'T HOEKSKE

Contactgegevens 'T HOEKSKE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data 'T HOEKSKE: address, phone, fax, email, website, opening hours

'T HOEKSKE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): GALGESTRAAT 2; 3803; DURAS, België

Telefoon (phone): 11696506 (+32-11696506) 11696506 (+32-11696506)

Fax (fax): +32 (14) 683-96-92 +32 (14) 683-96-92

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) 'T HOEKSKE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "'T HOEKSKE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "'T HOEKSKE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van 'T HOEKSKE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen 'T HOEKSKE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of 'T HOEKSKE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees 'T HOEKSKE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti 'T HOEKSKE
Products information 'T HOEKSKE

BTW identificatienummer (tax): BE02959411621
Ondernemingsnummer: 8811553955
Hoofdstad (capital): 401,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 249,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2000

hoekgras,snacks,spagetti,zelf gesneden frietjes,zelfbereide stoofvlees,steaks,frituursnacks,vegetarische snacks .^^zelfgesnede frietjes,spagetti,spare ribs,gegrilde kalkoen,visvide,steak,hoekgras (fijne frietjes met steak) .

Product categorie (product category): Fast food and meeneem restaurants; Restaurants

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor 'T HOEKSKE
(Get full report from official database of BE for 'T HOEKSKE)

Aanvulling soorten activiteiten voor 'T HOEKSKE
Addition kinds of activities for 'T HOEKSKE

6411. Verzekeringsagenten, makelaars en dienstverlening | Insurance agents, brokers, and service
225700. Weft breien stoffenfabrieken | Weft knit fabric mills
284302. Afwerkingsmiddelen | Finishing agents
964199. Regulering van de landbouwmarketing, nv | Regulation of agricultural marketing, nec
17310403. Branddetectie en inbraakalarmsystemen specialisatie | Fire detection and burglar alarm systems specialization
20839904. Roggemout | Rye malt
33669906. Gietstukken (behalve sterven), NSK | Castings (except die), nsk
36990201. Electron beam metalen snij-, vorm- of lasmachines | Electron beam metal cutting, forming or welding machines
39491105. Softball apparatuur en benodigdheden | Softball equipment and supplies
55990100. Vliegtuighandelaars | Aircraft dealers

Werken bij 'T HOEKSKE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in 'T HOEKSKE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor 'T HOEKSKE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for 'T HOEKSKE. Looking for open vacancies in other companies

  • Onderhoudstechnieker (HEVERLEE)

    Regio: HEVERLEE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als onderhoudstechnieker sta je in voor: Het onderhouden van de productielijnen alsook het onderhouden van de machines. Elektrische en mechanische storingen opzoeken en oplossen. Het assisteren van de operatoren om stilstanden bij het omstellen en tijdens productie tot een minimum te herleiden. Het onderhouden van de kantoren en de gebouwen kleine herstellingen of aanpassingen doen. Nieuwe machines installeren en afstellen.

  • Verkoopmedewerker Supermakt (NINOVE)

    Regio: NINOVE

    Bedrijf: QJOBS

    Type: Interim met optie "vast werk"

    - Je wordt ingeschakeld voor de verschillende afdelingen: brood en banket, verse afdeling, kassa, ... - Je houdt een overzicht over de winkel: orde en netheid - Informeren en helpen van klanten

  • ELEKTRICIEN (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant te Mechelen zijn wij op zoek naar een elektricien. (m/v) Ben jij iemand die elektrische plannen kan lezen en kennis hebt van domotica, beveiliging?  Heb jij reeds 2 jaar ervaring als elektricien en ben je op de hoogte van alle basis kennis? Kan jij kabels plaatsen en aansluiten? Dan ben jij de ideale kandidaat ! Wij zoeken zowel profielen voor de binnendienst als voor de buitendienst.

  • Elektriciens (BILZEN)

    Regio: BILZEN

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant in de regio Bilzen zijn we op zoek naar een ELEKTRICIENS + PLOEGBAZEN Je installeert elektro-technische uitrustingen in gebouwen, gaande van de normale elektrische circuits tot alarm- en beveiligingsuitrusting.

  • studenten gezocht die een centje willen bijverdienen bij Activate Gent! (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: ACTIVATE

    Type: Studentenjob

    Ben je nog op zoek naar een toffe bijverdienste dat makkelijk te combineren is met je studies? Goed nieuws, want Activate zoekt naar enthousiaste collega’s! Als werver bij Activate ga jij voor verschillende klanten een gesprek aan met potentiële donateurs. Samen met je collega’s ga je mensen enthousiast maken om een maandelijkse bijdrage te geven aan diverse NGO’s en commerciële organisaties. Dit doe je door deur-aan-deur werving of door mensen spontaan op straat aan te spreken. Je doet dus én iets goeds voor de maatschappij, én je verdient er een zakgeld mee. Dé ideale studentenjob!

