HET FRIETPALEIS

Contactgegevens HET FRIETPALEIS: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data HET FRIETPALEIS: address, phone, fax, email, website, opening hours

HET FRIETPALEIS

Regio (region): N\A, België

Adres (address): GENKERBAAN 88BA; 3520; ZONHOVEN, België

Telefoon (phone): 11823803 (+32-11823803) 11823803 (+32-11823803)

Fax (fax): +32 (69) 771-93-93 +32 (69) 771-93-93

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) HET FRIETPALEIS: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "HET FRIETPALEIS"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "HET FRIETPALEIS"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van HET FRIETPALEIS, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen HET FRIETPALEIS. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of HET FRIETPALEIS, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees HET FRIETPALEIS. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti HET FRIETPALEIS
Products information HET FRIETPALEIS

BTW identificatienummer (tax): BE05159423828
Ondernemingsnummer: 4747161865
Hoofdstad (capital): 883,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 712,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1987

Producten die in HET FRIETPALEIS zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Fast food and meeneem restaurants

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor HET FRIETPALEIS
(Get full report from official database of BE for HET FRIETPALEIS)

Aanvulling soorten activiteiten voor HET FRIETPALEIS
Addition kinds of activities for HET FRIETPALEIS

289102. lijmen | Adhesives
872100. Accounting, auditing en boekhouding | Accounting, auditing, and bookkeeping
34460603. Grillwerk, sier metaal | Grillwork, ornamental metal
37149903. Dump truck lift mechanisme | Dump truck lifting mechanism
75210000. Auto parkeren | Automobile parking

Werken bij HET FRIETPALEIS: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in HET FRIETPALEIS: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor HET FRIETPALEIS. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for HET FRIETPALEIS. Looking for open vacancies in other companies

  • Magazijnmedewerker Stock ( m/v) (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Wij zijn op zoek naar een magazijnier die hulp wil bieden in de STOCK. Daarnaast ook helpen bij herstellingen. IT kennis is mooi meegenomen, maar niet verplicht.

  • Junior Credit Controller - Brussels (SINT-LAMBRECHTS-WOLUWE)

    Regio: SINT-LAMBRECHTS-WOLUWE

    Bedrijf: ACCOUNTEMPS

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Ben jij gepassioneerd door cijfers en heb je een grote affiniteit voor boekhouding? Heb je zin om je professionele leven een twist te geven en je te specialiseren als Credit Collector? Accountemps is opzoek naar een Junior Credit Collector die hongerig is naar nieuwe ervaringen en uitdagingen. De klant is gelegen in het mooie Brussel en actief in de dienstverlenende sector. Jouw verantwoordelijkheden: De bedrijfsportfolio bijhouden; Rappels uitsturen via mail; Banken inboeken; Betalingen en afbetalingsplannen afhandelen; Contact opnemen met bedrijven en klanten. By applying to this position, you acknowledge that you have read and accept the following terms: https://www.roberthalf.be/en/legal-information/privacy-statement

  • Technieker Bus M/V (ASSE)

    Regio: ASSE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf in de regio van Asse zijn we momenteel op zoek naar een Technieker Bus M/V. Je voert onderhoud & herstellingen uit, je stelt diagnoses en werkt aan de elektronische systemen van bussen en voert softwareprogrammaties uit, je maakt nieuwe voertuigen klaar, doet depannages, zowel binnen als buiten de werkuren.

  • Chauffeur C - clarkchauffeur (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Een bedrijf in volle expansie te Brugge zoekt een werklustige magazijnier met een heftruckattest en C-rijbewijs. Je haalt voornamelijk hout uit de rekken of legt dit terug, lengtes classeren, helpen verzagen en schaven van hout en het magazijn proper houden. Je laadt de vrachtwagen met de heftruck en doet uitvoer naar aannemers, schrijnwerkers en zo in de regio. Je hebt een kooiaap mee. De werkuren liggen tussen 7u en 17u45 in samenspraak met je collega.

  • Dynamische orderpickers (M/V) (BEKKEVOORT)

    Regio: BEKKEVOORT

    Bedrijf: Passion Works Better!

