LAVOLD SCHOONMAAK/LAVOLD NETTOYAGE

Particuliere bedrijvenDepotinstellingen • LAVOLD SCHOONMAAK/LAVOLD NETTOYAGE
Private companiesDepository Institutions • LAVOLD SCHOONMAAK/LAVOLD NETTOYAGE

Contactgegevens LAVOLD SCHOONMAAK/LAVOLD NETTOYAGE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data LAVOLD SCHOONMAAK/LAVOLD NETTOYAGE: address, phone, fax, email, website, opening hours

LAVOLD SCHOONMAAK/LAVOLD NETTOYAGE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): TECHNOLOGIESTRAAT 65; 1082; SINT-AGATHA-BERCHEM/BERCHEM-SAINTE-AGATHE, België

Telefoon (phone): 24820950 (+32-24820950) 24820950 (+32-24820950)

Fax (fax): +32 (81) 201-28-29 +32 (81) 201-28-29

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) LAVOLD SCHOONMAAK/LAVOLD NETTOYAGE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "LAVOLD SCHOONMAAK/LAVOLD NETTOYAGE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "LAVOLD SCHOONMAAK/LAVOLD NETTOYAGE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van LAVOLD SCHOONMAAK/LAVOLD NETTOYAGE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen LAVOLD SCHOONMAAK/LAVOLD NETTOYAGE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of LAVOLD SCHOONMAAK/LAVOLD NETTOYAGE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees LAVOLD SCHOONMAAK/LAVOLD NETTOYAGE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti LAVOLD SCHOONMAAK/LAVOLD NETTOYAGE
Products information LAVOLD SCHOONMAAK/LAVOLD NETTOYAGE

BTW identificatienummer (tax): BE08683013916
Ondernemingsnummer: 2809448242
Hoofdstad (capital): 159,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 254,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2015

Producten die in LAVOLD SCHOONMAAK/LAVOLD NETTOYAGE zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Schoonmaakbedrijven and ongediertebestrijding; Wasserijen, Reiniging and Droogkuis

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor LAVOLD SCHOONMAAK/LAVOLD NETTOYAGE
(Get full report from official database of BE for LAVOLD SCHOONMAAK/LAVOLD NETTOYAGE)

Aanvulling soorten activiteiten voor LAVOLD SCHOONMAAK/LAVOLD NETTOYAGE
Addition kinds of activities for LAVOLD SCHOONMAAK/LAVOLD NETTOYAGE

359402. Vloeistofvermogensmotoren | Fluid power motors
22119914. Express strepen, katoen | Express stripes, cotton
24919900. Houtbewerking, nec | Wood preserving, nec
28330213. Opium derivaten | Opium derivatives
35529901. Creels, textielmachines | Creels, textile machinery
38459900. Electromedische apparatuur, niet inbegrepen | Electromedical equipment, nec
50510405. Tin en tin basismetalen, vormen, formulieren, enz., Nec | Tin and tin base metals, shapes, forms, etc., nec
73229900. Aanpassings- en verzameldiensten, niet inbegrepen | Adjustment and collection services, nec
80210000. Kantoren en klinieken van tandartsen | Offices and clinics of dentists

Werken bij LAVOLD SCHOONMAAK/LAVOLD NETTOYAGE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in LAVOLD SCHOONMAAK/LAVOLD NETTOYAGE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor LAVOLD SCHOONMAAK/LAVOLD NETTOYAGE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for LAVOLD SCHOONMAAK/LAVOLD NETTOYAGE. Looking for open vacancies in other companies

  • Arbeiders ruwbouw regio Herentals (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: ADECCO CONSTRUCT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Wil jij graag aan de slag op projecten in de regio Kempen? Wij zoeken arbeiders ruwbouw voor de GROTE nieuwbouwprojecten!

  • Sales Support m/v (Regio Mechelen)

    Regio: Regio Mechelen

    Bedrijf: SKILLFLEX

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je zal een sleutelpositie uitoefenen binnen een Mechels familiebedrijf, gespecialiseerd in was-, strijk-, en poetsmiddelen. Onze klant is sterk aanwezig in de Belgische en Franse markt van FMCG en zal ook snel uitbreiden naar het Verenigd Koninkrijk. Het huidig team werkt heel hecht samen en zoekt een nieuwe collega om in tandem te werken. Je gaat klantgericht, nauwkeurig en planmatig te werk. Jouw week ziet er als volgt uit: - Klanten opvolgen: je bent verantwoordelijk voor de verwerking en opvolging van de klantenservice van A tot Z. Jij bent de vaste eerste lijn contactpersoon van alle klanten. - Orders, transport en facturatie: je organiseert het transport van de leveringen in samenspraak met de klant, je verwerkt de orders en factureert deze ook. - Planning en stocks beheren: je managet de stock zodat je steeds kan inspelen op de behoeften van de klanten, daarbij hoort natuurlijk ook dat je zelf orders zal moeten plaatsen om eigen stock aangevuld te houden. - Administratie: Je zal instaan als back-up Marketing Manager in geval van ziekte of vakantie. Je doet verschillende aanpassingen in het systeem van onze klant, je organiseert alle inkomende facturen en je houdt de 'Klanten Informatie Fiches' up-to-date

