VANDEZANDE

Contactgegevens VANDEZANDE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data VANDEZANDE: address, phone, fax, email, website, opening hours

VANDEZANDE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Zeepziederijstraat 5; 8600; Diksmuide, België

Telefoon (phone): 051 50 01 17; 0475 26 57 12 (+32-051 50 01 17; 0475 26 57 12) 051 50 01 17; 0475 26 57 12 (+32-051 50 01 17; 0475 26 57 12)

Fax (fax): 051 50 41 17 (+32-051 50 41 17) 051 50 41 17 (+32-051 50 41 17)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) VANDEZANDE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "VANDEZANDE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "VANDEZANDE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van VANDEZANDE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen VANDEZANDE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of VANDEZANDE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees VANDEZANDE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti VANDEZANDE
Products information VANDEZANDE

BTW identificatienummer (tax): BE08608306884
Ondernemingsnummer: 9889038085
Hoofdstad (capital): 603,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 241,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1999

Tractors (Agricultural); Water purification

Product categorie (product category): Draining works

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor VANDEZANDE
(Get full report from official database of BE for VANDEZANDE)

Aanvulling soorten activiteiten voor VANDEZANDE
Addition kinds of activities for VANDEZANDE

20769904. Oiticica olie | Oiticica oil
26790503. Doilies, papier: gemaakt van aangekocht materiaal | Doilies, paper: made from purchased material
34290200. Sleutels, sloten en bijbehorende hardware | Keys, locks, and related hardware
37240000. Vliegtuigen motoren en motor onderdelen | Aircraft engines and engine parts
39140205. Houtwerk, Nikkel Zilver | Hollowware, nickle silver
51360604. Werkkleding, mannen en jongens ' | Work clothing, men's and boys'
51990304. Kat doos vulmiddel | Cat box filler

Werken bij VANDEZANDE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in VANDEZANDE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor VANDEZANDE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for VANDEZANDE. Looking for open vacancies in other companies

  • Chauffeur C met daguren (KNOKKE-HEIST)

    Regio: KNOKKE-HEIST

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Een drankenhandel in Knokke-Heist is op zoek naar een chauffeur C. De firma wil een stabiel team opbouwen van chauffeurs die op elkaar kunnen rekenen. De chauffeurs werken in een regime van 38 uur per week. Normale daguren. Je moet een eerste rij-ervaring genoten hebben. Verder is het ook belangrijk dat je een hands-on mentaliteit hebt. Je gaat telkens met 2 op de baan (jijzelf en een convoyeur) om de klanten te bedienen (horecazaken etc.) . Je werkt telkens van maandag tot vrijdag , in het weekend ben je thuis. Het kan gebeuren dat je in de zomer op een zaterdagvoormiddag wel moet uitrijden. Voordelen? Naast het werk heb je nog tijd voor je privéleven, je krijgt leuke attenties doorheen het jaar, nieuwe bedrijfskledij in 2018 en na de interimperiode krijg je een vast contract.

  • Heftruckchauffeur 2 ploegen (NINOVE)

    Regio: NINOVE

    Bedrijf: Tempo-Team Ninove 2

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een metaalbedrijf in Ninove zoeken wij gemotiveerde heftruckchauffeurs. Je staat in voor het wegzetten van afgewerkte producten. Je hebt bij voorkeur ervaring met lange stukken (meer dan 3meter)

  • Magazijnier 2 ploegen regio Oostkamp (OOSTKAMP)

    Regio: OOSTKAMP

    Bedrijf: SYNERGIE JOBS

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een voedingsbedrijf regio Oostkamp zijn wij op zoek naar een magazijnier dit in 2 ploegen, eerst start je op in de productie om dan zo het magazijn aan te leren. En met tijd moet je ook bereidt zijn om af en toe bij te springen in de productie.

