FRITUUR CHANTAL

Contactgegevens FRITUUR CHANTAL: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data FRITUUR CHANTAL: address, phone, fax, email, website, opening hours

FRITUUR CHANTAL

Regio (region): N\A, België

Adres (address): P. MERVILLIESTRAAT 2BA; 8211; ZEDELGEM, België

Telefoon (phone): 50240414 (+32-50240414) 50240414 (+32-50240414)

Fax (fax): +32 (16) 763-11-71 +32 (16) 763-11-71

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) FRITUUR CHANTAL: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "FRITUUR CHANTAL"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "FRITUUR CHANTAL"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van FRITUUR CHANTAL, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen FRITUUR CHANTAL. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of FRITUUR CHANTAL, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees FRITUUR CHANTAL. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti FRITUUR CHANTAL
Products information FRITUUR CHANTAL

BTW identificatienummer (tax): BE06265747070
Ondernemingsnummer: 9892059326
Hoofdstad (capital): 207,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 408,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2004

Producten die in FRITUUR CHANTAL zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Fast food and meeneem restaurants

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor FRITUUR CHANTAL
(Get full report from official database of BE for FRITUUR CHANTAL)

Aanvulling soorten activiteiten voor FRITUUR CHANTAL
Addition kinds of activities for FRITUUR CHANTAL

3634. Elektrische huishoudelijke apparaten en ventilatoren | Electric housewares and fans
4841. Kabel- en andere betaaltelevisie | Cable and other pay television services
731100. Adverterende agentschappen | Advertising agencies
16230300. Water- en riolering | Water and sewer line construction
34440512. Vaten, plaatwerk | Vats, sheet metal
37310101. Barges, bouw en reparatie | Barges, building and repairing
83519903. Montessori kinderontwikkelingscentrum | Montessori child development center
94110400. Administratie van educatieve programma's, niveau van overheid | Administration of educational programs, level of government

Werken bij FRITUUR CHANTAL: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in FRITUUR CHANTAL: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor FRITUUR CHANTAL. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for FRITUUR CHANTAL. Looking for open vacancies in other companies

  • Chauffeur C met daguren (KNOKKE-HEIST)

    Regio: KNOKKE-HEIST

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Een drankenhandel in Knokke-Heist is op zoek naar een chauffeur C. De firma wil een stabiel team opbouwen van chauffeurs die op elkaar kunnen rekenen. De chauffeurs werken in een regime van 38 uur per week. Normale daguren. Je moet een eerste rij-ervaring genoten hebben. Verder is het ook belangrijk dat je een hands-on mentaliteit hebt. Je gaat telkens met 2 op de baan (jijzelf en een convoyeur) om de klanten te bedienen (horecazaken etc.) . Je werkt telkens van maandag tot vrijdag , in het weekend ben je thuis. Het kan gebeuren dat je in de zomer op een zaterdagvoormiddag wel moet uitrijden. Voordelen? Naast het werk heb je nog tijd voor je privéleven, je krijgt leuke attenties doorheen het jaar, nieuwe bedrijfskledij in 2018 en na de interimperiode krijg je een vast contract.

  • Onderhoudstechnieker (MELLE)

    Regio: MELLE

    Bedrijf: ADECCO CONSTRUCT OOST-VLAAND

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf regio Melle zijn we op zoek naar een ervaren onderhoudsmechanieker die ook het magazijn wilt onderhouden . Je voert herstellingen uit aan klein elektronisch materieel zoals cirkelzagen, aanhangwagens, ... . Je beheert het magazijn en volgt de stock op .

  • bandenmonteurs (VILVOORDE)

    Regio: VILVOORDE

    Bedrijf: Go4Jobs Mechelen

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    - Je monteert, balanceert en herstelt banden van wagens. - Je hebt een passie voor auto's. -  Je hebt een goede conditie gezien de aard van het werk. - Je bent technisch en handig,  bent graag constant bezig met het monteren en ziet werk liggen. - Je maakt wagens klaar voor levering of gebruik (schoonmaken binnen en buitenkant, vloeistofpeilen bijvullen,...) - Je werkt je werk proper af, draagt zorg voor je materiaal en laat je werkplek opgeruimd achter. - Je bent (klant)vriendelijk en je kan in team werken. - Je bent collegiaal, professioneel, eerlijk en betrouwbaar (op tijd de afspraken nakomen). -  Je hebt ervaring in het monteren van wagenbanden.