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf, actief in productie van deuren, in Bekkevoort zijn we op zoek naar een gemotiveerde orderpicker. Het is jouw taak om de goederen die op de bestellijst staan te order picken en vervolgens te verzamelen. Enige ervaring als orderpicker is vereist. Je werkt nauwkeurig en je beschikt over verantwoordelijkheidszin. Er heerst een aangename werksfeer in een groeiend bedrijf. Je hebt reeds ervaring opgedaan en bent in het bezit van je heftruckattest.

  • Picker/Packer (TESSENDERLO)

    Regio: TESSENDERLO

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant Stanley Black&Decker, een toonaangevend bedrijf in Tessenderlo, dat je ongetwijfeld wel kent van de talrijke doe-het-zelf producten, zijn wij op zoek naar orderpickers. Als orderpicker vervul je een logistieke functie binnen het bedrijf op het gebied van ontvangst, opslag, voorbereiding en distributie van goederen. Je staat in voor volgende taken: bestelbonnen klaarzetten in het magazijn, producten overstapelen / her-stapelen, bestellingen labelen. Hierbij wordt er gebruik gemaakt van een transpalet en handscanner.

  • Loket bediende expeditie (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: ADECCO GENK INDUSTRIE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een Havenbedrijf in Genk zoeken wij een loketbediende in 2 posten. Taken van een loketbediende: Verwerking inkomende en uitgaande containers / chauffeurs met de bijhorende documentatie. Administratie inkomende en uitgaande treinen Communicatie via intercom met machinisten/arbeiders Communicatie met klanten Probleemoplossend werken Opvolging chauffeurs in opdracht van Haven Genk Klaarmaken van CMR vrachtbrieven en bijhorende documentatie Administratieve verwerking van de containerschepen in opdracht van Haven Genk Stressbestendigheid + flexibel in werkuren Goede omgang met chauffeurs

  • Huishoudhulp Moerkerke (MOERKERKE)

    Regio: MOERKERKE

    Bedrijf: HOME-SOLUTIONS

    Type: Dienstenchequebaan

    Voor verschillende gezinnen uit Moerkerke en omstreken zijn wij op zoek naar gemotiveerde en gedreven huishoudhulpen. Je staat hun bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen ... kortom een afwisselende job. Home Solutions gaat voor een duurzame tewerkstelling waar zowel de werknemers als de gezinnen wel bij varen. Hiervoor is het noodzakelijk dat de gezinnen en de huishoudhulpen zich goed voelen bij Home Solutions en dat er sprake is van wederzijds respect. Wij ondersteunen jou in de administratie en opvolging van de te ontvangen dienstencheques en beantwoorden al jou vragen. Home Solutions discrimineert niet. 50-plussers, uitkeringsgerechtigde werklozen en mensen met een activakaart worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Studenten Sea-Life Blankenberge weekends/vakanties 2018 (BLANKENBERGE)

    Regio: BLANKENBERGE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Voor het Sea-Life Centre in Blankenberge zoeken wij all-round studenten die beschikbaar zijn voor de weekends en/of schoolvakanties (herfstvakantie, kerstvakantie,...). Ben je gefascineerd door het reilen en zeilen van Sea-Life, en ben je graag actief bezig? Dan kan dit voor jou de ideale studentenjob zijn! Afhankelijk van je profiel, leeftijd en ervaring kan je op verschillende afdelingen tewerkgesteld worden (kassa/inkom, shop, catering, hamburgertent, frietjeskraam,...) De uren van de shiften zijn meestal van 10u tot 17u30.

  • Educatief Medewerker - Gemeente & OCMW Tremelo (TREMELO)

