LUCIEN SCHEPENS

Contactgegevens LUCIEN SCHEPENS: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data LUCIEN SCHEPENS: address, phone, fax, email, website, opening hours

LUCIEN SCHEPENS

Regio (region): N\A, België

Adres (address): LEEUWERIKENSTRAAT 54; 8400; OOSTENDE, België

Telefoon (phone): 59503654 (+32-59503654) 59503654 (+32-59503654)

Fax (fax): +32 (16) 446-81-20 +32 (16) 446-81-20

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) LUCIEN SCHEPENS: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "LUCIEN SCHEPENS"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "LUCIEN SCHEPENS"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van LUCIEN SCHEPENS, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen LUCIEN SCHEPENS. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of LUCIEN SCHEPENS, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees LUCIEN SCHEPENS. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti LUCIEN SCHEPENS
Products information LUCIEN SCHEPENS

BTW identificatienummer (tax): BE06175659179
Ondernemingsnummer: 8105682373
Hoofdstad (capital): 107,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 722,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2013

Producten die in LUCIEN SCHEPENS zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Fast food and meeneem restaurants

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor LUCIEN SCHEPENS
(Get full report from official database of BE for LUCIEN SCHEPENS)

Aanvulling soorten activiteiten voor LUCIEN SCHEPENS
Addition kinds of activities for LUCIEN SCHEPENS

2329. Herenkleding, heren | Men's and boy's clothing, nec
029199. Algemene boerderijen, voornamelijk dieren, nec | General farms, primarily animals, nec
824900. Beroepsopleidingen, nec | Vocational schools, nec
14990304. Gipsmijnbouw | Gypsum mining
20660300. Chocola | Chocolate
34930201. Gevulde platte veren | Coiled flat springs
39999934. Schoenpatronen | Shoe patterns
42259902. Miniwarehouse, warehousing | Miniwarehouse, warehousing

Werken bij LUCIEN SCHEPENS: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in LUCIEN SCHEPENS: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor LUCIEN SCHEPENS. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for LUCIEN SCHEPENS. Looking for open vacancies in other companies

  • Medewerker Inpak 3 ploegen (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: ASAP LEUVEN

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Samen met je collega's sta je in voor het inpakken en verpakken van de geproduceerde producten. Op termijn zal je ook regelmatig kwaliteitscontroles uitvoeren. Je precisie en oog voor detail vertalen zich rechtstreeks in de kwaliteit van het eindproduct.

  • Gemotiveerde machine operator voor op de verzending bij een gekende en sterk groeiende drukkerij in (PAAL)

    Regio: PAAL

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Kennisnemen en voorbereiden van de verzendingsactiviteiten van de toegewezen werkpost zodanig dat deze uitgevoerd kunnen worden volgens de opgegeven specificaties. Nakijken van de planning en kennis nemen van de instructies. Controleren dat de in te voegen bijlagen en alle andere nodige materialen beschikbaar zijn. Klaarzetten van de vereiste benodigdheden aan de verschillende werkposten. Instellen van de verschillende machines van de lijn zodat deze klaar zijn om het werk uit te voeren. Afregelen van de betrokken machines (buffer, verzamelmachine, bindmachine, enz.) door het ingeven van diverse parameters in het systeem en occasioneel door het mechanisch bijregelen van de machine. Testen, indien mogelijk, van de goede werking van de machine. Signaleren van technische problemen aan de chef. Meehelpen van collega's bij het afregelen van de machines, in opdracht van de chef. Opvolgen van het afwerkingproces teneinde tijdig de vereiste productie te realiseren rekening houdend met de kwaliteitsnormen. Controleren van de blijvende goede werking van de machine. Verhelpen van storingen en blokkeringen. Bijregelen, indien nodig, van de machine tijdens productie. Signaleren van zich herhalende storingen en machinebreuken aan de techniekers en mede analyseren van oorzaken. Verrichten van diverse ondersteunende taken teneinde bij te dragen tot de goede dagelijkse werking

  • Commercieel Account Manager (NIEUWKERKE)

    Regio: NIEUWKERKE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Na de nodige opleiding beheert u een internationaal klantenpakket en wordt u het centrale aanspreekpunt van uw klanten voor het ganse productassortiment. U begeleidt de administratieve medewerkers van de binnendienst en rapporteert naar de Senior Sales Managers en Sales Director op continue basis. Op termijn en afhankelijk van uw inzet en ambities krijgt u binnen het commercieel team meer verantwoordelijkheden en mogelijkheden. U werkt voornamelijk vanuit onze site in Nieuwkerke en gaat af en toe mee op klantenbezoek met de Senior Sales Managers en of Sales Director.

