?T SCHUURKEN

Contactgegevens ?T SCHUURKEN: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ?T SCHUURKEN: address, phone, fax, email, website, opening hours

?T SCHUURKEN

Regio (region): N\A, België

Adres (address): KNAPTANDSTRAAT 232; 9100; SINT-NIKLAAS, België

Telefoon (phone): 37650644 (+32-37650644) 37650644 (+32-37650644)

Fax (fax): +32 (53) 387-19-38 +32 (53) 387-19-38

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ?T SCHUURKEN: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "?T SCHUURKEN"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "?T SCHUURKEN"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ?T SCHUURKEN, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ?T SCHUURKEN. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ?T SCHUURKEN, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ?T SCHUURKEN. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ?T SCHUURKEN
Products information ?T SCHUURKEN

BTW identificatienummer (tax): BE01489990234
Ondernemingsnummer: 2009368896
Hoofdstad (capital): 100,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 266,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 1990

Producten die in ?T SCHUURKEN zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Fast food and meeneem restaurants

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ?T SCHUURKEN
(Get full report from official database of BE for ?T SCHUURKEN)

Aanvulling soorten activiteiten voor ?T SCHUURKEN
Addition kinds of activities for ?T SCHUURKEN

0219. Algemeen vee, nec | General livestock, nec
367699. Elektronische weerstanden, nec | Electronic resistors, nec
20320204. Chow Mein: verpakt in blikjes, potten, enz. | Chow mein: packaged in cans, jars, etc.
22110213. Broeken, katoen | Trouserings, cotton
22110509. Jean stoffen | Jean fabrics
32749900. Kalk, nec | Lime, nec
34449912. Wells, licht: plaatwerk | Wells, light: sheet metal
38610204. Vergroten, fotografisch | Enlargers, photographic
50840106. Machines voor de verwerking van vis, apparatuur en benodigdheden | Fish processing machinery, equipment and supplies

Werken bij ?T SCHUURKEN: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ?T SCHUURKEN: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ?T SCHUURKEN. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ?T SCHUURKEN. Looking for open vacancies in other companies

  • Receptionist (SINT-LAMBRECHTS-WOLUWE)

    Regio: SINT-LAMBRECHTS-WOLUWE

    Bedrijf: ADECCO JETTE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Bent u klantvriendelijk ? Bent u drietalig (NL/FR/EN) ? Bent u op zoek naar een job als receptionist in Brussel ? Solliciteer dan om als receptionist in de showroom te werken voor een bekend automerk. U bent verantwoordelijk voor de doorverbinding van de oproepen bijvoorbeeld maar ook voor andere taken zoals een taxi reserveren, bezoekers aanmelden. U moet ook de post beheren, vergaderingzalen boeken en klaarzetten. U zal ook de coffee corner moeten beheren.

  • Kok (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: Let's Work

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een groeiende, dynamische zaak gelegen in de regio van St - Niklaas zijn we op zoek naar een kok met ervaring. Als kok sta je in voor de bereiding van al de koude en warme gerechten van de kaart.

  • Administratief bediende/ customer service - junior is mogelijk (ROTSELAAR)

    Regio: ROTSELAAR

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Zeer goed NL/ ENG ? zowel gesproken als geschreven Frans beheers je voldoende voor telefonische contacten en mails en je wil bijleren Schakel tussen sales en klanten Afwisseling tussen klantencontact en administratie Dienst naverkoop Facturaties (geen offertes) Opvolging dossiers zij werken ook vaak met consignaties Kennis Officepakket

  • Werken in eigen regio? Kies voor Domestic Services Lommel, Snelle opstart!! (LOMMEL)

    Regio: LOMMEL

    Bedrijf: DOMESTIC SERVICES - UNIT LOMMEL

    Type: Dienstenchequebaan

    We rekenen op jouw discretie, betrouwbaarheid en professionaliteit. Poetsen Stof en vuil worden vakkundig aangepakt. Je stofzuigt, dweilt, zwabbert of wrijft vloeren in met was. Ramen, muren, meubels, tapijten en trappen krijgen een beurt. Bedden worden opgemaakt. De koelkast, diepvriezer, oven, microgolf en fornuis blinken als nieuw. En ook het sanitair; lavabo, douche, badkuip en toilet ruiken fris. Wassen en strijken van huishoudlinnen De kleding en linnengoed worden gestreken op vraag van de klant. Kleine boodschappen doen Te voet, met de fiets of de wagen naar de bakker, post, supermarkt, apotheek: de huishoudhulp mag als dit gevraagd wordt boodschappen doen, na correcte afspraken gemaakt te hebben. Bereiden van maaltijden Soep maken voor de rest van de week? Een grote pot spaghettisaus waarmee je de diepvriezer kan vullen? Als huishoudhulp mag je ook koken of maaltijden voorbereiden en invriezen op vraag van de klant. Het huis in topconditie houden!!

