KAM HEI

Contactgegevens KAM HEI: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data KAM HEI: address, phone, fax, email, website, opening hours

KAM HEI

Regio (region): N\A, België

Adres (address): BEATRIJSLAAN 32; 2050; ANTWERPEN, België

Telefoon (phone): 32192027 32192027

Fax (fax): +32 (87) 135-43-59 +32 (87) 135-43-59

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) KAM HEI: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "KAM HEI"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "KAM HEI"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van KAM HEI, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen KAM HEI. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of KAM HEI, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees KAM HEI. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti KAM HEI
Products information KAM HEI

BTW identificatienummer (tax): BE08205108642
Ondernemingsnummer: 3759765625
Hoofdstad (capital): 168,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 808,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2004

Producten die in KAM HEI zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Fast food and meeneem restaurants; Restaurants

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor KAM HEI
(Get full report from official database of BE for KAM HEI)

Aanvulling soorten activiteiten voor KAM HEI
Addition kinds of activities for KAM HEI

261101. Pulpmolens, chemische en semichemische verwerking | Pulp mills, chemical and semichemical processing
28650311. kresolen | Cresols
35410200. Slijpen, polijsten, buffing, lapping en honing machines | Grinding, polishing, buffing, lapping, and honing machines
50390200. Glas bouwmaterialen | Glass construction materials
50630211. Lugs en connectors, elektrisch | Lugs and connectors, electrical
50740304. Loodgieters- en verwarmingsventielen | Plumbing and heating valves
50840506. jigs | Jigs
73349903. Multigraphing | Multigraphing
83610304. Vertraagde thuis | Retarded home

Werken bij KAM HEI: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in KAM HEI: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor KAM HEI. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for KAM HEI. Looking for open vacancies in other companies

  • Pistoolschilder (m/v) (BEVEREN-WAAS)

    Regio: BEVEREN-WAAS

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een van onze klanten regio Beveren zijn wij op zoek naar een pistoolschilder. Heb je ervaring als pistoolschilder? Heb je een goede fysieke conditie? (ladder gebruiken om te spuiten) Heb je ervaring in het voorbereiden van de te behandelende onderdelen? Dan is deze job misschien iets voor jou! In een team van 2 spuiters ga je 1 vrachtwagen spuiten. Je voornaamste taak bestaat uit het spuiten van de vrachtwagens af en toe moet je helpen in de voorbereiding: ontvetten van onderdelen, schuren... Je maakt zelf je verf, deze komt wel op kleur binnen maar er dient nog verdunner/verharder toegevoegd te worden. Aangezien een vrachtwagen groot en hoog is moet je telkens een ladder gebruiken en is een zeer goede fysieke conditie nodig.

  • Souschef (BEERNEM)

    Regio: BEERNEM

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant in de regio Beernem zijn wij op zoek naar een Sous-chef: werkt samen met de rest van het keukenteam onder leiding van de chef verzorgen mise en place starten omstreeks 10u meedenkt in ideeën voor suggesties bereiden van warme en koude gerechten opkuisen van de keuken behoort ook tot het takenpakket

  • MAGAZIJNMEDEWERKER MET INTERESSE VOOR TEXTIEL & TECHNIEK! (BURCHT)

    Regio: BURCHT

    Bedrijf: MANPOWER INTERIM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Onze klant in Zwijndrecht is wereldwijd een marktleider in verkoop en verhuur van textiel en techniek voor de theater- en eventsector. Zij zoeken een dynamische, zelfstandige MAGAZIJNMEDEWERKER! Als MAGAZIJNMEDEWERKER kom je terecht in een klein, gemotiveerd, hecht team dat zich elke dag ten volle inzet om het magazijn vlot te laten draaien. Samen met deze collega's zorg je voor de voorbereiding van de bestellingen! Daarbij zorg je ook voor een correcte administratieve afhandeling (zodat je collega's van sales altijd een correct overzicht van de stock hebben). Je plaatst binnenkomende goederen (technische componenten, textiel,..) in de stock.

