SABINE PULFER

Contactgegevens SABINE PULFER: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data SABINE PULFER: address, phone, fax, email, website, opening hours

SABINE PULFER

Regio (region): N\A, België

Adres (address): GRIBELLE 10; 5575; GEDINNE, België

Telefoon (phone): 61588975 (+32-61588975) 61588975 (+32-61588975)

Fax (fax): +32 (15) 380-38-57 +32 (15) 380-38-57

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) SABINE PULFER: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "SABINE PULFER"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "SABINE PULFER"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van SABINE PULFER, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen SABINE PULFER. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of SABINE PULFER, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees SABINE PULFER. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti SABINE PULFER
Products information SABINE PULFER

BTW identificatienummer (tax): BE07865631103
Ondernemingsnummer: 3503784179
Hoofdstad (capital): 573,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 820,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2007

Producten die in SABINE PULFER zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Fast food and meeneem restaurants

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor SABINE PULFER
(Get full report from official database of BE for SABINE PULFER)

Aanvulling soorten activiteiten voor SABINE PULFER
Addition kinds of activities for SABINE PULFER

3442. Metalen deuren, sash, en trim | Metal doors, sash, and trim
3991. Borstels en borstels | Brooms and brushes
365200. Geprogrammeerde records en tapes | Prerecorded records and tapes
28190912. Magnesiumverbindingen of zouten, anorganisch | Magnesium compounds or salts, inorganic
35370218. Vrachtwagens: vracht, bagage, enz .: industrieel, met uitzondering van mijnbouw | Trucks: freight, baggage, etc.: industrial, except mining
39310400. Messinginstrumenten en onderdelen | Brass instruments and parts
50650302. Cassettes, opname | Cassettes, recording
76999904. Paard getrokken voertuig reparatie | Horse drawn vehicle repair
80629906. Ziekenhuis, professionele verpleegschool met ama residentie | Hospital, professional nursing school with ama residency

Werken bij SABINE PULFER: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in SABINE PULFER: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor SABINE PULFER. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for SABINE PULFER. Looking for open vacancies in other companies

  • Technoloog / Verpleegkundige medische beeldvormig (m/v) (HEUSDEN-ZOLDER)

    Regio: HEUSDEN-ZOLDER

    Bedrijf: Sint-Franciscus Ziekenhuis

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    vervanging - 100% Als technoloog/verpleegkundige radiologie sta je in voor: - De opvang, assistentie bij installatie en opvolging van de patiënt. - Het uitvoeren van of assisteren bij radiologische onderzoeken. - Het uitvoeren van de daarbij horende specifieke verpleegtechnische handelingen. - Assisteren bij interventionele- en/of invasieve procedures mbv radioscopie, echografie of CT scan. - De psychosociale zorgaspecten van de patiënt tijdens zijn verblijf op de dienst radiologie. - Het toepassen van de hygiëne- en steriliteitsprincipes bij alle, al dan niet patiëntgerichte, handelingen.

  • Chauffeur CE - Arendonk (ARENDONK)

    Regio: ARENDONK

    Bedrijf: RANDSTAD TRANSPORT KEMPEN

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als chauffeur/magazijnier verzorg je hoofdzakelijk de bevoorrading van goederen aan onze filialen in België en Nederland. Verder helpt u uw collega¿s bij het werk in het magazijn, en staat u mee in voor het laden en lossen van de vrachtwagens.

  • Supervisor Logistiek (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: ASAP BEVEREN

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Binnen een logistieke operatie stuurt u rechtstreeks uw Teamleaders aan in functie van workload en personeelsbezetting zodat het operationele proces gestructureerd en efficiënt verloopt. U draagt zorg voor in- en uitgaande goederen, verdeelt de taken, instrueert het magazijnpersoneel en controleert het werk. U functioneert onder de bevoegdheid van de operationeel manager. - Teamleaders en magazijnmedewerkers samensmeden tot een hecht en goed team - Verdere optimalisatie van de operationele en administratieve processen nastreven - U bent verantwoordelijk voor het behalen en verbeteren van de objectieven binnen uw afdeling - Opstellen van de operationele werkplanning in samenwerking met uw teamleaders - Toezien op de naleving van het algemeen beleid, de procedures en richtlijnen - U kunt leiding geven aan een team van min 40 medewerkers

  • ERVAREN MAGAZIJNIER- 2 PLOEGEN- REGIO KORTRIJK (WEVELGEM)

    Regio: WEVELGEM

    Bedrijf: FORUM JOBS KORTRIJK

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een sterk bedrijf in Wevelgem gaat Forum Jobs op zoek naar een magazijnier. Je staat in voor de organisatie en uitvoering van het correct laden van de vrachtwagens en een visuele controle.

