PITTA PYRAMIDE

Particuliere bedrijvenSteenkoolmijnen • PITTA PYRAMIDE
Private companiesCoal Mining • PITTA PYRAMIDE

Contactgegevens PITTA PYRAMIDE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data PITTA PYRAMIDE: address, phone, fax, email, website, opening hours

PITTA PYRAMIDE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): GROTE MARKT 13; 1500; HALLE, België

Telefoon (phone): 23053844 (+32-23053844) 23053844 (+32-23053844)

Fax (fax): +32 (53) 479-34-75 +32 (53) 479-34-75

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) PITTA PYRAMIDE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "PITTA PYRAMIDE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "PITTA PYRAMIDE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van PITTA PYRAMIDE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen PITTA PYRAMIDE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of PITTA PYRAMIDE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees PITTA PYRAMIDE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti PITTA PYRAMIDE
Products information PITTA PYRAMIDE

BTW identificatienummer (tax): BE02355438232
Ondernemingsnummer: 8771179199
Hoofdstad (capital): 373,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 280,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1988

Producten die in PITTA PYRAMIDE zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Fast food and meeneem restaurants

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor PITTA PYRAMIDE
(Get full report from official database of BE for PITTA PYRAMIDE)

Aanvulling soorten activiteiten voor PITTA PYRAMIDE
Addition kinds of activities for PITTA PYRAMIDE

263199. Papierfabrieken, nec | Paperboard mills, nec
275405. Publicatie drukwerk, gravure | Publication printing, gravure
399300. Tekens en reclame specialiteiten | Signs and advertising specialties
28190603. hydrazine | Hydrazine
32750204. Gips | Plaster of paris
50639900. Elektrische apparaten en uitrusting, nec | Electrical apparatus and equipment, nec
50849912. Veiligheids uitrusting | Safety equipment
50850603. Messen, industrieel | Knives, industrial

Werken bij PITTA PYRAMIDE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in PITTA PYRAMIDE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor PITTA PYRAMIDE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for PITTA PYRAMIDE. Looking for open vacancies in other companies

  • HR Assistant | International | Regio Halen (HAM)

    Regio: HAM

    Bedrijf: OFFICETEAM

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    OfficeTeam is momenteel op zoek naar een gedreven HR assistant voor een internationale onderneming. Voor een dynamische onderneming gelegen in regio Limburg zijn wij momenteel op zoek naar een HR medewerker. Je staat in nauw contact met de werknemers en leidinggevende en je rapporteert rechtstreeks aan de HR manager. Functie: Je bent de contactpersoon voor het personeel indien zij vragen hebben met betrekking tot loon, sociale wetgeving, verlof, etc…; Je bent verantwoordelijk voor de uitvoering van de loonberekening; Je stelt sociale documenten op; Je verzorgt de opvolging van alle sociaal-administratieve verplichtingen; Je bereidt rapporteren voor en maakt statistieken op; Je maakt contracten op; … Door te solliciteren op deze baan, erkent u dat u de volgende voorwaarden hebt gelezen en accepteert : https://www.roberthalf.be/nl/legal-information/privacyverklaring

  • Chauffeur Support (m/v) (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: Actief Interim Mechelen

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Een vlotte babbel en een kei in communicatie? Werk je graag met mensen en heb je een sterke overtuigingskracht? Bekijk dan snel ons aanbod! Onze partner is een logistieke speler met focus op innovatieve Supply Chain oplossingen voor klanten in de Benelux. Denk hierbij aan klanten zoals Nespresso, Coolblue, Telent, .... Onze klant wil niet zomaar een logistieke dienstverlener zijn. Ze zetten sterk in op Personalized Logistics; bezorgen zelfde dag nog, monteren en installeren van producten, oude producten terug mee nemen, ...Dit alles door de klant transparant en continu op de hoogte te houden. Op dit ogenblik zoeken zij een chaufeur support medewerker. In deze functie ben jij het aanspreekpunt voor de chauffeurs. Je staat continu in contact met de chauffeurs die de goederen bij de klanten bezorgen. Je begeleidt en ondersteunt de chauffeurs op hun traject door routes te monitoren, na te bellen, wijzigingen door te geven, ... Dit doe je op een vlotte empatische wijze. Je onderhoudt een goed contact met de chauffeurs, Daarnaast volg je leveringsproblemen verder op en denk je actief mee over oplossingen. Je staat in contact met de afdelingen Planning, Account Support en het Call Center, zodat zij op elk moment de nodige stappen kunnen ondernemen om de orders tijdig bij de klant te kunnen leveren.

