QUICK

Contactgegevens QUICK: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data QUICK: address, phone, fax, email, website, opening hours

QUICK

Regio (region): N\A, België

Adres (address): BOLWERKSQUARE 1; 1050; ELSENE/IXELLES, België

Telefoon (phone): 25112900 (+32-25112900) 25112900 (+32-25112900)

Fax (fax): +32 (61) 736-29-10 +32 (61) 736-29-10

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) QUICK: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "QUICK"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "QUICK"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van QUICK, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen QUICK. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of QUICK, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees QUICK. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti QUICK
Products information QUICK

BTW identificatienummer (tax): BE07188598632
Ondernemingsnummer: 1850067138
Hoofdstad (capital): 436,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 803,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2011

Producten die in QUICK zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Fast food and meeneem restaurants

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor QUICK
(Get full report from official database of BE for QUICK)

Aanvulling soorten activiteiten voor QUICK
Addition kinds of activities for QUICK

22810304. Zijden garen, gesponnen | Silk yarn, spun
22979901. Gebonden vezel weefsels, behalve vilt | Bonded-fiber fabrics, except felt
50210300. Bedden en beddengoed | Beds and bedding
51599906. Mos | Moss
73899961. Onderhoud van aquatische weidingen | Aquatic weed maintenance

Werken bij QUICK: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in QUICK: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor QUICK. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for QUICK. Looking for open vacancies in other companies

  • Ervaren productiemedewerker voeding (LOVENDEGEM)

    Regio: LOVENDEGEM

    Bedrijf: SYNERGIE Eeklo Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    We zijn op zoek naar een productiemedewerker die interesse heeft om in de voeding te werken. Je staat in voor het maken van verschillende vleesbereidingen waaronder worsten, gerookte ham, spekjes,... Kwaliteitscontrole. Orde en netheid van je werkomgeving.

  • Afwasser voor 23/10 (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: TEMPO-TEAM INDUSTRY

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als afwasser ben je verantwoordelijk voor het afwassen van de borden en machines in de keuken. Daarnaast kan je ook de verschillende afwasmachines gebruiken. Je helpt ook mee in het algemeen onderhoud in de keuken. Je werkt van 11u - 15u30

  • Kinderbegeleider (DRONGEN)

    Regio: DRONGEN

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Wij zijn op zoek naar flexibele kinderverzorg(st)ers om in de brede regio van Gent (straal van 20km) te werken. Je kan je vlot verplaatsen naar Gent, Wondelgem, Evergem, Zwijnaarde, Gentbrugge, Destelbergen... Je geeft zelf aan welke dagen je beschikbaar bent om ingeschakeld te worden en we houden hier rekening mee bij de planning. Als kinderbegeleider sta je in voor de verzorging en begeleiding van kindjes tussen 0 en 3. Belangrijk is dat je vlot bent in het omgaan met kinderen, in communicatie met ouders en dat je goed kan werken in team. Je zal de kinderen begeleiden bij het leren van dagelijkse handelingen en (spel)activiteiten voor hen organiseren.

  • Logistiek medewerker voor Black Friday bij Bleckmann in de periode van 20/11 tot 30/11 (GROBBENDONK)

    Regio: GROBBENDONK

    Bedrijf: Synergie Herentals Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een logistiek bedrijf in Grobbendonk zijn wij op zoek naar gemotiveerde orderpickers om de drukte van Black Friday op te vangen. Jouw takenpakket wordt on the job uitgelegd en bevat verschillende aspecten van het logistieke proces. Je staat oa. in voor het orderpicken van bestellingen, inpakken en verzendklaar maken van producten, labelen en herlabelen, retours verwerken,... Verantwoordelijkheid en nauwkeurigheid zijn dan ook van groot belang in deze omgeving.

  • OPERATOR SCHILLIJN WORTELEN (HOOGLEDE)

    Regio: HOOGLEDE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Wij zijn op zoek naar een operator voor de verpakkingsmachinelijn in een verse groentenbedrijf. Als operator start je de lijn op en hou je deze zo goed mogelijk draaiende. Je verpakt op vraag van de bestellijst die je 's morgens doorkrijgt steekt zelf de juiste verpakkingsrol op de machine en stelt de stempel in en controleert die ook regelmatig zodat je lijst op het einde van je werkdag juist klaar staat voor de klant.