  • VOORBEREIDER RECEPTEN bij BELIES te Tessenderlo (TESSENDERLO)

    Regio: TESSENDERLO

    Bedrijf: Start People Antwerpen GT RETAIL

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als voorbereider ga je de vooropgestelde recepten klaar maken aan de hand van een uitgebreide receptenlijst die je zeer nauwkeurig moet opvolgen. Je gaat de voorgeschreven ingrediënten halen in de productieruimte aan de hand van de voorschriften ga je aan de slag om gerecht te maken Je gaat zelfstandig planning kunnen lezen én interpreteren vanop de PC Je bedient machines: ontzoutingslijnen, aanmaken van brine, bedienen van de cuttermachine tapenade, mengkuipen, … Je lees recepturen en werkinstructies en past deze correct toe (cuttertijden, type grondstoffen, volgorde ingrediënten, … )

  • Kok (DAMME)

    Regio: DAMME

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant te Damme regio Brugge zijn wij op zoek naar een keukenhulp die ervaring heeft als fazant/wildsnijder. je staat in voor het ontbenen, en versnijden van gevogelte tijdens het wildseizoen. je bereid de borden en mis en place voorDit gaat over een tijdelijke functie van 15 oktober tot eind februari 2019

  • Student klantendienstmedewerker in Mechelen (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: Start People Call Antwerpen

    Type: Studentenjob

    Ben je student en op zoek naar een bijverdienste voor elke zaterdagochtend? Spreek je zowel Frans als Nederlands zeer goed? Heb je graag telefonisch contact? Voor de klantendienst van een uitgeverij zijn we dringend op zoek naar een klantendienstmedewerker. Klanten telefonisch te woord staan die inbellen voor oa klachten rond de bedeling van hun krant/magazine (print alsook digitale versie) ingeven van verhuis /vakantie aanmaak nieuwe abonnementen info geven rond betalingen/domiciliëring /cadeaus / …

  • STUDENT DEVELOPER (Regio Brugge)

    Regio: Regio Brugge

    Bedrijf: DAOUST

    Type: Studentenjob

    Wat verwachten we van jou? - Je hebt zeer goede kennis van javascript (Vue.Js) - Je hebt kennis van HTML, Css, php - Je wil als teamspeler, samen met je collega's, kwaliteit afleveren. - Je koppelt je gedrevenheid en vakkennis aan oog voor detail. - Interessante extra's: Critical CSS, PageSpeed Optimisation, SEO best practises - Bij voorkeur volg je een opleiding informatica aan de hogeschool of universiteit

  • Stagiair bouwkunde (DUFFEL)

    Regio: DUFFEL

    Bedrijf: WATER-LINK

    Type: Studentenjob

    ORGANISATIE De afdeling Engineering - bouwkunde van water-link staat open voor het begeleiden van een stagiair(e). JOUW TAKEN: Als stagiair(e) bouwkunde ondersteun je de afdeling bouwkunde bij het uitwerken van volgende zaken: - Tekenen van ontwerpplannen, bij voorkeur in Revit; - Meewerken aan bestekken, opstellen van bouwdossiers,... - Werofopvolging, controle van uitvoering en gebruikte materialen volgens specificaties; - Omzetting bestaande 2D ontwerpen in 3D ontwerpen; - Uitwerken van standaards en templates.

  • Chauffeur Antwerpen (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: COMFORT ENERGY

    Type: Vaste Job

    Welke uitdagingen vind je bij ons? Chauffeur met een altijd volle tank? Dan zijn we op zoek naar jou! Vrachtwagenchauffeur zijn bij Comfort Energy, dat is meer dan onze klanten voorzien van mazout. Dat is ook een positieve ingesteldheid: behulpzaam zijn, een vriendelijk woord en een oprechte glimlach. Dat gaat zelfs verder dan een vrachtwagen besturen, voor ons ben jij de held van de weg!

  • Reliability Engineer voor internationale onderneming (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant regio Roeselare zijn we op zoek naar een Reliability Engineer voor een internationale onderneming:  Als Reliability Engineer sta je in voor volgend takenpakket: *Je analyseert en optimaliseert bestaande preventieve onderhoudsplannen  *Je definieert preventieve onderhoudsplannen voor nieuwe uitrusting *Je maakt gebruik van de tools FMEA (Failure Mode Effect Analysis) en RCM (Reliability Centered Maintenance)  *Je identificeert structurele problemen en je bent de drijvende kracht bij het analyseren van problemen *Je bent verantwoordelijk voor de lange termijn asset planning, waarbij je voorstellen formuleert voor vervangingsinvesteringen *Je wordt ook betrokken bij nieuwe projecten on-site, daar krijg je de rol om betrouwbaarheidsstudies op te stellen en reserveonderdelen te beheren voor nieuwe lijnen en service level agreements met leveranciers *Je staat nauw in contact met de technische manager: samen denk je na over verbeteringen voor installaties en beheer je de planning van het preventief onderhoud *Administratie behoort ook tot jouw takenpakket *Je blijft zoeken naar energiebesparende maatregelen   

