FA. VANDEN MEERSSCHAUT

Particuliere bedrijvenPapier en geallieerde producten • FA. VANDEN MEERSSCHAUT
Private companiesPaper and Allied Products • FA. VANDEN MEERSSCHAUT

Contactgegevens FA. VANDEN MEERSSCHAUT: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data FA. VANDEN MEERSSCHAUT: address, phone, fax, email, website, opening hours

FA. VANDEN MEERSSCHAUT

Regio (region): N\A, België

Adres (address): DORPSTRAAT 60; 9890; GAVERE, België

Telefoon (phone): 93842512 (+32-93842512) 93842512 (+32-93842512)

Fax (fax): +32 (55) 885-38-48 +32 (55) 885-38-48

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) FA. VANDEN MEERSSCHAUT: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "FA. VANDEN MEERSSCHAUT"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "FA. VANDEN MEERSSCHAUT"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van FA. VANDEN MEERSSCHAUT, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen FA. VANDEN MEERSSCHAUT. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of FA. VANDEN MEERSSCHAUT, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees FA. VANDEN MEERSSCHAUT. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti FA. VANDEN MEERSSCHAUT
Products information FA. VANDEN MEERSSCHAUT

BTW identificatienummer (tax): BE09385864257
Ondernemingsnummer: 3273895263
Hoofdstad (capital): 340,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 523,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2003

Produits: Boissons Non-Alcoolisées, Bières.

Product categorie (product category): Boissons

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor FA. VANDEN MEERSSCHAUT
(Get full report from official database of BE for FA. VANDEN MEERSSCHAUT)

Aanvulling soorten activiteiten voor FA. VANDEN MEERSSCHAUT
Addition kinds of activities for FA. VANDEN MEERSSCHAUT

329100. Schuurproducten | Abrasive products
449299. Sleep- en sleepbootdienst, niet inbegrepen | Towing and tugboat service, nec
723101. Cosmetologie en persoonlijke hygiëne salons | Cosmetology and personal hygiene salons
841299. Musea en kunstgalerijen, nec | Museums and art galleries, nec
34259903. Zagen, hand: metaalbewerking of houtbewerking | Saws, hand: metalworking or woodworking
48129900. Radiotelefoon communicatie, nec | Radiotelephone communication, nec
51691100. Industriële zouten en poetsmiddelen | Industrial salts and polishes
80729901. Kunstmatige tandenproductie | Artificial teeth production

Werken bij FA. VANDEN MEERSSCHAUT: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in FA. VANDEN MEERSSCHAUT: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor FA. VANDEN MEERSSCHAUT. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for FA. VANDEN MEERSSCHAUT. Looking for open vacancies in other companies

  • Chauffeur D - personenvervoer stads- en streekvervoer (ZULTE)

    Regio: ZULTE

    Bedrijf: Randstad Zeebrugge Transport

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant zoeken we een chauffeur D om schoolvervoer te doen. Je rijdt met een bus en voert scholieren rond in Eke. Je rijdt zowel 's morgens en 's avonds. De bus kan mee naar huis.

  • administratief medewerker (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: SAFETEC INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    - aannemen van nieuwe opdrachten en deze verwerken - aanmaken en verwerken van werkbonnen - algemene administratieve taken

  • Adjunct van de directie - ondersteunend aankoper (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Dit houdt in dat hij/zij zal meehelpen om de zeer diverse behoeften die er zijn binnen de organisatie in te vullen. Voorbeelden van dergelijke behoeften zijn aankoop van voedingswaren, tuinmachines, elektrische toestellen, adviesverlening, meubilair¿ De aankoper komt terecht in een team van 9 aankopers dat wordt geleid door een leidinggevende. De dienst aankoop bestaat naast het team van aankopers ook uit het team bestellen en nazorg.

  • VRACHTWAGENMECANICIEN (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: ADECCO BRUGGE SALES

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Mecanicien voor auto's en / of vrachtwagens Gezocht voor Trucks & Trailers regio Brugge Je bent als mecanicien voor bedrijfswagens verantwoordelijk voor het uitvoeren van opdrachten en activiteiten met betrekking tot diagnose, reparaties en onderhoud van vrachtwagens en/of camionetten (motoren, versnellingsbakken, etc.). Je werkt vooral met Daf, Iveco en Fiat.

