RESTAURANT LONG ZHUANG

Contactgegevens RESTAURANT LONG ZHUANG: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data RESTAURANT LONG ZHUANG: address, phone, fax, email, website, opening hours

RESTAURANT LONG ZHUANG

Regio (region): N\A, België

Adres (address): AVENUE G?N?RAL GRACIA 42; 5170; PROFONDEVILLE, België

Telefoon (phone): 81413646 (+32-81413646) 81413646 (+32-81413646)

Fax (fax): +32 (19) 165-29-50 +32 (19) 165-29-50

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) RESTAURANT LONG ZHUANG: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "RESTAURANT LONG ZHUANG"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "RESTAURANT LONG ZHUANG"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van RESTAURANT LONG ZHUANG, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen RESTAURANT LONG ZHUANG. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of RESTAURANT LONG ZHUANG, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees RESTAURANT LONG ZHUANG. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti RESTAURANT LONG ZHUANG
Products information RESTAURANT LONG ZHUANG

BTW identificatienummer (tax): BE06047943115
Ondernemingsnummer: 6807922363
Hoofdstad (capital): 622,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 235,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2015

Producten die in RESTAURANT LONG ZHUANG zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Fast food and meeneem restaurants; Restaurants

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor RESTAURANT LONG ZHUANG
(Get full report from official database of BE for RESTAURANT LONG ZHUANG)

Aanvulling soorten activiteiten voor RESTAURANT LONG ZHUANG
Addition kinds of activities for RESTAURANT LONG ZHUANG

478900. Transportdiensten, niet inbegrepen | Transportation services, nec
34290000. Hardware, nec | Hardware, nec
51420202. Vleespastei, bevroren | Meat pies, frozen
59990901. Kunstledematen | Artificial limbs
79990201. Golfkar, kracht, verhuur | Golf cart, power, rental
80990103. Bloeddruk testen | Blood pressure testing

Werken bij RESTAURANT LONG ZHUANG: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in RESTAURANT LONG ZHUANG: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor RESTAURANT LONG ZHUANG. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for RESTAURANT LONG ZHUANG. Looking for open vacancies in other companies

  • Ploegbaas/Monteur staalsconstructies (KINROOI)

    Regio: KINROOI

    Bedrijf: ASAP BREE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    voor een bedrijf specialiseerd in het monteren van prefabbeton- en cellenbetonelementen en staalconstructies, zijn we op zoek naar een Ploegbaas/monteur. Als ploegbaas sta je in voor de montage van staalconstructies en prefabbeton.

  • Onderhoudstechnieker (m/v) (TORHOUT)

    Regio: TORHOUT

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    - Herstellen van eventuele pannes of defecten. - Algemeen en preventief onderhoud van sterk geautomatiseerd machinepark. - Planning, installatie en opvolging van nieuwe machines.

  • RESIDENTIEEL (HULP)ELEKTRICIEN (MELLE)

    Regio: MELLE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    je komt in contact met particuliere klanten je beschikt dus over een onberispelijk voorkomen verleden in een jeugdbeweging is zeker en vast een pluspunt! je bent zeer leergierig en staat open om bij te leren van jouw meer ervaren collega's je bent een echte teamplayer en sluit de werkdag graag af met een pilsje op de depot

  • Productiearbeider (LIER)

    Regio: LIER

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Werk je graag de hele dag buiten? Zoek je een job waar veel afwisseling in zit? Dan hebben we een leuke job gevonden voor jou! Voor een betonbedrijf in Lier zoeken we een lader/losser. Op hun buitenplein hebben ze nood aan iemand die een constant overzicht heeft over waar alles zich bevindt, van waar het komt en waar het heen moet. Verder horen er tot de taken: o Bedienen van de torenkraan van op de grond. o Laden en lossen met een heftruck o Levering controleren o Producten voor levering laatste controle check + bijwerken/afwerken waar nodig. Heb je hier ervaring met een heftruck of torenkraan, geweldig. Zo niet, is er een opleiding 'on the job'. Je werkt in ochtend uren van 6.00-14.45

  • administratief/commercieel bediende (BEVEREN-LEIE)

    Regio: BEVEREN-LEIE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    In nauwe samenwerking met de directie zal u instaan voor de klantenontvangst en -begeleiding alsook voor de administratieve follow-up van de verkochte projecten. Als klantencontactpersoon ontvangt u particuliere klanten in onze burelen u verstrekt informatie over de woningen u begeleidt hen bij het bezoek aan een modelwoning en maakt de nodige afspraken i.v.m. specifieke bouwwensen. U staat ons in de verkoop ook op administratief vlak bij.

