FLBELGIUM TRANS EXPRESS SA

Particuliere bedrijvenDepotinstellingen • FLBELGIUM TRANS EXPRESS SA
Private companiesDepository Institutions • FLBELGIUM TRANS EXPRESS SA

Contactgegevens FLBELGIUM TRANS EXPRESS SA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data FLBELGIUM TRANS EXPRESS SA: address, phone, fax, email, website, opening hours

FLBELGIUM TRANS EXPRESS SA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): R. Des Alouettes 96 4042 Herstal - BELGIUM, België

Telefoon (phone): 32-42-40-60-36 32-42-40-60-36

Fax (fax): 32-42-64-94-44 32-42-64-94-44

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) FLBELGIUM TRANS EXPRESS SA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "FLBELGIUM TRANS EXPRESS SA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "FLBELGIUM TRANS EXPRESS SA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van FLBELGIUM TRANS EXPRESS SA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen FLBELGIUM TRANS EXPRESS SA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of FLBELGIUM TRANS EXPRESS SA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees FLBELGIUM TRANS EXPRESS SA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti FLBELGIUM TRANS EXPRESS SA
Products information FLBELGIUM TRANS EXPRESS SA

BTW identificatienummer (tax): BE01759704589
Ondernemingsnummer: 1266143798
Hoofdstad (capital): 283,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 136,000,000 EUR
Werknemers (employees): 11 to 50
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1997

Producten die in FLBELGIUM TRANS EXPRESS SA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Transport & Related Services

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor FLBELGIUM TRANS EXPRESS SA
(Get full report from official database of BE for FLBELGIUM TRANS EXPRESS SA)

Aanvulling soorten activiteiten voor FLBELGIUM TRANS EXPRESS SA
Addition kinds of activities for FLBELGIUM TRANS EXPRESS SA

284202. Polijstenpreparaten en aanverwante producten | Polishing preparations and related products
514903. Geurstoffen, sauzen en uittreksels | Seasonings, sauces, and extracts
26530104. Pads, golfkarton: gemaakt van aangekochte materialen | Pads, corrugated: made from purchased materials
50219902. Stoelen | Chairs
50850100. Commerciële containers | Commercial containers
58129907. Diner | Diner

Werken bij FLBELGIUM TRANS EXPRESS SA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in FLBELGIUM TRANS EXPRESS SA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor FLBELGIUM TRANS EXPRESS SA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for FLBELGIUM TRANS EXPRESS SA. Looking for open vacancies in other companies

  • Klantendienstmedewerker medische sector Gent (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Jouw uitdagingen zijn: Als eerstelijnshulp help je de klant ten allen tijde zo adequaat mogelijk verder. Klantvragen in verband met de specifieke materie van vervangingsinkomen komen bij jou en je 6 collega's terecht. Aangezien het jou niet ontbreekt aan sociale vaardigheden, sta jij onze klant telefonisch met raad en daad bij op een duidelijke manier. Je zal 85% van jouw tijd besteden aan het aannemen en verwerken van binnenkomende calls in verband met de materie van vervangingsinkomen (zowel medisch als uitkeringsgericht). De overige tijd wordt besteed aan het beantwoorden van klantenvragen via e-mail ivm deze materie. Je rapporteert na elk telefonisch contact de indruk die de klant had over onze dienstverlening. Je verwerkt elke positieve en negatieve opmerking. Je probeert de klant op zo'n efficiënt mogelijke manier te helpen, indien nodig door hem of haar door te verbinden met de experts vervangingsinkomen op de back office.

  • Chaufeur C dagritten (DIEPENBEEK)

    Regio: DIEPENBEEK

    Bedrijf: FLEXPOINT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een transportfirma in Diepenbeek zijn we op zoek naar nieuwe collega's. Je krijgt een vaste regio toegewezen met als doel een goede klantenrelatie op te bouwen. Je staat in voor het vervoer van goederen naar Antwerpen vanuit Genk. Je belevert zelfstandig de goederen en zorgt voor de correcte stockage van goederen. Je werkt van maandag tot vrijdag in dagdienst.

  • MONTEUR BOVENLEIDING SPOORWERKEN (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf met ophaalmogelijkheden te MECHELEN zijn we op zoek naar MONTEURS BOVENLEIDINGEN. Het bedrijf specialiseert zich in spoorwerken, hoogspanningnetten,..  Je taken zullen bestaan uit het monteren en demonteren van delen aan de bovenleiding, werken uitvoeren aan draagconstructies, draagkabels en rijdraden, altijd buitenwerk, werven over heel Belgie.

