PIZZERIA CHEZ GAETANO

Contactgegevens PIZZERIA CHEZ GAETANO: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data PIZZERIA CHEZ GAETANO: address, phone, fax, email, website, opening hours

PIZZERIA CHEZ GAETANO

Regio (region): N\A, België

Adres (address): SINT-MICHIELSSTRAAT 35; 1000; BRUSSEL/BRUXELLES, België

Telefoon (phone): 22170263 (+32-22170263) 22170263 (+32-22170263)

Fax (fax): +32 (15) 258-60-41 +32 (15) 258-60-41

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) PIZZERIA CHEZ GAETANO: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "PIZZERIA CHEZ GAETANO"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "PIZZERIA CHEZ GAETANO"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van PIZZERIA CHEZ GAETANO, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen PIZZERIA CHEZ GAETANO. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of PIZZERIA CHEZ GAETANO, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees PIZZERIA CHEZ GAETANO. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti PIZZERIA CHEZ GAETANO
Products information PIZZERIA CHEZ GAETANO

BTW identificatienummer (tax): BE01191162109
Ondernemingsnummer: 3327728271
Hoofdstad (capital): 977,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 215,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1996

Producten die in PIZZERIA CHEZ GAETANO zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Fast food and meeneem restaurants; Restaurants

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor PIZZERIA CHEZ GAETANO
(Get full report from official database of BE for PIZZERIA CHEZ GAETANO)

Aanvulling soorten activiteiten voor PIZZERIA CHEZ GAETANO
Addition kinds of activities for PIZZERIA CHEZ GAETANO

506500. Elektronische onderdelen en uitrusting, nec | Electronic parts and equipment, nec
14599901. Bruciet mijnbouw | Brucite mining
20660102. Gebakken cacaobonen | Ground cacao beans
24110304. Zaag logboeken | Saw logs
24990905. Aardappelmashers, hout | Potato mashers, wood
25910300. Venster tinten | Window shades
28349903. Emulsies, farmaceutisch | Emulsions, pharmaceutical
35890306. Waterzuivering apparatuur, industrieel | Water treatment equipment, industrial
36990203. Lasapparatuur en apparatuur, ultrasone | Welding machines and equipment, ultrasonic
72170203. Tapijt- en tapijtverfplant | Carpet and rug dyeing plant

Werken bij PIZZERIA CHEZ GAETANO: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in PIZZERIA CHEZ GAETANO: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor PIZZERIA CHEZ GAETANO. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for PIZZERIA CHEZ GAETANO. Looking for open vacancies in other companies

  • Bestickeraar (TESSENDERLO)

    Regio: TESSENDERLO

    Bedrijf: Flexpoint

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een groeiend bedrijf in Tessenderlo zijn wij op zoek naar een handige gemotiveerde werkkracht die stickers op gastanks kan vervangen. Wij zoeken een verantwoordelijk persoon aangezien je naar de klanten moet gaan en veilig met een bestelwagen kan rijden. (rijbewijs B)

  • Multimediatechnieker M/V (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: Actief Interim Mechelen

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant een nationale speler in telefonie, internet en digitale tv zijn wij op zoek naar multimediatechniekers. Je zal instaan voor de aansluiting van het internet, digitale tv en telefoon in particuliere woningen. Eveneens zal je instaan voor de installatie van ISDN, PSTN, ADT,.... Om je job goed uit te kunnen voeren is er een uitgebreide opleiding voorzien binnen het bedrijf zelf.

  • Productiemedewerker | Daguren | Aartselaar (AARTSELAAR)

    Regio: AARTSELAAR

    Bedrijf: Synergie Boom Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf, gespecialiseerd in de productie van elektronische componenten, zijn wij op zoek naar een medewerker die zal instaan voor voor de assemblage van consoles. Ben je niet bang om de handen uit de mouwen te steken? Dan ben jij misschien wel de geschikte kandidaat die wij zoeken!

  • Poetshulp regio Zoutleeuw (ZOUTLEEUW)

    Regio: ZOUTLEEUW

    Bedrijf: IRON MURPHY

    Type: Dienstenchequebaan

    Je gaat poetsen bij klanten thuis. Taken die je uitvoert bij de klanten: stof wegen, sanitair poetsen, afstofzuigen, dweilen, ramen poetsen, kasten uitvegen, keukentoestellen reinigen, vuilbakken leegmaken,... .