  • Jobstudent voor trendy beenhouwerij (TESSENDERLO)

    Regio: TESSENDERLO

    Bedrijf: Konvert Interim Tessenderlo

    Type: Studentenjob

    Voor een trendy beenhouwerij, gevestigd in een gekende supermarkt in Tessenderlo, zijn wij op zoek naar een enthousiaste jobstudent. Als jobstudent in de beenhouwerij bedien je de klanten steeds met een glimlach en zorg je ervoor dat alles hygiënisch en netjes verloopt. Op de minder drukke momenten in de verkoop, help je ook mee in het atelier voor het afwassen en het maken van eenvoudige bereidingen. Op zoek naar een leuke studentenjob, waarbij je veel in contact komt met mensen en je in een leuk team kan werken? Bezorg dan nu je gegevens aan het team van Konvert Tessenderlo!

  • Student Medewerker Cafetaria (MALDEGEM)

    Regio: MALDEGEM

    Bedrijf: ADECCO AALTER

    Type: Studentenjob

    Voor een horecazaak in Maldegem zijn wij op zoek naar een student om te werken in het weekend Taken: Je staat in voor de bediening van de klanten; Je noteert de bestelling; Je staat in voor de afruiming van de tafel; Je rekent af aan de kassa; Je helpt mee in de keuken bij de afwas Je zorgt voor algemeen onderhoud

  • Student 2 dagen ! deze week nog! (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: MOVE INTERIM

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant in Waregem zijn wij op zoek naar een student om te helpen bij het opriumen van het magazijn. mooie verdienste (12.5€/uur)! ben je deze week nog twee dagen beschikbaar? neem dringend contact op !

  • CHEFKOK CHINESE KEUKEN (HEVERLEE)

    Regio: HEVERLEE

    Bedrijf: WOK DYNASTY

    Type: Vaste Job

    Je bent gespecialiseerd in Chinese gerechten. Je komt terecht in een bestaand team. Je beschikt over deze vaardigheden: wokken , teppanyaki, snijwerk en koken

  • Commerciële binnendienstmedewerker regio Dendermonde (DENDERMONDE)

    Regio: DENDERMONDE

    Bedrijf: Ergon Recruitment Gent

    Type: Vaste Job

    Als commercieel medewerker binnendienst ben je werkzaam op de binnendienst verkoop. Je voert het commercieel beleid van de firma consequent uit via dagelijkse telefonische en elektronische contacten met de klanten. Je maakt offertes en verwerkt de binnenkomende orders in het ERP-systeem. Je bewaakt het orderverloop en zoekt bij problemen naar klantgerichte oplossingen. Dit betekent concreet dat je: Klantgericht commerciële gesprekken zal voeren. Advies zal verstrekken aan klanten over producten, leveringsvoorwaarden en prijzen. Klanten proactief zal informeren bij vertragingen en wijzigingen en steeds zal denken aan klantgerichte oplossingen en alternatieven. Externe contacten en relaties zal onderhouden. Occasioneel aanwezig zal zijn op beurzen. Op verzoek offertes zal opstellen en registreren. Op basis van werkafspraken binnen het team verantwoordelijkheid zal nemen voor bepaalde klantensegmenten of regio's. Zal samenwerking met de collega's van dezelfde of andere afdelingen zoals de commerciële buitendienst, marketing, inkoop, logistiek, productie en after-sales.