  • Import Inside Sales medewerker (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant in 2030 Antwerpen zijn wij op zoek naar een Import Inside Sales medewerker (m/v) Doel van de afdeling en functie: Coördineren van offertes met daaraan gekoppelde vrachtreservaties voor een toegewezen vaargebied. Onderhouden en ontwikkelen van inside sales activiteiten voor het desbetreffend vaargebied.Omschrijving van de werkzaamheden: Je bent verantwoordelijk voor de ontwikkeling van het toegewezen vaargebied. Je negotieert tussen klant en hoofdkantoor, offertes opmaken aan klanten en opvolging ervan. Identificatie van de markt a.d.h.v.: bezoeken van outside sales, sales leads van overzeese agenten, nieuwe vrachtaanvragen, prospects, statistieken, kranten, advertenties,... Registratie van de marktinformatie in LISA CRM. Werken via de systemen LISA CRM - LARA Quotation & CRM. Budgetten maken in samenwerking met import sales manager. Maandelijks sales rapporten opstellen: markt situatie, prestaties aan de hand van statistieken, belangrijke trafieken,... Netwerken: commerciële activiteiten bijwonen + bezoeken van voornaamste klanten binnen het toegewezen vaargebied. Trouble shooting/geschillen oplossen - assistentie customer service desk. Global offer & presentaties up to date houden bij wijzigen in het toegewezen vaargebied.

  • Poetshulp Huldenberg (HULDENBERG)

    Regio: HULDENBERG

    Bedrijf: PUUUR HAACHT

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij de nieuwe huishoudhulp van Puuur? Inderdaad met drie u’s, want bij ons draait het om u! Puuur biedt huishoudhulp aan via het systeem van dienstencheques. Wij maken deel uit van Ons. We hebben meer dan 2.800 gemotiveerde personeelsleden en 18.000 tevreden klanten. We bieden jobs aan over heel Vlaanderen, dicht bij de woonplaats van ons personeel. Puuur blijft groeien en we zijn ook in jouw regio steeds op zoek naar gemotiveerde huishoudhulpen. Je houdt van poetsen, dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, vensters wassen... Je doet de wekelijkse schoonmaak van een woning Je doet graag de was en strijk Voor sommige gezinnen ga je naar de winkel of kook je

  • Enthousiaste Thuishulp / Huishoudhulp regio Sint-Niklaas (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: Plus Home services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet!! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Peizegem – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (PEIZEGEM)

    Regio: PEIZEGEM

    Bedrijf: HET POETSBUREAU

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw of kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Winkelmedewerker Tankstation (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: TEMPO-TEAM INTERIM

    Type: Studentenjob

    Wij zijn op zoek naar een winkelbediende voor een tankstation te Hasselt. Tot jouw takenpakket behoren het bedienen van de kassa, het aanvullen van de rekken en het schoonmaken van de winkel. Je werkt in een deeltijds, variabel uurrooster, ook in het weekend. De shop is geopend van 6-23 uur, dus de werkuren zijn tijdens deze uren.

  • student- verkoper Gent (M/V) (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: ACTIEF GENT

    Type: Studentenjob

    Als student-verkoper sta je vooral in voor het contact met de klanten: - Service is bij onze klant een prioriteit: wij willen elke klant een onvergetelijke winkelervaring bieden - Je zorgt voor het op orde houden van de winkel en het aanvullen van de stock - Je doet kassaverrichtingen, ontvangt betalingen en staat in voor de dienst-na-verkoop

  • Project Manager Customer Support (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: EVOLTA

    Type: Vaste Job

    Als groeiend multidisciplinair bureau van architecten en ingenieurs bieden wij jou de kans om deel uit te maken van ons Consultancy Team. Vanuit dit team worden onze vakspecialisten ingezet om projecten bij onze klanten te ondersteunen of te trekken, volgens hun expertise en groeipotentieel. Na oplevering van de machine wordt de Customer Service afdeling het eerste aanspreekpunt. Als Project Manager Customer Support, sta je in voor de eerste snelle reactie en hulplijn naar de klanten toe. Daarnaast sta je in voor de interne afname van projecten. Je behartigt hierbij ook het commerciële en financiële luik. Hoofdverantwoordelijkheden en kerntaken: Als Project Manager Customer Support ben je vanaf de oplevering van de machine bij de klant, de spreekbuis tussen de klant en het bedrijf. Je staat de klant te woord. Je verleent advies bij onderhoud en upgrades. Je stelt de offertes op voor service en interventies. Je plant en coördineert service en interventies en volgt de uitvoering hiervan nauwgezet op. Je rapporteert uitgevoerde activiteiten aan de klant. Je stemt met de Accounting Afdeling en de klant de facturatie af, en volgt de betaling op. Je informeert naar en behartigt de klantentevredenheid. Je verwerkt de informatie uit support, service en interventies. Je signaleert door de klant gemelde problemen aan de verantwoordelijke afdelingen, zorgt voor een terugkoppeling naar de klant en stelt een oplossing voor. Daarnaast zorg je voor ondersteuning en verbinding binnen de Customer Service Afdeling. Je ondersteunt Customer Care bij het opstellen van offertes voor wisselstukken en herstellingen. Je helpt Customer Care bij input van klantenorders, inclusief controle van de bestelnummers van de bestelopdrachten. Je staat Customer Care bij voor het opvolgen van het te herstellen materiaal, vanaf de toezending door de klant tot en met de terug-levering naar de klant. Indien noodzakelijk plaats je herstellingsopdrachten bij toeleveranciers.

