MIRABELLA'S PIZZA

Contactgegevens MIRABELLA'S PIZZA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data MIRABELLA'S PIZZA: address, phone, fax, email, website, opening hours

MIRABELLA'S PIZZA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE DES GUILLEMINS 112; 4000; LIEGE-CENTRE, België

Telefoon (phone): 42532023 (+32-42532023) 42532023 (+32-42532023)

Fax (fax): +32 (51) 979-25-27 +32 (51) 979-25-27

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) MIRABELLA'S PIZZA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "MIRABELLA'S PIZZA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "MIRABELLA'S PIZZA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van MIRABELLA'S PIZZA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen MIRABELLA'S PIZZA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of MIRABELLA'S PIZZA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees MIRABELLA'S PIZZA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti MIRABELLA'S PIZZA
Products information MIRABELLA'S PIZZA

BTW identificatienummer (tax): BE06344299316
Ondernemingsnummer: 9528961181
Hoofdstad (capital): 574,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 339,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2013

Producten die in MIRABELLA'S PIZZA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Fast food and meeneem restaurants

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor MIRABELLA'S PIZZA
(Get full report from official database of BE for MIRABELLA'S PIZZA)

Aanvulling soorten activiteiten voor MIRABELLA'S PIZZA
Addition kinds of activities for MIRABELLA'S PIZZA

7352. Verhuur van medische apparatuur | Medical equipment rental
02729902. Ezelboerderij | Donkey farm
23960305. Hatters 'bont | Hatters' fur
35560501. Machines voor de verwerking van vis en schelpdieren | Fish and shellfish processing machinery
57319902. Elektronische consumentenapparatuur, nec | Consumer electronic equipment, nec
61419902. Morris plannen, geen depositobank | Morris plans, not a deposit bank
87110301. Chemische technologie | Chemical engineering

Werken bij MIRABELLA'S PIZZA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in MIRABELLA'S PIZZA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor MIRABELLA'S PIZZA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for MIRABELLA'S PIZZA. Looking for open vacancies in other companies

  • Transportverantwoordelijke - Volvo Group (OOSTAKKER)

    Regio: OOSTAKKER

    Bedrijf: SYNERGIE JOBS

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je bent verantwoordelijk voor het leveren van afgewerkte producten op afgesproken eindbestemming en op afgesproken leveringsdatum. Je moniteert pro-actief de leveringen en stuurt bij om de impact op de eindklant te vermijden of te minimaliseren. Je bent verantwoordelijk om leveringen te herplannen op vraag van de klant (rush/express). Je maakt pro-actief gebruik van short en mid-term forecast. Je bent het dagelijks contact voor operationele vragen vragen van de klant of de leverancier. Je bent verantwoordelijk voor de leveringsopvolging voor de markten waar je verantwoordelijk voor bent. Je bent een belangrijke schakel in het escalatie process van terugkerende afwijkingen.

  • Vloerder (BEERSE)

    Regio: BEERSE

    Bedrijf: TEMPO TEAM CONSTRUCT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Wij zijn momenteel op zoek naar een vloerder om deel uit te maken van een bouwbedrijf in regio Beerse. Je zal instaan voor vloer- en tegelwerken.

  • Operator glassnijder (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een glasproducent in de regio Hasselt zijn we op zoek naar een operator van (automatische) snijtafels  Je staat in voor het snijden van gelaagd-, float- en sierglas Je neemt de afgewerkte glasplaten van de snijtafel, manueel of met behulp van een kraan of rolbrug Je plaatst de platen op de correcte glaskarren Veiligheid en kwaliteit staan centraal in deze job Je werkt veilig door de procedures nauwgezet te volgen en je zorgt tevens voor een propere en ordelijke werkomgeving Je werkt nauwkeurig en voert regelmatige basis kwaliteitscontroles uit

  • Automechanieker (KONTICH)

    Regio: KONTICH

    Bedrijf: FORUM JOBS KONTICH

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Herstelt, reviseert en voert periodieke controles uit op personenwagens, lichte bedrijfsvoertuigen. Werkt volgens het onderhoudsschema, de veiligheidsvoorschriften en de regelgeving. Bijkomende activiteiten kunnen zijn: depannages en testritten op de openbare weg uitvoeren.

  • HUISHOUDHULP MET DIENSTENCHEQUES REGIO EEKLO (EEKLO)

    Regio: EEKLO

    Bedrijf: DOME ASSISTANCE DIENSTENCHEQUES

    Type: Dienstenchequebaan

    Je helpt in het huishouden en staat in voor poetsen in particuliere woningen. Ook koken, naaien, wassen en strijken kunnen tot je dagelijkse takenpakket behoren.