  • HUISHOUDHULP-regio Lummen - Halen : werken bij een correct en uitstekend bedrijf (LUMMEN)

    Regio: LUMMEN

    Bedrijf: ASPECT SERVICE

    Type: Dienstenchequebaan

    Wegens de snelle groei van onze onderneming zijn wij dringend op zoek Bij particuliere gezinnen thuis huishoudelijke taken verrichten (poetsen, strijken, wassen, ramen lappen, ...). Je start met minstens 13u per week - meer uren of voltijds is zeker mogelijk. Het rooster wordt opgebouwd tot het gewenste aantal uren.

  • Test Engineer (OLEN)

    Regio: OLEN

    Bedrijf: Konvert Office Geel

    Type: Vaste Job

    Controleert of test elektrische of elektronische producten bij stukgoed- of serieproductie, dienst na verkoop, ... Werkt volgens de veiligheidsregels en de kwaliteitsgarantie-eisen. Staat in voor de reparatie of het conform maken van de producten.

  • Personal Assistant CFO (MERELBEKE)

    Regio: MERELBEKE

    Bedrijf: LIDL Belgium & Co

    Type: Vaste Job

    Onze drukbezette CFO heeft behoefte aan een fulltime rechterhand. In deze functie zie je en hoor je als eerste wat de plannen zijn van onze organisatie. Je werkt samen met een enthousiast en extravert team van 6 personal assistants die elk hun directielid op topniveau ondersteunen. Deze functie omvat veel meer dan louter secretariaatswerk. Je weet continue wat er speelt en anticipeert hierop. Professionaliseren en meedenken om zaken efficiënter te laten verlopen maakt ook deel uit van je takenpakket. Je bent een personal assistant in hart en nieren die overzicht biedt en structuur brengt. Je slaagt erin je directielid te verrassen door hen telkens één stapje voor te zijn en zo een optimale ondersteuning te bieden waardoor de dag vlekkeloos verloopt. Je bent volledig verantwoordelijk voor de uitdagende agenda van onze CFO. Door het stellen van de juiste prioriteiten, beheer je deze efficiënt. Je organiseert dienstreizen met oog op de beste deal. Je organiseert directievergaderingen, notuleert en zorgt voor een inhoudelijk correct en punctueel verslag. Je plant nationale en internationale meetings, bereidt deze voor, bewaakt planningen, actiepunten en deadlines. Door jouw adequate voorbereiding kan informatie tijdig doorgenomen worden waardoor meetings efficiënt verlopen. Je bent het eerste aanspreekpunt voor nationale en internationale contacten. Je bent discreet en vlot in de omgang en bouwt relaties op met diverse stakeholders. Je informeert en filtert informatie en prioriteert deze. Je gaat vertrouwelijk om met belangrijke dossiers.

  • Medior Java Developer (KALMTHOUT)

    Regio: KALMTHOUT

    Bedrijf: ABC Groep

    Type: Vaste Job

    Weet je wat een ThreadLocal klasse is en waarvoor het wordt gebruikt? Of wat een Java Classloader is en waarvoor het dient? Als Medior Java developer zou je die begrippen moeten kennen. Naast deze begrippen verwachten we van een medior Java developer ook dat hij zicht verdiept in de meest gangbare frameworks (EJB, Maven, Hibernate..etc. ) Daarnaast verwachten we van een medior ook de volgende zaken: Meedenken met de senior consultants over nieuwe technologieën Actief meedenken met de klant om nieuwe opportuniteiten te spotten Meehelpen met het organiseren van technische sessies en workshops Juniors meehelpen en eventueel coachen Je krijgt bij ons al vrij vroeg redelijk wat verantwoordelijkheid en zal snel doorgroeien als je dat zelf ook wil.  Bij ABC-groep is bovendien het groepsgevoel heel belangrijk. Als consultant kan je soms het gevoel hebben dat je wat ver zit van de andere collega's. We proberen door een goeie wekelijkse coachmeeting of gesprek het groepsgevoel toch wat aan te wakkeren. bovendien hebben we regelmatig technische sessie en leuke activiteiten. Als consultant ben je niet alleen, maar met een heel team. 

