FLTNT EXPRESS WORLDWIDE (EURO HUB) SA

Contactgegevens FLTNT EXPRESS WORLDWIDE (EURO HUB) SA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data FLTNT EXPRESS WORLDWIDE (EURO HUB) SA: address, phone, fax, email, website, opening hours

FLTNT EXPRESS WORLDWIDE (EURO HUB) SA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Aeroport De Liege 4460 Grace-Hollogne Aéroport De Liège - BELGIUM, België

Telefoon (phone): 32-42-39-50-00 32-42-39-50-00

Fax (fax): 32-42-39-59-99 32-42-39-59-99

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) FLTNT EXPRESS WORLDWIDE (EURO HUB) SA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "FLTNT EXPRESS WORLDWIDE (EURO HUB) SA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "FLTNT EXPRESS WORLDWIDE (EURO HUB) SA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van FLTNT EXPRESS WORLDWIDE (EURO HUB) SA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen FLTNT EXPRESS WORLDWIDE (EURO HUB) SA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of FLTNT EXPRESS WORLDWIDE (EURO HUB) SA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees FLTNT EXPRESS WORLDWIDE (EURO HUB) SA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti FLTNT EXPRESS WORLDWIDE (EURO HUB) SA
Products information FLTNT EXPRESS WORLDWIDE (EURO HUB) SA

BTW identificatienummer (tax): BE07093017578
Ondernemingsnummer: 2040130615
Hoofdstad (capital): 978,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 433,000 EUR
Werknemers (employees): 500
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 1996

Producten die in FLTNT EXPRESS WORLDWIDE (EURO HUB) SA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Transport & Related Services

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor FLTNT EXPRESS WORLDWIDE (EURO HUB) SA
(Get full report from official database of BE for FLTNT EXPRESS WORLDWIDE (EURO HUB) SA)

Aanvulling soorten activiteiten voor FLTNT EXPRESS WORLDWIDE (EURO HUB) SA
Addition kinds of activities for FLTNT EXPRESS WORLDWIDE (EURO HUB) SA

472900. Passagiersvervoer regeling | Passenger transportation arrangement
33510000. Koper rollen en tekenen | Copper rolling and drawing
36510111. Fonograaf en radiocombinaties | Phonograph and radio combinations
36639907. Radio- en televisie-schakelapparatuur | Radio and television switching equipment
50930102. Dozen, afval | Boxes, waste
61530301. Aankoop van afbetalingsnota's | Buying of installment notes
72999910. Cadeauverpakkingsdiensten | Gift wrapping services
79970202. Bootclub, lidmaatschap | Boating club, membership
96510103. Beveiligingscommissie commissies, overheid | Securities regulation commission, government

Werken bij FLTNT EXPRESS WORLDWIDE (EURO HUB) SA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in FLTNT EXPRESS WORLDWIDE (EURO HUB) SA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor FLTNT EXPRESS WORLDWIDE (EURO HUB) SA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for FLTNT EXPRESS WORLDWIDE (EURO HUB) SA. Looking for open vacancies in other companies

  • Dakwerker (m/v) (WETTEREN)

    Regio: WETTEREN

    Bedrijf: Actief Construct Wetteren

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bouwbedrijf in Serskamp zijn we op zoek naar een: DAKDEKKER (M/V) Functie Voorbereiding op werkplaats Samen met collega's vertrekken naar bouwplaats / werf Dakbedekking vnl hellende daken * Dakpannen, leistenen, staalplaten, op maat brengen en plaatsen * De locatie van dragers bepalen en ze plaatsen (panlatten, roeflatten, daklatten) * Dakbedekkingselementen plaatsen: Dakpannen * Isolatiematerialen verwijderen en plaatsen * Het dak volledig of gedeeltelijk verwijderen en de spanten vervangen

  • Magazijnier (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: Actief Kortrijk