  • Poetshulp regio Gentbrugge (GENTBRUGGE)

    Regio: GENTBRUGGE

    Bedrijf: De Schoonmakerij BVBA

    Type: Dienstenchequebaan

    Wij zijn dringend op zoek naar 1: Huishoudhulp regio Gentbrugge Functie: • Schoonmaken • Ruiten wassen • Strijken

  • Jobstudent stocktelling Herfstvakantie (DEINZE)

    Regio: DEINZE

    Bedrijf: Konvert Interim Deinze

    Type: Studentenjob

    Voor een bedrijf in industriezone De Prijkels in Deinze zijn wij op zoek naar 2 jobstudenten om een stocktelling te doen. Je werkt in het magazijn en lijst alle materialen op die aanwezig zijn en telt deze ook.

  • STUDENTEN (ZWEVEGEM)

    Regio: ZWEVEGEM

    Bedrijf: INTRATUIN ZWEVEGEM (Bloemenparadijs)

    Type: Studentenjob

    Wie zijn wij? Intratuin Zwevegem (het vroegere Bloemenparadijs) is een solvabel bedrijf waar directe communicatie tussen medewerkers en de eigenaar zeer belangrijk is. Dit familiebedrijf met jarenlange ervaring in de tuinbouw zit in een groeiflow en blikt vooruit op expansie. Hiervoor zijn we op zoek naar bekwame medewerkers die meehelpen dit proces tot een goed einde te brengen. Om de drukte tijdens de vakanties (vakantiejob) en weekends (studentenjob) op te vangen, zijn wij op zoek naar gemotiveerde jobstudenten om bij te springen. Je taken kunnen bestaan uit: - het klantgericht bedienen van de kassa (computer) - helpen bij de snijbloemen, dieren verzorgen, allround meehelpen, ... - rekken opvullen, levelen, producten uitpakken, de winkel onderhouden, ... Gezochte profiel Ben je op zoek naar een leuke bijverdienste in de sociale sector? Kan je de handen uit de mouwen steken en ben je flexibel? Ben je op zoek naar een uitdagende job om jouw ervaring op het werkveld uit te breiden? Aarzel dan niet langer! Wij hebben jou nodig om ons hecht team te versterken tijdens het weekend of tijdens de vakantie. Kom tot bloei in dit familiebedrijf en bouw je CV verder uit door ervaring op te doen in de verkoopsector. Vul zo snel mogelijk een sollicitatieformulier in of kom eens langs in de vestiging. Wil je graag de sfeer opsnuiven en kennis maken met onze enthousiaste medewerkers? Neem een kijkje op onze Facebookpagina en leer jouw toekomstige werkgever kennen! https://nl-nl.facebook.com/Bloemenparadijs.zwevegem/

  • Jobstudent JBC vaste weekend 'm/v' (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: Start People Hasselt

    Type: Studentenjob

    Je ontvangt de klanten met een stralende glimlach Je geeft advies over kledij Je let erop dat de winkel netjes is (opvouwen kleding, stuks terug in het rek hangen...) Na een tijdje werk je ook mee aan de kassa

  • Novotel Mechelen zoekt barman/barvrouw/zaalmedewerker (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: Novotel Mechelen Centrum

    Type: Vaste Job

    Ben je gepassioneerd door dranken, barbediening en bedien je graag gasten in de zaal? Zoek je een job waarin je kan bijleren in een bedrijf met groeimogelijkheden? Lees dan zeker verder! Om ons team te versterken zoeken wij een fulltime barman/barvrouw. Inhoud Je bedient klanten aan de bar, schenkt dranken, stelt dranken voor, bereidt cocktails, ruimte lege glazen af en houd je werkplek proper. Tevens bedien je gasten die gebruik maken van de á la carte service van het restaurant. Ook roomservice wegbrengen hoort daar bij. Als er banquetten zijn verzorg je hiervan de zaalbediening. Je verricht andere taken naargelang de noden en ondersteunt daarbij de andere departementen. Verder boek je ook alle rekeningen op en ontvang je betalingen. Profiel Je bent een horeca-minded duizendpoot die even graag bedient aan de bar als aan tafel Je bent klantvriendelijk en kan de verwachtingen van de gasten inschatten en hiernaar handelen Je bent energiek en stressbestendig, je kan het overzicht bewaren op drukke momenten Je hebt een passie voor dranken in het algemeen, een interesse in cocktails is een plus Je verkoopt graag Je communiceert duidelijk, zowel met de gast als met de keuken Je hebt voeling met een hotelomgeving Motivatie en de wil om bij te leren zijn belangrijker dan ervaring. Werkuren Je werkt een shift van 8 uur. Meestal van 16u30 - 00.30u. Soms op andere uren indien nodig. Idealiter heb je er geen probleem mee om ook de ontbijtdienst te leren kennen, maar jouw focus ligt op de avonddienst.

