FRITUUR VERA

Particuliere bedrijvenGezondheidszorg • FRITUUR VERA
Private companiesHealth Services • FRITUUR VERA

Contactgegevens FRITUUR VERA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data FRITUUR VERA: address, phone, fax, email, website, opening hours

FRITUUR VERA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): GRENDELBAAN 82; 3590; DIEPENBEEK, België

Telefoon (phone): 11321930 (+32-11321930) 11321930 (+32-11321930)

Fax (fax): +32 (61) 502-53-29 +32 (61) 502-53-29

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) FRITUUR VERA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "FRITUUR VERA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "FRITUUR VERA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van FRITUUR VERA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen FRITUUR VERA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of FRITUUR VERA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees FRITUUR VERA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti FRITUUR VERA
Products information FRITUUR VERA

BTW identificatienummer (tax): BE05968841552
Ondernemingsnummer: 1068664550
Hoofdstad (capital): 140,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 316,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2007

ruime parkeergelegenheid, kinderspeeltuintje, Zitplaatsen, sigarettenautomaat, alles zelf bereid,buitenzitplaatsen, dagschotels.

Product categorie (product category): Fast food and meeneem restaurants

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor FRITUUR VERA
(Get full report from official database of BE for FRITUUR VERA)

Aanvulling soorten activiteiten voor FRITUUR VERA
Addition kinds of activities for FRITUUR VERA

3553. Houtbewerkingsmachines | Woodworking machinery
243106. Binnen- en sierhoutwerk en trim | Interior and ornamental woodwork and trim
394905. Jachtuitrusting | Hunting equipment
512201. Cosmetica, parfums en haarproducten | Cosmetics, perfumes, and hair products
38420103. Oordopjes | Ear plugs

Werken bij FRITUUR VERA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in FRITUUR VERA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor FRITUUR VERA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for FRITUUR VERA. Looking for open vacancies in other companies

  • PLC Technieker (ARENDONK)

    Regio: ARENDONK

    Bedrijf: FLEXPOINT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf uit Arendonk zijn we op zoek naar een PLC Technieker. Vanuit je passie voor techniek ga je aan de slag met storingen, oplossingen bedenken en deze vervolgens ook uitvoeren. Verder denk je mee met het bedrijf en doe je voorstellen tot verbetering en optimalisatie.

  • Deeltijdse Orderpicker in 2 ploegen (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: Randstad Inhouse Essers

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    H.Essers zoekt een deeltijdse orderpicker die beschikbaar is op maandag, donderdag en vrijdag en kan werken in 2 ploegen. Je bent verantwoordelijk voor het klaarmaken van bestellingen met behulp van de elektronische transpallet en de scanner en het inwikkelen van palletten met folie.

  • Operator zaag (LOMMEL)

    Regio: LOMMEL

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant in Lommel, zijn we op zoek naar een operator voor aan de zaag. Takenpakket: - Je bedient de CNC-gestuurde zaagmachine

  • Huishoudhulp regio Ham/Tessenderlo (HAM)

    Regio: HAM

    Bedrijf: RUNTIME SERVICES (VG.479/BUOS)

    Type: Dienstenchequebaan

    Voor ons team van 280 huishoudhulpen zoeken we een vlotte en energieke persoon die het huishouden mee kan beredderen. Je zal van a tot z instaan tot het zelf indelen van je taken die bestaan uit oa poetsen, wassen, strijken, bedden opdekken,... En alle andere taken die minder vaak zullen voorkomen, maar wel tot algemene huishoudelijke taken behoren. Je zal tewerkgesteld worden bij verschillende vaste gezinnen. Je werkt als huishoudhulp met dienstencheques Als huishoudhulp kunnen je taken bestaan uit poetsen, strijken en soms wassen, boodschappen doen of eten maken. Zelfstandig kunnen werken is een vereiste, net als zelf de gevraagde taken kunnen inplannen. Een eigen wagen of bromfiets hebben is een pluspunt!

  • Huishoudelijke Hulp (Rollegem en omgeving) (ROLLEGEM)

    Regio: ROLLEGEM

    Bedrijf: ASAP HOME SERVICE KORTRIJK

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp ondersteun je de gezinnen in hun huishoudelijke taken. Hulp in het huishouden kan volgende taken omvatten: schoonmaken, wassen, strijken en bereiden van maaltijden. Dagelijkse boodschappen zoals naar het postkantoor of de bakker gaan, kunnen ook.

  • Enthousiaste thuishulp te Wolvertem (MEISE)

    Regio: MEISE

    Bedrijf: PLUS HOME SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • student lader - losser deeltijds zottegem (ZOTTEGEM)

    Regio: ZOTTEGEM

    Bedrijf: ADECCO SANORICE

    Type: Studentenjob

    Voor Sanorice een rijstwafelfabriek in Zottegem zijn we op zoek naar studenten die op afroepbasis regelmatig kunnen inspringen als LADER-LOSSER zowel buiten als tijdens de schoolvakanties dus eens een dagje geen les, kan je jou standby laten zetten om voor deze opdrachten opgeroepen te worden TAKEN: stapelen van afgewerkte producten in de containers op de laadkade WERKREGIMES: deeltijds, afhankelijk van de planning van de logistieke dienst wordt je opgeroepen om te komen laden de ene week is dat van maandag tot vrijdag, de andere week enkele dagen. (héél variabel werkrooster) maar met werkuren van 6-10 of van 6-12u en soms van 6-14u.

