HONG KONG

Contactgegevens HONG KONG: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data HONG KONG: address, phone, fax, email, website, opening hours

HONG KONG

Regio (region): N\A, België

Adres (address): KESSELDORP 5; 2560; NIJLEN, België

Telefoon (phone): 34884437 (+32-34884437) 34884437 (+32-34884437)

Fax (fax): +32 (55) 580-60-27 +32 (55) 580-60-27

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) HONG KONG: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "HONG KONG"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "HONG KONG"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van HONG KONG, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen HONG KONG. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of HONG KONG, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees HONG KONG. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti HONG KONG
Products information HONG KONG

BTW identificatienummer (tax): BE08770355224
Ondernemingsnummer: 1084045410
Hoofdstad (capital): 579,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 800,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2010

Producten die in HONG KONG zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Fast food and meeneem restaurants

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor HONG KONG
(Get full report from official database of BE for HONG KONG)

Aanvulling soorten activiteiten voor HONG KONG
Addition kinds of activities for HONG KONG

23930101. Duffle zakken, canvas: gemaakt van aangekochte materialen | Duffle bags, canvas: made from purchased materials
35680202. Koppelingen, as: stijf, flexibel, universeel gewricht, enz. | Couplings, shaft: rigid, flexible, universal joint, etc.
36639910. Ruimte satelliet communicatie apparatuur | Space satellite communications equipment
50510100. Metalen draden, banden, kabels en screening | Metal wires, ties, cables, and screening
96110404. Administratie van algemene economische programma's, lokale overheid | Administration of general economic programs, local government

Werken bij HONG KONG: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in HONG KONG: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor HONG KONG. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for HONG KONG. Looking for open vacancies in other companies

  • Profileerder metaal - nacht (ZWEVEZELE)

    Regio: ZWEVEZELE

    Bedrijf: FORUM JOBS TORHOUT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voel je je aangetrokken tot de metaalsector? Solliciteer dan nu voor deze vacature en wie weet ga je binnenkort aan de slag in je droomjob!Waar? Je gaat aan de slag bij een metaalfirma die topkwaliteit biedt op vlak van metalen dakprofielen en wandbekleding in metaal. Al jaren leveren ze bij klanten actief in de bouwsector, maar ook architecten, landbouwers, kleine en grote ondernemingen, ... Werken bij dit bedrijf is werken in een aangename werksfeer en met een mooie verloning en maaltijdcheques. Bovendien is dit een job op lange termijn en zijn er doorgroeimogelijkheden.Wat? Als profileur sta je in voor het opvolgen van een productielijn, samen met je collega. Deze lijn produceert metalen golfplaten. Volgende taken komen hierbij kijken: Slijtstukken vervangen en controles uitvoeren. De machine instellen en ze bedienen. De nodige registraties doen in SAP. Bestellingen inpakken en wegbrengen met de heftruck. Je staat in voor de aanvoer van coils (rollen staalplaten) door middel van een rolbrug naar de profileerlijn. Zoals je kan zien heb je een uitgebreid takenpakket!

  • Onderhoudstechnieker/storingstechnieker (EDEGEM)

    Regio: EDEGEM

    Bedrijf: Impact NV

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als onderhoudstechnieker ben je samen met jouw collega's binnen het team van machine maintenance verantwoordelijk voor het onderhoud van het geautomatiseerd machinepark en onze installaties. Je zorgt op een zelfstandige en efficiënte manier voor het preventief en curatief onderhoud op vlak van elektriciteit, mechanica en sturingen (PLC/CNC). Daarnaast ben je ook betrokken bij verbeteringen en wijzigingen aan het machinepark. Je analyseert terugkerende problemen en werkt verbetervoorstellen uit. In nauwe samenwerking met de verschillende productieafdelingen zorg je ervoor dat de machines en installaties optimaal beschikbaar zijn voor productie.

  • Huishoudhulp dienstencheques regio Sint-Niklaas (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: FAMILIEHULP

    Type: Dienstenchequebaan

    Zoek je werk als poetshulp, poetsvrouw, schoonmaker of schoonmaakster? Dan is werken bij Familiehulp zeker iets voor jou. Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Je poetst de woningen van onze klanten. Je wast en strijkt als de klant dit wil. Voor een job als huishoudhulp heb je geen diploma maar wel goesting nodig.

