wouters Bestuursonderneming BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

Frank Wouters Bestuursonderneming BVBA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Keerbaan 13; 2160; Wommelgem, België

Telefoon (phone): 03 353 99 66; 0495 51 25 13 (+32-03 353 99 66; 0495 51 25 13) 03 353 99 66; 0495 51 25 13 (+32-03 353 99 66; 0495 51 25 13)

Fax (fax): 03 354 15 29 (+32-03 354 15 29) 03 354 15 29 (+32-03 354 15 29)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Frank Wouters Bestuursonderneming BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Frank Wouters Bestuursonderneming BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Frank Wouters Bestuursonderneming BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Frank Wouters Bestuursonderneming BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Frank Wouters Bestuursonderneming BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Frank Wouters Bestuursonderneming BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Frank Wouters Bestuursonderneming BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Frank Wouters Bestuursonderneming BVBA
Products information Frank Wouters Bestuursonderneming BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE04563964843
Ondernemingsnummer: 4793304443
Hoofdstad (capital): 401,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 562,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 1995

Producten die in Frank Wouters Bestuursonderneming BVBA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Fork lift trucks

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Frank Wouters Bestuursonderneming BVBA
(Get full report from official database of BE for Frank Wouters Bestuursonderneming BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor Frank Wouters Bestuursonderneming BVBA
Addition kinds of activities for Frank Wouters Bestuursonderneming BVBA

104401. Zilveren ertsmijnen | Silver ores mining
36749911. Stamppunten, vaste toestand | Strain gages, solid state
39490904. Squash apparatuur en benodigdheden | Squash equipment and supplies
51999922. Bladmuziek | Sheet music
73891400. Veiling, taxatie en uitwisseling van diensten | Auction, appraisal, and exchange services

Werken bij Frank Wouters Bestuursonderneming BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Frank Wouters Bestuursonderneming BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Frank Wouters Bestuursonderneming BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Frank Wouters Bestuursonderneming BVBA. Looking for open vacancies in other companies

  • Technische Customer Agent | Evere (EVERE)

    Regio: EVERE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als Technische Customer Agent zijn dit uw volgende taken: De Customer Service- afdeling vormt de centrale spil binnen de organisatie voor alle processen waar klanten direct mee te maken hebben. Binnen deze processen dient de klant een optimale klantervaring te beleven. Je staat mee in voor de ondersteuning en opvolging van de eindklanten vakhandels en vertegenwoordigers. Je zorgt voor de goede afwikkeling van orders van bestelling tot levering en je staat vakhandels en eindklanten bij met technische en commerciële informatie over de systemen.

  • Technisch Bediende (KINROOI)

    Regio: KINROOI

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Onze klant gelegen te Kinrooi, regio Bree is opzoek naar een technische bediende.  Je zal instaan voor het verwerken, uitwerken en bestellen van binnendeuren.  Je helpt ook met de calculatie indien nodig. 

  • Huishoudhulp REGIO WOLVERTEM (WOLVERTEM)

    Regio: WOLVERTEM

    Bedrijf: START PEOPLE DIENSTENCHEQUES

    Type: Dienstenchequebaan

    Is het huishouden helemaal jouw ding en kan je nooit rommel zien liggen, dan ben jij degene die wij zoeken. Als huishoudhulp sta je in voor het wekelijks onderhoud van de woning en voer je lichte huishoudelijke taken (wassen, strijken, boodschappen doen ) uit bij mensen thuis in het kader van dienstencheques. Wil je graag werken in een professionele onderneming die je voorziet van een persoonlijke begeleiding, opleiding en waar je werk en gezin perfect kan combineren. Twijfel dan niet en solliciteer vandaag nog

  • Medewerker lingerieoutlet 2, 3, 4 en 5 nov (KUURNE)

    Regio: KUURNE

    Bedrijf: TEMPO-TEAM

    Type: Studentenjob

    We zijn op zoek naar medewerkers om te werken op een lingerie outlet in Kuurne. Je verwelkomt de klanten en zorgt ervoor dat het magazijn netjes blijft. De outlet zelf gaat door in het weekend van vrijdag 2/11 tot en met maandag 5/11 We zoeken nog medewerkers om te werken op: - vrijdag 2/11 : 10u-18u, met halfuur pauze - zaterdag 3/11 : 10u-18u met halfuur pauze - zondag 4/11: 11u-18u met halfuur pauze +18 jaar - maandag 5/11: 13u-18u met halfuur pauze