  • Commercieel technisch talent verwarming - ventilatie (AALTER)

    Regio: AALTER

    Bedrijf: SYNERGIE JOBS

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf regio Aalter die gespecialiseerd is sanitair, verwarming, ventilatie en welness. Zijn wij op zoek naar een commercieel - technisch talent binnen- en buitendienst voor de afdeling verwarming en ventilatie. Je zal voornamelijk zorgen voor de opmaak van offertes en bekijkt ook de meest geschikte installatie. Je beantwoordt technische vragen en adviseert klanten en installateurs. Je onderhoudt contact met klanten door regelmatig op bezoek te gaan. Daarnaast doe je ook prospectie. Je zorgt voor een ruim aanbod aan klanten over gans Vlaanderen.

  • OPERATOR 2-PLOEGEN 7301864 / 40 C (MERCHTEM)

    Regio: MERCHTEM

    Bedrijf: MANPOWER Kantoor Groot-Bijgaarden

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant gelegen in Merchtem, actief in de voedingssector, zijn we op zoek naar een dynamische operator! Als operator ben je verantwoordelijk voor het bedienen en bewaken van één van de productielijnen. Je voert kwaliteitscontroles uit en je bewaakt ook alle veiligheids- en hygiëneregels!

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Outer – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (OUTER)

    Regio: OUTER

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Student grootwarenhuis Tervuren (TERVUREN)

    Regio: TERVUREN

    Bedrijf: ADECCO OVERIJSE

    Type: Studentenjob

    Ben je student? En wil je graag iets bij verdienen tijdens de weekends? Heb je interesse om te werken in een supermarkt in Tervuren? Lees dan zeker verder! Voor onze klant gelegen in Tervuren zijn wij op zoek naar 2 studenten om te werken tijdens het weekend, zaterdag en/of zondag. Je takenpakket zal bestaan uit kassawerk en aanvullen van rekken.

  • Project Lead HVAC /X) (BORGERHOUT)

    Regio: BORGERHOUT

    Bedrijf: Select HR Antwerpen

    Type: Vaste Job

    Als Projectleider HVAC zorg je voor de technische opvolging van de projecten binnen het domein HVAC (Verwarming – Airco – Klimatisatie – Ventilatie - Sanitair) Je bent de contactpersoon van de opdrachtgevers Je zorgt voor de opvolging van de projecten van A tot Z (financieel, operationeel…) Je beschikt over een multidisciplinair takenpakket Je werkgebieden zijn Antwerpen – Kempen – Brussel – Gent Bedrijfsprofiel: Voor onze klant, een actieve speler in de elektrische onderhoudstechnologie, is op zoek naar een ervaren Project Leider binnen HVAC.

  • Quality Officer (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: H.Essers

    Type: Vaste Job

    Voor onze Pharma-afdeling te Genk op zoek naar een Quality Officer. Als Quality Officer ben je verantwoordelijk voor het continu bewaken van de kwaliteit van de opslag van Pharma goederen en het implementeren van de GDP (Good Distribution Practices) regelgeving door het beheren en uitbouwen van het kwaliteitsmanagementsysteem. Jouw takenpakket bestaat uit: Beheer en continu verbeteren van de kwaliteitssystemen binnen de afdelingen Pharma door de processen correct te vertalen in SOP's (Standard Operating Procedures) en deze up to date te houden. Toepassen van de GDP-richtlijnen door het voorbereiden en begeleiden van externe audits maar zelf ook interne audits uit te voeren en op te volgen. Behandelen van operationele kwaliteitsissues door als aanspreekpunt voor operaties te fungeren. Verwerken en onderzoeken van binnengekomen klachten. Opvolgen van het temperatuurbeheer en het onderhoud en kalibraties. Geven van GDP trainingen. Je rapporteert aan de Quality Responsible en werkt in een dagshift.