  • Huishoudhulp/poetshulp in regio Zele - Berlare (ZELE)

    Regio: ZELE

    Bedrijf: SOLIDARITEIT VOOR HET GEZIN

    Type: Dienstenchequebaan

    Je komt terecht in een warme familie met meer dan 2500 tevreden collega-poetshulpen. Je geniet van de persoonlijke vrijheid die deze job zo mooi en waardevol maakt. Wij onderscheiden ons van andere diensten door onze dagelijkse engagement je thuis te laten voelen in je job. Geen loze beloftes, bij ons weet je wat je mag en kunt verwachten. Wij zorgen voor jou tijdens de werkuren maar ook daarbuiten. Zo bieden we jou niet alleen een uitstekende verloning maar ook mooie personeelskortingen en -voordelen bij meer dan 3600 bedrijven in heel België! Je taken? Net als bij andere poetsbedrijven sta je onder meer in voor het wekelijks onderhoud van de woning (afstoffen, stofzuigen, dweilen, schuren, …). Daarnaast voer je lichte huishoudelijke taken (wassen, strijken en boodschappen doen) uit bij mensen thuis. Weet je wat het mooiste van al is? Je krijgt bij ons de mogelijkheid om je job makkelijk te combineren met je hobby’s en gezin. Je stelt immers je uurrooster op in samenspraak met je verantwoordelijke. Als jij je niet goed voelt in je job? Dan gaan we samen op zoek naar hoe we het beter kunnen maken!

  • Huishoudhulp 15u/week (KNOKKE-HEIST)

    Regio: KNOKKE-HEIST

    Bedrijf: AMBY KNOKKE

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben je op zoek naar een afwisselende job en streef je naar erkenning en voldoening in je werk? Wij zijn op zoek naar enthousiaste en gemotiveerde kandidaten.

  • Student Video-Editor (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: Accent

    Type: Studentenjob

    Je verzorgt zowel zelfstandig als in teamverband het opstellen van productfilmpjes van de audiovisuele producten. Dit kan gaan van het filmen in de studio tot het editen van het gemaakte beeldmateriaal.

  • R&D Engineer (metallurgie) (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: NOVA Engineering

    Type: Vaste Job

    Als R&D Engineer ben je werkzaam in het R&D labo waar nieuwe productsamenstellingen en/of processen worden uitgezocht. Meer specifiek: Je onderzoekt of klantvragen, die via sales binnenkomen, haalbaar zijn om te produceren. Je bent verantwoordelijk voor de gehele concept- en testfase. Dit houdt in het ontwerpen van laboproeven, het opzetten van proefopstellingen en vervolgens het uitvoeren van testen conform de vraag van de klant. Je analyseert de data die je hebt verkregen en stelt een gedetailleerd rapport op. Het uiteindelijke doel is dat je tot een oplossing komt voor de vraag van de klant. Bij specifieke vragen, ga je op zoek naar nieuwe productiemethodes in de markt, die je vervolgens kleinschalig in labo-omgeving gaat testen. Je werkt nauw samen met de Verantwoordelijke voor Veiligheid en de Milieucoördinator. Bedrijfsprofiel: NOVA Engineering is een partner gespecialiseerd in project sourcing en werving & selectie van technische bedienden en ingenieurs. Onze klant is een toonaangevende firma inzake de productie van specifieke metallurgische producten. Ze zijn een unieke speler in de wereld en als specialist in hun vakgebied, leveren ze producten van topkwaliteit die verwerkt worden in diverse toepassingen. Voor de uitbreiding van hun R&D team kijken wij uit naar een "R&D Engineer (metallurgie)":

  • Begeleider/Trainer/Coach voor onze Business Academy (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: U-man

    Type: Vaste Job

    Heb je zin om deel uit te maken van een bedrijf waar iedereen een hart voor mensen heeft? Wens je mee te helpen om ervoor te zorgen dat bedrijfsleiders hun doelstellingen realiseren? Wil je de kans grijpen met topmanagers te werken om hen naar een hoger niveau te tillen? Dan ben je wellicht de geknipte kandidaat om deze functie te vervullen. Je werkt in onze U-MAN Business Academy. Hier volgen onze klanten de opleiding die hen succesvoller zal maken. Je zorgt ervoor dat de klanten erin slagen om de aangeleerde gegevens in hun werkomgeving toe te passen en daarbij de gewenste resultaten behalen. De Business Academy maakt deel uit van de gehele “Services Divisie”. Deze divisie vertegenwoordigt de kern van onze activiteiten. Tijdens de opleiding worden onze klanten individueel opgevolgd en geholpen door onze cursusbegeleiders. Deze zorgen ervoor dat elke klant de gegevens die hij/zij bestudeert volledig begrijpt en in de praktijk kan toepassen. Deze trainingen vinden plaats in onze trainingslokalen in Mechelen en Gentbrugge. ​ Je begeleidt de klanten tijdens hun opleiding: Het is jouw uiteindelijke verantwoordelijkheid dat de klant de opleiding helemaal doorloopt, met een volledig begrip van de leerstof zodat hij/zij die kan toepassen in zijn/haar bedrijf. ​ Je geeft feedback: In het geval je een medewerker (niet de zaakvoerder/manager) hebt begeleid, geef je zijn leidinggevende regelmatig telefonische feedback. Door dit te doen creëren we een goede band met onze klanten en kunnen we hen concrete tips geven om hen te helpen bij het coachen van hun medewerkers. ​ Ook zorg je voor een goede communicatie en uitwisseling van gegevens met de Service Consultants (zo noemen we onze verkopers), zodat zij op de hoogte blijven van de evolutie van hun klanten. ​ Je houdt je administratie in orde: Aan het eind van elke opleidingsdag worden rapporten geschreven over de evolutie van de studenten. Ook andere administratie die eigen aan de job is, moet stipt en correct uitgevoerd worden.