  • Heftruckchauffeur diepvries - 2-ploegen (KOOLSKAMP)

    Regio: KOOLSKAMP

    Bedrijf: FORUM JOBS TORHOUT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Ben je op zoek naar een job als heftruckchauffeur? Voor onze klant zijn wij op zoek naar een heftruckchauffeur voor de afdeling diepvries. Het bedrijf is actief in de voeding. Jouw takenpakket: Je bent verantwoordelijk om de producten vanuit de diepvries naar de verpakkingslijn te brengen Je haalt de producten uit de juiste koelruimte De cabine waarin je werkt is verwarmd Je bent verantwoordelijk voor het stockeren van afgewerkte producten Uren: Je werkt in 2-ploegen

  • Huishoudhulp/Poetshulp Gingelom (met dienstencheques) (GINGELOM)

    Regio: GINGELOM

    Bedrijf: PUUUR SINT-TRUIDEN

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij de nieuwe Puuur huishoudheld? Je houdt van huishoudelijke taken? Je bent blij als alles netjes en proper is? Dan ben jij de collega die wij zoeken! Een diploma is niet nodig. Talent en goesting zijn de superkrachten van een Puuur huishoudheld. Werken bij Puuur: je werkt dichtbij huis en je hebt gezinsvriendelijke uren Je kiest zelf wanneer je wil werken en hoeveel uren per week. Zo kun je je job en je gezin goed combineren. Je hebt geen avond- of weekendwerk.Je werkt bij vaste klanten dichtbij huis. Ook in jouw buurt is er een Puuur kantoor Werken bij Puuur: je hebt vast werk met een hartelijke begeleiding Jouw coördinator begeleidt en ondersteunt jou. Je krijgt een opleiding over poetstechnieken, over de organisatie van je werk, over veiligheid,… Je kunt ook elk jaar bijscholing volgen over verschillende thema’s. Werken bij Puuur: je krijgt een uitstekend loon en extra’s Je krijgt direct een vast contract met een degelijk loon. Je krijgt ookeindejaarspremie, vakantiegeld, werkkledij, kilometer-, telefoon- en postzegelvergoeding, omnium verzekering voor je eigen wagen en volledige terugbetaling van kosten openbaar vervoer. Puuur: eerlijk, oprecht, betrouwbaar en correct: We hebben meer dan 3.200 personeelsleden en 20.000 tevreden klanten. Puuur is al meer dan 10 jaar een betrouwbare werkgever en een goede dienstverlener. Puuur werft aan op basis van competenties en talenten ongeacht leeftijd, geslacht, origine, handicap, … Puuur groeit voortdurend. We zoeken ook in jouw regio huishoudhulpen. Wat is je functie? Je neemt het huishouden van je klanten in jouw handen: Je houdt van poetsen, dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, vensters wassen … Je staat in voor de schoonmaak van de woning Je doet graag de was en de strijk Je kookt of gaat naar de winkel voor sommige gezinnen

  • poetshulp dienstencheques regio Kontich - Rumst (KONTICH)

    Regio: KONTICH

    Bedrijf: PLUMEAU.NET

    Type: Dienstenchequebaan

    poetshulp bij particulieren in de regio Kontich-Rumst. Een bedrijfswagen is voorzien.

  • ENTHOUSIASTE STUDENT! ENKELE DAGEN BESCHIKBAAR (MALDEGEM)

    Regio: MALDEGEM

    Bedrijf: FORUM JOBS

    Type: Studentenjob

    onze klant zet een grote flyer actie op poten en daarvoor hebben we een Enthousiaste sociale persoon nodig!  de bedoeling is dat je 3 zaterdagen 17/11 - 24/11 & 1/12 gaat flyeren!   

  • Mechanicien - Elektro-Mechanicien (KASTERLEE)

    Regio: KASTERLEE

    Bedrijf: IMPACT

    Type: Vaste Job

    Je bent oprecht geïnteresseerd in de carrosserie-afdeling van vrachtwagens. Je hebt een uitdagende en afwisselende job en voert herstellings- en onderhoudswerken uit. De werken omvatten montage en demontage van onderdelen,sleutelen en je voert onderhoudswerken uit.

  • Graafkraanmachinist rupskraan (WETTEREN)

    Regio: WETTEREN

    Bedrijf: Synergie Aalst Construct

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant gespecialiseerd in de aanleg van nutsleidingen en funderingswerken zoeken wij een graafkraanbestuurder. Je staat in voor het besturen van de graafkraan met rupsbanden, het uitvoeren van nivelleringswerken alsook het uitvoeren van fysieke arbeid (helpen bij graafwerken).

