JEAN-LUC BUYSSE

Contactgegevens JEAN-LUC BUYSSE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data JEAN-LUC BUYSSE: address, phone, fax, email, website, opening hours

JEAN-LUC BUYSSE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): OOSTKADE 21-22; 9060; ZELZATE, België

Telefoon (phone): 93456065 (+32-93456065) 93456065 (+32-93456065)

Fax (fax): +32 (82) 776-31-80 +32 (82) 776-31-80

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) JEAN-LUC BUYSSE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "JEAN-LUC BUYSSE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "JEAN-LUC BUYSSE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van JEAN-LUC BUYSSE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen JEAN-LUC BUYSSE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of JEAN-LUC BUYSSE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees JEAN-LUC BUYSSE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti JEAN-LUC BUYSSE
Products information JEAN-LUC BUYSSE

BTW identificatienummer (tax): BE09094177246
Ondernemingsnummer: 2922882080
Hoofdstad (capital): 923,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 320,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1997

Producten die in JEAN-LUC BUYSSE zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Notarissen

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor JEAN-LUC BUYSSE
(Get full report from official database of BE for JEAN-LUC BUYSSE)

Aanvulling soorten activiteiten voor JEAN-LUC BUYSSE
Addition kinds of activities for JEAN-LUC BUYSSE

147499. Potash-, frisdrank- en boraatmineralen, nec | Potash, soda, and borate minerals, nec
336402. Lood- en zinksterven | Lead and zinc die-castings
504901. Wetenschappelijke en technische uitrusting en benodigdheden | Scientific and engineering equipment and supplies
31990200. Lederen kledingstukken | Leather garments
38220107. Tijdprogramma's, airco-systemen | Time program controls, air-conditioning systems
39310101. Accordies en onderdelen | Accordions and parts

Werken bij JEAN-LUC BUYSSE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in JEAN-LUC BUYSSE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor JEAN-LUC BUYSSE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for JEAN-LUC BUYSSE. Looking for open vacancies in other companies

  • Verkoop Dreamland Turnhout (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: Startpeople

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als magazijnier-verkoper ben je het aanspreekpunt voor jong en oud in de winkel. Enerzijds laat je de kinderen dromen over ridders en prinsessen, anderzijds begeleid je ouders in hun keuzes. Het aanbod van Dreamland wekt je enthousiasme los en zorgt ervoor dat je de laatste trends op de voet volgt. Daarnaast heb je verschillende taken waaronder het aanvullen en op orde houden van de rayons, kassawerk en de decoratie van de winkel. Als je zelf vaststelt dat een taak efficiënter kan worden uitgevoerd, dan wordt er van je verwacht dat je deze verbetering zelf voorstelt en toepast.

  • Bandenmonteur met ervaring (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: ASAP ZAVENTEM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant met vestigingen in Leuven, Zaventem en Mechelen is ASAP op zoek naar een bandenmonteurs (1 per vestiging). Je staat in voor het monteren en demonteren van de winter- en zomerbanden en voert kleine herstellingen uit.

  • Assistant Accountant - Woluwe (SINT-STEVENS-WOLUWE)

    Regio: SINT-STEVENS-WOLUWE

    Bedrijf: ACCOUNTEMPS

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Heb jij al wat ervaring als ervaren medewerker boekhouder en ben je gedreven en enthousiast om een team te ondersteunen? Dan heeft Accountemps de geschikte job voor jou! Onze klant is actief in de communicatiesector gelegen in de regio Brussel. Jouw verantwoordelijkheid: Administratieve taken; Het inboeken van lonen en het voorbereiden van de btw; Opvolgen van achterstallige betalingen. By applying to this position, you acknowledge that you have read and accept the following terms: https://www.roberthalf.be/en/legal-information/privacy-statement

  • Student tijdens het schooljaar M/V (NINOVE)

    Regio: NINOVE

    Bedrijf: ADECCO NINOVE

    Type: Studentenjob

    Ben je student en ben je tussen midden januari en eind maart beschikbaar om tijdens de week aan de slag te gaan, lees dan zeker verder. Je pakt de goederen uit en je zet ook de bestellingen klaar per klant. Je werkt tijdens de week in de dagploeg.