  • Team member OKay Oedelem (OEDELEM)

    Regio: OEDELEM

    Bedrijf: OKay

    Type: Vaste Job

    Klanten helpen doe je met veel goesting en met de glimlach. Je zet hen telkens op de eerste plaats wanneer ze komen winkelen. Hebben ze een specifiek verzoek? De team members staan paraat. Precies door die positieve houding is de OKay waar jij werkt een gezellige buurtsupermarkt. Elke dag ziet er anders uit bij OKay. Het ene moment beman je de kassa en even later steek je een handje toe in de bakkerij, hou je de winkel netjes of vul je rekken verder aan. Misschien heb je een leuk idee voor een creatieve actie? Gooi het in de groep, eigen initiatief kunnen we altijd appreciëren! Om onze klanten nog beter te informeren, volg je regelmatig interessante opleidingen. Zo stel je hen meteen op hun gemak. Klanten kunnen altijd op jou rekenen om hun winkelervaring zo vlot mogelijk te laten verlopen. Dat is soms intensief, maar altijd voldoeninggevend. Je biedt samen met je collega’s een luisterend oor, maakt een grapje op de werkvloer, het kan allemaal. Kortom, zoveel kwaliteiten onder één petje!

  • Kinderopvang(st)er (ALSEMBERG)

    Regio: ALSEMBERG

    Bedrijf: SCHOLENGEMEENSCHAP ZONIENRAND

    Type: Werfreserve

    In onze scholengemeenschap Zoniënrand zijn we regelmatig op zoek naar vervangers. Ben jij kinderopvang(st)er en wens je automatisch op de hoogte gebracht te worden van de aangeboden vacatures in onze scholengemeenschap (scholen gelegen in Alsemberg, Beersel, Dworp en Sint-Genesius-Rode)? Stuur dan je emailadres door naar [email protected].

Zoek naar antwoorden van MIRABELLA'S PIZZA in sociale netwerken
Look for responds of MIRABELLA'S PIZZA in social networks

Lees alle opmerkingen voor MIRABELLA'S PIZZA. Laat een reactie achter voor MIRABELLA'S PIZZA. MIRABELLA'S PIZZA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for MIRABELLA'S PIZZA. Leave a respond for MIRABELLA'S PIZZA. MIRABELLA'S PIZZA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie MIRABELLA'S PIZZA op de google maps. Adres en contacten MIRABELLA'S PIZZA
Location of MIRABELLA'S PIZZA on the google maps. Address and contacts of MIRABELLA'S PIZZA

Andere gerelateerde bedrijven als come MIRABELLA'S PIZZA MIRABELLA'S PIZZA: CL. DIEUDONNE | REN? BOLAND | OPMETAAL | GEORGES DEMONIE | TAXI HIPPOMOBILE

Other related companies as MIRABELLA'S PIZZA: CL. DIEUDONNE | REN? BOLAND | OPMETAAL | GEORGES DEMONIE | TAXI HIPPOMOBILE

MIRABELLA'S PIZZA is een bedrijf dat 2013 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is MIRABELLA'S PIZZA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06344299316. Het bedrijf MIRABELLA'S PIZZA bevindt zich op het adres: RUE DES GUILLEMINS 112; 4000; LIEGE-CENTRE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 574,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 339,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Fast food and meeneem restaurants. Producten gemaakt in MIRABELLA'S PIZZA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van MIRABELLA'S PIZZA is Groothandel - Nondurable Goods, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van MIRABELLA'S PIZZA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van MIRABELLA'S PIZZA, openstaande posities, locatie van MIRABELLA'S PIZZA op de kaart.

MIRABELLA'S PIZZA is a company, that was registered 2013 in N\A region, Belgium. Full name of company is MIRABELLA'S PIZZA, company assigned to the tax number BE06344299316. The company MIRABELLA'S PIZZA is located at the address: RUE DES GUILLEMINS 112; 4000; LIEGE-CENTRE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 574,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 339,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Fast food and meeneem restaurants. Products created in MIRABELLA'S PIZZA were not found.
The main activity of MIRABELLA'S PIZZA is Wholesale Trade - Nondurable Goods, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of MIRABELLA'S PIZZA is not available. You also can look at reviews of MIRABELLA'S PIZZA, open positions, location of MIRABELLA'S PIZZA on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over MIRABELLA'S PIZZA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf MIRABELLA'S PIZZA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about MIRABELLA'S PIZZA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company MIRABELLA'S PIZZA, employees, financial statistics.