PITTA PRIMO

Contactgegevens PITTA PRIMO: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data PITTA PRIMO: address, phone, fax, email, website, opening hours

PITTA PRIMO

Regio (region): N\A, België

Adres (address): HERENSTRAAT 2; 9170; SINT-GILLIS-WAAS (GROOT), België

Telefoon (phone): +32 (2) 509-11-34 +32 (2) 509-11-34

Fax (fax): +32 (86) 559-50-95 +32 (86) 559-50-95

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) PITTA PRIMO: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "PITTA PRIMO"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "PITTA PRIMO"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van PITTA PRIMO, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen PITTA PRIMO. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of PITTA PRIMO, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees PITTA PRIMO. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti PITTA PRIMO
Products information PITTA PRIMO

BTW identificatienummer (tax): BE07811798095
Ondernemingsnummer: 8472900390
Hoofdstad (capital): 919,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 363,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1992

Producten die in PITTA PRIMO zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Fast food and meeneem restaurants

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor PITTA PRIMO
(Get full report from official database of BE for PITTA PRIMO)

Aanvulling soorten activiteiten voor PITTA PRIMO
Addition kinds of activities for PITTA PRIMO

301102. Pneumatische banden, alle soorten | Pneumatic tires, all types
26310406. Leatherboard | Leatherboard
32319902. Deuren, glas: gemaakt van aangekochte glas | Doors, glass: made from purchased glass
36610106. Schakelapparatuur, telefoon | Switching equipment, telephone
38210105. Crushing en slijpapparatuur, laboratorium | Crushing and grinding apparatus, laboratory
50230106. Roestvrij staal bestek | Stainless steel flatware
97210401. Internationale zaken, federale overheid | International affairs, federal government

Werken bij PITTA PRIMO: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in PITTA PRIMO: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor PITTA PRIMO. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for PITTA PRIMO. Looking for open vacancies in other companies

  • Operator metaal | Dagdienst | Regio: Hamont (HAMONT)

    Regio: HAMONT

    Bedrijf: Synergie Overpelt Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf actief in de metaalsector gelegen te Hamont zijn we op zoek naar een operator. Je bent technisch aangelegd en flexibel. Je zal tewerkgesteld worden in dagdienst.

  • Administratieve hulp voor commerciële binnendienst (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Konvert Interim Boom

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een klant in de regio van Antwerpen zijn we op zoek naar een administratieve werkkracht op de commerciële binnendienst; Onze klant is actief in automaten voor allerlei sectoren, o.a. voor de horeca. We zijn op zoek naar iemand die zal instaan voor het beantwoorden van telefonie van bestaande klanten met vragen over hun bestellingen. Verder help je het hele team verder met de nodige administratie. Ben jij een enthousiaste, gemotiveerde persoon die graag telefoneert? Heb je een goede kennis Nederlands en Frans? Ben je een organisatorisch talent en administratief nauwkeurig? Bel dan nu naar 03/458.74.90 of mail uw CV met motivatiebrief naar [email protected]

  • VRACHTWAGENMECANICIEN (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: ADECCO BRUGGE SALES

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Mecanicien voor auto's en / of vrachtwagens Gezocht voor Trucks & Trailers regio Brugge Je bent als mecanicien voor bedrijfswagens verantwoordelijk voor het uitvoeren van opdrachten en activiteiten met betrekking tot diagnose, reparaties en onderhoud van vrachtwagens en/of camionetten (motoren, versnellingsbakken, etc.). Je werkt vooral met Daf, Iveco en Fiat.

  • CAM Operator (WETTEREN)

    Regio: WETTEREN

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je verzamelt de nodige grondstoffen en materialen per werkopdracht in overleg met de verantwoordelijke. Je leest de opdracht in vanuit het CAD programma en converteert het naar het CAM programma van de robot of freesmachine. Je zet de polyethyleen of MDF blok klaar en controleert het bereik van de robotarm. Je freest maatartikelen volgens de werkprocedures, werkt ze volledig af, biedt ze ter controle aan en geeft ze door aan de werkplaats. Je controleert en onderhoudt gereedschap en materialen. Je onderhoudt dagelijks de eigen werkplaats, selecteert het afval en brengt het naar de daarvoor bestemde container.