  • Studenten verkoop (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Konvert Interim Roeselare Food

    Type: Studentenjob

    Voor een slagerij te Roeselare zijn we op zoek naar studenten die op zaterdag en /of zondag kunnen meehelpen in de winkel. Jebestelt de klanten op een vriendelijke vlotte manier en helpt ook mee aan de afwas.

  • Jobstudent (m/v) winkel Sint-Denijs-Westrem (SINT-DENIJS-WESTREM)

    Regio: SINT-DENIJS-WESTREM

    Bedrijf: Lidl Belgium

    Type: Studentenjob

    Sta elke klant vriendelijk te woord. Zorg mee voor een nette winkel. Bedien klanten vlot en vriendelijk aan de kassa. Vul de winkelrekken aan. Rangschik de producten netjes. Vervang minder verse producten. Je ziet er samen met je collega’s op toe dat jouw Lidl-Winkel er altijd tip-top uitziet. Een klant kan met elke vraag bij jou terecht. Zo stimuleer je elke dag de verkoop in onze winkels.

  • Ervaren Carrossier (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: HEIWEGEN CONSULTANCY BELGIUM

    Type: Vaste Job

    Je wordt als Koetswerkhersteller... Tewerkgesteld bij een gerenommeerd carosseriebedrijf in Antwerpen. Wij zoeken ervaren Carrossiers (monteurs en demonteurs, voorbewerkers, plaatbewerkers en spuiters – m/v). Onze klanten hebben steeds behoefte aan geschoolde Koetswerkherstellers die hun ervaring willen inzetten in een team van enthousiaste vakmensen.

  • Junior Projectleider (DRONGEN)

    Regio: DRONGEN

    Bedrijf: Talentus Gent

    Type: Vaste Job

    Je bent mede verantwoordelijk voor het totale bouwproject Je staat in contact met de aannemers en stuurt & coördineert hen dagelijks Je bewaakt de kwaliteit & de planning van de werken alsook de orde & netheid op de werf Je maakt de uitvoeringsdossiers op & controleert regelmatig de stand van zaken op de werven Je bespreekt de bouwplannen met klanten & begeleidt hen bij vragen Je wordt ook verantwoordelijk gesteld voor het administratieve & financiële luik van de projecten

  • VERKOPER / VERKOOPSTER KREFEL SCHOTEN (SCHOTEN)

    Regio: SCHOTEN

    Bedrijf: KREFEL SCHOTEN

    Type: Vaste Job

    Als gedreven voltijdse verkoper (m/v) (35u/week) informeer je de klanten over het uitgebreide gamma en de service van Krëfel in onze winkel te Schoten. Je adviseert de klanten over de werking en mogelijkheden van de toestellen. Je helpt hen juist te kiezen en je zorgt voor tevreden klanten. Jouw profiel: Je bent klant- en servicegerichten hebt bij voorkeur reeds ervaring in het omgaan met klanten. Je hebt een sterke interesse in multimedia en huishoudelektro, je communiceert zeer vlot in het Nederlands en je houdt van verkopen. Je werkt als dynamische bediende graag in een gedreven team. Je bent accuraat, integer, georganiseerd, enthousiast en contactvaardig. Je geeft blijk van verantwoordelijkheidszin, bent stressbestendig en werkt volgens de regels. Niet je opleiding, wel je ingesteldheid en motivatie zijn voor ons belangrijk.

  • TUINARBEIDER met ervaring (OUDENBURG)

    Regio: OUDENBURG

    Bedrijf: Tuinonderneming Monbaliu

    Type: Vaste Job

    Wij zijn op zoek naar een gemotiveerde tuinarbeider met ervaring voor het scheren, snoeien en tot in de perfectie onderhouden van eigen aangelegde tuinen. U staat in voor het onderhoud van tuinen: bemesten, sproeien, snoeien en scheren van tuinen, maaien gazon, aanplanten van tuinen en diverse andere tuinwerken.

  • Aankoper Elektriciteit Junior (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: A.T.I.

    Type: Werfreserve

    Momenteel zoeken we een aankoper van elektrisch materiaal. U helpt mee bij het opstellen van budgetten (omdat u de prijzen van vorige aankopen bijhoudt), u geeft beperkt technisch advies (op basis van eerdere ervaringen), u zoekt leveranciers, u onderhandelt over de prijzen, u plant de aankopen, ... Dit is een functie bij de Bouwheer. De werklocatie ligt in Brussel.

