FLSITA WALLONIE SA

Particuliere bedrijvenWatervervoer • FLSITA WALLONIE SA
Private companiesWater Transportation • FLSITA WALLONIE SA

Contactgegevens FLSITA WALLONIE SA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data FLSITA WALLONIE SA: address, phone, fax, email, website, opening hours

FLSITA WALLONIE SA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rue De L'Avenir 22 4460 Grâce-Hollogne - BELGIUM, België

Telefoon (phone): 32-42-47-31-31 32-42-47-31-31

Fax (fax): 32-42-47-82-75 32-42-47-82-75

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) FLSITA WALLONIE SA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "FLSITA WALLONIE SA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "FLSITA WALLONIE SA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van FLSITA WALLONIE SA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen FLSITA WALLONIE SA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of FLSITA WALLONIE SA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees FLSITA WALLONIE SA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti FLSITA WALLONIE SA
Products information FLSITA WALLONIE SA

BTW identificatienummer (tax): BE03035217285
Ondernemingsnummer: 4936676025
Hoofdstad (capital): 188,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 239,000 EUR
Werknemers (employees): 500
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2013

Producten die in FLSITA WALLONIE SA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Transport & Related Services

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor FLSITA WALLONIE SA
(Get full report from official database of BE for FLSITA WALLONIE SA)

Aanvulling soorten activiteiten voor FLSITA WALLONIE SA
Addition kinds of activities for FLSITA WALLONIE SA

175101. Kabinet en afwerking van timmerwerk | Cabinet and finish carpentry
229899. Cordage en touw, no | Cordage and twine, nec
769916. Reparatie van huishoudelijke apparaten | Household appliance repair services
871103. Petroleum, mijnbouw en chemische ingenieurs | Petroleum, mining, and chemical engineers
07829902. Snelweg gazon en tuin onderhoud diensten | Highway lawn and garden maintenance services
23539901. Kappen: doek, stro en vilt | Caps: cloth, straw, and felt
27969900. Plattegronddiensten, nv | Platemaking services, nec
51360403. Hosiery, mannen en jongens ' | Hosiery, men's and boys'
70110400. Inns | Inns
91999902. Staatsdienskommissie, regering | Civil service commission, government

Werken bij FLSITA WALLONIE SA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in FLSITA WALLONIE SA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor FLSITA WALLONIE SA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for FLSITA WALLONIE SA. Looking for open vacancies in other companies

  • Betonarbeider/Bekister M/V (MAASMECHELEN)

    Regio: MAASMECHELEN

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Sinds jaar en dag is onze opdrachtgever een begrip in de bouwwereld, als marktleider in de productie van Betonwanden. Ter ondersteuning van het team zijn zij op zoek naar een ervaren bekister/betonarbeider.

  • GLASVEZELLASSER WETTEREN (WETTEREN)

    Regio: WETTEREN

    Bedrijf: Synergie Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een internationale energiemaatschappij, zijn wij op zoek naar een gemotiveerde glasvezellasser. Jouw takenpakket zal bestaan uit: voorbereiden van de laswerken, uitvoeren van testen op het netwerk; het uitvoeren van kleine graaf - grondwerken, om aan bepaalde putten/deksels te kunnen komen; herstellen - aansluiten - lassen van glasvezel kabels op actieve en passieve netwerken (opleiding zal voorzien worden).

  • Monteerder/demonteerder (m/v) (KALLO)

    Regio: KALLO

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant in de Waaslandhaven zijn we op zoek naar GEMOTIVEERDE monteerders/demonteerders (m/v) Heb je een passie voor wagens (nieuwe wagens)? Heb je een opleiding Carrosserie gevolgd of ben je in je vrije tijd veel bezig met auto's bv tuning? Wil je werken in dagdienst? Dan is deze job zeker iets voor jou! Taken: Demonteren en moteren van auto-onderdelen ivm schade herstelling. bv: bumbers, deuren, moterkap,....