  • Klinisch Psycholoog (deeltijds) - Senses Praktijkhuis Mortsel (MORTSEL)

    Regio: MORTSEL

    Bedrijf: SENSES PRAKTIJKHUIS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor haar vestiging in Mortsel is Senses Praktijkhuis op zoek naar een klinisch psycholoog. Senses Praktijkhuis bestaat uit een divers team van psychologen en psychotherapeuten, seksuologen, loopbaancoaches, studiecoaches, logopedisten, diëtisten, osteopaten, kinesisten, chiropractor, acupuncturisten, tabakoloog, relaxatietherapeuten, enz. Wij gaan opnieuw voor een zo breed en gevarieerd mogelijk aanbod, dat erop gericht is om het welzijn van zowel lichaam als geest te bevorderen. Senses bestaat uit een uitgebreid team waarbinnen iedereen zijn eigen specialisatie heeft. Er is een mogelijkheid om naast locatie Mortsel ook op locatie Lier te werken. Meer informatie over onze groepspraktijk kan je vinden op www.sensespraktijkhuis.be

  • Studiecoach (HEMIKSEM)

    Regio: HEMIKSEM

    Bedrijf: M&B SOLUTIONS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor een multidiscipolinaire groepspraktijk te Hemiksem zijn we nog opzoooek naar een studiecoach. Agenda is flexibel en de ruimte is helemaal functioneel ingericht.

  • Kapster Leercontract (ZUTENDAAL)

    Regio: ZUTENDAAL

    Bedrijf: HAIRCREATION CHRISTEL

    Type: Leercontract

    Wil je graag een vak als kapster leren? Dan ben je bij ons aan het goede adres.

  • Kok : Flexijob - vast halftijds (MERKSPLAS)

    Regio: MERKSPLAS

    Bedrijf: BRASSERIE T HOFEIND

    Type: Flexijob

    Je zal de chef kok bijstaan tijdens de mis en place en tijdens de service

Zoek naar antwoorden van LUCIEN SCHEPENS in sociale netwerken
Look for responds of LUCIEN SCHEPENS in social networks

Lees alle opmerkingen voor LUCIEN SCHEPENS. Laat een reactie achter voor LUCIEN SCHEPENS. LUCIEN SCHEPENS bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for LUCIEN SCHEPENS. Leave a respond for LUCIEN SCHEPENS. LUCIEN SCHEPENS on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie LUCIEN SCHEPENS op de google maps. Adres en contacten LUCIEN SCHEPENS
Location of LUCIEN SCHEPENS on the google maps. Address and contacts of LUCIEN SCHEPENS

Andere gerelateerde bedrijven als come LUCIEN SCHEPENS LUCIEN SCHEPENS: CHRISTELIJKE MUTUALITEIT | POLICE F?D?RALE | Jardin de Cottage (Le) | JOHAN VAN AUTREVE | NADINE GIARD

Other related companies as LUCIEN SCHEPENS: CHRISTELIJKE MUTUALITEIT | POLICE F?D?RALE | Jardin de Cottage (Le) | JOHAN VAN AUTREVE | NADINE GIARD

LUCIEN SCHEPENS is een bedrijf dat 2013 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is LUCIEN SCHEPENS, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06175659179. Het bedrijf LUCIEN SCHEPENS bevindt zich op het adres: LEEUWERIKENSTRAAT 54; 8400; OOSTENDE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 107,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 722,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Fast food and meeneem restaurants. Producten gemaakt in LUCIEN SCHEPENS zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van LUCIEN SCHEPENS is Primaire Metaalindustrieën, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van LUCIEN SCHEPENS is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van LUCIEN SCHEPENS, openstaande posities, locatie van LUCIEN SCHEPENS op de kaart.

LUCIEN SCHEPENS is a company, that was registered 2013 in N\A region, Belgium. Full name of company is LUCIEN SCHEPENS, company assigned to the tax number BE06175659179. The company LUCIEN SCHEPENS is located at the address: LEEUWERIKENSTRAAT 54; 8400; OOSTENDE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 107,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 722,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Fast food and meeneem restaurants. Products created in LUCIEN SCHEPENS were not found.
The main activity of LUCIEN SCHEPENS is Primary Metal Industries, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of LUCIEN SCHEPENS is not available. You also can look at reviews of LUCIEN SCHEPENS, open positions, location of LUCIEN SCHEPENS on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over LUCIEN SCHEPENS, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf LUCIEN SCHEPENS, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about LUCIEN SCHEPENS, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company LUCIEN SCHEPENS, employees, financial statistics.