  • Field Service Technicus (Regio Aalst)

    Regio: Regio Aalst

    Bedrijf: Jobfixing

    Type: Vaste Job

    Onze klant is een distributeur en dienstverlener van een topreeks aan producten in het segment van de meetinstrumenten en registratiesystemen. Voor het vervolledigen van het service team, zoeken we een extra Field Service Technician (Vlaanderen): Als field technicus bent u (mede) verantwoordelijk voor de installatie, inspectie, reparatie en onderhoud van meet-en registratiesystmenen en instrumenten. Deze hoogwaardige apparatuur en instrumenten worden toegepast in onder andere de food, pharma, health en transport sector. Periodiek en bij storingen ben je bij onze klanten om - ofwel zelfstandig ofwel ism een collega - de herstellingen of (her)kalibratie uit te voeren. Daarnaast verzorg je de bijhorende administratie, alsook de opleiding of uitleg tov de klant mbt de gebruikssoftware.

  • Technisch raadgever-verkoper Auto5 Burcht (BURCHT)

    Regio: BURCHT

    Bedrijf: AUTO 5 (MOBIVIA Group)

    Type: Vaste Job

    Een boeiende en gevarieerde job in de verkoop waarbij zowel het winkelgedeelte als de werkplaats aan bod komen. -Aanvullen en op orde houden van de winkel -Controleren en uitpakken van leveringen -Kassawerk -De klant adviseren bij zijn aankopen -De behoeften van de klant identificeren en vervolgens werkfiches opmaken voor de wagens die binnenkomen -Onderdelen opzoeken en bestellen, bestekken maken, opvolgen van de werkplanning van het atelier

  • assertiviteitstrainer volwassenen (HEFFEN)

    Regio: HEFFEN

    Bedrijf: DE SADELEIR

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor ons praktijkhuis in Heffen zijn we op zoek naar een assertiviteitstrainer voor volwassenen. Je werkt samen met sportcoach, yoga coach, kinesist, studiecoach, loopbaancoach, ... Meer info over het praktijkhuis: www.praktijkhuissen.be

Zoek naar antwoorden van VANDEZANDE in sociale netwerken
Look for responds of VANDEZANDE in social networks

Lees alle opmerkingen voor VANDEZANDE. Laat een reactie achter voor VANDEZANDE. VANDEZANDE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for VANDEZANDE. Leave a respond for VANDEZANDE. VANDEZANDE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie VANDEZANDE op de google maps. Adres en contacten VANDEZANDE
Location of VANDEZANDE on the google maps. Address and contacts of VANDEZANDE

Andere gerelateerde bedrijven als come VANDEZANDE VANDEZANDE: WILLIAM VANLAETHEM | PHILIPPE DE GRANDE | BENEDICTE RODELET | BASISSCHOOL | MOUTAFTCHIEFF P

Other related companies as VANDEZANDE: WILLIAM VANLAETHEM | PHILIPPE DE GRANDE | BENEDICTE RODELET | BASISSCHOOL | MOUTAFTCHIEFF P

VANDEZANDE is een bedrijf dat 1999 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is VANDEZANDE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08608306884. Het bedrijf VANDEZANDE bevindt zich op het adres: Zeepziederijstraat 5; 8600; Diksmuide. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 603,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 241,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Draining works. Lijst met producten zijn Tractors (Agricultural); Water purification.
De hoofdactiviteit van VANDEZANDE is Kleding, Afgewerkte Producten van Stoffen & Vergelijkbare Materialen, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van VANDEZANDE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van VANDEZANDE, openstaande posities, locatie van VANDEZANDE op de kaart.

VANDEZANDE is a company, that was registered 1999 in N\A region, Belgium. Full name of company is VANDEZANDE, company assigned to the tax number BE08608306884. The company VANDEZANDE is located at the address: Zeepziederijstraat 5; 8600; Diksmuide. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 603,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 241,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Draining works. List of products are Tractors (Agricultural); Water purification.
The main activity of VANDEZANDE is Apparel, Finished Products from Fabrics & Similar Materials, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of VANDEZANDE is not available. You also can look at reviews of VANDEZANDE, open positions, location of VANDEZANDE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over VANDEZANDE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf VANDEZANDE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about VANDEZANDE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company VANDEZANDE, employees, financial statistics.