  • HUISHOUDHULPEN WAREGEM (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: GREENHOUSE WAREGEM

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen uit Waregem zoeken hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen !

  • HUISHOUDHULP VOOR ZELZATE (ZELZATE)

    Regio: ZELZATE

    Bedrijf: FAMILIEZORG OOST-VLAANDEREN

    Type: Dienstenchequebaan

    Als hoofdtaak sta je in voor het poetsen (95% van de tijd) en bijkomend: wassen, strijken, maaltijden bereiden en kleine naaiwerken uitvoeren bij gezinnen aan huis in omgeving Zelzate.

  • Enthousiaste POETSHULP Tremelo deeltijds of voltijds (TREMELO)

    Regio: TREMELO

    Bedrijf: Plus Home services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • Huishoudhulp voor de thuiszorg - voltijds - regio Jabbeke (JABBEKE)

    Regio: JABBEKE

    Bedrijf: FAMILIEZORG WEST-VLAANDEREN

    Type: Dienstenchequebaan

    Help je graag mensen? Hou je van orde, netheid en gezelligheid? Zoek je een zinvolle en sociale opdracht waarvoor je veel waardering krijgt? Wil je graag samenwerken met een fijne groep collega's? Vind je het belangrijk dat mensen thuis kunnen (blijven) wonen, ook als ze ziek zijn of een moeilijke tijd doormaken? Familiezorg West-Vlaanderen vzw is op zoek naar enthousiaste huishoudhulpen voor de thuiszorg. Wat kan je doen? Bij hulpbehoevende mensen die thuis wonen: het huis net houden: afstoffen, dweilen, sanitair schoonmaken, ramen wassen, koelkast reinigen... wassen strijken boodschappen doen (af en toe) helpen bij de bereiding van maaltijden (af en toe) Familiezorg West-Vlaanderen vzw is een organisatie met waarden en met een hart voor de mens… ook voor haar medewerkers! Zo won Familiezorg West-Vlaanderen vzw een ADMB Award voor haar persoonsgericht vormingsprogramma voor startende medewerkers. Ook is Familiezorg West-Vlaanderen vzw erkend als Inclusieve Onderneming.

  • TECHNISCH OPERATOR METAALSECTOR - 2 PLOEGEN (GEEL)

    Regio: GEEL

    Bedrijf: Select HR Geel

    Type: Studentenjob

    Als TECHNISCH OPERATOR bestaat je takenpakket uit: Het bedienen en instellen van verschillende machines in de productiehal; oplossen van kleine storingen aan de machines; mechanisch ombouwen van de machines; je bewaakt constant de kwaliteit van de producten. Trefwoorden: mechanisch , mechanica , operator , productie , productieoperator , productiemedewerker , productieomgeving , shiften , ploegen , vroege , late , 2 ploegen , technisch , techniek , metaal , metaalindustrie , ... Bedrijfsprofiel: SELECT HR is een HR adviesbureau met verschillende vestigingen in België. Wij helpen je de juiste keuze te maken en zorgen voor de beste match tussen werknemer en werkgever. Neem zeker eens een kijkje op onze website, www.selecthr.be, voor al onze openstaande vacatures in jouw regio.   Onze klant is een internationaal productiebedrijf actief in de metaalsector, gevestigd regio Geel. Voor hen zijn we nu op zoek naar een TECHNISCH OPERATOR om mee te werken in 2 ploegen.   Ben je minimum in het bezit van een technisch A2 diploma? Ben je flexibel ingesteld en bereid te werken in een 2 ploegensysteem? Dan ben jij de productieoperator die we zoeken!   Interesse? U kan ons telefonisch bereiken op het nummer 014/56 50 06 of stuur een mailtje naar [email protected]

  • Credit Collector te Mechelen (ref. 1624) (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: TRIPLE A SOLUTIONS