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Allereerst ben je verantwoordelijk voor het uitvoeren van de dagelijkse acties zodat de vooropgestelde losplanning correct wordt opgevolgd. Volgend takenpakket wordt je toevertrouwd: - het lossen van de vrachtwagens in overeenstemmen met de losplanning - het administratief verwerken van de ontvangen goederen. - de ontvangen goederen controleren of deze overeenstemmen met de planning. - verwerken van de afgewezen goederen. - herpalletiseren en indien mogelijk de pallets herstellen. - onregelmatigheden melden aan de laadkaaiverantwoordelijke. vervolgens ben je verantwoordelijke voor het uitvoeren van de dagelijkse acties m.b.t. het aanleveren en afvoeren van grond- en hulpstoffen op de juiste locatie binnen de afdeling inpak en productie. Volgend takenpakket wordt je toevertrouwd: - aanvoeren van grond- en hulpstoffen aan de afdeling productie en inpak. - administratieve opvolging van de uit te voeren acties - de nodige meldingen verrichten bij onregelmatigheden. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor het voorraadbeheer, nl. het correct opslaan van de voorraden. Dit doe je d.m.v. volgende taken: - Inventariseren van de voorraad en de pallets - Stockeren van de voorraad - Dagelijks vooropgestelde acties m.b.t. voorraadbeheer behandelen - De nodige meldingen verrichten bij onregelmatigheden

  • Arbeider vlasbewerking (MENEN)

    Regio: MENEN

    Bedrijf: Werkers

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je werkt in de productieafdeling. De vlasbalen worden machinaal aangebracht. Ze zijn voorzien van een touw, dit touw moet je uithalen en op een spoel draaien die dan machinaal opgewonden wordt. Jij zorgt ervoor dat het vlas mooi verspreidt wordt op de werkband en dat er geen gaten in zitten. Het vlas wordt dan bewerkt in de machine. De stenen en afval worden eruit gehaald. Het kan soms wel een stoffige omgeving zijn (er zijn wel afzuigmachines aanwezig). In de verpakkingsafdeling wordt de controle gedaan van het bewerkte vlas, je haalt de kleurverschillen eruit. In de zomermaanden wordt het vlas geoogst. De werkuren zijn van 8 u tot 12u en van 13u tot 17u . In het voorjaar gaat men vooral zaaien van het vlas.

  • elektricien (DIKSMUIDE)

    Regio: DIKSMUIDE

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant in regio Diksmuide zoeken wij een elektricien (m/v):

  • Huishoudhulp dienstencheques regio Merelbeke (MERELBEKE)

    Regio: MERELBEKE

    Bedrijf: FAMILIEHULP

    Type: Dienstenchequebaan

    Zoek je werk als poetshulp, poetsvrouw, schoonmaker of schoonmaakster? Dan is werken bij Familiehulp zeker iets voor jou. Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Je poetst de woningen van onze klanten. Je wast en strijkt als de klant dit wil. Voor een job als huishoudhulp heb je geen diploma maar wel goesting nodig.

  • Huishoudhulp Kortemark - vanaf 10 tot 38u per week (KORTEMARK)

    Regio: KORTEMARK

    Bedrijf: HULP IN HUIS

    Type: Dienstenchequebaan

    HULP IN HUIS verwent je met mooie loonvoorwaarden, maaltijdcheques, gezinsvriendelijke uren, gratis rijbewijs, mogelijkheid electrische fiets, spaarpuntensysteem, verlof vrij te kiezen,... Hulp in huis is op zoek naar iemand die zeer gemotiveerd is en aan de slag wil als huishoudhulp regio Kortemark, Handzame, Zarren. U neemt met de glimlach alle huishoudelijke taakjes over van uw klanten, u houdt van orde en netheid en bent stipt en klantvriendelijk. U kan direct bij ons aan de slag (vanaf 10uur tot) fulltime 38uur per week, met een werkschema aangepast aan jouw levensstijl.

  • student schoonmaak regio Turnhout (Regio Turnhout)

    Regio: Regio Turnhout

    Bedrijf: ARONIA

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant in Turnhout zijn wij op zoek naar gemotiveerde studenten die zich kunnen vrijmaken in de periode tussen 29 oktober en 9 november. U zal ingeschakeld worden voor de reiniging van een bedrijfspand na werken. De tewerkstelling betreft voltijdse dagen van ongeveer 7,5u/dag. U zal samenwerken in team onder begeleiding van onze ploegverantwoordelijke. Hierdoor kunnen wij u een degelijke begeleiding garanderen in de uitvoering van uw taak.