  • Storingstechnieker (Regio Dendermonde-Wetteren)

    Regio: Regio Dendermonde-Wetteren

    Bedrijf: ACTUM SERVICES

    Type: Vaste Job

    Actum is een ambitieus en technisch georiënteerd bedrijf met uitvalsbasissen te Wetteren, Poperinge en Brugge. Onze expertise is enerzijds gericht op het uitvoeren van onderhoudswerkzaamheden bij productiebedrijven en anderzijds op het vervaardigen van staalconstructies. Je bent verantwoordelijk voor het mechanisch en elektrisch onderhoud van de industriële installaties bij onze klanten. Je staat in voor het opsporen en verhelpen van elektrische defecten van technische installaties en hun componenten zoals: motoren, beveiligingsborden, sensoren en actoren, stuur- en vermogenskringen, uitlezen plc-sturingen... Daarnaast ga je ook op zoek naar mogelijkheden om de machines of installaties efficiënter te laten werken. Tevens voer je de nodige mechanische werken uit en het preventief onderhoud behoort ook tot jouw takenpakket. Er zijn mogelijkheden in de regio Oost- en West-Vlaanderen, zowel in dagregime, 2-ploegenstelsel, 3-ploegenstelsel als weekendwerk.

  • Massagetherapeut (HERENT)

    Regio: HERENT

    Bedrijf: HEALTHY BEAUTIES

    Type: Zelfstandige activiteit

    Word jij onze nieuwe collega? In ons stijlvolle Skin & Body Studio te Herent zoeken we een enthousiaste massagetherapeute om ons team te versterken. Klanten kunnen bij ons terecht voor natuurlijke schoonheidsbehandelingen, make-up en workshops, natuurlijke bio gelnagels en medische pedicure. We zoeken een massagetherepeute die een cliënteel willen uitbouwen op lange termijn. Samenwerking gebeurt door het huren van een mooie lichtrijke ruimte met een wachtkamer en dit met een vast tarief per maand. Functieomschrijving - Ervaring in massagetherapie - je bent zelfstandige en beheert je eigen agenda en clienteel Jouw profiel - Je bent enthousiast en geïnteresseerd in natuurlijke verzorging. - Je bruist van energie en bent optimistisch ingesteld - Bereid in flexibele uren te werken (s’avonds, overdag of weekendwerk), je bepaalt je eigen agenda - Je kan zelfstandig en verantwoordelijk werken - je kan zowel deeltijds als voltijds de ruimte huren, de prijs wordt dan besproken. Aanbod Lichtrijke Praktijkruimte met wastafel Gratis parking naast de praktijk Gedeelde wachtruimte, sanitair Vrije keuze werkuren Vermelding op de website. Interesse Als je denkt dat je binnen ons team past, neem dan snel contact met ons op. [email protected] of 0486/94.57.85 voor meer info over de praktijk zie website : www.skinandbody.be Starten kan vanaf half oktober 2018.

  • ClearSource - Senior Windows System Engineer (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    We're actively looking for a Senior Microsoft System Engineer for a freelance mission in Zaventem. You'll join the data center team with 6 Senior System Engineers and have a focus on System Center Configuration Manager. Please find the job description here bellow. Role Follow-up of service requests for digital workplace (Office365, SCCM and AD related assignments) Responsible for the optimization and maintenance of the Microsoft and VMware data center infrastructure. Responsible for the follow-up of third-line escalations. Involved from design to completion of data center projects. Profile Minimum 3 years of relevant and recent experience Very good knowledge of Windows Server (version 2012, 2016) and Windows Client (Windows 7 and 10) Very good knowledge of Client management platform and technology, SCCM, MDM, BitLocker Good knowledge of Active Directory (IDM, GPO) Knowledge of SQL Server infrastructure Knowledge of Cluster technologies Knowledge of VMware ESXi, vCenter, VEEAM backup Knowledge of McAfee ePO Enthusiastic, communicative and a real team player Fluent in Dutch + English .