  • Jobstudent (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: Kruidvat

    Type: Studentenjob

    Ben jij op zoek naar een dynamische studentenjob met leuke collega’s, afwisselende werkzaamheden en waar geen dag hetzelfde is? Ben jij een student die een extra centje wil bijverdienen en ook nog eens waardevolle ervaring wil opdoen? Word dan Jobstudent bij Kruidvat. Kom jij ons team versterken? Waar vind je dat nog: een studentenjob waar geen dag hetzelfde is? Waar je samen met leuke collega’s iedere werkdag tot een succes maakt? En waar je ook nog een aardig centje verdient? Bij Kruidvat! Van schappen vullen en netjes houden tot klanten helpen en kassa draaien: jij draait je hand daar niet voor om. Samen met je collega’s zorg je ervoor dat de klanten tevreden en met een goed gevulde tas vol Kruidvat-producten de winkel uit lopen! Zo leer je ook nog eens enorm veel. En als het je bevalt, dan blijf je na je studentenjob toch gewoon bij ons werken? Voor enthousiaste initiatiefnemers die graag bijleren, hebben wij altijd plek. Je krijgt bij ons bovendien ook alle mogelijkheden om door te groeien.

  • Productiearbeider - dagopdrachten op afroep (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Voor een voedingsbedrijf regio Oudenaarde zoeken wij mensen die af en toe beschikbaar zijn in de week. Dit om in de productieafdeling te werken - dagwerk. Taken zijn o.a.: fruit uitgieten blikken stapelen containers wassen opruimen en reinigen allerhande ...

  • Meewerkende ploegleider staalcontructies (OPGLABBEEK)

    Regio: OPGLABBEEK

    Bedrijf: LEENDERS

    Type: Vaste Job

    Je bent de kapitein van het team! Jij bent - samen met een groep monteurs - verantwoordelijk voor de montage van diverse staalcontructies op werven. Wij leveren maatwerk, dus elke dag is anders! Je zorgt ervoor dat de juiste materialen meegenomen worden naar de werf, de constructie tijdig klaar is, en de nodige vergunningen in orde zijn. Eens op de werf, sta je in voor het aansturen van het team. Je schrikt er echter niet voor terug om zelf de armen uit de mouwen te steken. Je bent het aanspreekpunt voor onze klant ter plaatse.

  • chefkok (HOUTHALEN-HELCHTEREN)

    Regio: HOUTHALEN-HELCHTEREN

    Bedrijf: BELFLEUR

    Type: Vaste Job

    je staat in voor het dagdagelijks gebeuren van de keuekenwerkzaamheden. Je werkt zelf actief mee in de keuken als kok. je kan zelfstandig werken maar ook in team. je kan je collega's sturen. kennis van warme kant koude kant en desserts is ene must! je bent gemotiveerd, flexibel, gevoel voor ritme, je gaat 100% voor de gast!

  • (Stagiair) Vastgoedmakelaar (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: SPHERE

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als positief alternatief voor de traditionele vastgoedmakelaar willen we met IMMOLIGHT timmeren aan ons vernieuwend verhaal. Hiertoe zijn we op zoek naar een dynamische persoonlijkheid die zich voluit wilt laten gaan in de boeiende vastgoedmarkt. Ervaring in vastgoed is geen vereiste. Flexibiliteit, doorzettingsvermogen, empathie en een goede dosis positivisme des te meer! Je bent in het bezit van een bachelor-diploma. Ben jij de communicatieve, betrouwbare persoonlijkheid waar anderen zich onmiddellijk goed bij voelen? Stuur ons dan snel een mailtje met je CV en motivatie. Wij kijken er alvast naar uit jou te ontmoeten! Immolight Tiensesteenweg 350, 3000 Leuven [email protected] 0473/644450

  • Vertegenwoordigers Energiemarkt B2B , B2C (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: JV WORLD WIDE TRADING GCV

    Type: Zelfstandige activiteit

    Directe verkoop

  • Beautyconsulent(e) -Teamleader Bijberoep/Hoofdberoep. (Regio Asse)

