A. VANCAMPENHOUT

Particuliere bedrijvenGezondheidszorg • A. VANCAMPENHOUT
Private companiesHealth Services • A. VANCAMPENHOUT

Contactgegevens A. VANCAMPENHOUT: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data A. VANCAMPENHOUT: address, phone, fax, email, website, opening hours

A. VANCAMPENHOUT

Regio (region): N\A, België

Adres (address): CHAUSS?E D'ETTERBEEK 172; 1040; ETTERBEEK/ETTERBEEK, België

Telefoon (phone): 22310888 (+32-22310888) 22310888 (+32-22310888)

Fax (fax): +32 (51) 979-25-27 +32 (51) 979-25-27

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) A. VANCAMPENHOUT: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "A. VANCAMPENHOUT"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "A. VANCAMPENHOUT"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van A. VANCAMPENHOUT, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen A. VANCAMPENHOUT. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of A. VANCAMPENHOUT, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees A. VANCAMPENHOUT. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti A. VANCAMPENHOUT
Products information A. VANCAMPENHOUT

BTW identificatienummer (tax): BE06344299316
Ondernemingsnummer: 9528961181
Hoofdstad (capital): 574,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 339,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2013

Activit茅s: Ferronnerie de construction.. Produits & Activit茅s: Portes & Fen锚tres en Aluminium.. R茅parations: Cl茅s & Serrures.

Product categorie (product category): Forge, Moulage and Profilage des M茅taux. Magasins de r茅parations d'articles personnels et m茅nagers divers. Installation de menuiserie m茅tallique

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor A. VANCAMPENHOUT
(Get full report from official database of BE for A. VANCAMPENHOUT)

Aanvulling soorten activiteiten voor A. VANCAMPENHOUT
Addition kinds of activities for A. VANCAMPENHOUT

286199. Gom- en houtchemicaliën, nec | Gum and wood chemicals, nec
346399. Nonferrous smeden, nec | Nonferrous forgings, nec
14990403. Emery mijnbouw | Emery mining
26310303. Corrugatiemedium | Corrugating medium
50889900. Transportuitrusting en benodigdheden, nec | Transportation equipment and supplies, nec
83510000. Kinderopvangdiensten | Child day care services
92220103. Openbaar ministerie 's kantoor | Public prosecutors' office

Werken bij A. VANCAMPENHOUT: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in A. VANCAMPENHOUT: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor A. VANCAMPENHOUT. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for A. VANCAMPENHOUT. Looking for open vacancies in other companies

  • HR Assistant (WOMMELGEM)

    Regio: WOMMELGEM

    Bedrijf: Unique Office

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    • Je bent het eerste aanspreekpunt bij HR gerelateerde vragen; • Je ondersteunt het HR team en de HR Business Partners.

  • Dakwerkers schuine en platte daken (BEVEREN-WAAS)

    Regio: BEVEREN-WAAS

    Bedrijf: Itzu Jobs NV

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant te Beveren, een bedrijf gespecialiseerd in platte en schuine daken, zijn wij op zoek naar gemotiveerde dakwerkers. Een eerste ervaring is een vereiste. Ben je op zoek naar een stabiele en dynamische werkgever? Meld je dan nu aan !

  • Coördinator van stagiairs bij Audi (VORST)

    Regio: VORST

    Bedrijf: Start People Inhouse Audi

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als coördinator van de stagiairs ben je de eerste contactpersoon voor stagiairs en hun stagementoren binnen Audi Brussels. Je taken zijn gelinkt aan het rekruteren en opvolgen van de stagiairs, zoals: Website up-to-date houden met de openstaande stageplaatsen CV's screenen Kandidaten opvolgen met de business U bent de contactpersoon voor specifieke vragen Budget opvolgen Medewerking aan verschillende projecten of events bv. samenwerking met scholen Eigen stagiair begeleiden Dit zijn nog maar een deel van de taken, wat deze functie heel gevarieerd en aangenaam maakt.

  • CORPORATE TRAVEL CONSULTANT (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een toonaangevend en continu groeiend reisbureau zoeken wij een corporate travel consultant om het team in Antwerpen te versterken. * Je werkt in een klein, dynamisch team dat zijn eigen corporate klanten bedient. * Je geeft advies, reisinformatie, berekent prijzen, geeft tickets uit en dit allemaal in functie van de met de klant gemaakte afspraken. * Je bent eindverantwoordelijke voor je dossiers. * Je helpt elke dag mee om de dienstverlening net dat stapje verder te tillen dan de concurrentie door je dynamische en flexibele houding. * Je bent gebeten door de drang om elk contact om te zetten in een recurrente, langdurige klantenbinding gebaseerd op vertrouwen.