    Type: Vaste Job

    Triple A Solutions ondersteunt bedrijven binnen de niche van Credit Control & Management. Daarin biedt zij verschillende oplossingen gaande van operationeel- en strategisch consultancy tot software- en outsourcing toepassingen. Onze opgeleide en ervaren Credit Professionals zijn direct inzetbaar op locatie van de klant, zowel voor personeels- als voor projectoplossingen. Maatwerk en opvolging door onze eigen Project Managers maken onze dienstverlening uniek en dragen bij tot een efficiënter debiteurenbeheer en de optimalisatie van de cashflow. Opgericht begin 2008 telt Triple A Solutions vandaag meer dan 100 medewerkers. Onze collega’s zijn allemaal actief binnen dezelfde niche: Credit Control & Management. Daar wij onze verdere groei structureel wensen te ondersteunen, zijn wij actief op zoek naar een: Onze klant is actief in de horecasector. Verantwoordelijk voor de realisatie van de betalingen van facturen, huren en kredieten via een commerciële oplossing. Verantwoordelijk voor directe onderhandeling van betalingsafspraken met de klant. Verantwoordelijk voor kredietlimieten, betalingstermijnen en geblokkeerde orderaanvragen. Administratieve verwerking van betalingen: Indirecte kortingen : Check en uitbetaling

  • Verpleegkundige met een hart voor ouderen in Evergem (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: NV de Molen

    Type: Vaste Job

    Ben jij graag met zorg en verpleegkunde bezig? Hou jij van een verpleegkundige uitdaging binnen de ouderenzorg? Zoek je een job waarin je je ziel kwijt kan? Ben je graag lid van een enthousiast en dynamisch team? ... Laat dan van je horen !! Ook enkel weekendwerk behoort tot de mogelijkheden.

  • Metaal draaier (PUTTE)

    Regio: PUTTE

    Bedrijf: EURO-STRIKE

    Type: Werfreserve

    Metaal draaier met ervaring voor seriewerk (zowel CNC als conventioneel).

Zoek naar antwoorden van PIZZERIA CHEZ GAETANO in sociale netwerken
Look for responds of PIZZERIA CHEZ GAETANO in social networks

Lees alle opmerkingen voor PIZZERIA CHEZ GAETANO. Laat een reactie achter voor PIZZERIA CHEZ GAETANO. PIZZERIA CHEZ GAETANO bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for PIZZERIA CHEZ GAETANO. Leave a respond for PIZZERIA CHEZ GAETANO. PIZZERIA CHEZ GAETANO on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie PIZZERIA CHEZ GAETANO op de google maps. Adres en contacten PIZZERIA CHEZ GAETANO
Location of PIZZERIA CHEZ GAETANO on the google maps. Address and contacts of PIZZERIA CHEZ GAETANO

Andere gerelateerde bedrijven als come PIZZERIA CHEZ GAETANO PIZZERIA CHEZ GAETANO: GUIDO COPPENS | LIBRECHT | De Merlier P | C.T.F. | FERNAND VAN BELLE

Other related companies as PIZZERIA CHEZ GAETANO: GUIDO COPPENS | LIBRECHT | De Merlier P | C.T.F. | FERNAND VAN BELLE

PIZZERIA CHEZ GAETANO is een bedrijf dat 1996 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is PIZZERIA CHEZ GAETANO, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01191162109. Het bedrijf PIZZERIA CHEZ GAETANO bevindt zich op het adres: SINT-MICHIELSSTRAAT 35; 1000; BRUSSEL/BRUXELLES. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 977,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 215,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Fast food and meeneem restaurants; Restaurants. Producten gemaakt in PIZZERIA CHEZ GAETANO zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van PIZZERIA CHEZ GAETANO is Elektronische, elektrische apparatuur en onderdelen, met uitzondering van computerapparatuur, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van PIZZERIA CHEZ GAETANO is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van PIZZERIA CHEZ GAETANO, openstaande posities, locatie van PIZZERIA CHEZ GAETANO op de kaart.

PIZZERIA CHEZ GAETANO is a company, that was registered 1996 in N\A region, Belgium. Full name of company is PIZZERIA CHEZ GAETANO, company assigned to the tax number BE01191162109. The company PIZZERIA CHEZ GAETANO is located at the address: SINT-MICHIELSSTRAAT 35; 1000; BRUSSEL/BRUXELLES. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 977,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 215,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Fast food and meeneem restaurants; Restaurants. Products created in PIZZERIA CHEZ GAETANO were not found.
The main activity of PIZZERIA CHEZ GAETANO is Electronic, Electrical Equipment & Components, Except Computer Equipment, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of PIZZERIA CHEZ GAETANO is not available. You also can look at reviews of PIZZERIA CHEZ GAETANO, open positions, location of PIZZERIA CHEZ GAETANO on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over PIZZERIA CHEZ GAETANO, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf PIZZERIA CHEZ GAETANO, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about PIZZERIA CHEZ GAETANO, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company PIZZERIA CHEZ GAETANO, employees, financial statistics.