  • PROJECTBEHEERDER m/v (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als projectbeheerder/ontwerper ben je verantwoordelijk voor volgende taken: De opmaak van een kwalitatief goed en uitvoerbaar ontwerp. Je bereidt het dossier voor en dit voor uitvoering in het kader van aanleg van nutsleidingen en openbare verlichting. (elektriciteit en gas) Verder hou je In je ontwerp ook rekening met de wensen van de klant. Je verzamelt alle informatie die nodig is om een kwalitatief goed ontwerpdossier te bekomen (technisch financieel en administratief). Je maakt het deelnetwerk aan in SAP en specifieert hierin de benodigde materialen en capaciteit. Je woont coördinatievergaderingen bij in de ontwerpfase tekent een digitaal en volledig ontwerpplan dat verder gebruikt wordt voor de vergunningsaanvragen Het aanpassen van de Geosynergiekaart in functie van het werkelijke ontwerp behoort eveneens tot jouw taken.. Tijdens de uitvoeringsfase treedt je op als aanspreekpunt om oplossingen te zoeken voor fundamentele problemen. Als er afwijkingen blijken in de nacalculatie zoek je naar de oorzaak hiervan.

  • jobstudent zaalmedewerker (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: BELLINI

    Type: Studentenjob

    Je bent een polyvalente hulp in de zaal. Jouw taken bestaan uit: mise en place; klanten onthalen; bestellingen opnemen en de bediening van dranken en gerechten; tafels afruimen;

  • Parkwachter (WESTERLO)

    Regio: WESTERLO

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Vaste Job

    Parkwachter Voor onze klant te Westerlo zijn we op zoek naar een parkwachter / magazijnier Ontvangen, plaatsen, klaarzetten van onderdelen Bedrijven / terreinen netjes houden Rijden met heftruck

  • Ervaren PLC programmeur (AALBEKE)

    Regio: AALBEKE

    Bedrijf: Synergie West-Vlaanderen Careers

    Type: Vaste Job

    Je wordt autonoom verantwoordelijk voor telkens nieuwe maatwerkprojecten in automatisatie vanaf de aanvraag t.e.m. de oplevering. Dit omvat: Inschatting ter plaatse of o.b.v. de plannen voorstudie bestemd voor de offertedienst (materialen, werkuren, ...) ontwerp en programmering van de software afspraken voor de aankopen, het tekenwerk, de kablage en de bordenbouw opvolging van de montage, testing en opstart ter plaatse bij de klant.

  • Commerciële klantenmedewerker (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: Mediq Medeco

    Type: Vaste Job

    Jouw rol bij ons De commercieel klantenmedewerker is verantwoordelijk voor een optimale klantendienst en ondersteuning aan de accountmanagers binnen de dynamische setting van onze commerciële organisatie. Je bent het aanspreekpunt voor klanten, relaties, accountmanagers en andere interne niet lokale afdelingen en bedrijfsonderdelen. Je bent verantwoordelijk voor het verder ontwikkelen van de processen, diensten en ondersteunende middelen. Tevens lever je, naast de operationele werkzaamheden, een grote bijdrage aan het realiseren van de bedrijfsdoelen door stuurinformatie te analyseren en presenteren, het signaleren van afwijkingen of / en kansen en het coördineren / organiseren van projecten, evenementen en vergaderingen. Jouw werkzaamheden en verantwoordelijkheden Je behandelt de telefonische, schriftelijke en digitale klantaanvragen en aanvragen van buitendienstcollega’s. Je bent hierbij verantwoordelijk voor de opvolging en de registratie en werkt nauw samen met collega’s. Zo stel je offertes en documenten ten behoeve van aanbestedingen op. Je verricht hiertoe administratieve en ondersteunende werkzaamheden. Ook verstrek je informatie aan de klant over assortiment en producten, beschikbaarheid, levertijd, eventueel alternatieve producten en de aflevering van producten. Proactief zie je toe op het nakomen van de gemaakte commerciële afspraken, op de beschikbaarheid van producten en ondersteunende middelen (logistiek). Vanuit jouw werkzaamheden en stuurinformatie signaleer je knelpunten en mogelijkheden tot verbetering. Vanuit de analyse van deze knelpunten stel je verbeterplannen voor die je ook implementeert. We staan ook open voor schoolverlaters!

