FRITERIE AU MILLE-PATTES

Contactgegevens FRITERIE AU MILLE-PATTES: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data FRITERIE AU MILLE-PATTES: address, phone, fax, email, website, opening hours

FRITERIE AU MILLE-PATTES

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE DE LA GIRAFE 96; 6832; BOUILLON, België

Telefoon (phone): 61467306 (+32-61467306) 61467306 (+32-61467306)

Fax (fax): +32 (2) 431-36-79 +32 (2) 431-36-79

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) FRITERIE AU MILLE-PATTES: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "FRITERIE AU MILLE-PATTES"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "FRITERIE AU MILLE-PATTES"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van FRITERIE AU MILLE-PATTES, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen FRITERIE AU MILLE-PATTES. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of FRITERIE AU MILLE-PATTES, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees FRITERIE AU MILLE-PATTES. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti FRITERIE AU MILLE-PATTES
Products information FRITERIE AU MILLE-PATTES

BTW identificatienummer (tax): BE07430572509
Ondernemingsnummer: 3437866210
Hoofdstad (capital): 619,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 462,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 1995

Producten die in FRITERIE AU MILLE-PATTES zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Fast food and meeneem restaurants

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor FRITERIE AU MILLE-PATTES
(Get full report from official database of BE for FRITERIE AU MILLE-PATTES)

Aanvulling soorten activiteiten voor FRITERIE AU MILLE-PATTES
Addition kinds of activities for FRITERIE AU MILLE-PATTES

4959. Sanitair diensten, anders | Sanitary services, nec
5947. Cadeau, nieuwigheid en souvenirwinkel | Gift, novelty, and souvenir shop
207500. Sojabonen oliefabrieken | Soybean oil mills
367500. Elektronische condensatoren | Electronic capacitors
23990201. Horse dekens | Horse blankets
37130102. Vrachtwagens (motorvoertuigen) | Truck bodies (motor vehicles)
50630404. Verlichtingsinrichtingen, residentieel | Lighting fixtures, residential

Werken bij FRITERIE AU MILLE-PATTES: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in FRITERIE AU MILLE-PATTES: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor FRITERIE AU MILLE-PATTES. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for FRITERIE AU MILLE-PATTES. Looking for open vacancies in other companies

  • Een voltijds technisch onderhoudsmedewerker (M/V) (Regio Mechelen)

    Regio: Regio Mechelen

    Bedrijf: Thomas More

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Referentie: TMMA-2018-EC-403 - publicatiedatum 24/10/2018 Thomas More is de hogeschool voor wie meer verwacht van de toekomst: meer mogelijkheden én meer uitdagingen. Om onze visie als innovatieve hogeschool met een sterke regionale dynamiek verder te realiseren zijn wij op zoek naar mensen met Lef, Enthousiasme, Focus en Vertrouwen. Geïnspireerd door deze vier waarden bieden wij je een uitdagende job binnen een dynamische onderwijsomgeving waarin vernieuwing en samenwerking cruciaal zijn. Inhoud van de opdracht Je werkt in een team van gedreven professionals op de facilitaire dienst. Je staat mee in voor het onderhoud en reparatie van de diverse technische installaties op de campus. Je staat mee in voor het uitvoeren van kleine aanpassingen/verbeteringen op de technische installaties (incl. kleine bouwkundige aanpassingen). Je denkt actief mee naar oplossingen op meer complexe technische vraagstukken en voert deze in team ook consequent uit. Aanbod Een voltijdse tewerkstelling van 15/12/2018 tot 31/08/2019, met mogelijkheid tot verlenging voor onbepaalde duur. Salarisschaal: C21 Plaats tewerkstelling: campus De Nayer in Sint-Katelijne-Waver Meer informatie kan je verkrijgen bij: [email protected] en [email protected] Solliciteren (online met CV en motivatiebrief) kan tot en met 30/11/2018.

  • Chauffeur C/CE - Terberg (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: ADECCO OUDENAARDE INDUSTRIE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf te Oudenaarde zijn we op zoek naar een chauffeur CE (m/v) om met een Terberg te rijden. Je manouvreert de aanhangwagens op de koer en zorgt dat deze correct aan de laadkaaien staan.