  • Design Engineer Sprinklers (ESSEN)

    Regio: ESSEN

    Bedrijf: JOBS IN MIND

    Type: Vaste Job

    Onze partner levert systemen, oplossingen en dienstverlening in verband met intelligente gebouwentechniek. Brandbeveiliging is hierin een cruciale discipline.Een specifieke opdracht hierin is het bouwen van blussystemen op basis van gas of watermist, om kritische infrastructuur niet alleen passief maar ook actief te beveiligen tegen brand. Functiebeschrijving De Design Engineer Sprinklers voert de technische studie en de projectering in 3D van het project uit in opdracht van de Project Manager. Taken: Autonoom uitwerken van een technisch dossier bestaande uit: - AutoCAD tekeningen van: De P&ID’s van het automatisch blussysteem (2D) De batterij met flessen blusgas of watermist (3D) Het piping netwerk van de batterij naar de sproeimonden (3D / ISO) De pneumatische controlekast van de blusinstallatie (2/3D) Het inplantingsplan (2D) - Een berekeningsdossier ter dimensionering van de installatie (aantal flessen, piping diameter, sproeimonden, ledigingstijden, enz.) in een VdS software gebaseerd op Siemens parameters, en rekening houdende met de gevraagde normering van: Synthetische blusgassen Inerte blusgassen Watermist systemen Uitwerken van het technisch dossier: - In offertefase, op basis van een lastenboek en tekeningen van de klant, de installateur of het studiebureau. - In uitvoeringsfase (“To Build”), waarbij aanpassingen aan het concept verwerkt worden. - Aan het einde van de projectfase (“As Built”) waarbij de dossiers in overeenkomst met de werkelijkheid worden gebracht. - Documenteren van aanpassingen en updates tijdens de uitbatingsfase van de installatie. Overdragen van de uitvoeringsdocumenten aan de technici, inbegrepen plaatsbezoeken op de werf om de voortgang, wijzigingen en technische vragen op te nemen. Bewaken van de technische voortgang en kwaliteit en daarover periodiek mondeling en schriftelijk rapporteren, zowel naar de eigen leidinggevende als naar de projectverantwoordelijke. Technische gesprekken met installatiebedrijven en/of eindklanten. Bijdragen aan het opstellen en actueel houden van procedures en standaarden. - Componentenbibliotheken in AutoCAD

  • Verpleegkundige ouderenzorg Dilbeek (DILBEEK)

    Regio: DILBEEK

    Bedrijf: Care Talents Antwerpen

    Type: Vaste Job

    Als verpleegkundige:  Sta je in voor de wondzorg, bloedname, medicatiebedeling... Rapporteer je aan je hoofdverpleegkundige Zal je nauw samenwerken met je collega verpleegkundige en zorgkundige Heb je een nauw contact met de bewoner 

  • Monteur - inrichten van camionetten voor transportkoeling (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: vind! Ieper

    Type: Vaste Job

    Je werkt in het atelier en staat in voor de ombouw van bestelwagens tot koelwagens. Daarnaast monteer je isotherme kasten op het chassis van bestelwagens/vrachtwagens.

  • RESERVE Industrieel reinigers Aalst / Zottegem 2018 (AALST)

    Regio: AALST

    Bedrijf: ISS Facility Services

    Type: Werfreserve

    Dit is een RESERVE vacature. Wanneer wij op zoek zijn naar industrieel reinigers uit de regio's Aalst & Zottegem zullen wij u contacteren voor deze functie. Takenpakket: U staat in voor het onderhoud en de reiniging van verschillende apparatuur en machines. U gebruikt verschillende schoonmaakproducten, materialen en technieken. (Bv: verwijderen van stof en vuil, voorspoelen, inschuimen, afspuiten en desinfecteren van machines en opblinken van lijnen) Werkuren: Dit kunnen dag, avond - en nachtopdrachten zijn. Dit afhankelijk van de vraag van de klant.

  • Bewakingsagent (Provincie Oost-Vlaanderen)

    Regio: Provincie Oost-Vlaanderen

    Bedrijf: OBSIN

    Type: Werfreserve

    OBSIN Security is steeds op zoek naar professionele en gemotiveerde bewakingsagenten om ons huidig team te komen versterken! Ben jij de juiste man/vrouw die wij zoeken? Je profiel Je bent een teamspeler maar je kan tevens zelfstandig werken Je spreekt goed Nederlands en kan je goed behelpen in het Frans en/of Engels Je beschikt over sterke communicatieve vaardigheden Je hebt een verzorgd voorkomen Je bent flexibel ingesteld Je bent bereid om Weekend- en nachtwerk te doen Je hebt een gezonde security awareness en je beschikt daarnaast over een grote dosis verantwoordelijkheidszin Je positieve houding maakt dat je erin slaagt om elke situatie op een discrete en professionele en manier te benaderen en af te handelen Je beschikt over een eigen wagen Je bent reeds in het bezit van het algemeen bekwaamheidsattest bewakingsagent en het PTO-atttest

