FRITUUR 'T PLEINTJE

Particuliere bedrijvenOlie- en gaswinning • FRITUUR 'T PLEINTJE
Private companiesOil and Gas Extraction • FRITUUR 'T PLEINTJE

Contactgegevens FRITUUR 'T PLEINTJE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data FRITUUR 'T PLEINTJE: address, phone, fax, email, website, opening hours

FRITUUR 'T PLEINTJE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): KAPELSTRAAT 11; 2540; HOVE, België

Telefoon (phone): 34559226 (+32-34559226) 34559226 (+32-34559226)

Fax (fax): +32 (67) 661-76-83 +32 (67) 661-76-83

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) FRITUUR 'T PLEINTJE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "FRITUUR 'T PLEINTJE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "FRITUUR 'T PLEINTJE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van FRITUUR 'T PLEINTJE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen FRITUUR 'T PLEINTJE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of FRITUUR 'T PLEINTJE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees FRITUUR 'T PLEINTJE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti FRITUUR 'T PLEINTJE
Products information FRITUUR 'T PLEINTJE

BTW identificatienummer (tax): BE08598419189
Ondernemingsnummer: 8046630859
Hoofdstad (capital): 318,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 452,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2015

Producten die in FRITUUR 'T PLEINTJE zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Fast food and meeneem restaurants

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor FRITUUR 'T PLEINTJE
(Get full report from official database of BE for FRITUUR 'T PLEINTJE)

Aanvulling soorten activiteiten voor FRITUUR 'T PLEINTJE
Addition kinds of activities for FRITUUR 'T PLEINTJE

078301. Planten, snoeien en snoeien | Planting, pruning, and trimming services
639901. Verzekeringsverzekering | Deposit insurance
35969907. Vrachtwagen (motorvoertuig) schalen | Truck (motor vehicle) scales
37210203. Blimps | Blimps
39140209. Trofeeën, nikkel zilver | Trophies, nickle silver
50640204. Tape spelers en recorders | Tape players and recorders

Werken bij FRITUUR 'T PLEINTJE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in FRITUUR 'T PLEINTJE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor FRITUUR 'T PLEINTJE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for FRITUUR 'T PLEINTJE. Looking for open vacancies in other companies

  • Projectmedewerker Acasus Academy (VEURNE)

    Regio: VEURNE

    Bedrijf: POM WEST - VLAANDEREN

    Type: Examen openbaar bestuur (niet SELOR)

    → Als projectcoördinator neem je de algemene coördinatie en eindverantwoordelijkheid voor de uitvoering van het project ‘Acasus Academy’ op, in concreto: coördinatie en administratief beheer; opvolging van de voorziene activiteiten van het project; periodiek overleg en afstemming met de Provincie West-Vlaanderen en andere stakeholders; periodieke inhoudelijke en financiële rapportering van het project; communicatie en sensibilisering omtrent het project; →uitvoering van de volgende inhoudelijke activiteiten in het project (inclusief realisatie vooropgestelde mijlpalen en indicatoren van het project): organisatie van demonstratieworkshops en open site dagen tijdens de verbouwingswerken; uitbouw van een netwerk van relevante actoren m.b.t. duurzaam bouwen; inrichting van de site als demonstratie- en opleidingscentrum en opstart van een ‘bouwlabo’ met kmo’s als doelgroep; organisatie van themadagen rond duurzaam bouwen.

  • Metaalarbeider (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: SYNERGIE BRUGGE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een KMO regio Brugge zijn wij dringend op zoek naar een metaalarbeider. Dit gaat om een tijdelijke job vanaf begin mei t.e.m. eind juni. Je staat in voor aan elkaar plaatsen van metalen panelen.