  • Magazijnier (KRUISHOUTEM)

    Regio: KRUISHOUTEM

    Bedrijf: CHAUVET EUROPE

    Type: Vaste Job

    - Controle van binnenkomende goederen - Order picking met reachtruck - Verpakken van uitgaande bestellingen - Laden en lossen van vrachtwagens - Dagelijks overleg van te nemen acties met de magazijnverantwoordelijke - Tijdelijk inspringen bij andere afdelingen o.a. kwaliteitscontrole

  • 1 Zelfstandige thuisverpleegkundige Lovendegem De Triangel (LOVENDEGEM)

    Regio: LOVENDEGEM

    Bedrijf: VERPLEGING AAN HUIS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Functieomschrijving Vzw Verpleging aan Huis ( http://www.zorgconnect.be) is een erkende dienst voor thuisverpleging, die al sinds 1990 samenwerkt met instellingen voor mensen met een fysieke en/of mentale beperking. Onze dienstverlening naar deze instellingen is dan ook heel efficiënt en doordacht georganiseerd.

  • Kandidaten voor oppas ziek kind Brussel en Vlaams Brabant (Provincie Vlaams-Brabant)

    Regio: Provincie Vlaams-Brabant

    Bedrijf: Express Medical

    Type: Werfreserve

    Wij zoeken kandidaten voor de dienst "oppas zieke kinderen". Dit voor de regio Brussel en Vlaams Brabant. Je gaat oppassen bij het gezin thuis en je zorgt ervoor dat het kind tijdig medicatie en de nodige zorgen krijgt. Je kiest zelf op welke dagen je wil werken. Minimum 2 dagen per week vrij zijn.

  • Barman/Barvrouw (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: DEN BUREAU

    Type: Flexijob

    - Klanten bedienen en bestellingen ontvangen in een volkscafé - Vrijdag en zaterdagavond van 18u - 01u00

Zoek naar antwoorden van PITTA PYRAMIDE in sociale netwerken
Look for responds of PITTA PYRAMIDE in social networks

Lees alle opmerkingen voor PITTA PYRAMIDE. Laat een reactie achter voor PITTA PYRAMIDE. PITTA PYRAMIDE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for PITTA PYRAMIDE. Leave a respond for PITTA PYRAMIDE. PITTA PYRAMIDE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie PITTA PYRAMIDE op de google maps. Adres en contacten PITTA PYRAMIDE
Location of PITTA PYRAMIDE on the google maps. Address and contacts of PITTA PYRAMIDE

Andere gerelateerde bedrijven als come PITTA PYRAMIDE PITTA PYRAMIDE: FLPACARBEL SA | FUNAMBULE | JOSIANE | RAF MERTENS | ASSELBERGHS

Other related companies as PITTA PYRAMIDE: FLPACARBEL SA | FUNAMBULE | JOSIANE | RAF MERTENS | ASSELBERGHS

PITTA PYRAMIDE is een bedrijf dat 1988 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is PITTA PYRAMIDE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02355438232. Het bedrijf PITTA PYRAMIDE bevindt zich op het adres: GROTE MARKT 13; 1500; HALLE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 373,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 280,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Fast food and meeneem restaurants. Producten gemaakt in PITTA PYRAMIDE zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van PITTA PYRAMIDE is Steenkoolmijnen, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van PITTA PYRAMIDE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van PITTA PYRAMIDE, openstaande posities, locatie van PITTA PYRAMIDE op de kaart.

PITTA PYRAMIDE is a company, that was registered 1988 in N\A region, Belgium. Full name of company is PITTA PYRAMIDE, company assigned to the tax number BE02355438232. The company PITTA PYRAMIDE is located at the address: GROTE MARKT 13; 1500; HALLE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 373,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 280,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Fast food and meeneem restaurants. Products created in PITTA PYRAMIDE were not found.
The main activity of PITTA PYRAMIDE is Coal Mining, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of PITTA PYRAMIDE is not available. You also can look at reviews of PITTA PYRAMIDE, open positions, location of PITTA PYRAMIDE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over PITTA PYRAMIDE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf PITTA PYRAMIDE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about PITTA PYRAMIDE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company PITTA PYRAMIDE, employees, financial statistics.