HECTOR CHICKEN/RESTAURANTS PLUS

Particuliere bedrijvenDiversen Detailhandel • HECTOR CHICKEN/RESTAURANTS PLUS
Private companiesMiscellaneous Retail • HECTOR CHICKEN/RESTAURANTS PLUS

Contactgegevens HECTOR CHICKEN/RESTAURANTS PLUS: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data HECTOR CHICKEN/RESTAURANTS PLUS: address, phone, fax, email, website, opening hours

HECTOR CHICKEN/RESTAURANTS PLUS

Regio (region): N\A, België

Adres (address): AVENUE DE LA TOISON D?OR 6; 1050; BRUXELLES, België

Telefoon (phone): 25115222 (+32-25115222) 25115222 (+32-25115222)

Fax (fax): +32 (65) 439-60-19 +32 (65) 439-60-19

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) HECTOR CHICKEN/RESTAURANTS PLUS: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "HECTOR CHICKEN/RESTAURANTS PLUS"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "HECTOR CHICKEN/RESTAURANTS PLUS"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van HECTOR CHICKEN/RESTAURANTS PLUS, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen HECTOR CHICKEN/RESTAURANTS PLUS. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of HECTOR CHICKEN/RESTAURANTS PLUS, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees HECTOR CHICKEN/RESTAURANTS PLUS. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti HECTOR CHICKEN/RESTAURANTS PLUS
Products information HECTOR CHICKEN/RESTAURANTS PLUS

BTW identificatienummer (tax): BE08492126464
Ondernemingsnummer: 1740753173
Hoofdstad (capital): 850,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 310,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2017

Producten die in HECTOR CHICKEN/RESTAURANTS PLUS zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Fast food and meeneem restaurants

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor HECTOR CHICKEN/RESTAURANTS PLUS
(Get full report from official database of BE for HECTOR CHICKEN/RESTAURANTS PLUS)

Aanvulling soorten activiteiten voor HECTOR CHICKEN/RESTAURANTS PLUS
Addition kinds of activities for HECTOR CHICKEN/RESTAURANTS PLUS

781902. Reproductie diensten, film productie | Reproduction services, motion picture production
17719902. Beton reparatie | Concrete repair
20769907. Saffloer olie | Safflower oil
34710207. Polijsten, metalen of gevormde producten | Polishing, metals or formed products
35190101. Herbouw van dieselmotoren | Diesel engine rebuilding

Werken bij HECTOR CHICKEN/RESTAURANTS PLUS: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in HECTOR CHICKEN/RESTAURANTS PLUS: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor HECTOR CHICKEN/RESTAURANTS PLUS. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for HECTOR CHICKEN/RESTAURANTS PLUS. Looking for open vacancies in other companies

  • Winkelbediende (m/v) (HALLE)

    Regio: HALLE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een supermarkt in Halle zijn we dringend op zoek naar winkelbediendes. Job bestaat uit het aanvullen van rekken, kassebeheer, het vullen van rekken etc...

  • Magazijnier (DESSEL)

    Regio: DESSEL

    Bedrijf: ASAP GEEL

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als je om 7u start is je taak vooral het leeggoed sorteren en ordenen. Vanaf 12u30 worden aan de hand van bestelbonnen de bestellingen voor hun verschillende filialen klaargezet. Je staat in voor de ontvangst, opslag en het klaarmaken van bestellingen. Je kijkt de lading na en verzamelt de orders. Je werkt in een team van 5 personen. Je verplaatst manueel lasten.

  • houtbewerker (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Zagen draaien frezen schaven... van de meubelonderdelen (poten voorkant van het meubel deurpost...) Het meubel monteren of assembleren. De montage controleren (haaksheid stabiliteit vlakheid ...) en de onderdelen bijwerken (lades deuren ...) Onderdelen maken: Interieurelementen (houtbekleding ...) Afwerkingsbehandelingen uitvoeren: Vernissen Meubelonderdelen afwerken (bekleden gladschuren vernissen verven ...) De productiestappen van het meubilair bepalen Het materiaal en toebehoren kiezen Het specifieke gereedschap (laten) maken (profielmessen …) Afwerken: Lakken Het fineerhout friseren en op de onderdelen van het meubel lijmen Onderdelen maken: Meubels (kasten commodes ...)

  • Assemblage medewerker (HAMONT-ACHEL)

    Regio: HAMONT-ACHEL

    Bedrijf: TRIXXO Jobs bvba

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant in de regio van Hamont-Achel zijn we op zoek naar gemotiveerde assemblage medewerker.