  • Natuursteenzager te Riemst (RIEMST)

    Regio: RIEMST

    Bedrijf: JACKERS ROBERT

    Type: Vaste Job

    Voor ons atelier te Riemst, zijn we op zoek naar een nieuwe collega. Heb je affiniteit met natuursteen ? Ben je milieubewust en kan je efficiënt met materialen omgaan ? Dan ben je zeker de geschikte kandidaat ! Jouw taak bestaat uit : - het bedienen van de zaagmachine, kleine slijpschijf - marmer polieren en afwerken GEEN VERPLAATSINGEN, ENKEL ATELIERWERK.

  • SHOP MANAGER - KLEDINGZAAK - GENT CENTRUM 7225117 / 6 C (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: MANPOWER Kantoor Gent

    Type: Vaste Job

    Samen met onze klant, een kledingketen gericht naar een jong publiek, zijn wij op zoek naar een SHOPMANAGER U staat in voor de goede werking van de winkel. De commerciële richtlijnen die u worden toegewezen volgt u nauwgezet uit en legt hiervoor verantwoordelijkheid af aan uw District Manager. U zorgt voor een piekfijne look van uw shop. U komt vriendelijk, sociaal en geïnteresseerd over bij de klant. Uw motivatie is aanstekelijk en bent organisatorisch ingesteld.

  • Voltijdse/deeltijdse job als verpleegkundige (MENEN)

    Regio: MENEN

    Bedrijf: HUIZE TER WALLE vzw CIGB

    Type: Vaste Job

    In WZC Huize Ter Walle, zijn we op zoek naar een fulltime verpleegkundige voor onbepaalde duur om ons team te versterken. De cliënten die bij ons verblijven, kunnen verschillende zorgnoden hebben bijv.: bewoners met dementie, psychische kwetsbaarheid, fysieke afhankelijkheid, … .

  • Linux System Administrator (GEEL)

    Regio: GEEL

    Bedrijf: CHELONA BVBA

    Type: Vaste Job

    Als System Administrator ben je verantwoordelijk voor het beheren en onderhouden van diverse (Linux) systemen waar de gebruikers van onze klant dagelijks mee werken. Een belangrijke functie dus, want men rekent op jou voor 2e en 3e lijnsondersteuning bij problemen! Naast het onderhouden van de systemen ben je ook continu bezig met het vernieuwen en beveiligen van het netwerk en het bouwen van de virtuele omgeving. Ook het opstellen en updaten van documentatie en procedures binnen jouw vakgebied hoort erbij, net als het testen en oplossen van problemen op platform niveau. Je bent een echte kenner, dus jouw mening is belangrijk! Voorstellen van vernieuwingen of verbeteringen op systeem – en software integratievlak, om de bestaande werking steeds verder te kunnen optimaliseren, zijn dan ook meer dan welkom!

Zoek naar antwoorden van HONG KONG in sociale netwerken
Look for responds of HONG KONG in social networks

Lees alle opmerkingen voor HONG KONG. Laat een reactie achter voor HONG KONG. HONG KONG bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for HONG KONG. Leave a respond for HONG KONG. HONG KONG on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie HONG KONG op de google maps. Adres en contacten HONG KONG
Location of HONG KONG on the google maps. Address and contacts of HONG KONG

Andere gerelateerde bedrijven als come HONG KONG HONG KONG: Bollaers Gebr Alg Bouww BVBA | ETIENNE DE RUYCK | GHISLAIN DE WISPELAERE | FA. VERGAERDE | De Vos Dirk

Other related companies as HONG KONG: Bollaers Gebr Alg Bouww BVBA | ETIENNE DE RUYCK | GHISLAIN DE WISPELAERE | FA. VERGAERDE | De Vos Dirk

HONG KONG is een bedrijf dat 2010 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is HONG KONG, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08770355224. Het bedrijf HONG KONG bevindt zich op het adres: KESSELDORP 5; 2560; NIJLEN. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 579,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 800,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Fast food and meeneem restaurants. Producten gemaakt in HONG KONG zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van HONG KONG is Lidmaatschapsorganisaties, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van HONG KONG is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van HONG KONG, openstaande posities, locatie van HONG KONG op de kaart.

HONG KONG is a company, that was registered 2010 in N\A region, Belgium. Full name of company is HONG KONG, company assigned to the tax number BE08770355224. The company HONG KONG is located at the address: KESSELDORP 5; 2560; NIJLEN. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 579,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 800,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Fast food and meeneem restaurants. Products created in HONG KONG were not found.
The main activity of HONG KONG is Membership Organizations, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of HONG KONG is not available. You also can look at reviews of HONG KONG, open positions, location of HONG KONG on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over HONG KONG, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf HONG KONG, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about HONG KONG, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company HONG KONG, employees, financial statistics.