  • Raadgever doe-het-zelf (DIEST)

    Regio: DIEST

    Bedrijf: Konvert Interim Diest

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een doe-het-zelf zaak in Diest zijn wij op zoek naar een raadgever. Je staat de klanten bij in het zoeken naar de juiste oplossing voor hun probleem. Daarnaast ben je mee verantwoordelijk voor stockbeheer en draai je als volwaardig teamlid mee in de werking van de winkel. Wil jij graag deel uitmaken van dit team? Ben jij op zoek naar een interessante job als raadgever? Ben jij technisch ingesteld en heb jij een sterke commerciële feeling? Aarzel dan niet, maar solliciteer snel!

  • Calculator (PITTEM)

    Regio: PITTEM

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    voor een bedrijf regio Pittem zoeken wij EEN CALCULATOR (M/V) (voltijds of deeltijds) Functieomschrijving : adhv het vooropgesteld plan maakt de calculator de prijsoffertes op voor een project van A tot Z als calculator gaat u bij voorkeur ook naar de werf om een duidelijke prijsofferte op te maken u maakt de facturen op en staat tevens in voor de nacalculatie. bij een voltijdse tewerkstelling krijgt u ook nog andere taken toegewezen

  • Administratief bediende verkoopadministratie Trucks (m/v) regio Herentals (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: TRIXXO JOBS GEEL

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Jouw verantwoordelijkheden situeren zich op vlak van de administratieve ondersteuning van de Truck Business Advisor. Samen met hun vorm je een sterk team om aan de noden van de klanten te voldoen. Je taken betreffen onder andere: Het plaatsen en opvolgen van bestellingen Opvolgen van de klantendossiers Contacten leggen met opbouwers Opvolgen van leveringen Bijkomend soms afleveringen verzorgen Bovendien onderhoud je rechtstreeks contact met de verschillende afdelingen binnen het bedrijf

  • Huishoudhulp regio Aarschot (AARSCHOT)

    Regio: AARSCHOT

    Bedrijf: t-interim Aarschot

    Type: Dienstenchequebaan

    Hou je van poetsen? Werk je graag in het huishouden? Dan ben je bij t-dienstencheques aan het juiste adres! Wij zijn op zoek naar een gemotiveerde huishoudhulp of poetshulp in de regio Nieuwrode. Als poetshulp doe jij huishoudelijke taken bij onze klanten thuis. Deze taken zijn voornamelijk poetsen van de woning en kunnen ook aangevuld worden met wassen, strijken, bereiden van maaltijden en boodschappen doen.

  • Jobstudent pizzaleveraar (m/v) - rijbewijs A of B is een must (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: FORUM JOBS OOSTAKKER

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant, gelegen te Gent en actief in het maken van lekkere pizza's, zijn we op zoek naar enthousiaste jobstudenten. Je staat in voor de levering van de pizza's bij de klanten, dit door middel van een brommer. Onze klant is elke dag open van 11u30 tem 22u30. Ben jij minstens 1 dag in het weekend beschikbaar? Hecht je ook veel belang aan enthousiasme, klantvriendelijkheid en een verzorgd voorkomen? Dan ben JIJ de kandidaat die wij zoeken! Werkuren bespreekbaar!

  • Student verkoop op vrijdag (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Voor een nieuwe winkel in hartje Leuven zijn we op zoek naar een jobstudent die elke vrijdag kan werken. Heb je affiniteit met interieur-fashion-juwelen? Dan is dit de geknipte bijverdienste voor jou. Je zal leveringen uitpakken, klanten helpen en geschenken inpakken. Je kan rekenen op een vaste studentenjob tot januari.

  • Redder op oproepbasis (KAPELLEN)

    Regio: KAPELLEN

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Voor een zwembad in Noord Antwerpen zijn wij op zoek naar redders die willen bijwerken in de week en/of in het weekend. Je staat in voor het toezicht en wordt tewerkgesteld in een leuk team!