  • Lasser - stalen ramen en deuren (ZELE)

    Regio: ZELE

    Bedrijf: GO4JOBS MELSELE VG.2050/U.

    Type: Interim met optie "vast werk"

    - Je gaat aan de slag in ons atelier om van een ruw materiaal een afgewerkt product te maken. - Je staat in voor het lassen en slijpen van op maat gemaakte raam- en deurprofielen. - Naast het lassen zal je ook plooien, tappen en boren. - Je gaat proactief op zoek naar oplossingen bij afwijkingen. - Tot slot sta je in voor de kwaliteitscontrole van de door jou geproduceerde stukken.

  • Klantendienstmedewerker (business) (BERCHEM)

    Regio: BERCHEM

    Bedrijf: Start People Leuven Bedienden

    Type: Interim met optie "vast werk"

    De Helpdesk Online For Business heeft een brede expertise: Zij beantwoorden vragen en lossen problemen op in verband met het elektronisch bankieren op Windows, Mac, tablet en smartphone van professionele KBC-klanten. Zij geven gebruikersondersteuning aan de collega’s van het kantorennet. Verder ondersteunen zij alle software die KBC aanbiedt aan zijn professionele klanten. Functie: Je staat in voor de eerstelijnsopvang van de binnenkomende telefoons en e-mails op de helpdesk, waarbij je de professionele klanten en collega’s van de kantoren ondersteunt op het vlak van installatie, configuratie en gebruik van de door KBC aangeboden producten elektronisch bankieren. Voor niet-courant problemen en klachten kan je terugvallen op een gespecialiseerde collega (Operational Support). Op rustige momenten kan je tijdelijk op andere projecten worden ingezet.

  • Gemotiveerde huishoudhulpen Mechelen (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: Vip Home Services

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij iemand die houdt van orde en netheid? Dan zijn wij de ideale werkgever voor jou! Als huishoudhulp sta je in voor de wekelijkse schoonmaak van de woning en voer je huishoudelijke taken uit (poetsen, strijken, boodschappen doen,....) bij mensen thuis in het kader van dienstencheques. Je werkt individueel bij meerdere gezinnen. Je organiseert je werk zelfstandig, met respect voor de gewoontes, privacy en hygiënische normen van de klant. Je staat er niet alleen voor! De medewerkers van VIP Home Services beantwoorden al je vragen, ondersteunen jou in de administratie en opvolging van dienstencheques. Iedereen mag zich kandidaat stellen, ongeacht geslacht, leeftijd, filosofische overtuiging, geaardheid of nationaliteit,.... Als je al eigen klanten hebt, mag je ze gerust meebrengen! Heb je nog geen klanten of wil je nog een paar klanten bij? Ook dat kan!

  • HUISHOUDHULP DEELTIJDS ERPE-MERE (ERPE-MERE)

    Regio: ERPE-MERE

    Bedrijf: GREENHOUSE LEDE

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen uit regio Erpe-Mere zoeken dringend hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen! Graag eigen vervoer.

  • Baliemedewerker Sportoase Ter Heide Rotselaar (ROTSELAAR)

    Regio: ROTSELAAR

    Bedrijf: GROEP SPORTOASE

    Type: Studentenjob

    • Je staat in voor een klantvriendelijk ontvangst van de bezoekers van het sportcomplex en dit zowel persoonlijk, telefonisch als per mail • Correcte informatie verstrekken over aangeboden diensten, tarieven, tijden, abonnementen,... • Organisatie van de dagelijkse werking van de infobalie • Correct verwerken van alle kassaverrichtingen • Verantwoordelijkheid voor enkele administratieve taken (verwerken reservaties,…)

  • Technisch aankoper DV00506 (Regio Kortrijk)

    Regio: Regio Kortrijk

    Bedrijf: Darwin

    Type: Vaste Job

    Na een begeleide opleiding in het systeem en onze producten, krijg je de volgende verantwoordelijkheden: Je initieert, onderhandelt en sluit (raam)contracten af met preferred suppliers. Je interpreteert bestelvoorstellen uit het ERP-systeem en zet ze om in bestellingen. Je overlegt met leveranciers en interne klanten om de beste service te leveren tegen de best onderhandelde kosten. Je volgt de openstaande bestellingen en leveringen op, ten einde op tijd te kunnen leveren aan de klant. Je evalueert regelmatig ons leveranciersbestand en gaat op zoek naar nieuwe opportuniteiten. Je beoordeelt en selecteert nieuwe leveranciers in een internationale context. Je voert marktonderzoeken uit om jouw interne klanten te adviseren. Je hebt oog voor nieuwe productietechnieken en bespreekt dit met onze R&D- en productieafdeling. Je behandelt vragen van de klant die variëren van kwaliteitsafwijkingen t.e.m. factuurproblemen. Je rapporteert aan de aankoopmanager.

