DEWILDE

Contactgegevens DEWILDE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data DEWILDE: address, phone, fax, email, website, opening hours

DEWILDE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): BRUGSE STEENWEG 104; 8370; BLANKENBERGE, België

Telefoon (phone): 50411183 (+32-50411183) 50411183 (+32-50411183)

Fax (fax): +32 (3) 374-68-27 +32 (3) 374-68-27

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) DEWILDE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "DEWILDE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "DEWILDE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van DEWILDE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen DEWILDE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of DEWILDE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees DEWILDE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti DEWILDE
Products information DEWILDE

BTW identificatienummer (tax): BE01510589599
Ondernemingsnummer: 1347717285
Hoofdstad (capital): 394,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 629,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1991

Produits: Bières, Boissons Non-Alcoolisées.

Product categorie (product category): Boissons

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor DEWILDE
(Get full report from official database of BE for DEWILDE)

Aanvulling soorten activiteiten voor DEWILDE
Addition kinds of activities for DEWILDE

222108. Plushes en stapels, breedgeweven stoffen | Plushes and piles, broadwoven fabrics
374302. Interurban auto's en auto-apparatuur | Interurban cars and car equipment
23920605. Matrasbeschermers, behalve rubber | Mattress protectors, except rubber
51590301. veren | Feathers
72990702. Rustruimte operatie | Rest room operation
73499906. Vensterreiniging | Window cleaning
79930403. Gokautomaat | Slot machine

Werken bij DEWILDE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in DEWILDE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor DEWILDE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for DEWILDE. Looking for open vacancies in other companies

  • Montage medewerker / voltijds / regio Geel (GEEL)

    Regio: GEEL

    Bedrijf: Synergie Geel Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    We zijn op zoek naar ervaren monteurs om te werken in omgevingen als industriële verhuizingen en montage werkzaamheden. Je kan vrijwel onmiddellijk opstarten. Je gaat tewerkgesteld worden op verschillende projecten. Werken in teamverband Je voert diverse montage- en demontagewerkzaamheden uit d.m.v. takels en vijzen Je voert de aan- en afslag uit voor de montage of demontage van apparaten, leidingen, constructies, ... d.m.v. kranen en/of takels Monteert en demonteert zelfstandig leidingen Je maakt of past zelfstandig kleine staalconstructies aan volgens eigen opmetingen of volgens plan van de klant Je monteert en lijnt motoren en pompen uit Waken over de veilige uitvoering van de werkzaamheden Rapporteren van defecten en gebreken

  • Credit Controller (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: Start People Hasselt

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    De credit collector maakt de uitblijvende betalingen van klanten inzichtelijk. Hij/zij onderzoekt de reden of oorzaak van het uitblijven van de betaling en treedt daarvoor in contact met de klanten en met de eigen vestigingen. Als de oorzaak van niet-betaling een klacht is over de dienstverlening, dan zorgt hij/zij ervoor dat dit uitgeklaard wordt met de juiste personen in de organisatie. Als de oorzaak van administratieve aard is helpt hij/zij bij het vinden van een oplossing. Voor beide gevallen houdt hij/zij nauw contact met de vestigingen en met het operationele en het financiële management. De Credit Collector rapporteert aan de Financiële manager. Taken en verantwoordelijkheden: • Je maakt overzichten van de niet-betalingen vanuit het financiële pakket. • Je onderzoekt de herstellingsdossiers in het operationele pakket met betrekking tot oorzaken van niet-betaling. • Je neemt contact op met de dossierbeheerders en de vestigingsmanagers van de eigen organisatie om de oorzaak van niet-betaling helder te krijgen. • Je fungeert als eerste aanspreekpunt voor de klanten bij problemen met betalingen. • Je onderhoudt contacten op regelmatige basis met de voor de betalingen verantwoordelijke personen bij de top 10 klanten, en voorziet hen van de overeengekomen periodieke informatie. • Je gaat op zoek naar, en neemt contact met de verantwoordelijke personen bij alle klanten in geval van niet betaling. • Je zorgt ervoor, met goede voorstellen en oplossingen, zowel telefonisch als schriftelijk, dat de klanten vlot overgaan tot betaling. • Je bezorgt je klanten alle benodigde informatie die moet leiden tot betaling. • Je pleegt veelvuldig overleg met de financiële manager, en naargelang met de andere leden van het management team. • Je houdt je aan de werk-, kwaliteits-, veiligheids- en milieuvoorschriften. • Je doet navraag m.b.t. dossiers bij lease en verzekeringsmaatschappijen per mail en telefoon.