  • Poetsvrouw/Poetsman met de beste loonsvoorwaarden- Regio Wellen (WELLEN)

    Regio: WELLEN

    Bedrijf: Schoonmaakzorg

    Type: Dienstenchequebaan

    Welkom bij Schoonmaakzorg, een dienstenchequebedrijf met reeds 10 jaar ervaring in de schoonmaaksector. Bij ons ligt de nadruk op het menselijk aspect. Onze passie is mensen helpen. Het doet ons deugd mensen aan het werk te zetten met diezelfde passie en te streven naar de perfecte match tussen klant en huishoudhulp! Ons motto: Samen Respect, Samen Sterk! Zit jij te popelen om mensen te helpen, hun zorgen te verlichten door als poetshulp een handje toe te steken in het huishouden? Poetsen, boodschappen doen, al dan niet samen met jouw klant. Wassen en strijken staan jou niet in de weg? Dan ben jij "de geschikte huishoudhulp" die wij zoeken om ons schoonmaak-team te ondersteunen! Aarzel niet en solliciteer nu, want sterk werk blinkt!

  • inventarismedewerker informatica (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: t-interim Oudenaarde

    Type: Studentenjob

    Je staat in voor de inventarisatie van het computer- en kantoormateriaal. Je kan zelfstandig werken. Je hebt kaas gegeten van computers en toebehoren om deze te inventariseren.  

  • Jobstudent (MALDEGEM)

    Regio: MALDEGEM

    Bedrijf: KRUIDVAT Health & Beauty

    Type: Studentenjob

    Ben jij op zoek naar een dynamische studentenjob met leuke collega’s, afwisselende werkzaamheden en waar geen dag hetzelfde is? Ben jij een student die een extra centje wil bijverdienen en ook nog eens waardevolle ervaring wil opdoen? Word dan Jobstudent bij Kruidvat. Kom jij ons team versterken?

  • BIM modelleur (Regio Aalter-Deinze)

    Regio: Regio Aalter-Deinze

    Bedrijf: Vandenbussche

    Type: Vaste Job

    Doel van de functie:Ondersteuning geven aan de studie- en calculatiedienst bij de prijsberekening van een bouwproject.Taken: U zorgt voor de opmaak en/of controle van meetstaten U berekent de benodigde “hoeveelheden” zodat de projectleider studiedienst en calculator van een correct en volledig dossier kunnen vertrekken. U zorgt eventueel voor de nodige bemerkingen/varianten bij dossierstudies. Controle van diverse studies/plannen/meetstaten volgens noodzaak en vereisten van het project.

  • Aankoper (ZELE)

    Regio: ZELE

    Bedrijf: DRYLOCK TECHNOLOGIES

    Type: Vaste Job

    Als aankoper op groepsniveau ben je verantwoordelijk voor het behartigen van het centrale aankoopproces van onze verschillende productie-eenheden. Je zoekt actief mee naar nieuwe opportuniteiten met het oog op kostverbetering Je supporteert de lokale aankoopteams en volgt nauwgezet planning en forecasts op Je onderhandelt met huidige en nieuwe leveranciers Je volgt nauwgezet alle offerteaanvragen op en je verzorgt deze aanvragen ook via RFIs / RFQs Je werkt nauw samen met Supply Chain, Sales, IT, Marketing, Finance,... Je ontwikkelt een goede product- en leverancierskennis Je volgt commerciele opportuniteiten en evalueert deze binnen het team Je beheert het grondstofarchief, de centrale prijslijsten en aankoopcontracten Je rapporteert aan de Aankoopmanager

  • Allround Commercieel Expediteur (m/v) (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: Square City

