LE RIZ QUI RIT

Contactgegevens LE RIZ QUI RIT: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data LE RIZ QUI RIT: address, phone, fax, email, website, opening hours

LE RIZ QUI RIT

Regio (region): N\A, België

Adres (address): AVENUE DE M?RODE 40B; 1330; RIXENSART, België

Telefoon (phone): 26541333 (+32-26541333) 26541333 (+32-26541333)

Fax (fax): +32 (65) 160-15-43 +32 (65) 160-15-43

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) LE RIZ QUI RIT: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "LE RIZ QUI RIT"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "LE RIZ QUI RIT"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van LE RIZ QUI RIT, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen LE RIZ QUI RIT. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of LE RIZ QUI RIT, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees LE RIZ QUI RIT. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti LE RIZ QUI RIT
Products information LE RIZ QUI RIT

BTW identificatienummer (tax): BE01760528564
Ondernemingsnummer: 5919677734
Hoofdstad (capital): 906,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 119,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1995

Producten die in LE RIZ QUI RIT zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Fast food and meeneem restaurants; Restaurants

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor LE RIZ QUI RIT
(Get full report from official database of BE for LE RIZ QUI RIT)

Aanvulling soorten activiteiten voor LE RIZ QUI RIT
Addition kinds of activities for LE RIZ QUI RIT

259901. Fabrieksmeubilair en inrichting | Factory furniture and fixtures
17999925. Petroleumopslagtanks, pompen en afvoer | Petroleum storage tanks, pumping and draining
30890000. Kunststofproducten, nec | Plastics products, nec
34790207. Coating of verpakking van stalen pijp | Coating or wrapping steel pipe
35599933. Tegelmakende machines | Tile making machines
50990202. Cork producten, gefabriceerd | Cork products, fabricated
64110301. Verzekeringsagenten, nec | Insurance agents, nec
80110106. nefroloog | Nephrologist
91310400. Uitvoerend en wetgevend gecombineerd, niveau van overheid | Executive and legislative combined, level of government

Werken bij LE RIZ QUI RIT: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in LE RIZ QUI RIT: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor LE RIZ QUI RIT. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for LE RIZ QUI RIT. Looking for open vacancies in other companies

  • Verkoper Food (MALLE)

    Regio: MALLE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een supermarkt in Westmalle zijn we op zoek naar een verkoper voor de groenten- en fruitafdeling. Je wordt 20 u per week tewerkgesteld. Het gaat om een vacature met optie vast. Jouw takenpakket: je helpt met het laden en lossen van de vracht je pakt de producten uit je vult de winkel aan je doet een kwaliteitscontrole je helpt klanten verder die vragen hebben

  • Keukenhulp (DEINZE)

    Regio: DEINZE

    Bedrijf: ADECCO DEINZE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je houdt van afwisseling en de drukte die in een keuken heerst? Je zoekt een job als keukenhulp regio Deinze en wil zelf ook kleinere gerechten bereiden? Dan hebben wij de job voor jou! Voor een eethuis te Deinze zijn wij op zoek naar nieuwe keukenmedewerkers, zowel deeltijds als voltijdse mogelijkheden. Jouw belangrijkste taken zijn: borden dresseren opwarmen van bereide maaltijden salades & dessert maken keuken op orde houden & reinigen kleinere gerechten bereiden

  • chauffeur C voor besturen van grote veegwagen - OPTIE VAST (WETTEREN)

    Regio: WETTEREN

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als chauffeur met rijbewijs C zal je een grote veegwagen besturen. Je komt terecht in een ploeg van 1 à 2 andere vegers. Je vertrekt samen met je veegwagen vanuit de depot te Wetteren. nadat je 8 uur geveegd hebt is het terug tijd om terug te keren naar de depot in Wetteren. Daar zal je het veegafval lossen en voer je een aantal onderhoudswerken uit.

  • Onderhoudstechnieker (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Let's Work

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Let\\\'s Work is op zoek naar een gemotiveerde onderhoudstechnieker. Uw taken zijn: - U bent verantwoordelijk voor technische interventies bij complexe machinelijnen. - U zorgt voor het preventief en curatief onderhuid van het moderne machinepark. - U wenst te werken tijdens de nacht, dag of in een ploegensysteem. - U zorgt voor een juiste rapportering aan de verantwoordelijke.

  • HUISHOUDHULPEN DEELTIJDS Zingem (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: GREENHOUSE OUDENAARDE

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen uit Zingem zoeken dringend hulp in het huishouden. Dit betreft het schoonmaken van hun woning en af en toe strijkwerk. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen!

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Hulshout – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (HULSHOUT)

    Regio: HULSHOUT

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Neerpelt – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (NEERPELT)

    Regio: NEERPELT

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Studenten Hoge School/Univ (MOL)

    Regio: MOL

    Bedrijf: t-interim Geel

    Type: Studentenjob

    Voor een grote winkelketen te Geel zijn wij op zoek naar studenten die Hoge school of Universiteit volgen en een vrije dag door de week hebben Ben je door de week een dag thuis en wil je een centje bijverdienen dan bij jij de geschikte student

  • Boutique Merchandiser NESPRESSO - LEUVEN (Regio Leuven)

    Regio: Regio Leuven

    Bedrijf: EUROPROMOTION

    Type: Studentenjob

    Geniet jij ook elke ochtend van jouw koffiemoment? Ben je service-minded en hands-on? Dan heeft Europromotion NV dé perfecte job voor jou! Wij zijn op zoek naar gepassioneerde koffieliefhebbers die als merchandiser in de Boutique van NESPRESSO willen werken. Als Boutique Merchandiser maak je de bestellingen nauwkeurig klaar en vul je de 'walls' aan met de diverse capsules. Ook openstaande vacatures in volgende regio's: Leuven - Brussel - Woluwe - Antwerpen - Wijnegem - Luik - Brugge Welke dagen? Voltijds of deeltijds? Dit is samen te bespreken/overleggen: stuur ons hiervoor alvast een e-mail met je beschikbaarheden, aub (welke weekdagen, zaterdagen, zondagen,..): [email protected] Studenten zijn uiteraard ook welkom!