  • Mecanicien vrachtwagens m/v (ZEDELGEM)

    Regio: ZEDELGEM

    Bedrijf: Absolute@Work bvba

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant in Loppem zijn we op zoek naar een mecanicien voor vrachtwagens. Als mecanicien sta je in voor het opsporen van storingen en in samenspraak met je collega's tot de goede oplossing te komen Het onderhoud van de voertuigen en de opmaak van de dagplanning in samenspraak met de garageverantwoordelijke behoort ook tot u taken.

  • Huishoudhulp met dienstencheques in Gavere (GAVERE)

    Regio: GAVERE

    Bedrijf: OZ - Huishoudhulp

    Type: Dienstenchequebaan

    FUNCTIEOMSCHRIJVING Wil jij meteen aan de slag als huishoudhulp? Bij OZ ben je ook zonder diploma of ervaring van harte welkom! Hou jij van een kraaknette woning? En steek je graag de handen uit de mouwen? Dan ben jij de geknipte persoon om aan de slag te gaan als OZ huishoudhulp! Met meer dan 1.000 tevreden huishoudhulpen nemen we elke dag onze klanten allerlei huishoudelijk werk uit handen: poetsen, strijken, boodschappen doen of een lekker potje koken… Allemaal via het systeem van de dienstencheques. We vragen jou niet om diploma’s of ervaring, enkel om een gezonde goesting om mooi werk af te leveren. Jij kan rekenen op jouw persoonlijke consulent om je met raad en daad bij te staan, en je alle kneepjes van het vak te leren. En dat allemaal in jouw eigen regio, met een uitstekend uurloon, tal van extralegale voordelen, én een vast contract vanaf dag 1. Het mooist van al? Je werkt telkens in blokken van 4 uur en kan zelf je vaste werkdagen kiezen. In de voormiddag start je om 8.00 uur bij de klant. Per dag kan je max. 2 blokken van 4 uur werken. Zo kan je jouw werk makkelijk combineren met jouw hobby’s en gezin. Het is dan ook geen wonder dat we de laatste jaren sterk zijn gegroeid. Omdat de vraag naar huishoudhulp via dienstencheques blijft stijgen, zoeken we dringend nieuwe collega’s. (trefwoorden: huishoudhulp, dienstencheque, dienstencheques, koken, kuisen, poetswerk, poetshulp, kuisvrouw, kuisman, poetsdame, poetsvrouw, poetsman, schoonmaken, strijken)

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) te Opvelp, 8 uur per week (OPVELP)

    Regio: OPVELP

    Bedrijf: Home Maid

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job.Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 8 uren per week, voor een gastgezin wonende te Opvelp. Het gastgezin zoekt hulp voor de dagdagelijkse schoonmaak en strijk. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een activakaart worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Stagiair(e) Monitoring hybride systemen (MERELBEKE)

    Regio: MERELBEKE

    Bedrijf: ORBID

    Type: Studentenjob

    Meer en meer bedrijven verwachten dat hun hybride platform continu onderworpen wordt aan monitoring en rapportering over de “health status” ervan. Onderzoeksvraag: Wat zijn de mogelijkheden en de meerwaarde voor bedrijven van monitoring voor hybride systemen? Doel: Onderzoek naar de mogelijkheden en implementatie van monitoring AD FS health, Azure AD Connect health for sync en monitoring AD DS health. Effectieve testen uitvoeren om op basis hiervan gegronde beslissingen te kunnen nemen voor de klanten en hun behoeftes.