  • Huishoudhulp/poetshulp regio Zwevegem-Deerlijk-Waregem (DEERLIJK)

    Regio: DEERLIJK

    Bedrijf: SOLIDARITEIT VOOR HET GEZIN

    Type: Dienstenchequebaan

    Je komt terecht in een warme familie met meer dan 2500 tevreden collega-poetshulpen. Je geniet van de persoonlijke vrijheid die deze job zo mooi en waardevol maakt. Wij onderscheiden ons van andere diensten door onze dagelijkse engagement je thuis te laten voelen in je job. Geen loze beloftes, bij ons weet je wat je mag en kunt verwachten. Wij zorgen voor jou tijdens de werkuren maar ook daarbuiten. Zo bieden we jou niet alleen een uitstekende verloning maar ook mooie personeelskortingen en -voordelen bij meer dan 3600 bedrijven in heel België! Je taken? Net als bij andere poetsbedrijven sta je onder meer in voor het wekelijks onderhoud van de woning (afstoffen, stofzuigen, dweilen, schuren, …). Daarnaast voer je lichte huishoudelijke taken (wassen, strijken en boodschappen doen) uit bij mensen thuis. Weet je wat het mooiste van al is? Je krijgt bij ons de mogelijkheid om je job makkelijk te combineren met je hobby’s en gezin. Je stelt immers je uurrooster op in samenspraak met je verantwoordelijke. Als jij je niet goed voelt in je job? Dan gaan we samen op zoek naar hoe we het beter kunnen maken!

  • Huishoudhulp regio AALBEKE 19u à 32u (AALBEKE)

    Regio: AALBEKE

    Bedrijf: ZORGGROEP H. HART

    Type: Dienstenchequebaan

    Dienstencheques H.Hart valt onder de Woon en Zorggroep H.Hart en is reeds jarenlang actief in de zorg en -welzijnsector. Dit jaar vieren we ons 15-jarig bestaan!!! Ter versterking van ons team zijn wij op zoek naar een huishoudhulp voor bij klanten aan huis voor volgende taken: -licht huishoudelijk werk: afstoffen, dweilen, stofzuigen, ramen wassen -maaltijden bereiden -boodschappen doen -was en -strijkwerk. U werkt hoofdzakelijk bij zorgbehoevenden, bejaarden en grote gezinnen in de regio Kortrijk. Bezoek gerust onze website voor enkele sfeerbeelden www.h-hart.be

  • Student schoonmaak gezocht (m/v) 4.5 uur per week te Tielt (West-Vlaanderen) (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: CARE

    Type: Studentenjob

    CARE EXPERT CLEANING zoekt… Student schoonmaak (M/V/X) 4.5 uur per week te Tielt (West-Vlaanderen) Functieomschrijving Voor de schoonmaakwerkzaamheden bij onze klant in Tielt is Care Expert Cleaning op zoek naar een gemotiveerde deeltijdse student schoonmaak. Je bent verantwoordelijk voor het reinigen en desinfecteren van de cleanroom. Dit doe je volgens de regels eigen aan een GMP-omgeving. Je volgt deze geldende regels en procedures op vlak van veiligheid en kwaliteit strikt op. Je werkt met de nodige beschermkledij. Je vult planningsdocumenten in en meldt afwijkingen. We zoeken een student die van 07.00 uur tot 09.30 uur en van 10.00 uur tot 12.00 uur kan werken op zaterdag. De opstart wordt zo snel mogelijk voorzien.

  • Telesecretariaatsmedewerker (MELDERT)

    Regio: MELDERT

    Bedrijf: TELESECRETARIAAT.PRO

    Type: Vaste Job

    Als (tele)-secretariaatsmedewerker beantwoord je oproepen voor, van en in naam van andere bedrijven en rapporteert deze aan de bevoegde contactpersoon, sommige oproepen verbind je ook door met medewerkers van het bedrijf zelf. Voor verschillende van onze klanten beheren we ook een (online) agenda en worden afspraken vastgelegd in functie van hun richtlijnen. Het gaat hier dan om artsen, advocaten, dierenartsen, banken, verzekeraars,... Je zorgt er ook voor dat noodlijnen bemand worden en zorgt er voor dat aan elke oproep onmiddellijk gevolg wordt gegeven. Je bent als het ware de telefoniste van tientallen bedrijven op het zelfde moment. Je werkpost bestaat uit een computer en een aangepast telefoontoestel.