    Type: Vaste Job

    Vandaag zoeken we een Allround Commercieel Expediteur (m/v) in de regio Antwerpen voor een kleinere set-up met een onbeperkt aantal mogelijkheden. Onze opdrachtgever is actief in een groeiend logistiek segment en heeft een sterke groei in het vooruitzicht. De Missie: Jij bent verantwoordelijk voor het uitwerken van prijzen voor logistieke diensten. Je negotieert prijzen met de klanten en stelt procedures op. Je behandelt expeditiedossiers van A tot Z, waarbij je je eigen accounts beheert. Je beschikt over volledige autonomie om je functie op termijn uit te bouwen. Je creativiteit ga je ombuigen in het op maat aanbieden van oplossingen voor je klanten. Deze extra service is voor jou een evidentie om de juiste oplossing met de juiste toegevoegde waarde te kunnen bieden. Je houdt van duidelijk targets die in het hier en nu plaatsvinden, maar daarnaast kijk je ook op de lange termijn naar een win-win situatie voor je klanten. Je gaat contracten opstellen en deze controleren en opvolgen. Je buigt je over alle orderbevestigingen, facturatie leidt alles in goede banen.

  • Zelfstandig uitbater Press Shop Menen (Regio Kortrijk)

    Regio: Regio Kortrijk

    Bedrijf: Ubiway Retail

    Type: Zelfstandige activiteit

    Functieomschrijving Een eigen krantenwinkel uitbaten zonder grote investeringen? Dat kan, bij Press Shop. Sinds de overname van bpost worden onze winkels vernieuwd. Wij verkopen meer dan pers, tabak en loterijproducten. Iets lezen? Wij hebben allerlei magazines, boeken en bestsellers. Een cadeau? Het kaartje, het geschenk en de strik kunnen we je aanbieden. Iets eten of drinken? Neem een broodje of slaatje en geniet ervan in onze coffee corners of onderweg. Een pakketje versturen of ophalen? Kom langs in onze winkels en gebruik de diensten van kariboo of bpost. Zelf een Press Shop-winkel uitbaten? Dat kan, stuur ons jouw cv. De functie Je bent verantwoordelijk voor de verkoop van de producten Je ontvangt en controleert de leveringen Je vult de producten aan in de winkel Je stuurt de onverkochte (pers-)producten terug en volgt dit op Je beheert de stock Je doet de nodige bestellingen Je maakt dat jouw winkel er proper en netjes uitziet Kortom, je bent verantwoordelijk voor het financieel en commercieel beheer van de winkel. Indien nodig werf je medewerkers aan en stuur je het team aan. De winkel Rijselstraat 39, 8930 Menen Openingsuren van maandag tot vrijdag van 6u00 tot 18u30, op zaterdag van 7u tot 18u, op zondag gesloten Solliciteren Stuur ons je cv en een motivatie door. We nemen contact met je op.

  • Commercieel Vertegenwoordiger (OREYE)

    Regio: OREYE

    Bedrijf: StepStone

    Type: Zelfstandige activiteit

    www.stepstone.be/vacatures----1676148-inline.html?cid=Partner_VDAB Om aan onze groei te voldoen,zijn wij op zoek naar een nieuwe Commercieel Vertegenwoordiger (m/v). Als vertegenwoordiger prospecteert U actief in uw eigen regio en bent U verantwoordelijk voor de opvolging en de uitbouw van onze bestaande klantenportefeuille; Om uw doelen te bereiken  zal u nauw samenwerken met onze interne diensten.

  • BIJVERDIENSTE Verpleegkundige (Roeselare/Izegem) - Zelfstandige basis (Regio Roeselare-Izegem)

    Regio: Regio Roeselare-Izegem

    Bedrijf: X-Care

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor onze klanten, ziekenhuizen regio Roeselare - Izegem, zoeken wij verpleeg- en zorgkundigen om bij te werken. Heb jij een vaste job maar heb je wel nog een aantal dagen over om bij te werken? Of ben je nog volop aan het solliciteren maar wil je intussen ook al werkervaring opdoen? Dan is dit misschien wel iets voor jou! Je kan volledig zelf kiezen op welke dagen je beschikbaar bent om te werken en welke shiften voor jou haalbaar zijn. Stuur ons je cv door en we nemen snel contact met je op zodat je in onze pool terechtkomt! X-Care is een uitzendkantoor met een focus op de zorgsector. Kleinschaligheid en een persoonlijke aanpak zijn onze troeven.

  • osteopaat (m/v/x) (LEOPOLDSBURG)

    Regio: LEOPOLDSBURG

    Bedrijf: DIETER COUNE

    Type: Zelfstandige activiteit

    Wij zijn op zoek naar een sympathieke, gediplomeerde, zelfstandige osteopaat (m/v/x) om ons team te versterken Momenteel bestaat ons team uit 1 osteopaat, 4 kinesitherapeuten en 1 pedriatisch kinesitherapeute. De praktijk is gelegen nabij het centrum van Leopoldsburg en heeft zich 5 jaar geleden gevestigd in een nieuwe accomodatie. In ons werk worden we administratief ondersteund door een medewerker, op die manier kan elke therapeut zich ten volle toeleggen op de behandeling van de patiënt.