  • Tijdelijke betonarbeider (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: Konvert Interim Genk

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant te Genk, werkzaam in de betonsector, zijn we op zoek naar een tijdelijke heftruckchauffeur (tot aan het bouwverlof - kan verlengd worden). Je taken zijn: - afvoer van de producten d.m.v heftruck naar stocklocatie - vrachten voorbereiden d.m.v pickbon en gelijktijdige kwaliteitscontrole van de te laden producten - totale vrachtcontrole na laden / lossen - aftekenen van de laadbon - orde en netheid op het terrein behouden - meewerken in de productie bij vermindering vrachtverkeer - in het bezit zijn van een geldig attest Zie je een tijdelijke job in daguren wel zitten? Stuur dan snel je CV naar [email protected]

  • Reinigingsoperator (NAZARETH)

    Regio: NAZARETH

    Bedrijf: Synergie Waregem

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een voedingsbedrijf te Nazareth zijn we dringend op zoek naar een reinigingsoperator: · 95% reinigen van installaties, machines en werkplekken binnen de productieafdeling · 5% polyvalent medewerker in de productieafdeling · Dit houdt onder meer volgende taken in - Reinigingsplanning kunnen raadplegen en uitvoeren - Reinigen van machines tijdens ombouw - Hanteren van industrieel reinigingsmateriaal (mobiele reinigingstoestellen, Hoge druk spuiten, schrobmachine,...) - Besturen van een heftruck op een correcte manier met aandacht voor de veiligheid van collega's en zichzelf

  • Operator Dagploeg (ADEGEM)

    Regio: ADEGEM

    Bedrijf: T-INTERIM EEKLO

    Type: Interim met optie "vast werk"

    • Je bent verantwoordelijk voor het instellen, bedienen en bijsturen van een profileerlijn voor het frezen van PVC wandtegels • Je zorgt voor een gewaarborgde continuïteit in de productie • Je rapporteert dagelijks aan de ploegverantwoordelijke • Je vervangt de ploegchef bij afwezigheid Bedrijfsprofiel: Het bedrijf produceert kwaliteitsvolle decoratieve PVC-materialen aan zoals wandpanelen, muurbekleding voor buitengebruik, waterbestendige en watervaste laminaatvloeren, badkamerpanelen, enz. en dit voor de professionele en de doe-het-zelf markt

  • Confectiemedewerker met ervaring M/V (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: ACTIEF IEPER

    Type: Interim met optie "vast werk"

    We zijn op zoek naar ervaren confectiemedewerkers. 2 PLOEGEN Je staat in voor de controle van de doeken, je snijdt de doeken op maat om tot het ontwerp te komen. Je stikt de doeken samen met behulp van stikmachines.

  • Studierelevante bijbaan logistiek - Wielsbeke - min 1 dag per week (WIELSBEKE)

    Regio: WIELSBEKE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Ben je masterstudent en gebeten door logistiek en supply chain? Wil je graag ervaring opdoen gedurende 1 of meerdere dagen per week? Description of a challenging study relevant student job (incl. estimated duration) Depending on when the SRBB can start one of the below projects will be handled -Build a re-usable template so we know what the drops will be in our finished product range based on the geo information and floor product life (60h) -Improving our forecast quality based on above mentioned template (40h) -WH layout optimalisation (100h) -WH picking costs : split-up between the different S&OP groups (40h)

  • Jobstudenten voor Zorgsector (Regio Leuven)

    Regio: Regio Leuven

    Bedrijf: Run4Medical

    Type: Studentenjob

    Volg je een opleidig in de zorg of verpleging? Wil je graag ervaring opdoen in jouw toekomstig vakgebied? Heb je tijd in het weekend en/of vakanties? Run4Medical zoekt voor jou een studentenjob!

  • Zandstraler - Ontlakker (PAAL)

    Regio: PAAL

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Vaste Job

    Heb jij een eerste ervaring als zandstraler en ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging? Dan ben jij misschien de vakman die we zoeken. Voor onze klant uit regio Limburg, met kantoor in Beringen, zoeken we een zandstraler - ontlakker. Als zandstraler ga je verschillende metalen constructies zandstralen zodat men die achteraf kan poederlakken. Daarnaast ben je ook verantwoordelijk voor het onderhoud van de straalcabine en de ontlakkingsmachine.

  • DIAGNOSETECHNIEKER (HEVERLEE)

    Regio: HEVERLEE

    Bedrijf: G.M.S. LEUVEN

    Type: Vaste Job

    Foutendiagnose maken inzake ingewikkelde technische problemen. De oorzaak van een bepaalde technische fout vaststellen. Probleemdiagnose stellen onder testomstandigheden. Grondig documenteren van de diagnosestappen. Adviseren en steunen van het personeel van de werkplaats.