  • Student dienst reiniging (TEMSE)

    Regio: TEMSE

    Bedrijf: Randstad NV

    Type: Studentenjob

    Voor een logistiek centrum in Temse zijn we op zoek naar een student die beschikbaar is om te werken op woensdagnamiddag en zaterdagnamiddag op de dienst reiniging. Je bent op beide momenten beschikbaar en staat in voor het reinigen van materiaal dat uitgeleend werden (rolstoelen, bedden...). Je zorgt ervoor dat de producten proper zijn, zodanig dat ze opnieuw uitgeleend kunnen worden.

  • Jobstudent animator/animatrice mascotte (m/v) (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: HOLIDAY SUITES

    Type: Studentenjob

    Holiday Suites is op zoek naar enthousiaste jobstudenten die tijdens de schoolvakanties en op eventuele events ons animatieteam wil versterken! Je bent de geliefde mascotte van Holiday Suites (Suity) en staat in voor het entertainment van kinderen. Door jouw enthousiasme zorg je voor een onvergetelijke ervaring voor de kinderen en een leuke herinnering voor de ouders.

  • Student cinemamedewerker hasselt (m/v) (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: National Retail Unit

    Type: Studentenjob

    Op zoek naar een studentenjob waar je wijzer van wordt? Laat van je horen : de Kinepolis-rekruteringen zijn gestart! Als cinemamedewerker kan je op verschillende werkplekken terechtkomen: bij het onthaal van de bezoekers, de verkoop van tickets, snoepgoed en popcorn, het onderhoud van de zalen en de begeleiding van genodigden bij speciale evenementen. Rode draad in de job : een goede sfeer, een professioneel kader en teamwork. We bieden een leerrijke werkervaring in de bruisende filmwereld. Bovendien kan je al je studentenuren werken én zal je ook je volgende academiejaren kunnen meedraaien in het Kinepolis-team. Als je regelmatig beschikbaar bent tijdens de week en het weekend en als beperkt werken tijdens blok- en examenperiode geen hinderpaal vormt, kan je deze job probleemloos combineren met je studies. Ook beschikbaarheden tijdens de vakanties zijn belangrijk!

  • Bediende Verkoper Colruyt Sint Katelijne Waver (SINT-KATELIJNE-WAVER)

    Regio: SINT-KATELIJNE-WAVER

    Bedrijf: COLRUYT

    Type: Vaste Job

    Als bediende verkoper is het jouw job om klanten zo goed mogelijk te helpen. Je zorgt dat de producten goed zichtbaar en bereikbaar zijn en bent vriendelijk en hulpvaardig. En omdat je fier bent op je winkel, zorg je dat hij er altijd netjes bij ligt. Zo zorg je voor tevreden klanten die efficiënt en makkelijk hun boodschappen kunnen doen, tegen de laagste prijzen. Klanten bedienen aan de kassa en rekken bijvullen, vormen het grootste deel van je job. Toch ziet elke dag er anders uit, want elke klant is anders en heeft specifieke noden. Je helpt bij een Collishop-reservatie, organiseert degustaties, geeft informatie over een product … Extra voordeel: je mag als eerste nieuwe producten ontdekken en krijgt in primeur te weten welke artikelen een Rode Prijs of Extra-korting krijgen. Dat helpt je bovendien om klanten altijd correct te informeren. Blijven leren en jezelf ontwikkelen, maken deel uit van je job. Tijdens je eerste maanden krijg je begeleiding van een peter of een meter. Daarnaast geven we je de mogelijkheid om zelf je verdere ontwikkeling in handen te nemen. We investeren heel veel in onze medewerkers, want we geloven dat we als firma pas kunnen groeien als zij groeien. En we vinden het belangrijk dat onze medewerkers lang bij ons blijven en zich ook na enkele jaren even betrokken voelen.