  • Studentenjob Finance (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Studentenjob

    Ben je analytisch ingesteld? Kan je vlot met Excel werken? En ben je tijdens het schooljaar 1 ? 2 dagen per week vrij? Dan is deze functie iets voor jou! Jouw takenpakket als student Finance: Je helpt mee met de opmaak van bestellingen Met je kennis van Excel help je data te implementeren en te analyseren Je staat in voor ad hoc administratieve taken Je geeft ondersteuning waar nodig

  • General Banking Advisor (Regio Vilvoorde-Zaventem)

    Regio: Regio Vilvoorde-Zaventem

    Bedrijf: Connexis Antwerpen

    Type: Vaste Job

    Top 10 van Vlaanderen Professioneel Klantgerichtheid Stel je eens voor…dat jij onze nieuwe General Banking Advisor wordt en daarmee tot de top 10 behoord van het beste kantoor van heel Vlaanderen. Je komt terecht in ons bank- en verzekeringskantoor regio Halle-Vilvoorde waar we professionaliteit en klantgerichtheid hoog in het vaandel dragen. Als General Banking Advisor sta je in voor volgend takenpakket: Zo ben je het eerste aanspreekpunt voor klanten met al hun vragen, zowel naar sparen, beleggingen, kredieten als verzekeringen toe. Je hebt steeds een professionele houding tegenover de klanten en prospecten die met de bank in contact treden, zowel per telefoon, per e-mail als face-to-face. Je bouwt een langetermijnrelatie op met de klanten door regelmatige proactieve contacten en persoonlijke opvolggesprekken. Je waarborgt de opvolging van het commerciële actieplan voor particuliere klanten, en dit in samenwerking met de kantoordirecteur. Je detecteert en optimaliseert commerciële opportuniteiten bij klanten om de doelstellingen van het kantoor te overtreffen. Daarnaast ondersteun je de collega’s binnen het kantoor ten einde en goede service naar klanten te kunnen garanderen.

  • Tweetalig Praktijktrainer (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Vaste Job

    Je verzorgt de theoretische en praktische opleidingen over veilig en efficiënt werken in de hoogte met hoogwerkers, verreikers, heftrucks, reachtrucks,… Daarnaast geef je ook opleiding over het opbouwen en veilig werken met rolsteigers Je bent in staat om deze opleidingen zowel in het Nederlands als het Frans te verzorgen. Je werkplek bevindt zich in Waregem, maar je verplaatst je ook geregeld naar één van onze depots of tot bij de klant om de opleiding te verzorgen. Occasioneel kunnen opleidingen in het weekend doorgaan Daarnaast kan je ingeschakeld worden om mee te gaan met klanten als operator en bedien je het toestel op een correcte en veilige manier

  • RECEPTIONIST(E) TERHILLS HOTEL (MAASMECHELEN)

    Regio: MAASMECHELEN

    Bedrijf: TERHILLS HOTEL

    Type: Vaste Job

    Als receptionist(e) ben je het visitekaartje van het Terhills Hotel en het aanspreekpunt voor onze gasten. Jouw oog voor detail, professionaliteit en gastvrijheid biedt onze gasten een warm en uniek verblijf bij Terhills. FUNCTIEOMSCHRIJVING: Verrichten van receptiewerkzaamheden; check-in + check-out telefoongesprekken voeren en e-mails beheren inboeken van reservaties (hotel + restaurant) Je bent het aanspreekpunt van het hotel Je verwelkomt de gasten en alle bezoekers Je geeft een rondleiding indien gewenst door de gasten Je geeft de nodige inlichtingen over het hotel en de regio Je draagt bij aan een optimale teamsfeer Je zorgt voor een unieke gastbeleving en een professionele service Je draagt bij tot een vlotte communicatie tussen alle diensten Je staat overigens in voor allround administratieve taken, eigen aan de functie

  • Accountant/boekhouder met carrièreperspectieven - nieuw kantoor (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Austin Bright

    Type: Vaste Job

    Voor een modern boekhoudkantoor in Oost-Vlaanderen zijn wij op zoek naar een dossierbeheerder met ervaring. Het kantoor dat in 1999 is opgericht, is intussen toe aan een tweede vestiging in Zwijnaarde. Om deze uitbreiding in goede banen te leiden zoeken zij iemand die op korte termijn de kantoorverantwoordelijkheid op zich kan nemen. Dossierbeheerder- functie Je bent verantwoordelijk voor je eigen klantenbestand en kan deze zelfstandig beheren en afsluiten. Je staat in nauw contact met klanten en kan deze niet alleen boekhoudkundig, maar ook fiscaal advies verlenen. Op korte termijn neem je de leiding over je eigen team van dossierbeheerders.