  • Technisch Administratief bediende garage (Regio Genk)

    Regio: Regio Genk

    Bedrijf: Q Jobs - erkenningsnr: VG 1555/BUOC

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een garage in de regio Genk zoeken we momenteel een technisch administratief bediende interesse in de garagewereld. - Je zorgt voor administratieve ondersteuning. - Je werkt nauw samen met de planning van de garage. - Je ondersteunt het magazijn. - Je spoort problemen op met de helpdesk van het automerk. - Je plant werken in. - Je controleert wagens preventief. - Je neemt contact op met de klant indien er foutcodes zijn. - Je kan tijdens de verlofperiodes ingezet worden bij de receptie.

  • POETSHULP/HUISHOUDHULP in regio ZULTE – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (ZULTE)

    Regio: ZULTE

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw of kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Jobstudent Vertaler Nederlands / Frans (SINT-PAUWELS)

    Regio: SINT-PAUWELS

    Bedrijf: Konvert Interim Sint-Niklaas

    Type: Studentenjob

    Voor een bedrijf te Sint-Pauwels zijn wij op zoek naar een jobstudent vertaler die zich zal bezig houden met het vertalen van de website van het Nederlands naar het Frans.

  • Barman/Barvrouw (COMINES-WARNETON)

    Regio: COMINES-WARNETON

    Bedrijf: JobFIXers nv

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant in Komen zijn wij opzoek naar gemotiveerde FlexiJobs, Jobstudenten voor de Bar. Je staat in voor het maken van dranken, rondbrengen, afruimen,... Onze klant heeft een zomer bar. Omdat zijn vast personeel steeds verlof neemt in de zomer heeft hij mensen nodig om tijdelijk zijn zomer bar te runnen. Indien de samenwerking goed verloopt maak je kans op een Job optie vast!

  • KELNER STUDENT (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: Vivaldi Restaurant & Tea Room

    Type: Studentenjob

    wij zoeken studenten (bij voorkeur met enige ervaring) die instaan voor de bediening van het klienteel tijdens de week, week-ends en de vakantieperiodes. de dagen en uren zijn te bespreken.

  • Student Receptionist(e) (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Hospitality House

    Type: Studentenjob

    Ben je op zoek achter een leuke en afwisselende bijverdienste doorheen het jaar en i s hospitality op je lijf geschreven en is jouw werkdag pas geslaagd als je iedere gast met een grote glimlach door het hotel ziet lopen? In het voorjaar van 2018 opende het ibis budget Gent Centrum Dampoort de deuren en jij kan deel uitmaken van ons enthousiast team! Je wordt onderdeel van een klein team waar je de kans zult krijgen om zelfstandig te werken en veel bij te leren. We werken met een multicompetent team, dus je checkt de gasten in en uit en kan hen alles vertellen over het hotel, zijn omgeving en de bruisende stad Gent. Je bent de ambassadeur van Gent en van je hotel uiteraard! Bovendien zorg je ervoor dat onze gasten zorgeloos kunnen genieten van een heerlijk ontbijt en dat de lobby er elk dag netjes en aantrekkelijk uitziet. Vanaf het moment dat je onze gasten verwelkomt tot het moment dat ze weer vertrekken, ben jij hun eerste aanspreekpunt. Bij het behandelen van vragen of klachten, weet je de gasten te verrassen en zoek je altijd naar de beste oplossing. Je bent een echte gastheer en begrijpt dat het niet stopt bij het welkom heten van de gasten. Je gaat voor de “extra smile”. Je bent in staat om een oprechte klik te maken met de gasten en ons “Feel Welcome” gevoel over te brengen. We zoeken iemand die als het kan 1 tot 2 dagen per week kan werken en tijdens de vakanties vervangingen kan doen van ons vast personeel

  • STUDENT - ANIMATIES SCHWEPPES (Regio Londerzeel)

    Regio: Regio Londerzeel

    Bedrijf: FIELD AND CONCEPT

    Type: Studentenjob

    Field & Concept werd 29 jaar geleden geboren en is sindsdien uitgegroeid tot een vaste waarde in de Fieldmarketingsector. Onze expertise ligt in het verhogen van merkbekendheid, visibiliteit en verkoop. Heb je altijd al deel uit willen uitmaken van een jong, dynamisch team ? Dan is Schweppes Orangina zeker iets voor jou! WIJ ZOEKEN: Wij zijn op zoek naar een nieuw vast team van animatrices/animateurs om aan de hand van leuke degustaties de nieuwe producten van Schweppes te introduceren op de winkelvloer. Het is belangrijk om tijdens de hele periode vrij te zijn, telkens op vrijdag en zaterdag.