  • Huishoudhulp te Drongen (DRONGEN)

    Regio: DRONGEN

    Bedrijf: STUZO

    Type: Dienstenchequebaan

    Voor enkele gezinnen omgeving Drongen zijn we op zoek naar een geschikte huishoudhulp. De taken omvatten vooral schoonmaken, opruimen en eventueel strijken.

  • Sterke jobstudent zondag hulp kippenkraam (IZEGEM)

    Regio: IZEGEM

    Bedrijf: Konvert Interim Izegem

    Type: Studentenjob

    Voor een traiteurzaak/ slagerij in Izegem zijn wij op zoek naar een gemotiveerde, sterke jobstudent! Ben je vrij op zondagvoormiddag van 8u30 - 12u30? Ben je klantvriendelijk en heb je een goede fysiek? Ben je gemotiveerd en wil je graag een centje bijverdienen? Solliciteer dan snel bij Konvert Izegem! Je helpt op zondagvoormiddag om de kippen te braden aan het spit. Deze kan je er zelf opsteken en afhalen.

  • Monitor om kinderen te leren programmeren met Scratch - Deurne (DEURNE)

    Regio: DEURNE

    Bedrijf: SKILLZ

    Type: Studentenjob

    Zin in een leuke vakantiejob om kinderen de wondere wereld van programmeren te leren ontdekken? Je begeleidt kinderen bij het leren programmeren aan de hand van het programma Scratch. Lesmateriaal en ondersteuning om de lessen te geven wordt door ons voorzien. Ideaal gezien heb je ervaring met het werken met kinderen, bv in jeugdvereniging of als monitor of je volgt een opleiding met een pedagogische achtergrond. De leren programmeren activiteiten worden afgewisseld met spel. Er zijn steeds 2 groepen die afwisselend leren programmeren en spelactiviteiten doen. Je begeleidt dus 2 afzonderlijke groepen van 12 kinderen. De spelactiviteiten worden door een andere monitor voorzien.

  • zaalhulp en barhulp (DENDERMONDE)

    Regio: DENDERMONDE

    Bedrijf: FANNY

    Type: Studentenjob

    Wij zoeken iemand die in de weekends ons team, verantwoordelijk voor de zaal, komt helpen. Dit kan als student of via het flexi-systeem. Wat houdt dit allemaal in? Klanten verwelkomen, hun bestellingen van drankjes klaar nemen en serveren, hun eten serveren en afruimen, de bar en zaal proper houden, opruimen en aanvullen... Kortom een beetje als voorzien om de klanten een gezellige en waardevolle avond te bezorgen.

  • CHAUFFEUR CE (KORTEMARK)

    Regio: KORTEMARK

    Bedrijf: POLLET-GEKIERE

    Type: Vaste Job

    vervoer van overzeese containers tijdens de week overnachten in de vrachtwagen geen weekends

  • Verpleegkundige (KAPELLE-OP-DEN-BOS)

    Regio: KAPELLE-OP-DEN-BOS

    Bedrijf: SENOIRS CARE-ION

    Type: Vaste Job

    Als directeur ben ik fier op ons WZC. Momenteel zijn we op zoek naar verpleegkundigen (bachelor of gegradueerd) die het hart op de juiste plaats hebben en die met een gelijkaardige visie hun werk willen uitvoeren. Ons WZC is een heel modern gebouw (2017) dat zich aan de rand van de dorpskern heeft gevestigd en zich van andere WZC onderscheidt omwille van zijn uitstraling in gezelligheid en rust. Dit voelt u al bij het binnenkomen: zeer open, veel raampartijen en met zicht op onze mooie rustige groene binnentuin en terras. Omwille van de kleinschaligheid (80 bewoners) is onze visie dan ook heel duidelijk: de familiariteit en huiselijkheid bewaren! Iedereen kent iedereen waardoor elk personeelslid dan ook heel snel kan acteren en dadelijk actie kan ondernemen. De uitstraling die het gebouw mee heeft aan de buitenkant moet tevens voelbaar zijn vanbinnen en daar gaan we voor! Onze bewoners worden meegenomen in dit hele proces en nemen actief deel aan deze ontwikkeling. Voelt u zich aangesproken? Wil je deze meerwaarde in zorg ondersteunen? Ben je gemotiveerd om mee te groeien in de verder ontwikkeling hiervan? Wil u het verschil maken? Kom dan solliciteren en geef jezelf een kans!