  • Projectleider (MALDEGEM)

    Regio: MALDEGEM

    Bedrijf: HR Experts

    Type: Vaste Job

    U doet technische en organisatorische opvolging op werven in woning- en appartementsbouw, uitsluitend werken voor kopers van private residentiële projecten in eigen beheer. Sturing en planning van onderaannemers en leveranciers. Overleg met architecten en klanten. U rapporteert aan directie.

  • Verko(o)p/ers-sters gezocht! (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: TUPPERWARE DESMET

    Type: Zelfstandige activiteit

    Tupperware, reeds vele jaren de koploper in het organiseren van Home Party's in het kader van onze kwaliteitsvolle keukenproducten. Wij zijn dringend op zoek naar gemotiveerde nieuwe consulenten. Je gaat onze producten voorstellen aan de hand van home party's bij de mensen thuis. Belangrijk om te weten is dat je alle vrijheid krijgt: je werkt waar, wanneer en hoeveel je zelf wilt. Wij geven jou bij opstart alles cadeau, zodat je zelf geen enkele investering hoeft te doen!

  • KINDERBEGELEIDERS (MOL)

    Regio: MOL

    Bedrijf: GROEPSOPVANG

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor onze opstartende groepsopvang (maximum 18 kinderen) sta je in voor de opvang, verzorging en begeleiding bij activiteiten van kinderen tussen 0 en 3 jaar.

Zoek naar antwoorden van RESTAURANT LONG ZHUANG in sociale netwerken
Look for responds of RESTAURANT LONG ZHUANG in social networks

Lees alle opmerkingen voor RESTAURANT LONG ZHUANG. Laat een reactie achter voor RESTAURANT LONG ZHUANG. RESTAURANT LONG ZHUANG bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for RESTAURANT LONG ZHUANG. Leave a respond for RESTAURANT LONG ZHUANG. RESTAURANT LONG ZHUANG on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie RESTAURANT LONG ZHUANG op de google maps. Adres en contacten RESTAURANT LONG ZHUANG
Location of RESTAURANT LONG ZHUANG on the google maps. Address and contacts of RESTAURANT LONG ZHUANG

Andere gerelateerde bedrijven als come RESTAURANT LONG ZHUANG RESTAURANT LONG ZHUANG: LUCETTE DE MEYER | E.W.A.C.S. | DIRK BUYSSE | COUDENYS | FOTEK NV

Other related companies as RESTAURANT LONG ZHUANG: LUCETTE DE MEYER | E.W.A.C.S. | DIRK BUYSSE | COUDENYS | FOTEK NV

RESTAURANT LONG ZHUANG is een bedrijf dat 2015 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is RESTAURANT LONG ZHUANG, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06047943115. Het bedrijf RESTAURANT LONG ZHUANG bevindt zich op het adres: AVENUE G?N?RAL GRACIA 42; 5170; PROFONDEVILLE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 622,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 235,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Fast food and meeneem restaurants; Restaurants. Producten gemaakt in RESTAURANT LONG ZHUANG zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van RESTAURANT LONG ZHUANG is Landbouwproductie - Vee- en Dierspecialiteiten, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van RESTAURANT LONG ZHUANG is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van RESTAURANT LONG ZHUANG, openstaande posities, locatie van RESTAURANT LONG ZHUANG op de kaart.

RESTAURANT LONG ZHUANG is a company, that was registered 2015 in N\A region, Belgium. Full name of company is RESTAURANT LONG ZHUANG, company assigned to the tax number BE06047943115. The company RESTAURANT LONG ZHUANG is located at the address: AVENUE G?N?RAL GRACIA 42; 5170; PROFONDEVILLE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 622,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 235,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Fast food and meeneem restaurants; Restaurants. Products created in RESTAURANT LONG ZHUANG were not found.
The main activity of RESTAURANT LONG ZHUANG is Agricultural Production - Livestock and Animal Specialties, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of RESTAURANT LONG ZHUANG is not available. You also can look at reviews of RESTAURANT LONG ZHUANG, open positions, location of RESTAURANT LONG ZHUANG on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over RESTAURANT LONG ZHUANG, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf RESTAURANT LONG ZHUANG, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about RESTAURANT LONG ZHUANG, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company RESTAURANT LONG ZHUANG, employees, financial statistics.