  • Chauffeur Lincent (LINCENT)

    Regio: LINCENT

    Bedrijf: COMFORT ENERGY LINCENT

    Type: Vaste Job

    Welke uitdagingen vind je bij ons? Chauffeur met een altijd volle tank? Dan zijn we op zoek naar jou! Vrachtwagenchauffeur zijn bij Comfort Energy, dat is meer dan onze klanten voorzien van mazout. Dat is ook een positieve ingesteldheid: behulpzaam zijn, een vriendelijk woord en een oprechte glimlach. Dat gaat zelfs verder dan een vrachtwagen besturen, voor ons ben jij de held van de weg!

  • medewerker groenten & fruit (M/V) (VORSELAAR)

    Regio: VORSELAAR

    Bedrijf: Cegebo

    Type: Vaste Job

    Is “als het vers moet zijn …” ook op jou van toepassing ? Wil jij hier samen met ons werk van maken ? Hou je van sociaal contact met klanten en collega’s ? Hou je van afwisseling in je werk ? Steek je graag de handen uit de mouwen ? Dan ben jij onze nieuwe winkelbediende ! Je wordt ingezet in aan de groenten - & fruitafdeling en bent bereid om in te springen aan de kassa of andere afdelingen. Je zorgt voor een correcte en klantvriendelijke bediening. Je doet alles om de klanten tevreden te stellen door hen te helpen met hun vragen en door ervoor te zorgen dat alles er elke dag vers en netjes uitziet.

Zoek naar antwoorden van A. VANCAMPENHOUT in sociale netwerken
Look for responds of A. VANCAMPENHOUT in social networks

Lees alle opmerkingen voor A. VANCAMPENHOUT. Laat een reactie achter voor A. VANCAMPENHOUT. A. VANCAMPENHOUT bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for A. VANCAMPENHOUT. Leave a respond for A. VANCAMPENHOUT. A. VANCAMPENHOUT on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie A. VANCAMPENHOUT op de google maps. Adres en contacten A. VANCAMPENHOUT
Location of A. VANCAMPENHOUT on the google maps. Address and contacts of A. VANCAMPENHOUT

Andere gerelateerde bedrijven als come A. VANCAMPENHOUT A. VANCAMPENHOUT: Jacques | ZAKENKANTOOR VERBIEST | HUIS CATWALK | BENOIT JACKERS | Stocman D

Other related companies as A. VANCAMPENHOUT: Jacques | ZAKENKANTOOR VERBIEST | HUIS CATWALK | BENOIT JACKERS | Stocman D

A. VANCAMPENHOUT is een bedrijf dat 2013 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is A. VANCAMPENHOUT, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06344299316. Het bedrijf A. VANCAMPENHOUT bevindt zich op het adres: CHAUSS?E D'ETTERBEEK 172; 1040; ETTERBEEK/ETTERBEEK. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 574,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 339,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Forge, Moulage and Profilage des M茅taux. Magasins de r茅parations d'articles personnels et m茅nagers divers. Installation de menuiserie m茅tallique. Lijst met producten zijn Activit茅s: Ferronnerie de construction.. Produits & Activit茅s: Portes & Fen锚tres en Aluminium.. R茅parations: Cl茅s & Serrures..
De hoofdactiviteit van A. VANCAMPENHOUT is Gezondheidszorg, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van A. VANCAMPENHOUT is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van A. VANCAMPENHOUT, openstaande posities, locatie van A. VANCAMPENHOUT op de kaart.

A. VANCAMPENHOUT is a company, that was registered 2013 in N\A region, Belgium. Full name of company is A. VANCAMPENHOUT, company assigned to the tax number BE06344299316. The company A. VANCAMPENHOUT is located at the address: CHAUSS?E D'ETTERBEEK 172; 1040; ETTERBEEK/ETTERBEEK. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 574,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 339,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Forge, Moulage and Profilage des M茅taux. Magasins de r茅parations d'articles personnels et m茅nagers divers. Installation de menuiserie m茅tallique. List of products are Activit茅s: Ferronnerie de construction.. Produits & Activit茅s: Portes & Fen锚tres en Aluminium.. R茅parations: Cl茅s & Serrures..
The main activity of A. VANCAMPENHOUT is Health Services, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of A. VANCAMPENHOUT is not available. You also can look at reviews of A. VANCAMPENHOUT, open positions, location of A. VANCAMPENHOUT on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over A. VANCAMPENHOUT, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf A. VANCAMPENHOUT, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about A. VANCAMPENHOUT, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company A. VANCAMPENHOUT, employees, financial statistics.