  • HOOFD KEUKENHELPER (DE HAAN)

    Regio: DE HAAN

    Bedrijf: DE COQISSERIE

    Type: Flexijob

    Voorbereidende taken in de keuken : groenten snijden, preparaties maken, soep koken,... Bestellingen maken tijdens de ontbijt/middag/en dessertshift. Je bent verantwoordelijk voor de voorraad in de frigo's en in de diepvriezers. Je delegeert taken aan studenten en extra's. Je helpt de chef met de maandelijks wisselende suggesties.

  • begeleider eklas voor kleuters - Mechelen (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: SKILLZ

    Type: Flexijob

    Onze maatschappij verandert en wordt steeds sneller. Vaardigheden zoals plannen, reflecteren en denkvaardigheden worden hierdoor steeds belangrijker. Dit geldt niet alleen voor volwassenen, maar ook voor kinderen en kleuters. In deze klassen gaan we spelenderwijs aan de slag met computers, tablets, robots en creatieve spelletjes om het kind vertrouwd te maken met de digitale wereld. Daarom bieden we in de naschoolse opvang van een school een eklas aan voor kleuters. De bedoeling is aan de hand van spelletjes, opdrachten, muziek en de kinderen op een leuke manier te leren werken met technologie en het probleemoplossend denken te stimuleren. We voorzien computers, tablets en ander materiaal dat nodig is. Voor deze opdracht zoeken we iemand die les kan geven op maandag tussen 15:45 en 16:46 aan kleuters tussen 4 en 6 in Mechelen. We voorzien een basis van oefeningen en spelletjes, we werken graag samen met jou om het programma nog meer vorm te geven en je eigen creativiteit in de lessen te kunnen steken. Ideaal gezien heb je ervaring met het werken met kinderen, bv in jeugdvereniging of als monitor of je volgt een opleiding met een pedagogische achtergrond.

Zoek naar antwoorden van FRITUUR CHANTAL in sociale netwerken
Look for responds of FRITUUR CHANTAL in social networks

Lees alle opmerkingen voor FRITUUR CHANTAL. Laat een reactie achter voor FRITUUR CHANTAL. FRITUUR CHANTAL bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for FRITUUR CHANTAL. Leave a respond for FRITUUR CHANTAL. FRITUUR CHANTAL on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie FRITUUR CHANTAL op de google maps. Adres en contacten FRITUUR CHANTAL
Location of FRITUUR CHANTAL on the google maps. Address and contacts of FRITUUR CHANTAL

Andere gerelateerde bedrijven als come FRITUUR CHANTAL FRITUUR CHANTAL: Ecole Maternelle et Primaire | ALGEMENE ONDERNEMINGEN REYNTIENS | DEPANNAGE DE GROOTE NV | Blomme Johan BVBA | TOM DEMOL

Other related companies as FRITUUR CHANTAL: Ecole Maternelle et Primaire | ALGEMENE ONDERNEMINGEN REYNTIENS | DEPANNAGE DE GROOTE NV | Blomme Johan BVBA | TOM DEMOL

FRITUUR CHANTAL is een bedrijf dat 2004 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is FRITUUR CHANTAL, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06265747070. Het bedrijf FRITUUR CHANTAL bevindt zich op het adres: P. MERVILLIESTRAAT 2BA; 8211; ZEDELGEM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 207,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 408,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Fast food and meeneem restaurants. Producten gemaakt in FRITUUR CHANTAL zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van FRITUUR CHANTAL is Diensten, niet elders geclassificeerd, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van FRITUUR CHANTAL is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van FRITUUR CHANTAL, openstaande posities, locatie van FRITUUR CHANTAL op de kaart.

FRITUUR CHANTAL is a company, that was registered 2004 in N\A region, Belgium. Full name of company is FRITUUR CHANTAL, company assigned to the tax number BE06265747070. The company FRITUUR CHANTAL is located at the address: P. MERVILLIESTRAAT 2BA; 8211; ZEDELGEM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 207,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 408,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Fast food and meeneem restaurants. Products created in FRITUUR CHANTAL were not found.
The main activity of FRITUUR CHANTAL is Services, Not Elsewhere Classified, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of FRITUUR CHANTAL is not available. You also can look at reviews of FRITUUR CHANTAL, open positions, location of FRITUUR CHANTAL on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over FRITUUR CHANTAL, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf FRITUUR CHANTAL, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about FRITUUR CHANTAL, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company FRITUUR CHANTAL, employees, financial statistics.