Zoek naar antwoorden van LAVOLD SCHOONMAAK/LAVOLD NETTOYAGE in sociale netwerken
Look for responds of LAVOLD SCHOONMAAK/LAVOLD NETTOYAGE in social networks

Lees alle opmerkingen voor LAVOLD SCHOONMAAK/LAVOLD NETTOYAGE. Laat een reactie achter voor LAVOLD SCHOONMAAK/LAVOLD NETTOYAGE. LAVOLD SCHOONMAAK/LAVOLD NETTOYAGE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for LAVOLD SCHOONMAAK/LAVOLD NETTOYAGE. Leave a respond for LAVOLD SCHOONMAAK/LAVOLD NETTOYAGE. LAVOLD SCHOONMAAK/LAVOLD NETTOYAGE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie LAVOLD SCHOONMAAK/LAVOLD NETTOYAGE op de google maps. Adres en contacten LAVOLD SCHOONMAAK/LAVOLD NETTOYAGE
Location of LAVOLD SCHOONMAAK/LAVOLD NETTOYAGE on the google maps. Address and contacts of LAVOLD SCHOONMAAK/LAVOLD NETTOYAGE

Andere gerelateerde bedrijven als come LAVOLD SCHOONMAAK/LAVOLD NETTOYAGE LAVOLD SCHOONMAAK/LAVOLD NETTOYAGE: Wuyts Johan | CENTRE DE PLANNING FAMILIAL AIMER A LOUVAIN-LA-NEUVE | COLOR STUDIO ARSENE | TOURNAISIS SERVICES | Gillard D

Other related companies as LAVOLD SCHOONMAAK/LAVOLD NETTOYAGE: Wuyts Johan | CENTRE DE PLANNING FAMILIAL AIMER A LOUVAIN-LA-NEUVE | COLOR STUDIO ARSENE | TOURNAISIS SERVICES | Gillard D

LAVOLD SCHOONMAAK/LAVOLD NETTOYAGE is een bedrijf dat 2015 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is LAVOLD SCHOONMAAK/LAVOLD NETTOYAGE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08683013916. Het bedrijf LAVOLD SCHOONMAAK/LAVOLD NETTOYAGE bevindt zich op het adres: TECHNOLOGIESTRAAT 65; 1082; SINT-AGATHA-BERCHEM/BERCHEM-SAINTE-AGATHE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 159,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 254,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Schoonmaakbedrijven and ongediertebestrijding; Wasserijen, Reiniging and Droogkuis. Producten gemaakt in LAVOLD SCHOONMAAK/LAVOLD NETTOYAGE zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van LAVOLD SCHOONMAAK/LAVOLD NETTOYAGE is Depotinstellingen, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van LAVOLD SCHOONMAAK/LAVOLD NETTOYAGE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van LAVOLD SCHOONMAAK/LAVOLD NETTOYAGE, openstaande posities, locatie van LAVOLD SCHOONMAAK/LAVOLD NETTOYAGE op de kaart.

LAVOLD SCHOONMAAK/LAVOLD NETTOYAGE is a company, that was registered 2015 in N\A region, Belgium. Full name of company is LAVOLD SCHOONMAAK/LAVOLD NETTOYAGE, company assigned to the tax number BE08683013916. The company LAVOLD SCHOONMAAK/LAVOLD NETTOYAGE is located at the address: TECHNOLOGIESTRAAT 65; 1082; SINT-AGATHA-BERCHEM/BERCHEM-SAINTE-AGATHE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 159,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 254,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Schoonmaakbedrijven and ongediertebestrijding; Wasserijen, Reiniging and Droogkuis. Products created in LAVOLD SCHOONMAAK/LAVOLD NETTOYAGE were not found.
The main activity of LAVOLD SCHOONMAAK/LAVOLD NETTOYAGE is Depository Institutions, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of LAVOLD SCHOONMAAK/LAVOLD NETTOYAGE is not available. You also can look at reviews of LAVOLD SCHOONMAAK/LAVOLD NETTOYAGE, open positions, location of LAVOLD SCHOONMAAK/LAVOLD NETTOYAGE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over LAVOLD SCHOONMAAK/LAVOLD NETTOYAGE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf LAVOLD SCHOONMAAK/LAVOLD NETTOYAGE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about LAVOLD SCHOONMAAK/LAVOLD NETTOYAGE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company LAVOLD SCHOONMAAK/LAVOLD NETTOYAGE, employees, financial statistics.