Zoek naar antwoorden van FLTNT EXPRESS WORLDWIDE (EURO HUB) SA in sociale netwerken
Look for responds of FLTNT EXPRESS WORLDWIDE (EURO HUB) SA in social networks

Lees alle opmerkingen voor FLTNT EXPRESS WORLDWIDE (EURO HUB) SA. Laat een reactie achter voor FLTNT EXPRESS WORLDWIDE (EURO HUB) SA. FLTNT EXPRESS WORLDWIDE (EURO HUB) SA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for FLTNT EXPRESS WORLDWIDE (EURO HUB) SA. Leave a respond for FLTNT EXPRESS WORLDWIDE (EURO HUB) SA. FLTNT EXPRESS WORLDWIDE (EURO HUB) SA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie FLTNT EXPRESS WORLDWIDE (EURO HUB) SA op de google maps. Adres en contacten FLTNT EXPRESS WORLDWIDE (EURO HUB) SA
Location of FLTNT EXPRESS WORLDWIDE (EURO HUB) SA on the google maps. Address and contacts of FLTNT EXPRESS WORLDWIDE (EURO HUB) SA

Andere gerelateerde bedrijven als come FLTNT EXPRESS WORLDWIDE (EURO HUB) SA FLTNT EXPRESS WORLDWIDE (EURO HUB) SA: Vandendorpe J | COLRUYT | DANIEL VANNESTE | Hairstyle Sabine | Ideal Invest

Other related companies as FLTNT EXPRESS WORLDWIDE (EURO HUB) SA: Vandendorpe J | COLRUYT | DANIEL VANNESTE | Hairstyle Sabine | Ideal Invest

FLTNT EXPRESS WORLDWIDE (EURO HUB) SA is een bedrijf dat 1996 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is FLTNT EXPRESS WORLDWIDE (EURO HUB) SA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07093017578. Het bedrijf FLTNT EXPRESS WORLDWIDE (EURO HUB) SA bevindt zich op het adres: Aeroport De Liege 4460 Grace-Hollogne Aéroport De Liège - BELGIUM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 500 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 978,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 433,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Transport & Related Services. Producten gemaakt in FLTNT EXPRESS WORLDWIDE (EURO HUB) SA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van FLTNT EXPRESS WORLDWIDE (EURO HUB) SA is Meetinstrumenten, analyseren en controleren van instrumenten; , inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van FLTNT EXPRESS WORLDWIDE (EURO HUB) SA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van FLTNT EXPRESS WORLDWIDE (EURO HUB) SA, openstaande posities, locatie van FLTNT EXPRESS WORLDWIDE (EURO HUB) SA op de kaart.

FLTNT EXPRESS WORLDWIDE (EURO HUB) SA is a company, that was registered 1996 in N\A region, Belgium. Full name of company is FLTNT EXPRESS WORLDWIDE (EURO HUB) SA, company assigned to the tax number BE07093017578. The company FLTNT EXPRESS WORLDWIDE (EURO HUB) SA is located at the address: Aeroport De Liege 4460 Grace-Hollogne Aéroport De Liège - BELGIUM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 500 employees work in this company. Capital - 978,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 433,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Transport & Related Services. Products created in FLTNT EXPRESS WORLDWIDE (EURO HUB) SA were not found.
The main activity of FLTNT EXPRESS WORLDWIDE (EURO HUB) SA is Measuring, Analyzing, and Controlling Instruments; Photographic, Medical and Optical Goods; Watches and Clocks , including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of FLTNT EXPRESS WORLDWIDE (EURO HUB) SA is not available. You also can look at reviews of FLTNT EXPRESS WORLDWIDE (EURO HUB) SA, open positions, location of FLTNT EXPRESS WORLDWIDE (EURO HUB) SA on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over FLTNT EXPRESS WORLDWIDE (EURO HUB) SA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf FLTNT EXPRESS WORLDWIDE (EURO HUB) SA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about FLTNT EXPRESS WORLDWIDE (EURO HUB) SA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company FLTNT EXPRESS WORLDWIDE (EURO HUB) SA, employees, financial statistics.