  • Technisch tekenaar metaalsector (ervaring niet vereist) (KORTEMARK)

    Regio: KORTEMARK

    Bedrijf: FORUM JOBS TORHOUT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Wil je graag werken als technisch tekenaar? Wil jij diegene zijn dat plannen omzet in tekeningen op de computer? Heb je hier ervaring in? Zoveel te beter! Heb je hier geen ervaring in? Dan is het bedrijf bereid om dit aan te leren!Metaalindustrie Dit klein familiebedrijf is op zoek naar verschillende technische medewerkers. Matrijzenbouw is hun specialiteit. Ze bieden je hierbij graag een interne opleiding waar je de kneepjes van het vak leert. Bij dit bedrijf denken ze graag in functie van de medewerker. Zo werk je 39u per week maar kies je zelf wanneer je begint en wanneer je eindigt. Taken van de tekenaar Belangrijk voor deze job is dat je al een basis hebt in technische tekeningen en planlezen. Vervolgens staat volgend takenpakket jou te wachten: Vraag van de klant uitwerken Dit omzetten in een technische tekening met behulp van computerprogramma Dit gaat zowel om 2D-tekeningen als 3D-tekeningen Plan voor productie opmaken Werkplaatstekeningen opmaken ...

  • PRODUCTIEMEDEWERKER TEXTIEL (M/V) (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: Synergie Oudenaarde Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Onze klant is een textielfirma gelegen in Tielt. Zij zijn op zoek naar medewerkers om in de productie aan de slag te gaan. Er zijn opties voor 2 of 3 ploegen. Je houdt de kwaliteit van de producten in de gaten en springt bij waar nodig om de productie draaiende te houden. Je komt tussen bij storingen en zorgt voor het klein onderhoud van het machinepark. Je zorgt er ook voor dat je werkplaats er netjes bij ligt.

  • POETSHULP/HUISHOUDHULP in Boortmeerbeek – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (BOORTMEERBEEK)

    Regio: BOORTMEERBEEK

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Wij laten jou schitteren! Ga je aan de slag bij Het Poetsbureau, dan kom je terecht bij een stabiele, betrouwbare en ondernemende werkgever die absoluut geen eendagsvlieg is. Ons onafhankelijke dienstenchequebedrijf is een van de grootste in Vlaanderen en heeft de afgelopen 10 jaar een uitstekende reputatie opgebouwd. Ons motto is ‘Anders en beter’ en dat geldt zowel voor onze klanten als onze medewerkers. Wij zetten alles op alles om ons personeel te laten schitteren in een familiale, menselijke en respectvolle sfeer. Zo kunnen zij op hun beurt de ster in huis zijn bij de klant en stralend proper werk afleveren . Wij soigneren je als een echte ster: nergens in de sector krijg je betere loonvoorwaarden. Je ontvangt maaltijdcheques vanaf je eerste werkdag, een toffe werkoutfit styled bij JBC, een gsm met belwaarde, enz. En wat dacht je van een ELEKTRISCHE FIETS OF BEDRIJFSWAGEN om uit te blinken bij je klanten? Benieuwd naar deze en andere voordelen die Het Poetsbureau voor jou in petto hebben? Ontdek alle troeven op onze website: www.poetsbureau.be Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Schoonmaken, strijken, boodschappen doen, maaltijden bereiden, kleine naaiwerkjes verrichten: jij bent van alle markten thuis. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een ‘bright and shiny’ toekomst bij Het Poetsbureau. Heb jij een passie voor orde, netheid en poetsen? Houd je ervan om zelfstandig te werken en initiatief te nemen? Ben je positief ingesteld, discreet en betrouwbaar? En bovendien leergierig, flexibel en stressbestendig? Dan pas jij perfect bij Het Poetsbureau! (trefwoorden: dienstencheque, dienstencheques, kuisen, schoonmaken, poetsen, poetswerk, poetshulp, poetsvrouw, poetsman, kuisvrouw, poetsdame, kuisman).

  • jobstudenten tijdens de week en/of tijdens de vakanties gezocht (AALTER)

    Regio: AALTER

    Bedrijf: SYNERGIE JOBS

    Type: Studentenjob

    Het Synergie kantoor in Aalter zoekt op regelmatige basis jobstudenten die zich tijdens de week en/of tijdens de vakanties kunnen vrijmaken om bij één bepaalde klant aan de slag te gaan. Je kan op verschillende afdelingen binnen de firma ingeschakeld worden. Dit kan in de productie, in het magazijn, ed. zijn. Ben je tijdens de week af en toe en dag vrij om te werken en zou je graag een centje bijverdienen? Dan is deze job zeker interessant!Daarnaast zullen we voor de komende vakantie(s) ook nog jobstudenten kunnen inschakelen. Laat ons gerust weten wanneer je tijdens de grote vakantie beschikbaar bent om te werken. We hebben momenteel nog geen concrete studentenplanning, maar vaak krijgen we van deze klant last minute nog extra nog aanvragen door.

  • STUDENTENJOB VERPLEGING * VERZORGING (SCHELDEWINDEKE)

    Regio: SCHELDEWINDEKE

    Bedrijf: WZC DE ZILVERLINDE

    Type: Studentenjob

    Algemene verzorging van onze bewoners in het Woon Zorg Centrum .

  • Jobstudent Verkoopsmedewerker (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: EDISAC

    Type: Studentenjob

    Voor onze winkel zijn we op zoek naar een jobstudent. Je voornaamste taken: bedienen van de kassa artikelen verkopen: klanten verwelkomen, adviseren en verder helpen) stock-onderhoud: helpen bij het ontvangen van leveringen en de artikelen naar de winkel brengen onderhoud van de winkel: dweilen, stofzuigen, vegen, ...