  • Allround tweetalig bediende (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: ADECCO EXPERTS Z-VLAANDEREN

    Type: Vaste Job

    Voor een bedrijf actief in de energie sector zijn we op zoek naar een Allround meertalig bediende. Je bent verantwoordelijk voor het volgend takenpakket. Customer Service: je fungeert als eerste aanspreekpunt voor alle klantvragen en voert hierbij alle communicatie met klanten uit. Sales Support: Je ondersteunt de sales afdeling met allerhande administratieve taken door onder andere het maken van offertes. Debiteurenbeheer Je bent de schakel tusse de klant en de interne afdelingen met als doel een optimale dienstverlening naar de klant. Daarnaast draag je actief bij in het realiseren van de verkoop- en klantentevredenheidsdoelstellingen.

  • Chauffeur CE - bulktransport (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: ADA Transport

    Type: Vaste Job

    We zijn op zoek naar een Chaufeur CE die instaat voor bulktransport. Je bent verantwoordelijk voor het laden en het lossen. Meestal Binnenland

  • Account Manager (Regio Kortrijk)

    Regio: Regio Kortrijk

    Bedrijf: JobIT

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je bent verantwoordelijk voor het uitbouwen en onderhouden van de Business 2 Business klanten in jouw regio. Dit doe je door zelf afspraken te maken en deze ook zelfstandig af te ronden. Je volgt de gemaakte afspraken goed op en zorgt ervoor dat administratief alles correct verloopt. Later krijg je ook de mogelijkheid om een team voor je regio uit te bouwen.

Zoek naar antwoorden van PITTA PRIMO in sociale netwerken
Look for responds of PITTA PRIMO in social networks

Lees alle opmerkingen voor PITTA PRIMO. Laat een reactie achter voor PITTA PRIMO. PITTA PRIMO bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for PITTA PRIMO. Leave a respond for PITTA PRIMO. PITTA PRIMO on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie PITTA PRIMO op de google maps. Adres en contacten PITTA PRIMO
Location of PITTA PRIMO on the google maps. Address and contacts of PITTA PRIMO

Andere gerelateerde bedrijven als come PITTA PRIMO PITTA PRIMO: Leveugle M | Co-Terre safs | DE CLERCQ & CIE | VRIJE KLEUTERSCHOOL | RAFAEL VOET

Other related companies as PITTA PRIMO: Leveugle M | Co-Terre safs | DE CLERCQ & CIE | VRIJE KLEUTERSCHOOL | RAFAEL VOET

PITTA PRIMO is een bedrijf dat 1992 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is PITTA PRIMO, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07811798095. Het bedrijf PITTA PRIMO bevindt zich op het adres: HERENSTRAAT 2; 9170; SINT-GILLIS-WAAS (GROOT). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 919,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 363,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Fast food and meeneem restaurants. Producten gemaakt in PITTA PRIMO zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van PITTA PRIMO is Tabaksproducten, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van PITTA PRIMO is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van PITTA PRIMO, openstaande posities, locatie van PITTA PRIMO op de kaart.

PITTA PRIMO is a company, that was registered 1992 in N\A region, Belgium. Full name of company is PITTA PRIMO, company assigned to the tax number BE07811798095. The company PITTA PRIMO is located at the address: HERENSTRAAT 2; 9170; SINT-GILLIS-WAAS (GROOT). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 919,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 363,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Fast food and meeneem restaurants. Products created in PITTA PRIMO were not found.
The main activity of PITTA PRIMO is Tobacco Products, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of PITTA PRIMO is not available. You also can look at reviews of PITTA PRIMO, open positions, location of PITTA PRIMO on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over PITTA PRIMO, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf PITTA PRIMO, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about PITTA PRIMO, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company PITTA PRIMO, employees, financial statistics.