  • Sales Manager (SINT-DENIJS-WESTREM)

    Regio: SINT-DENIJS-WESTREM

    Bedrijf: CREADOMUS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als Sales manager ben je verantwoordelijk voor de commercialisering van investeringsvastgoed. Dit doe je door: · Samen met de recruitment manager pro-actief te zoeken naar talent · Zorgen voor de juiste training voor jouw mensen · Voordoen van commerciële gesprekken · Organiseren van fieldcoaching, teammeetings en one-to-one’s die zinvol zijn van jouw mensen. · Opmaken en uitvoeren van jouw commercieel plan, bijhouden, analyseren en reageren op de vastgestelde ratio’s en KPI’s. · Samenwerken met de marketingafdeling om zo bij de juiste prospects te geraken · Doorgeven van alle fieldervaringen aan marketing, ontwikkeling, klantendienst, directie, ...

  • Verko(o)p/ers-sters gezocht! (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: TUPPERWARE DESMET

    Type: Zelfstandige activiteit

    Tupperware, reeds vele jaren de koploper in het organiseren van Home Party's in het kader van onze kwaliteitsvolle keukenproducten. Wij zijn dringend op zoek naar gemotiveerde nieuwe consulenten. Je gaat onze producten voorstellen aan de hand van home party's bij de mensen thuis. Belangrijk om te weten is dat je alle vrijheid krijgt: je werkt waar, wanneer en hoeveel je zelf wilt. Wij geven jou bij opstart alles cadeau, zodat je zelf geen enkele investering hoeft te doen!

  • psychiater (jeugdspsychiater) Hasselt en/of Leopoldsburg (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: Multidisciplinaire groepspraktijk DIATHE

    Type: Zelfstandige activiteit

    Onze groepspraktijk DIATHE is op zoek naar een psychiater die zal instaan voor het diagnosticeren en de behandelen van kinderen en jongeren met psychiatrische problemen.

  • Zelfstandig verpleegkundigen (HEVER)

    Regio: HEVER

    Bedrijf: ONAFHANKELIJKE THUISZORG VERENIGINGEN

    Type: Zelfstandige activiteit

    Wegens uitbreiding van onze activiteit zoekt OTV HOME CARE verpleegkundigen die op zelfstandige basis kunnen werken in de thuisverpleging (voltijds/deeltijds)

Zoek naar antwoorden van ?T SCHUURKEN in sociale netwerken
Look for responds of ?T SCHUURKEN in social networks

Lees alle opmerkingen voor ?T SCHUURKEN. Laat een reactie achter voor ?T SCHUURKEN. ?T SCHUURKEN bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ?T SCHUURKEN. Leave a respond for ?T SCHUURKEN. ?T SCHUURKEN on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ?T SCHUURKEN op de google maps. Adres en contacten ?T SCHUURKEN
Location of ?T SCHUURKEN on the google maps. Address and contacts of ?T SCHUURKEN

Andere gerelateerde bedrijven als come ?T SCHUURKEN ?T SCHUURKEN: FA. COBRA | VANDEZANDE | MARCEL VERBESSEM | DE CONINCK | APOTHEEK DEVELTER

Other related companies as ?T SCHUURKEN: FA. COBRA | VANDEZANDE | MARCEL VERBESSEM | DE CONINCK | APOTHEEK DEVELTER

?T SCHUURKEN is een bedrijf dat 1990 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is ?T SCHUURKEN, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01489990234. Het bedrijf ?T SCHUURKEN bevindt zich op het adres: KNAPTANDSTRAAT 232; 9100; SINT-NIKLAAS. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 100,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 266,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Fast food and meeneem restaurants. Producten gemaakt in ?T SCHUURKEN zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van ?T SCHUURKEN is Kleding, Afgewerkte Producten van Stoffen & Vergelijkbare Materialen, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ?T SCHUURKEN is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ?T SCHUURKEN, openstaande posities, locatie van ?T SCHUURKEN op de kaart.

?T SCHUURKEN is a company, that was registered 1990 in N\A region, Belgium. Full name of company is ?T SCHUURKEN, company assigned to the tax number BE01489990234. The company ?T SCHUURKEN is located at the address: KNAPTANDSTRAAT 232; 9100; SINT-NIKLAAS. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 100,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 266,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Fast food and meeneem restaurants. Products created in ?T SCHUURKEN were not found.
The main activity of ?T SCHUURKEN is Apparel, Finished Products from Fabrics & Similar Materials, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of ?T SCHUURKEN is not available. You also can look at reviews of ?T SCHUURKEN, open positions, location of ?T SCHUURKEN on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over ?T SCHUURKEN, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ?T SCHUURKEN, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ?T SCHUURKEN, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ?T SCHUURKEN, employees, financial statistics.