  • Verpleegkundige met een hart voor ouderen in Evergem (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: NV de Molen

    Type: Vaste Job

    Ben jij graag met zorg en verpleegkunde bezig? Hou jij van een verpleegkundige uitdaging binnen de ouderenzorg? Zoek je een job waarin je je ziel kwijt kan? Ben je graag lid van een enthousiast en dynamisch team? ... Laat dan van je horen !! Ook enkel weekendwerk behoort tot de mogelijkheden.

  • Freelance HR Manager (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: HR Talents Kortrijk

    Type: Zelfstandige activiteit

    Jouw functie omvat afwisselende taken en hierin stel je de nodige prioriteiten: - Je zorgt voor de continuïteit van de HR agenda en werkt samen met de HR Assistant aan het HR beleid. - Je staat in voor de rekrutering, selectie, aanwerving en onboarding van nieuwe medewerkers in overleg met de afdelingsverantwoordelijken en je begeleidt hen in doorstroom tot eventuele exit. Je staat in contact met de betreffende selectiepartners. - Je coördineert de noden betreffende opleidingen, trainingen en vorming. - Je superviseert de personeels- en loonadministratie, het uitvoerende gebeurt door de HR Assistant op dit vlak. - Je bent het aanspreekpunt binnen de organisatie voor alle medewerkers en directie op het vlak van HR en je zorgt voor de interne communicatie. - Je voorziet maandelijkse statistieken en rapporten vanuit eblox van SD Worx en vanuit Excel. - Je neemt deel aan de ondernemingsraad en het CPBW en het directiecomité. - Bij audits voorzie je de nodige informatie. - Je volgt functionerings- en evaluatiegesprekken op. - Je volgt de opgemaakte personeelsbudgetten op. - Je bent de mentor van de HR stagiaire die in dienst is tot maart. Bedrijfsprofiel: Mijn klant is een productiebedrijf actief in de Gentse Haven en heeft 178 medewerkers. Ze zijn marktleider in de Benelux en maken deel uit van een wereldwijde internationale groep. Ter vervanging van de huidige HR Manager die in zwangerschapsverlof gaat zijn ze op zoek naar een operationele freelance HR Manager voor 3 à 4 dagen per week. Je kan starten vanaf begin december en blijft aan tot begin juni 2019.

Zoek naar antwoorden van 'T HOEKSKE in sociale netwerken
Look for responds of 'T HOEKSKE in social networks

Lees alle opmerkingen voor 'T HOEKSKE. Laat een reactie achter voor 'T HOEKSKE. 'T HOEKSKE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for 'T HOEKSKE. Leave a respond for 'T HOEKSKE. 'T HOEKSKE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie 'T HOEKSKE op de google maps. Adres en contacten 'T HOEKSKE
Location of 'T HOEKSKE on the google maps. Address and contacts of 'T HOEKSKE

Andere gerelateerde bedrijven als come 'T HOEKSKE 'T HOEKSKE: ROSELYNE COLLART | EDMOND LEMAIRE | Toussaint-Nyssenne | ARMURERIE DU NORD | MATHIEU BAETEN

Other related companies as 'T HOEKSKE: ROSELYNE COLLART | EDMOND LEMAIRE | Toussaint-Nyssenne | ARMURERIE DU NORD | MATHIEU BAETEN

'T HOEKSKE is een bedrijf dat 2000 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is 'T HOEKSKE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02959411621. Het bedrijf 'T HOEKSKE bevindt zich op het adres: GALGESTRAAT 2; 3803; DURAS. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 401,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 249,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Fast food and meeneem restaurants; Restaurants. Lijst met producten zijn hoekgras,snacks,spagetti,zelf gesneden frietjes,zelfbereide stoofvlees,steaks,frituursnacks,vegetarische snacks .^^zelfgesnede frietjes,spagetti,spare ribs,gegrilde kalkoen,visvide,steak,hoekgras (fijne frietjes met steak) ..
De hoofdactiviteit van 'T HOEKSKE is Bedrijfsdiensten, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van 'T HOEKSKE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van 'T HOEKSKE, openstaande posities, locatie van 'T HOEKSKE op de kaart.

'T HOEKSKE is a company, that was registered 2000 in N\A region, Belgium. Full name of company is 'T HOEKSKE, company assigned to the tax number BE02959411621. The company 'T HOEKSKE is located at the address: GALGESTRAAT 2; 3803; DURAS. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 401,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 249,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Fast food and meeneem restaurants; Restaurants. List of products are hoekgras,snacks,spagetti,zelf gesneden frietjes,zelfbereide stoofvlees,steaks,frituursnacks,vegetarische snacks .^^zelfgesnede frietjes,spagetti,spare ribs,gegrilde kalkoen,visvide,steak,hoekgras (fijne frietjes met steak) ..
The main activity of 'T HOEKSKE is Business Services, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of 'T HOEKSKE is not available. You also can look at reviews of 'T HOEKSKE, open positions, location of 'T HOEKSKE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over 'T HOEKSKE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf 'T HOEKSKE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about 'T HOEKSKE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company 'T HOEKSKE, employees, financial statistics.