  • Jobstudent weekend winkelmedewerker (STADEN)

    Regio: STADEN

    Bedrijf: Konvert Interim Roeselare Food

    Type: Studentenjob

    Voor een supermarkt te Staden zijn we op zoek naar een studentdie op zaterdag en/of zondag kan komen werken in de winkel. Je zal instaan voor kassawerk of de easypay kassa.

  • Student Zorgkundige regio Gent - kerstvakantie (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    We zijn op zoek naar enthousiaste studenten (verzorgende of zorgkundige) die aan de slag willen in een woonzorgcentrum tijdens de kerstvakantie. Dit kan in verschillende shiften (vroege en late) voor 5 dagen in de week. Als zorgkundige/verzorgende heb je een belangrijke ondersteunende rol binnen het care departement. Je biedt hulp en kijkt toe op het psychisch, fysisch en sociaal welbevinden van de bewoners binnen het woonzorgcentrum. Als zorgkundige sta je garant voor een stipte en deskundige zorgverlening, rekening houdend met de noden van de bewoners Je zorgt voor hun hygiëne, voeding, beweging, rust, comfort,... Je werkt samen voor de paramedische zorgen (temperatuur nemen, wegen, hulp bij het nemen van de medicatie,...) Je geeft de bewoner zoveel mogelijk een thuisgevoel en biedt hem/haar een luisterend oor in moeilijke momenten Je werkt nauw samen met de verpleegkundigen en zorgkundigen. Je rapporteert aan de hoofdverpleegkundige

  • Psycholoog (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: LOCOLOGO

    Type: Zelfstandige activiteit

    zie pdf

  • INTERVIEWERS op zelfstandige basis (Regio Diksmuide)

    Regio: Regio Diksmuide

    Bedrijf: GfK BELGIUM

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als freelance face-to-face interviewer neem je interviews af in je eigen regio bij de mensen thuis of bij bedrijven/winkels. Onze klanten behoren tot uiteenlopende sectoren zoals media, telecom, wagens, banken, overheid,… Je werkt met een vastgelegde deadline waarbinnen je zelf je uurrooster kan bepalen.

  • Zelfstandige uitbaters Hubiz-winkels Zottegem, Geraardsbergen en Denderleeuw (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Zelfstandige activiteit

    Een eigen supermarkt uitbaten zonder grote investeringen? Dat kan, bij Hubiz. Hubiz is een compacte supermarkt in het station en is volledig afgestemd op de behoeften van de pendelaar. Hij vindt er in één oogopslag een mix van producten die perfect aansluiten op zijn ochtend-, middag- en avondbehoeften: pers, verse maaltijden en dranken, kruidenierswaren en diensten. Zelf een Hubiz-winkel uitbaten? Dat kan, stuur ons jouw cv. Momenteel zoeken we zelfstandige uitbaters voor:   Hubiz station Zottegem Openingsuren: ma - vrij: 5u30 - 18u30, za: 6u30 - 14u, zon: gesloten Recent geopend Hubiz station Geraardsbergen Openingsuren:  ma - vrij: 5u - 18u30, zat: 9u - 14u, zon: gesloten Recent geopend Verse belegde broodjes (afbak) Hubiz station Denderleeuw Openingsuren: ma - vrij: 5u30 tot 18u00, zo: 7u tot 14u, zon: gesloten Opening in december 2018, momenteel een filiaal van Panos   Verse belegde broodjes (afbak voorzien) De functie Je staat in voor het afbakken van de bakkerijproducten (niet in Hubiz Zottegem)  Je bereidt verse belegde broodjes (niet in Hubiz Zottegem)  Je bent verantwoordelijk voor de verkoop van de producten Je ontvangt en controleert de leveringen Je vult de producten aan in de winkel Je stuurt de onverkochte (pers-)producten terug en volgt dit op Je beheert de stock Je doet de nodige bestellingen Je maakt dat jouw winkel er proper en netjes uitziet Kortom, je bent verantwoordelijk voor het financieel en commercieel beheer van de winkel. Indien nodig werf je medewerkers aan en stuur je het team aan. Profiel Je bent zelfstandige of je bent bereid zelfstandige te worden Ervaring in een gelijkaardige functie is een pluspunt Klantenservice vind je erg belangrijk. Je doet alles wat nodig is om je klanten tevreden te houden Je bent stressbestendig en hebt geen schrik van een lange rij klanten aan de kassa Je denkt in oplossingen, niet in problemen Je bent nauwkeurig en je volgt je dagelijkse administratie goed op Je bent resultaatgericht en streeft naar betere verkoopcijfers Je bent een vroege vogel, je hebt geen last van de openingstijden Je wil altijd bijleren en luistert graag naar feedback Aanbod Een instapklare gloednieuwe winkel op een topligging  Geen uitbatingskosten, enkel inbreng van een waarborg Je ontvangt een commissie gebaseerd op het zakencijfer Ondersteuning van het hoofdkantoor (op administratief, financieel en juridisch vlak, alsook op gebied van sales & marketing) Een doorgedreven opleidingsaanbod, zowel theorie als praktijk  Solliciteren Stuur ons je cv en een motivatie door via onderstaande rode knop. We nemen contact met je op.   Voor meer info over Hubiz, bezoek onze website.    