    Regio: TREMELO

    Bedrijf: RUN4TALENTS

    Type: Vaste Job

    Voor het gemeentebestuur en OCMW van Tremelo zijn we op zoek naar een educatief medewerker. U werkt zowel voor de diensten voorschoolse als buitenschoolse kinderopvang, waarbij u actief deelneemt aan de uitbouw van het Huis van het Kind. De dienst voorschoolse kinderopvang werkt samen met 20 onthaalouders, verspreid over 16 verschillende locaties in Tremelo en Baal, waar opvang voor baby’s en peuters wordt geboden. De buitenschoolse kinderopvang is verspreid over drie locaties en richt zich tot alle kinderen van 2,5 tot 12 jaar. U staat in voor de ondersteuning van deze diensten en het begeleiden en coachen van de begeleiders. Hiervoor werkt u nauw samen met de coördinator buitenschoolse opvang en de dienstverantwoordelijke voorschoolse opvang. Meer specifiek werkt u het pedagogisch beleid van de opvang uit via een kwaliteitshandboek en bent het aanspreekpunt voor de ouders en begeleiders op dit vlak. U volgt het welzijn en de ontwikkeling van de kinderen op, bent het aanspreekpunt voor de kinderen en verhoogt de emotionele, sociale en cognitieve ontwikkelingskansen van het kind. U vertaalt het pedagogische beleid in richtlijnen en werkbare instrumenten voor alle medewerkers binnen de verschillende opvanglocaties, dit binnen een multiculturele context. Samen met de begeleiders evalueert u de kwaliteit van de opvang en stuurt u bij waar nodig. U biedt ook ondersteuning aan monitoren, studenten, stagiairs, vrijwilligers, … waarbij u creatief meedenkt over de activiteiten.

  • Oppas zieke kinderen (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: t-interim Roeselare

    Type: Werfreserve

    Medicatie toedienen Het kindje entertainen (spelletjes spelen,..) Reeds klaargemaakte maaltijden opwarmen. Ouders informeren over hoe de dag verliep. Bedrijfsprofiel:

  • Tekenaar Elektriciteit & Inplantingen (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: A.T.I.

    Type: Werfreserve

    Momenteel zoeken we een tekenaar / ontwerper met ervaring in het uittekenen van lay-out plannen van elektrische hoogspanningsinstallaties. Dit is een functie op een studiebureau. De werklocatie ligt in de Noordrand van Brussel. Ervaring in tekenwerk is noodzakelijk. Ervaring in de hoogspanning is niet noodzakelijk. Ervaring in algemene elektricteit, ook bouwkunde of landmeter - ervaring speelt mee.

Zoek naar antwoorden van HET FRIETPALEIS in sociale netwerken
Look for responds of HET FRIETPALEIS in social networks

Lees alle opmerkingen voor HET FRIETPALEIS. Laat een reactie achter voor HET FRIETPALEIS. HET FRIETPALEIS bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for HET FRIETPALEIS. Leave a respond for HET FRIETPALEIS. HET FRIETPALEIS on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie HET FRIETPALEIS op de google maps. Adres en contacten HET FRIETPALEIS
Location of HET FRIETPALEIS on the google maps. Address and contacts of HET FRIETPALEIS

Andere gerelateerde bedrijven als come HET FRIETPALEIS HET FRIETPALEIS: Gribaumont | PATRIZIA GIANNAVOLA | Welkenhuysen Inge | JEAN-LUC BUYSSE | G. VAN AERDE

Other related companies as HET FRIETPALEIS: Gribaumont | PATRIZIA GIANNAVOLA | Welkenhuysen Inge | JEAN-LUC BUYSSE | G. VAN AERDE

HET FRIETPALEIS is een bedrijf dat 1987 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is HET FRIETPALEIS, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05159423828. Het bedrijf HET FRIETPALEIS bevindt zich op het adres: GENKERBAAN 88BA; 3520; ZONHOVEN. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 883,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 712,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Fast food and meeneem restaurants. Producten gemaakt in HET FRIETPALEIS zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van HET FRIETPALEIS is Verenigde Staten Postal Service, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van HET FRIETPALEIS is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van HET FRIETPALEIS, openstaande posities, locatie van HET FRIETPALEIS op de kaart.

HET FRIETPALEIS is a company, that was registered 1987 in N\A region, Belgium. Full name of company is HET FRIETPALEIS, company assigned to the tax number BE05159423828. The company HET FRIETPALEIS is located at the address: GENKERBAAN 88BA; 3520; ZONHOVEN. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 883,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 712,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Fast food and meeneem restaurants. Products created in HET FRIETPALEIS were not found.
The main activity of HET FRIETPALEIS is United States Postal Service, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of HET FRIETPALEIS is not available. You also can look at reviews of HET FRIETPALEIS, open positions, location of HET FRIETPALEIS on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over HET FRIETPALEIS, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf HET FRIETPALEIS, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about HET FRIETPALEIS, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company HET FRIETPALEIS, employees, financial statistics.