  • KLINISCH PSYCHOLOOG - EERSTELIJNSPSYCHOLOOG (VOLWASSENEN) (OVERPELT)

    Regio: OVERPELT

    Bedrijf: Psycholoog Bosmans

    Type: Zelfstandige activiteit

    Om ons team van eerstelijnspsychologen te versterken zijn we op zoek naar een gemotiveerde collega. Als eerstelijnspsycholoog werk je generalistisch en kortdurend met verschillende problematieken. We richten ons op (jong) volwassenen en ouderen met lichte tot matige psychische klachten.

  • Clinical research associate (GROOT-BIJGAARDEN)

    Regio: GROOT-BIJGAARDEN

    Bedrijf: Spring Professional

    Type: Werfreserve

    For our clients we are constantly looking for CRA - Belgium (m/f): job description: - Follow up of international trials from fase I till fase IV - Focus on trial management and administration as a specialist activity - Ensures adequacy of clinical research staff/facilities in accordance with defined general (GCP/Sops) and protocol-specific requirements - Assures delivery of high quality, clean CRFs by adherence to Good Clinical Practices and ensuring investigator compliance with protocol and study procedures - Ensures timely (submission)/initiation/ monitoring and close-out - Ensures investigator completion and compilation of all necessary pre-trial documentation from the investigator site (e.g. signed protocol, Cvs, patient information and consent form, ethics committee approval documents etc.) - Good communication with internal and external customers

Zoek naar antwoorden van FLBELGIUM TRANS EXPRESS SA in sociale netwerken
Look for responds of FLBELGIUM TRANS EXPRESS SA in social networks

Lees alle opmerkingen voor FLBELGIUM TRANS EXPRESS SA. Laat een reactie achter voor FLBELGIUM TRANS EXPRESS SA. FLBELGIUM TRANS EXPRESS SA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for FLBELGIUM TRANS EXPRESS SA. Leave a respond for FLBELGIUM TRANS EXPRESS SA. FLBELGIUM TRANS EXPRESS SA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie FLBELGIUM TRANS EXPRESS SA op de google maps. Adres en contacten FLBELGIUM TRANS EXPRESS SA
Location of FLBELGIUM TRANS EXPRESS SA on the google maps. Address and contacts of FLBELGIUM TRANS EXPRESS SA

Andere gerelateerde bedrijven als come FLBELGIUM TRANS EXPRESS SA FLBELGIUM TRANS EXPRESS SA: LAVOLD SCHOONMAAK/LAVOLD NETTOYAGE | JEAN-PAUL COQUERELLE | Alpha Compo | Colman J | FE. DURY

Other related companies as FLBELGIUM TRANS EXPRESS SA: LAVOLD SCHOONMAAK/LAVOLD NETTOYAGE | JEAN-PAUL COQUERELLE | Alpha Compo | Colman J | FE. DURY

FLBELGIUM TRANS EXPRESS SA is een bedrijf dat 1997 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is FLBELGIUM TRANS EXPRESS SA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01759704589. Het bedrijf FLBELGIUM TRANS EXPRESS SA bevindt zich op het adres: R. Des Alouettes 96 4042 Herstal - BELGIUM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 11 to 50 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 283,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 136,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Transport & Related Services. Producten gemaakt in FLBELGIUM TRANS EXPRESS SA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van FLBELGIUM TRANS EXPRESS SA is Depotinstellingen, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van FLBELGIUM TRANS EXPRESS SA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van FLBELGIUM TRANS EXPRESS SA, openstaande posities, locatie van FLBELGIUM TRANS EXPRESS SA op de kaart.

FLBELGIUM TRANS EXPRESS SA is a company, that was registered 1997 in N\A region, Belgium. Full name of company is FLBELGIUM TRANS EXPRESS SA, company assigned to the tax number BE01759704589. The company FLBELGIUM TRANS EXPRESS SA is located at the address: R. Des Alouettes 96 4042 Herstal - BELGIUM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 11 to 50 employees work in this company. Capital - 283,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 136,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Transport & Related Services. Products created in FLBELGIUM TRANS EXPRESS SA were not found.
The main activity of FLBELGIUM TRANS EXPRESS SA is Depository Institutions, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of FLBELGIUM TRANS EXPRESS SA is not available. You also can look at reviews of FLBELGIUM TRANS EXPRESS SA, open positions, location of FLBELGIUM TRANS EXPRESS SA on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over FLBELGIUM TRANS EXPRESS SA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf FLBELGIUM TRANS EXPRESS SA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about FLBELGIUM TRANS EXPRESS SA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company FLBELGIUM TRANS EXPRESS SA, employees, financial statistics.