  • Technisch Manager HVAC regio Antwerpen (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: People 4 Projects

    Type: Vaste Job

    P4P zoekt een Technisch Manager HVAC regio Antwerpen. FUNCTIEBESCHRIJVING Als Technisch Manager HVAC stuur je de projectmanagers en -ingenieurs aan en indien nodig, ondersteun je hen in het uitwerken van projecten en offertes. Type projecten: kantoorgebouwen, scholen, zwembaden, ziekenhuizen, … Je analyseert het lastenboek en de voorstellen van technische oplossingen/optimalisaties die aan de eisen van de klant voldoen. Je vraagt materiaalprijzen op en vergelijkt deze, schat de installatietijden in en bepaalt de prijszetting mee. Je stelt offertes op, documenteert deze en gaat deze mee toelichten aan de klant. Je interpreteert en implementeert de noden van klanten. Je volgt de engineeringsplanning van een project op. Je stuurt en volgt de projectingenieurs en tekenaars, en begeleidt nieuwe projectingenieurs en tekenaars. Je ziet erop toe dat er gewerkt wordt volgens de laatste normering en eigen standaards.

  • manager IT (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: ADECCO IEPER

    Type: Vaste Job

    IT Manager met 10 jaar ervaring gewenst in een onderneming in Ieper. Voltijdse functie, vast contract. Als IT manger sta je aan de leiding van een team van 4 IT medewerkers. Samen met je team, onderhoud je en optimaliseer je het informaticasysteem, op een efficiënte manier. Je neemt initiatieven naar invoering, toepassing en evaluatie van de systemen en rapporteert aan het directieteam. Je adviseert over de investeringen en volgt zelf nieuwe technologiën op. Je zorgt voor de ontwikkeling en bijscholing binnen je team. Je werkt voltijds in Ieper.

Zoek naar antwoorden van KAM HEI in sociale netwerken
Look for responds of KAM HEI in social networks

Lees alle opmerkingen voor KAM HEI. Laat een reactie achter voor KAM HEI. KAM HEI bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for KAM HEI. Leave a respond for KAM HEI. KAM HEI on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie KAM HEI op de google maps. Adres en contacten KAM HEI
Location of KAM HEI on the google maps. Address and contacts of KAM HEI

Andere gerelateerde bedrijven als come KAM HEI KAM HEI: ACTA CONSULT | ECU - TRAVEL | JEAN ROMAIN | JAN DE LILLE | Cultures Fruitieres de Meez

Other related companies as KAM HEI: ACTA CONSULT | ECU - TRAVEL | JEAN ROMAIN | JAN DE LILLE | Cultures Fruitieres de Meez

KAM HEI is een bedrijf dat 2004 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is KAM HEI, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08205108642. Het bedrijf KAM HEI bevindt zich op het adres: BEATRIJSLAAN 32; 2050; ANTWERPEN. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 168,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 808,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Fast food and meeneem restaurants; Restaurants. Producten gemaakt in KAM HEI zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van KAM HEI is Bedrijfsdiensten, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van KAM HEI is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van KAM HEI, openstaande posities, locatie van KAM HEI op de kaart.

KAM HEI is a company, that was registered 2004 in N\A region, Belgium. Full name of company is KAM HEI, company assigned to the tax number BE08205108642. The company KAM HEI is located at the address: BEATRIJSLAAN 32; 2050; ANTWERPEN. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 168,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 808,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Fast food and meeneem restaurants; Restaurants. Products created in KAM HEI were not found.
The main activity of KAM HEI is Business Services, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of KAM HEI is not available. You also can look at reviews of KAM HEI, open positions, location of KAM HEI on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over KAM HEI, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf KAM HEI, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about KAM HEI, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company KAM HEI, employees, financial statistics.