  • Medewerker onderhoud/keuken - Kasteel d'Aertrycke (Torhout) (TORHOUT)

    Regio: TORHOUT

    Bedrijf: COREX

    Type: Leercontract

    FUNCTIEOMSCHRIJVING Kasteel D'Aertrycke – Torhout behoort tot de groep Eccellenza, met ondertussen meer dan 35 jaar ervaring in de horecasector. Door continue groei zijn wij op zoek naar een medewerker onderhoud/keuken. Uw takenpakket Onderhoud U bent verantwoordelijke voor de algemene schoonmaak van meubilair (kasten, tafels, deuren,..), installaties (keuken en zaal), publieke ruimten (gangen, trappen, zalen, inkom, restaurant,…) en sanitair (desinfecteren en bevoorrading). U help bij de afwas van porselein (machinaal) en keukenmateriaal (handmatig). U organiseert op regelmatige basis grote schoonmaakwerken (muren afwassen, onderhoud luchters, reinigen van tapijten,...) U staat voor de opmaak van het onderhoudsplan. U staat in voor de bestelling van alle onderhoudsproducten en het aanvullen ervan. U help bij de voorbereidingen (opdekken van tafels, zaalopstellingen voor seminars, …) U zorgt voor een onberispelijke netheid. U voert controle het voltooien van de wekelijkse taken (aanvullen van de bar, opbergen van goederen, …) Keuken U help mee aan de voorbereidingen voor onze buffetten. Werkregeling U werkt volgens een uitgewerkt schema in samenspraak met de manager. U werkt tijdens de week en/of weekend, uren bespreekbaar.

Zoek naar antwoorden van JEAN-LUC BUYSSE in sociale netwerken
Look for responds of JEAN-LUC BUYSSE in social networks

Lees alle opmerkingen voor JEAN-LUC BUYSSE. Laat een reactie achter voor JEAN-LUC BUYSSE. JEAN-LUC BUYSSE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for JEAN-LUC BUYSSE. Leave a respond for JEAN-LUC BUYSSE. JEAN-LUC BUYSSE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie JEAN-LUC BUYSSE op de google maps. Adres en contacten JEAN-LUC BUYSSE
Location of JEAN-LUC BUYSSE on the google maps. Address and contacts of JEAN-LUC BUYSSE

Andere gerelateerde bedrijven als come JEAN-LUC BUYSSE JEAN-LUC BUYSSE: ALAIN GRAVE | Exclusive Wheels | Fran?ois (Garage) | DECLIC-STUDIO PHOTOGRAPHIQUE (LE) | LA POSTE

Other related companies as JEAN-LUC BUYSSE: ALAIN GRAVE | Exclusive Wheels | Fran?ois (Garage) | DECLIC-STUDIO PHOTOGRAPHIQUE (LE) | LA POSTE

JEAN-LUC BUYSSE is een bedrijf dat 1997 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is JEAN-LUC BUYSSE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09094177246. Het bedrijf JEAN-LUC BUYSSE bevindt zich op het adres: OOSTKADE 21-22; 9060; ZELZATE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 923,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 320,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Notarissen. Producten gemaakt in JEAN-LUC BUYSSE zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van JEAN-LUC BUYSSE is Verenigde Staten Postal Service, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van JEAN-LUC BUYSSE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van JEAN-LUC BUYSSE, openstaande posities, locatie van JEAN-LUC BUYSSE op de kaart.

JEAN-LUC BUYSSE is a company, that was registered 1997 in N\A region, Belgium. Full name of company is JEAN-LUC BUYSSE, company assigned to the tax number BE09094177246. The company JEAN-LUC BUYSSE is located at the address: OOSTKADE 21-22; 9060; ZELZATE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 923,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 320,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Notarissen. Products created in JEAN-LUC BUYSSE were not found.
The main activity of JEAN-LUC BUYSSE is United States Postal Service, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of JEAN-LUC BUYSSE is not available. You also can look at reviews of JEAN-LUC BUYSSE, open positions, location of JEAN-LUC BUYSSE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over JEAN-LUC BUYSSE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf JEAN-LUC BUYSSE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about JEAN-LUC BUYSSE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company JEAN-LUC BUYSSE, employees, financial statistics.