  • Technieker op de baan rolbruggen - bedrijf regio Ruddervoorde m/v (RUDDERVOORDE)

    Regio: RUDDERVOORDE

    Bedrijf: ADECCO MATCHING CENTER W-VL

    Type: Vaste Job

    Zoek je een job als Technieker op de baan met specialisatie in rolbruggen / hijstoestellen? Servicetechnieker gezocht regio Ruddervoorde ! Als technieker kom je terecht bij een jong bedrijf regio Torhout-Brugge dat zijn team van specialisten wil uitbreiden met een nieuwe collega. Je werkt in klein team dat bestaat uit monteurs , lassers en de servicetechnieker. Als Technieker ga je ongeveer 80% van je werktijd op de baan , combinatie van installatie en service. De nadruk ligt in jouw job op service uitvoeren aan rolbruggen / hijstoestellen. Wat kan jouw takenpakket inhouden? Taken: onderhoud van rolbruggen en hijstoestellen voorbereidend werk in het atelier laswerk en constructie montage reparaties ter plaatse bij de klant

  • Aankoop medewerker (m/v) (ZWEVEGEM)

    Regio: ZWEVEGEM

    Bedrijf: EXTRA GROUP

    Type: Vaste Job

    Extra Group is een snelgroeiend en aantrekkelijk familiebedrijf uit Zwevegem met een 30 tal succesvolle winkels in Wallonië. Wij zijn gespecialiseerd in de verkoop van onderhoudsproducten, cosmetica, decoratie en seizoensartikelen. Elke dag staan onze 300 enthousiaste medewerkers paraat om in een collegiale werksfeer de klanten een aangename shopervaring te bieden. Om onze aankoop afdeling nog beter te ondersteunen kijken wij uit naar een ENTHOUSIASTE AANKOOP MEDEWERKER! Als aankoop medewerker… Word je deel van 1 van de 4 aankoopteams Ben jij verantwoordelijk voor de administratieve taken op vlak van aankoop Sta je in nauw contact met de aankopers in jouw team Ben jij samen met de aankoper verantwoordelijk voor een aantrekkelijk en gevarieerd assortiment Wat houdt dit concreet in? je… voert correct de operationele verwerking van de bestellingen uit Artikelcreatie: creëren en aanpassen van productfiches Bestellingen plaatsen en opvolgen Stock beheren … voert een correcte administratie uit van de aankoopdocumenten Klasseert/beheert de nodige aankoop- en vervoersdocumenten Telefoniebeheer Houdt statistieken bij (maandelijks omzetcijfer)

  • Account Manager Oost-Vlaanderen (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: ACE MANAGEMENT BELGIUM

    Type: Zelfstandige activiteit

    Ontwikkelen van een klantenportefeuille door het bezoeken van klanten op afspraak, prospectie en verder uitbouwen van je eigen regio. Het beheren van alle lopende en nieuwe contracten. Je kan zelfstandig werken en bent stressbestendig. Je bent commercieel aangelegd en resultaatgericht. Je bent sociaal, klantvriendelijk, hebt een groot doorzettingsvermogen en beschikt over een commerciële feeling.

  • Embedded Software Engineer (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: StepStone

    Type: Zelfstandige activiteit

    www.stepstone.be/vacatures----1671101-inline.html?cid=Partner_VDAB Moebius Design is a multidisciplinary product development design and engineering firm. It is part of the Verhaert Group Masters in Innovation. Most of our employees work at the customer's site. To support our customer in the Leuven region, we are looking for an embedded software engineer. As a member of the R&D-team, you will be working on the next generation solid-state, laser-based sensors for autonomous driving. You will improve the performance of optical systems and will be involved in both research and product development activities. You will invent, design and test the clients future products, using your skills in FPGA design, VHDL/Verilog, C++, algorithms for parallel architecture and vision technology.