  • English language trainer (company - sector: SW engineering) (m/w) (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: ACTIRIS

    Type: Zelfstandige activiteit

    CLL Language Centres (www.cll.be), founded by the Catholic University of Louvain (UCL), is a Belgian Institute for ongoing language training. For over 30 years CLL has organised language courses for companies, public institutions, adults, as well as kids and teens. CLL offers 37 languages and collaborates with over 600 qualified trainers.*******CLL is looking for an English language trainer to provide courses in a company (sector: software engineering and space systems). = = > 1 full day of teaching (4 smalls groups - Tuesdays from 9am until 4:15pm) - You will lead in-company courses that focus on business English in a professional context (business and professional needs, practice of the oral aspects of the language, grammatical refreshment) - You will coach and motivate learners in their learning path - You will ensure lessons are based on communicative activities that focus on speaking, oral expression and interaction

  • opdiener - opdienster voor het weekend (HULSTE)

    Regio: HULSTE

    Bedrijf: POPULIERENHOF

    Type: Flexijob

    Bestellingen opnemen, klanten bedienen, afruimen, betalingen ontvangen.

Zoek naar antwoorden van QUICK in sociale netwerken
Look for responds of QUICK in social networks

Lees alle opmerkingen voor QUICK. Laat een reactie achter voor QUICK. QUICK bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for QUICK. Leave a respond for QUICK. QUICK on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie QUICK op de google maps. Adres en contacten QUICK
Location of QUICK on the google maps. Address and contacts of QUICK

Andere gerelateerde bedrijven als come QUICK QUICK: COIFFURE GAثLLE | CINDY'S COIFFURE | MC TEC | ST.LUTGARDISSCHOOL | M. VIESLET

Other related companies as QUICK: COIFFURE GAثLLE | CINDY'S COIFFURE | MC TEC | ST.LUTGARDISSCHOOL | M. VIESLET

QUICK is een bedrijf dat 2011 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is QUICK, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07188598632. Het bedrijf QUICK bevindt zich op het adres: BOLWERKSQUARE 1; 1050; ELSENE/IXELLES. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 436,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 803,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Fast food and meeneem restaurants. Producten gemaakt in QUICK zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van QUICK is Tabaksproducten, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van QUICK is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van QUICK, openstaande posities, locatie van QUICK op de kaart.

QUICK is a company, that was registered 2011 in N\A region, Belgium. Full name of company is QUICK, company assigned to the tax number BE07188598632. The company QUICK is located at the address: BOLWERKSQUARE 1; 1050; ELSENE/IXELLES. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 436,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 803,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Fast food and meeneem restaurants. Products created in QUICK were not found.
The main activity of QUICK is Tobacco Products, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of QUICK is not available. You also can look at reviews of QUICK, open positions, location of QUICK on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over QUICK, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf QUICK, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about QUICK, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company QUICK, employees, financial statistics.