  • Industrialisation Engineer | link R&D/productie | multinational (Regio Ieper-Poperinge-Wervik)

    Regio: Regio Ieper-Poperinge-Wervik

    Bedrijf: WITTE RAVEN ADVIES

    Type: Vaste Job

    Dé link tussen R&D en productie! Je bent nauw betrokken bij de introductie van nieuwe producten op de werkvloer. Je legt de optimale condities vast, stelt de nodige workflows op, doet werkpostanalyse en maakt de nodige programma’s aan. Je zorgt ervoor dat de productiedossiers opgesteld worden en je ontwikkelt de nodige tools. Je bent er ook voortdurend op uit om de productieprocessen te verbeteren. Je stelt procesparameters op en waakt erover dat ze gerespecteerd worden. Je stelt een onderhoudsplan op en kijkt toe op de naleving ervan. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor de precalculatie bij nieuwe producten en nacalculatie bij lopende producten. Voor dit alles sta je in nauw contact met de R&D‐ingenieurs binnen deze elektronica-afdeling, met de productievestiging in het buitenland, met klanten en met de aankoopdienst en leveranciers.

  • Flexi-jobs kassamedewerk(st)ers (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: Mc Donald's

    Type: Flexijob

    Bijklussen in de horeca? Dit kan ook bij McDonald's!!! We zoeken medewerkers die op vaste basis ons team willen komen versterken. Je staat in voor volgende taken: Bestellingen opnemen Bestellingen verzamelen en afrekenen Afrekenen en betalingen ontvangen Zowel voor de afhaalzone als voor de bestellingen aan de kassa

Zoek naar antwoorden van FRITUUR 'T PLEINTJE in sociale netwerken
Look for responds of FRITUUR 'T PLEINTJE in social networks

Lees alle opmerkingen voor FRITUUR 'T PLEINTJE. Laat een reactie achter voor FRITUUR 'T PLEINTJE. FRITUUR 'T PLEINTJE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for FRITUUR 'T PLEINTJE. Leave a respond for FRITUUR 'T PLEINTJE. FRITUUR 'T PLEINTJE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie FRITUUR 'T PLEINTJE op de google maps. Adres en contacten FRITUUR 'T PLEINTJE
Location of FRITUUR 'T PLEINTJE on the google maps. Address and contacts of FRITUUR 'T PLEINTJE

Andere gerelateerde bedrijven als come FRITUUR 'T PLEINTJE FRITUUR 'T PLEINTJE: A. DHONDT | Lebacq M | European Union of the Deaf | BERNARD LIBIEZ | COLLIN PH.

Other related companies as FRITUUR 'T PLEINTJE: A. DHONDT | Lebacq M | European Union of the Deaf | BERNARD LIBIEZ | COLLIN PH.

FRITUUR 'T PLEINTJE is een bedrijf dat 2015 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is FRITUUR 'T PLEINTJE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08598419189. Het bedrijf FRITUUR 'T PLEINTJE bevindt zich op het adres: KAPELSTRAAT 11; 2540; HOVE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 318,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 452,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Fast food and meeneem restaurants. Producten gemaakt in FRITUUR 'T PLEINTJE zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van FRITUUR 'T PLEINTJE is Olie- en gaswinning, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van FRITUUR 'T PLEINTJE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van FRITUUR 'T PLEINTJE, openstaande posities, locatie van FRITUUR 'T PLEINTJE op de kaart.

FRITUUR 'T PLEINTJE is a company, that was registered 2015 in N\A region, Belgium. Full name of company is FRITUUR 'T PLEINTJE, company assigned to the tax number BE08598419189. The company FRITUUR 'T PLEINTJE is located at the address: KAPELSTRAAT 11; 2540; HOVE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 318,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 452,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Fast food and meeneem restaurants. Products created in FRITUUR 'T PLEINTJE were not found.
The main activity of FRITUUR 'T PLEINTJE is Oil and Gas Extraction, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of FRITUUR 'T PLEINTJE is not available. You also can look at reviews of FRITUUR 'T PLEINTJE, open positions, location of FRITUUR 'T PLEINTJE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over FRITUUR 'T PLEINTJE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf FRITUUR 'T PLEINTJE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about FRITUUR 'T PLEINTJE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company FRITUUR 'T PLEINTJE, employees, financial statistics.