  • Jobstudent toonzaalverkoop (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Studentenjob

    Onze klant in Heusden-Zolder is momenteel op zoek naar een gedreven en gemotiveerde jobstudent die op zaterdagen van 10u - 15u ondersteuning kan bieden in de toonzaal. Je zal voornamelijk klanten verder helpen en tewoord staan over de producten.  Ben jij de geschikte kandidaat hiervoor? Reageer dan snel op deze vacature.

  • Schoonmaakinspecteur (voor de werfreserve) (DEURNE)

    Regio: DEURNE

    Bedrijf: LEVANTO DIENSTEN

    Type: Werfreserve

    Jouw functie: je stuurt een team van een 40-tal vaste en tijdelijke schoonmaakmedewerkers aan; je past je eigen professionele vakkennis en werkervaring toe om jouw medewerkers verder op te leiden in de schoonmaak. Je coacht en ondersteunt hen waar nodig; indien nodig werk je actief mee op de werven en geef je het goede voorbeeld; je zorgt voor de bevoorrading op de verschillende schoonmaakwerven in de regio Antwerpen en Mechelen; je bent verantwoordelijk voor de opmaak van de wekelijkse planning; je bezoekt op regelmatige basis alle schoonmaakwerven en je voert de nodige kwaliteitscontroles uit; je zorgt voor het beheer en het naleven van de werkprocedures; je zorgt voor een correcte administratieve opvolging van onze klanten; je bent de rechterhand van de bedrijfsleider.

Zoek naar antwoorden van HECTOR CHICKEN/RESTAURANTS PLUS in sociale netwerken
Look for responds of HECTOR CHICKEN/RESTAURANTS PLUS in social networks

Lees alle opmerkingen voor HECTOR CHICKEN/RESTAURANTS PLUS. Laat een reactie achter voor HECTOR CHICKEN/RESTAURANTS PLUS. HECTOR CHICKEN/RESTAURANTS PLUS bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for HECTOR CHICKEN/RESTAURANTS PLUS. Leave a respond for HECTOR CHICKEN/RESTAURANTS PLUS. HECTOR CHICKEN/RESTAURANTS PLUS on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie HECTOR CHICKEN/RESTAURANTS PLUS op de google maps. Adres en contacten HECTOR CHICKEN/RESTAURANTS PLUS
Location of HECTOR CHICKEN/RESTAURANTS PLUS on the google maps. Address and contacts of HECTOR CHICKEN/RESTAURANTS PLUS

Andere gerelateerde bedrijven als come HECTOR CHICKEN/RESTAURANTS PLUS HECTOR CHICKEN/RESTAURANTS PLUS: Quadra Paint SPRL | DOMMELTRIPPERS | M?CHES ? M?CHES | Baeyens D | Dierick F

Other related companies as HECTOR CHICKEN/RESTAURANTS PLUS: Quadra Paint SPRL | DOMMELTRIPPERS | M?CHES ? M?CHES | Baeyens D | Dierick F

HECTOR CHICKEN/RESTAURANTS PLUS is een bedrijf dat 2017 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is HECTOR CHICKEN/RESTAURANTS PLUS, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08492126464. Het bedrijf HECTOR CHICKEN/RESTAURANTS PLUS bevindt zich op het adres: AVENUE DE LA TOISON D?OR 6; 1050; BRUXELLES. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 850,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 310,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Fast food and meeneem restaurants. Producten gemaakt in HECTOR CHICKEN/RESTAURANTS PLUS zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van HECTOR CHICKEN/RESTAURANTS PLUS is Diversen Detailhandel, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van HECTOR CHICKEN/RESTAURANTS PLUS is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van HECTOR CHICKEN/RESTAURANTS PLUS, openstaande posities, locatie van HECTOR CHICKEN/RESTAURANTS PLUS op de kaart.

HECTOR CHICKEN/RESTAURANTS PLUS is a company, that was registered 2017 in N\A region, Belgium. Full name of company is HECTOR CHICKEN/RESTAURANTS PLUS, company assigned to the tax number BE08492126464. The company HECTOR CHICKEN/RESTAURANTS PLUS is located at the address: AVENUE DE LA TOISON D?OR 6; 1050; BRUXELLES. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 850,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 310,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Fast food and meeneem restaurants. Products created in HECTOR CHICKEN/RESTAURANTS PLUS were not found.
The main activity of HECTOR CHICKEN/RESTAURANTS PLUS is Miscellaneous Retail, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of HECTOR CHICKEN/RESTAURANTS PLUS is not available. You also can look at reviews of HECTOR CHICKEN/RESTAURANTS PLUS, open positions, location of HECTOR CHICKEN/RESTAURANTS PLUS on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over HECTOR CHICKEN/RESTAURANTS PLUS, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf HECTOR CHICKEN/RESTAURANTS PLUS, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about HECTOR CHICKEN/RESTAURANTS PLUS, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company HECTOR CHICKEN/RESTAURANTS PLUS, employees, financial statistics.