  • Bewakingsagent(e) openingen en sluitingen | Antwerpen (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: G4S

    Type: Vaste Job

    Kom voor G4S werken, dé wereldleider in beveiligings- en veiligheidsoplossingen, en bouw mee aan ons succes. We zijn een stabiele groep die meer dan 6000 werknemers telt in België. De beste beveiligingsoplossingen, uitstekende referenties en een stabiele structuur vormen onze beste troeven om een geslaagde carrière uit te bouwen. Voor onze klant te Antwerpen zijn wij op zoek naar een bewakingsagent(e) die de openingen en sluitingen verzorgt. Als bewakingsagent(e) verzorg je het onthaal waarbij je bezoekers professioneel begeleidt en gidst. Tegelijk ben je het visitekaartje van de opdrachtgever. Daarnaast sta je in voor controlerondes. Werkuren op weekdagen: - Openingen van 06u00 tot 09u00 - Sluitingen van 16u15 tot 19u15

  • Verantwoordelijke plaatsers keukens / sanitair (HEUSDEN-ZOLDER)

    Regio: HEUSDEN-ZOLDER

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Vaste Job

    Ben je een teamleider, administratief aangelegd en bezit je technische kennis omtrent schrijnwerkerij? Dan kom jij in aanmerking als verantwoordelijke van de plaatsersploegen van keukens en sanitair voor onze klant. Onze klant is een toonaangevend bedrijf in het op maat ontwerpen en produceren van kwalitatieve keukens, badkamers en maatkasten. Een greep uit jouw taken en verantwoordelijkheden: Je staat in voor de opvolging en aansturing van plaatsersploegen. Je biedt technische ondersteuning bij vragen. Je volgt de bezetting van de werven op. Je doet de kostenberekening van de plaatsersploegen.

  • Docent Frans (Regio Vilvoorde-Zaventem)

    Regio: Regio Vilvoorde-Zaventem

    Bedrijf: ELOHIM LANGUAGE SERVICES

    Type: Zelfstandige activiteit

    Gepassioneerd in het bijbrengen van zakelijke taal aan bedrijfsmensen ? Dynamische en creatieve aanpak in het coachen/lesgeven ? cursisten zijn volwassenen, kaderleden, bedienden.

Zoek naar antwoorden van DEWILDE in sociale netwerken
Look for responds of DEWILDE in social networks

Lees alle opmerkingen voor DEWILDE. Laat een reactie achter voor DEWILDE. DEWILDE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for DEWILDE. Leave a respond for DEWILDE. DEWILDE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie DEWILDE op de google maps. Adres en contacten DEWILDE
Location of DEWILDE on the google maps. Address and contacts of DEWILDE

Andere gerelateerde bedrijven als come DEWILDE DEWILDE: THEO LOUWET | STRUKTON DE MEYER | ATLAS PALEN | MAURICE DESMET | Peacs SPRL

Other related companies as DEWILDE: THEO LOUWET | STRUKTON DE MEYER | ATLAS PALEN | MAURICE DESMET | Peacs SPRL

DEWILDE is een bedrijf dat 1991 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is DEWILDE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01510589599. Het bedrijf DEWILDE bevindt zich op het adres: BRUGSE STEENWEG 104; 8370; BLANKENBERGE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 394,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 629,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Boissons. Lijst met producten zijn Produits: Bières, Boissons Non-Alcoolisées..
De hoofdactiviteit van DEWILDE is Uitvoerende, wetgevende en algemene overheid, behalve financiën, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van DEWILDE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van DEWILDE, openstaande posities, locatie van DEWILDE op de kaart.

DEWILDE is a company, that was registered 1991 in N\A region, Belgium. Full name of company is DEWILDE, company assigned to the tax number BE01510589599. The company DEWILDE is located at the address: BRUGSE STEENWEG 104; 8370; BLANKENBERGE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 394,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 629,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Boissons. List of products are Produits: Bières, Boissons Non-Alcoolisées..
The main activity of DEWILDE is Executive, Legislative & General Government, Except Finance, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of DEWILDE is not available. You also can look at reviews of DEWILDE, open positions, location of DEWILDE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over DEWILDE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf DEWILDE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about DEWILDE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company DEWILDE, employees, financial statistics.