  • PROCES INGENIEUR (Regio Turnhout)

    Regio: Regio Turnhout

    Bedrijf: Wienerberger

    Type: Vaste Job

    Wienerberger is wereldwijd n°1 in de productie en verkoop van snelbouw. In Europa is het marktleider in de productie en verkoop van gevelstenen, dakpannen en kleiklinkers. Bekende merken binnen de groep zijn Desimpel, Porotherm, Terca en Koramic. In België tellen we 11 productievestigingen en meer dan 1.100 medewerkers. Momenteel zijn wij op zoek voor onze vestiging te Beerse (Steenbakkersdam) naar een enthousiaste (m/v): PROCES INGENIEUR Jouw verantwoordelijkheden : het aanspreekpunt voor het verbeteren van productie- en onderhoudsprocessen het realiseren van deze verbeteringen en dit op een gestructureerde manier het bepalen van de technische standaards voor de manier van werken wat betreft productie, onderhoud, energie, kwaliteit, … en het vastleggen ervan in procedures en opleidingen het ondersteunen van collega’s op gebied van veiligheid, milieu en energiebeheer rapportering aan de plantmanager Jouw profiel : masterdiploma industrieel ingenieur elektromechanica passie voor structureel en continu verbeteren goede technische kennis van mechanica, elektriciteit, pneumatica en hydraulica sterke organisatorische vaardigheden en in staat de juiste prioriteiten te stellen analytisch ingesteld vlotte en doeltreffende communicatie kennis van het Engels teamplayer Ons aanbod : een boeiende uitdaging in een groeiende onderneming de ruimte om initiatief te nemen en uw functie verder te ontwikkelen een marktconform salarispakket een doorgedreven interne opleiding Wil je deel uitmaken van ons team? Solliciteer dan via kleikoppen.be We garanderen je een vertrouwelijke behandeling van jouw kanidatuur.

  • Commerciële Binnendienst Medewerker Export (MARKE)

    Regio: MARKE

    Bedrijf: DERMAUT RECRUITMENT & SELECTION

    Type: Vaste Job

    De functie bestaat erin om voor een deel van de klantenportefeuille: · De sales manager te ondersteunen door het aanleveren van de nodige informatie voor zijn klantenbezoeken (omzetgegevens, prijzen,…); deze gegevens zijn vlot beschikbaar via het SAP systeem · Het aanmaken, coördineren en opvolgen van de offertes aan de klanten in samenspraak met de salesmanager (prijzen, stalenmateriaal, folders, leveringsvoorwaarden,…) · Orderintake (inbrengen in het SAP systeem), up-to-date houden van de klantenfiches, controle van de stockposities, orderbevestiging aan de klant · Het opvolgen van de leveringstermijnen · Het checken van de openstaande vorderingen · Het geven van instructies aan de dienst verzendingen voor transport · Alle communicatie met de klant over zijn orders, eventuele klachten en vragen Je volgt de klanten op, verwerkt de orders en staat borg voor een vlotte samenwerking met externe verkoop, productieplanning, transportafdeling en credit control. Je volgt een klantenportefeuille op van A tot Z, maar bent ook back-up voor jouw collega’s bij afwezigheid.

  • Ambulanciers voor internationale repatriëringen. (Regio Turnhout)

    Regio: Regio Turnhout

    Bedrijf: MEDICEVAC

    Type: Zelfstandige activiteit

    MedicEvac is een gevestigde waarde in het aanleveren van medische en paramedische teams voor de reisbijstandsmaatschappijen. Vertrek je op vakantie en je dient gerepatrieerd te worden dan is er een realistische kans dat één van onze verpleegkundigen of artsen jou komt oppikken en je mee zal escorteren naar een ziekenhuis in België of in het beste geval naar huis. In het kader van uitbreiding van onze diensten zijn we op zoek naar ambulanciers met pit die het wel zien zitten om eens out of the box te denken en onze patiënten op een comfortabele manier kunnen begeleiden naar huis of naar een ziekenhuis in België en dit per ambulance. Je kan énerzijds ingezet worden om onze medische equipes op te pikken van de luchthaven en anderzijds kan je zelf ook repatriëringen doen naar het buitenland per ambulance. Onze actieradius ligt meestal op een max van 1000 km rond België. Ambulanciers met een gezonde dosis inlevend vermogen zijn bij ons op de juiste plaats. Onze medewerkers dienen de patiënt gerust te stellen met hun kennis en de patiënt en eventuele familie op een rustige maar professionele manier te begeleiden gedurende het ganse traject per ambulance. Je houdt regelmatig contact met onze centrale en de bijstandsmaatschappij om hen op de hoogte te houden van eventuele verwikkelinge Spreekt het avontuurlijke je wel aan en ben je elke maand toch enkele aansluitende periodes vrij dan ben je hier op de juiste plaats. Stuur ons je uitgebreide CV door en we komen onmiddellijk bij je terug.