  • Elektricien Waterproductiecentrum West-Vlaanderen (Provincie West-Vlaanderen)

    Regio: Provincie West-Vlaanderen

    Bedrijf: DE WATERGROEP

    Type: Werfreserve

    Functie en plaats in de organisatie Als elektricien waterproductiecentrum (WPC) voer je exploitatieopdrachten uit in drinkwaterinstallaties en in proceswaterinstallaties van industriële klanten. Als elektricien waterproductiecentrum werk je binnen de Directie Productie en Opslag die verantwoordelijk is voor de optimale werking van de productie-infrastructuur (waterproductiecentra, watertorens, hydroforen, toevoerleidingen ...) en voor het automatiseren en de telecontrole van productie, berging en toevoer. Je werkt onder leiding van de verantwoordelijke voor exploitatie, productie en opslag. Je werkt nauw samen met de andere elektriciens en met de productiemedewerkers. Voornaamste opdrachten Dit zijn jouw belangrijkste opdrachten: Je controleert en onderhoudt de productie-installaties. Je voert metingen uit. Je legt bedradingen aan op basis van schema's. Je stelt eenvoudige elektrische schema's op en helpt bij het programmeren van PLC's. Je voorziet de doseer- en waterbehandelingsinstallaties van scheikundige producten. Je volgt de richtlijnen inzake waterbehandeling, AREI, veiligheid en milieu. Je lost praktische problemen op. Je wordt tewerkgesteld in een van volgende regio's: Snellegem, Kooigem, Harelbeke of Woumen.

Zoek naar antwoorden van FLSITA WALLONIE SA in sociale netwerken
Look for responds of FLSITA WALLONIE SA in social networks

Lees alle opmerkingen voor FLSITA WALLONIE SA. Laat een reactie achter voor FLSITA WALLONIE SA. FLSITA WALLONIE SA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for FLSITA WALLONIE SA. Leave a respond for FLSITA WALLONIE SA. FLSITA WALLONIE SA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie FLSITA WALLONIE SA op de google maps. Adres en contacten FLSITA WALLONIE SA
Location of FLSITA WALLONIE SA on the google maps. Address and contacts of FLSITA WALLONIE SA

Andere gerelateerde bedrijven als come FLSITA WALLONIE SA FLSITA WALLONIE SA: PRESSCONNECTION | Allard Michel | E.P.L. NOTRE-DAME SAGESSE | ROGER DE VOS | CAUVIN V

Other related companies as FLSITA WALLONIE SA: PRESSCONNECTION | Allard Michel | E.P.L. NOTRE-DAME SAGESSE | ROGER DE VOS | CAUVIN V

FLSITA WALLONIE SA is een bedrijf dat 2013 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is FLSITA WALLONIE SA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03035217285. Het bedrijf FLSITA WALLONIE SA bevindt zich op het adres: Rue De L'Avenir 22 4460 Grâce-Hollogne - BELGIUM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 500 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 188,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 239,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Transport & Related Services. Producten gemaakt in FLSITA WALLONIE SA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van FLSITA WALLONIE SA is Watervervoer, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van FLSITA WALLONIE SA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van FLSITA WALLONIE SA, openstaande posities, locatie van FLSITA WALLONIE SA op de kaart.

FLSITA WALLONIE SA is a company, that was registered 2013 in N\A region, Belgium. Full name of company is FLSITA WALLONIE SA, company assigned to the tax number BE03035217285. The company FLSITA WALLONIE SA is located at the address: Rue De L'Avenir 22 4460 Grâce-Hollogne - BELGIUM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 500 employees work in this company. Capital - 188,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 239,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Transport & Related Services. Products created in FLSITA WALLONIE SA were not found.
The main activity of FLSITA WALLONIE SA is Water Transportation, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of FLSITA WALLONIE SA is not available. You also can look at reviews of FLSITA WALLONIE SA, open positions, location of FLSITA WALLONIE SA on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over FLSITA WALLONIE SA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf FLSITA WALLONIE SA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about FLSITA WALLONIE SA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company FLSITA WALLONIE SA, employees, financial statistics.