  • Geaccrediteerde monsternemer Vlaams-Brabant & Limburg (Vlaanderen)

    Regio: Vlaanderen

    Bedrijf: DE WATERGROEP

    Type: Werfreserve

    Plaats en functie in de organisatie Als geaccrediteerde staalnemer werk je onder leiding van de Teammanager wettelijke monstername en logistiek en word je inhoudelijk gecoacht en opgevolgd door de supervisor verbonden aan het centraal laboratorium die rapporteert aan de kwaliteitsverantwoordelijke voor De Watergroep. Je hebt contact met alle medewerkers van de dienst, met de medewerkers van andere technische diensten van het centraal laboratorium, alsook met de klanten van De Watergroep. Je controleert de waterkwaliteit (van tap tot kraan) door middel van het uitvoeren van staalnames overeenkomstig het ingevoerde kwaliteitszorgsysteem (ISO17025-norm) en de heersende procedures van het kwaliteitshandboek, om zo bij te dragen tot het afleveren van water dat voldoet aan de opgelegde normen. Je vervult de bijhorende administratieve formaliteiten en je zorgt voor de nodige verslaggeving naar de planner wettelijke monstername en Teammanager wettelijke monstername en logistiek toe. Voornaamste opdrachten Je controleert de waterkwaliteit aan de hand van staalnames en metingen ter plaatse volgens de heersende WAC-procedures in het kader van de Vlarel-erkenning en volgens de eisen van ISO 17025. Je voert zelfstandig de dag- en weekplanning van het wettelijk controleprogramma uit. Je overlegt regelmatig met de inhoudelijke supervisor en met je leidinggevende over de opdrachten, de planning en hoe die uit te voeren. Je doet staalnames onder accreditatie-eisen voor opdrachten van derden waarbij accreditatie vereist is. Je voert de voorziene controle metingen uit, je interpreteert de metingen en je meldt onregelmatigheden aan de supervisor. Je voert beperkte binnenhuiscontroles uit bij plaatselijke kwaliteitsproblemen. Je voert speciale staalnames uit onder meer bij kwaliteitsproblemen en bij werken aan het distributienet, en dit ’s avonds of in het weekend indien nodig. Je informeert de klant met relevante informatie over de kwaliteit van het geleverde water (hardheid …). Je onderhoudt en ijkt de meetapparatuur. Je vult gevraagde (registratie)formulieren correct en tijdig in en je brengt gegevens in via PDA. Je voert visuele en fysische controles uit bij watertorens, waterwinningen, reinwaterkelders… Je signaleert problemen en voorvallen en je bespreekt ze met je leidinggevende en de supervisor. Je neemt deel aan equipevergaderingen en andere overlegmomenten.

  • KAPPER-KAPSTER LEERCONTRACT in Bierbeek (BIERBEEK)

    Regio: BIERBEEK

    Bedrijf: HAIRCLUB

    Type: Leercontract

    Je komt in dienst als leercontract of stage kapper/kapster bij Kreatos in Bierbeek. Je kan vlot met klanten omgaan, en je hebt een goed, verzorgd voorkomen. Je bent geboeid door het kappersberoep en je droomt ervan allround kapper/ster te worden. Je bent gemotiveerd om bij te leren.

Zoek naar antwoorden van FRITUUR VERA in sociale netwerken
Look for responds of FRITUUR VERA in social networks

Lees alle opmerkingen voor FRITUUR VERA. Laat een reactie achter voor FRITUUR VERA. FRITUUR VERA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for FRITUUR VERA. Leave a respond for FRITUUR VERA. FRITUUR VERA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie FRITUUR VERA op de google maps. Adres en contacten FRITUUR VERA
Location of FRITUUR VERA on the google maps. Address and contacts of FRITUUR VERA

Andere gerelateerde bedrijven als come FRITUUR VERA FRITUUR VERA: FLCOMAX SA | de Mol L-Ch | WALTER FIERENS | GESA ASSISTANCE | Outline Graphics NV

Other related companies as FRITUUR VERA: FLCOMAX SA | de Mol L-Ch | WALTER FIERENS | GESA ASSISTANCE | Outline Graphics NV

FRITUUR VERA is een bedrijf dat 2007 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is FRITUUR VERA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05968841552. Het bedrijf FRITUUR VERA bevindt zich op het adres: GRENDELBAAN 82; 3590; DIEPENBEEK. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 140,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 316,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Fast food and meeneem restaurants. Lijst met producten zijn ruime parkeergelegenheid, kinderspeeltuintje, Zitplaatsen, sigarettenautomaat, alles zelf bereid,buitenzitplaatsen, dagschotels..
De hoofdactiviteit van FRITUUR VERA is Gezondheidszorg, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van FRITUUR VERA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van FRITUUR VERA, openstaande posities, locatie van FRITUUR VERA op de kaart.

FRITUUR VERA is a company, that was registered 2007 in N\A region, Belgium. Full name of company is FRITUUR VERA, company assigned to the tax number BE05968841552. The company FRITUUR VERA is located at the address: GRENDELBAAN 82; 3590; DIEPENBEEK. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 140,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 316,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Fast food and meeneem restaurants. List of products are ruime parkeergelegenheid, kinderspeeltuintje, Zitplaatsen, sigarettenautomaat, alles zelf bereid,buitenzitplaatsen, dagschotels..
The main activity of FRITUUR VERA is Health Services, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of FRITUUR VERA is not available. You also can look at reviews of FRITUUR VERA, open positions, location of FRITUUR VERA on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over FRITUUR VERA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf FRITUUR VERA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about FRITUUR VERA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company FRITUUR VERA, employees, financial statistics.