  • Face-to-Face Interviewer (Regio Ninove-Geraardsbergen-Zottegem)

    Regio: Regio Ninove-Geraardsbergen-Zottegem

    Bedrijf: Kantar Belgium

    Type: Zelfstandige activiteit

    Werken in je eigen streek– Professionele ondersteuning. Binnen uw eigen regio neemt u enquêtes af. Het merendeel van onze interviews wordt uitgevoerd in opdracht van de overheid en universitaire werkgroepen. U werkt hierbij op basis van een adressenlijst die wij voorzien. U bezoekt deze mensen, U motiveert hen om deel te nemen aan het onderzoek en noteert hun antwoorden zo volledig mogelijk op een tablet.

Zoek naar antwoorden van FA. VANDEN MEERSSCHAUT in sociale netwerken
Look for responds of FA. VANDEN MEERSSCHAUT in social networks

Lees alle opmerkingen voor FA. VANDEN MEERSSCHAUT. Laat een reactie achter voor FA. VANDEN MEERSSCHAUT. FA. VANDEN MEERSSCHAUT bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for FA. VANDEN MEERSSCHAUT. Leave a respond for FA. VANDEN MEERSSCHAUT. FA. VANDEN MEERSSCHAUT on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie FA. VANDEN MEERSSCHAUT op de google maps. Adres en contacten FA. VANDEN MEERSSCHAUT
Location of FA. VANDEN MEERSSCHAUT on the google maps. Address and contacts of FA. VANDEN MEERSSCHAUT

Andere gerelateerde bedrijven als come FA. VANDEN MEERSSCHAUT FA. VANDEN MEERSSCHAUT: JEAN-MARIE SERVAIS | Mosquee Al-Khalil | JEAN-MARIE HECQ | T'ROZENRIJK | Beckers N

Other related companies as FA. VANDEN MEERSSCHAUT: JEAN-MARIE SERVAIS | Mosquee Al-Khalil | JEAN-MARIE HECQ | T'ROZENRIJK | Beckers N

FA. VANDEN MEERSSCHAUT is een bedrijf dat 2003 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is FA. VANDEN MEERSSCHAUT, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09385864257. Het bedrijf FA. VANDEN MEERSSCHAUT bevindt zich op het adres: DORPSTRAAT 60; 9890; GAVERE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 340,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 523,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Boissons. Lijst met producten zijn Produits: Boissons Non-Alcoolisées, Bières..
De hoofdactiviteit van FA. VANDEN MEERSSCHAUT is Papier en geallieerde producten, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van FA. VANDEN MEERSSCHAUT is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van FA. VANDEN MEERSSCHAUT, openstaande posities, locatie van FA. VANDEN MEERSSCHAUT op de kaart.

FA. VANDEN MEERSSCHAUT is a company, that was registered 2003 in N\A region, Belgium. Full name of company is FA. VANDEN MEERSSCHAUT, company assigned to the tax number BE09385864257. The company FA. VANDEN MEERSSCHAUT is located at the address: DORPSTRAAT 60; 9890; GAVERE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 340,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 523,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Boissons. List of products are Produits: Boissons Non-Alcoolisées, Bières..
The main activity of FA. VANDEN MEERSSCHAUT is Paper and Allied Products, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of FA. VANDEN MEERSSCHAUT is not available. You also can look at reviews of FA. VANDEN MEERSSCHAUT, open positions, location of FA. VANDEN MEERSSCHAUT on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over FA. VANDEN MEERSSCHAUT, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf FA. VANDEN MEERSSCHAUT, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about FA. VANDEN MEERSSCHAUT, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company FA. VANDEN MEERSSCHAUT, employees, financial statistics.