    Regio: Regio Asse

    Bedrijf: Health&Beauty for you - H&B4U

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je hebt een hart voor alles wat met cosmetica, verzorging en gezondheid te maken heeft? Dan is dit je droomjob! De jobinhoud is heel divers: workshops geven, workshops boeken, losse verkopen, 1 op 1 behandelingen op verplaatsing, beurzen, social media marketing, ... voor ieder wat wils en op uw maat! Wij zorgen voor persoonlijke begeleiding en gratis opleidingen, wij begeleiden je naar het gewenste niveau op onze carriereladder. Iedereen krijgt de kans om te promoveren mits het volgen van de nodige opleidingen. Je helpt je klanten grote besparingen te doen op hun aankopen en met jouw persoonlijk advies zorg je er voor dat ze er stralend uit zien. Ook de mogelijkheid om van thuis uit te werken. Belangrijk is dat je zelf kan bepalen in welke regio je werkt. Interesse in een andere regio? Contacteer ons! Uw succes is ons doel!

  • Afwasser (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: HORECA TEAM INVEST

    Type: Flexijob

    u bent verantwoordelijk voor de afwaskeuken en werkt samen met toffe collega’s.

Zoek naar antwoorden van Frank Wouters Bestuursonderneming BVBA in sociale netwerken
Look for responds of Frank Wouters Bestuursonderneming BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor Frank Wouters Bestuursonderneming BVBA. Laat een reactie achter voor Frank Wouters Bestuursonderneming BVBA. Frank Wouters Bestuursonderneming BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Frank Wouters Bestuursonderneming BVBA. Leave a respond for Frank Wouters Bestuursonderneming BVBA. Frank Wouters Bestuursonderneming BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Frank Wouters Bestuursonderneming BVBA op de google maps. Adres en contacten Frank Wouters Bestuursonderneming BVBA
Location of Frank Wouters Bestuursonderneming BVBA on the google maps. Address and contacts of Frank Wouters Bestuursonderneming BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come Frank Wouters Bestuursonderneming BVBA Frank Wouters Bestuursonderneming BVBA: BOULANGERIE BOUT'CHIC | VLEESHALLE LEONARD | LA MAISON DU CAVIAR-BEMKA | FABRIE JORIS | N. VAN DEN BRANDE

Other related companies as Frank Wouters Bestuursonderneming BVBA: BOULANGERIE BOUT'CHIC | VLEESHALLE LEONARD | LA MAISON DU CAVIAR-BEMKA | FABRIE JORIS | N. VAN DEN BRANDE

Frank Wouters Bestuursonderneming BVBA is een bedrijf dat 1995 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Frank Wouters Bestuursonderneming BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04563964843. Het bedrijf Frank Wouters Bestuursonderneming BVBA bevindt zich op het adres: Keerbaan 13; 2160; Wommelgem. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 401,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 562,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Fork lift trucks. Producten gemaakt in Frank Wouters Bestuursonderneming BVBA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Frank Wouters Bestuursonderneming BVBA is Bedrijfsdiensten, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Frank Wouters Bestuursonderneming BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Frank Wouters Bestuursonderneming BVBA, openstaande posities, locatie van Frank Wouters Bestuursonderneming BVBA op de kaart.

Frank Wouters Bestuursonderneming BVBA is a company, that was registered 1995 in N\A region, Belgium. Full name of company is Frank Wouters Bestuursonderneming BVBA, company assigned to the tax number BE04563964843. The company Frank Wouters Bestuursonderneming BVBA is located at the address: Keerbaan 13; 2160; Wommelgem. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 401,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 562,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Fork lift trucks. Products created in Frank Wouters Bestuursonderneming BVBA were not found.
The main activity of Frank Wouters Bestuursonderneming BVBA is Business Services, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of Frank Wouters Bestuursonderneming BVBA is not available. You also can look at reviews of Frank Wouters Bestuursonderneming BVBA, open positions, location of Frank Wouters Bestuursonderneming BVBA on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Frank Wouters Bestuursonderneming BVBA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Frank Wouters Bestuursonderneming BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Frank Wouters Bestuursonderneming BVBA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Frank Wouters Bestuursonderneming BVBA, employees, financial statistics.