  • Fascia-therapeut (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: COMPLEMENT

    Type: Zelfstandige activiteit

    Het Complement is een dynamische groepspraktijk aan de Expo in Antwerpen. Als team van therapeuten werken wij vanuit een energetische holistische visie op gezondheid en welzijn. Momenteel bieden wij volgende disciplines aan: acupunctuur, cranio-sacrale therapie, energetische loopbaancoaching, voedingsadvies, voetreflexologie, healing, yoga 1-op-1 en Feng Shui. Het Complement is op zoek naar een gemotiveerde fascia-therapeut om het team te versterken.

  • Freelance projectverpleegkundige regio Halle (SINT-DENIJS-WESTREM)

    Regio: SINT-DENIJS-WESTREM

    Bedrijf: X-Care

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als freelance projectmedewerker word je ingeschakeld voor opdrachten binnen verschillende instellingen (kan ziekenhuis zijn, thuiszorg, woon- en zorgcentra...) op verschillende afdelingen, telkens voor een aantal maanden. Je werkt met jouw zelfstandig statuut en kiest zelf welke opdrachten je wenst te doen. Hierbij kan je ook kiezen of je voltijds, deeltijds en/of flexibele uren kan werken. Heb je zin in afwisseling, wil je graag werken met een zelfstandig statuut, wil je veel bijleren, ...? Dan is dit wellicht ideaal voor jou. Voor meer informatie contacteer ons zeker en dan gaan we verder aan de slag.

Zoek naar antwoorden van SABINE PULFER in sociale netwerken
Look for responds of SABINE PULFER in social networks

Lees alle opmerkingen voor SABINE PULFER. Laat een reactie achter voor SABINE PULFER. SABINE PULFER bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for SABINE PULFER. Leave a respond for SABINE PULFER. SABINE PULFER on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie SABINE PULFER op de google maps. Adres en contacten SABINE PULFER
Location of SABINE PULFER on the google maps. Address and contacts of SABINE PULFER

Andere gerelateerde bedrijven als come SABINE PULFER SABINE PULFER: Celen Kantoor NV | Janssens E | HARVENT | Tant qu'il y aura des Hommes SPRL | MARIEN

Other related companies as SABINE PULFER: Celen Kantoor NV | Janssens E | HARVENT | Tant qu'il y aura des Hommes SPRL | MARIEN

SABINE PULFER is een bedrijf dat 2007 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is SABINE PULFER, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07865631103. Het bedrijf SABINE PULFER bevindt zich op het adres: GRIBELLE 10; 5575; GEDINNE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 573,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 820,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Fast food and meeneem restaurants. Producten gemaakt in SABINE PULFER zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van SABINE PULFER is Mijnbouw en Steengroeven van Nonmetallic Minerals, met uitzondering van brandstoffen, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van SABINE PULFER is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van SABINE PULFER, openstaande posities, locatie van SABINE PULFER op de kaart.

SABINE PULFER is a company, that was registered 2007 in N\A region, Belgium. Full name of company is SABINE PULFER, company assigned to the tax number BE07865631103. The company SABINE PULFER is located at the address: GRIBELLE 10; 5575; GEDINNE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 573,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 820,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Fast food and meeneem restaurants. Products created in SABINE PULFER were not found.
The main activity of SABINE PULFER is Mining and Quarrying of Nonmetallic Minerals, Except Fuels, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of SABINE PULFER is not available. You also can look at reviews of SABINE PULFER, open positions, location of SABINE PULFER on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over SABINE PULFER, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf SABINE PULFER, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about SABINE PULFER, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company SABINE PULFER, employees, financial statistics.