  • Administratief bediende leveranciersboekhouding (TEMSE)

    Regio: TEMSE

    Bedrijf: Talentus Sint-Niklaas

    Type: Vaste Job

    Gedreven door cijfers en nauwkeurig ga je dagelijks aan de slag. Je wil dat het plaatje klopt en staat in voor de administratie en registratie van de leveranciersboekhouding. Inkoopfacturen vergelijk je met de ontvangen goederen van de leveranciers. Verder sta je in voor: Inboeken van facturen controle, zowel naar hoeveelheden als naar prijzen  opvolging verschillen  klassement Je verzorgt de volledige opvolging van onze leveranciers bij fouten, hiervoor zal je geregeld contact hebben met andere departementen (magazijnen, bestandsbeheer) en/of leveranciers. Diverse administratieve (doorfacturatie prospectiefacturen,…).  Je doet de verwerkingen binnen een SAP-omgeving en een eigen ontwikkeld logistiek pakket.

  • ASSISTENT MANAGER (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: FLEXTRA INTERIM

    Type: Vaste Job

    Als assistent manager sta je zowel in voor het administratieve als het logistieke voor de dienst na-verkoop naar de klanten toe. Hierbij streef je naar het onderhouden van een goede relatie met de bestaande klanten. Hoe ziet jouw dag eruit? : - Je beheert je eigen klantenportefeuille en volgt de verschillende dossiers nauwgezet op. - Je volgt dagelijks de leveringen en afhandelingen op. - Je behandelt de verschillende aanvragen van de klanten op vlak van facturatie, interventies, beheer van de voorraad en afspraken. - Je onderhoudt en optimaliseert de klantenrelaties. Dit doe je onder andere door de klant op de hoogte te houden van nieuwe commerciële acties en daarnaast ook door de nieuwe producten voor te stellen. - Je bent verantwoordelijk voor de facturatie van A tot Z. Hierbij zorg je ook dat eventuele geschillen opgevolgd en behandeld worden. - Tenslotte zorg je voor een goede flow van de leveringen naar de klanten toe (prestaties, voorziene betalingen, onbetaalde facturen, enz...).

  • Kinderverzorger (SINT-GILLIS)

    Regio: SINT-GILLIS

    Bedrijf: BABY LOUISE

    Type: Werfreserve

    Je verzorgt de kinderen Je geeft eten, Je speelt met de kinderen, Je voorziet animatie.

Zoek naar antwoorden van LE RIZ QUI RIT in sociale netwerken
Look for responds of LE RIZ QUI RIT in social networks

Lees alle opmerkingen voor LE RIZ QUI RIT. Laat een reactie achter voor LE RIZ QUI RIT. LE RIZ QUI RIT bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for LE RIZ QUI RIT. Leave a respond for LE RIZ QUI RIT. LE RIZ QUI RIT on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie LE RIZ QUI RIT op de google maps. Adres en contacten LE RIZ QUI RIT
Location of LE RIZ QUI RIT on the google maps. Address and contacts of LE RIZ QUI RIT

Andere gerelateerde bedrijven als come LE RIZ QUI RIT LE RIZ QUI RIT: ANNELIES DE GROOTE | Studieburo Aertsen | GARAGE JACQUET | B. VAN BUTSELE | BAKKERIJ PIERRO

Other related companies as LE RIZ QUI RIT: ANNELIES DE GROOTE | Studieburo Aertsen | GARAGE JACQUET | B. VAN BUTSELE | BAKKERIJ PIERRO

LE RIZ QUI RIT is een bedrijf dat 1995 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is LE RIZ QUI RIT, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01760528564. Het bedrijf LE RIZ QUI RIT bevindt zich op het adres: AVENUE DE M?RODE 40B; 1330; RIXENSART. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 906,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 119,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Fast food and meeneem restaurants; Restaurants. Producten gemaakt in LE RIZ QUI RIT zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van LE RIZ QUI RIT is Lokale en Suburbane Transit en Interurban Highway Passenger Transportation, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van LE RIZ QUI RIT is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van LE RIZ QUI RIT, openstaande posities, locatie van LE RIZ QUI RIT op de kaart.

LE RIZ QUI RIT is a company, that was registered 1995 in N\A region, Belgium. Full name of company is LE RIZ QUI RIT, company assigned to the tax number BE01760528564. The company LE RIZ QUI RIT is located at the address: AVENUE DE M?RODE 40B; 1330; RIXENSART. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 906,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 119,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Fast food and meeneem restaurants; Restaurants. Products created in LE RIZ QUI RIT were not found.
The main activity of LE RIZ QUI RIT is Local and Suburban Transit and Interurban Highway Passenger Transportation , including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of LE RIZ QUI RIT is not available. You also can look at reviews of LE RIZ QUI RIT, open positions, location of LE RIZ QUI RIT on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over LE RIZ QUI RIT, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf LE RIZ QUI RIT, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about LE RIZ QUI RIT, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company LE RIZ QUI RIT, employees, financial statistics.