  • Opvoeder (therapeutisch assistent) in de psychiatrie (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je kerntaak in deze job is de behandeling en opvolging van de bewoners tijdens het dagdagelijks functioneren. Je bouwt met hen een professionele relatie uit zodat je hen kan motiveren en stimuleren tot deelname aan het dagprogramma. Belangrijk is dat je hierin steeds blijft samenwerken en overleggen met je collega's om het groepsklimaat en de relationele veiligheid te behouden. Je kan ook kiezen voor een functie in het mobiele team. Dit zal bestaan uit een aantal medewerkers die volgens een vast uurrooster werken en acute noden op de verschillende afdelingen opvangen.

  • Monteur bordenbouw (BEVEREN-WAAS)

    Regio: BEVEREN-WAAS

    Bedrijf: FLEXTRA INTERIM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant regio Beveren zijn we op zoek naar een monteur bordenbouw. Je staat in voor: Het monteren en bedraden van stuurkasten voor automatisatieprojecten (geen vermogenborden) in samenwerking met een team van 13 collega’s. Deze borden worden zowel gerealiseerd voor intern gebruik als voor externe klanten. Het monteren en bedraden van hoogtechnologische apparatuur. Je hebt oog voor de kwaliteit van de door jou uitgevoerde projecten. Je staat in nauw contact met jouw vakleider.

  • CNC Frezer M/V -regio Overpelt (OVERPELT)

    Regio: OVERPELT

    Bedrijf: DAOUST INTERIM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf in de regio Overpelt zijn wij opzoek naar een ervaren CNC-Frezer die het hele traject van A-Z zelfstandig kan beoefenen. Volgende taken behoren tot uw takenpakket: -Het draaien/frezen van de onderdelen. -Opmeten en controleren van de gemaakte stukken. -Maken of wijzigen van de stuurprogramma's. -Instellen van draaibank of freesmachine

  • Huishoudhulp regio Westerlo / Laakdal (WESTERLO)

    Regio: WESTERLO

    Bedrijf: Tempo-Team Dienstencheques Turnhout

    Type: Dienstenchequebaan

    Welke taken mag je bij je klanten doen? opruimen en schoonmaken wassen en strijken koken kleine boodschappen doen (te voet)

  • HUISHOUDHULP OLV-WAVER (ONZE-LIEVE-VROUW-WAVER)

    Regio: ONZE-LIEVE-VROUW-WAVER

    Bedrijf: GREENHOUSE HERENTALS

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen regio OLV-Waver zoeken dringend hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen!

  • Student-bijrijder doorheen de week | vertrek vanuit Herentals (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: Synergie Herentals Interim

    Type: Studentenjob

    Voor een logistiek bedrijf zijn wij op zoek naar gemotiveerde studenten die tijdens de week (maandag t.e.m. vrijdag) een centje willen bijverdienen. Je bent minstens 1 dag per week beschikbaar en rijdt mee met de vrachtwagenchauffeur. Je zal de bestellngen gaan afzetten bij de klanten en de administratie tijdens de rit bijhouden. Indien er klachten zijn, neem je contact op met de mensen van de firma. Meestal vertrek je 's ochtends rond 6u aan het bedrijf te Herentals en werk je tot alle bestellingen zijn afgewerkt. De werktijden zijn dus afhankelijk van het aantal bestellingen en de drukte op de weg.

  • Jobstudent (MIDDELKERKE)

    Regio: MIDDELKERKE

    Bedrijf: Kruidvat

    Type: Studentenjob

    Ben jij op zoek naar een dynamische studentenjob met leuke collega’s, afwisselende werkzaamheden en waar geen dag hetzelfde is? Ben jij een student die een extra centje wil bijverdienen en ook nog eens waardevolle ervaring wil opdoen? Word dan Jobstudent bij Kruidvat. Kom jij ons team versterken? Waar vind je dat nog: een studentenjob waar geen dag hetzelfde is? Waar je samen met leuke collega’s iedere werkdag tot een succes maakt? En waar je ook nog een aardig centje verdient? Bij Kruidvat! Van schappen vullen en netjes houden tot klanten helpen en kassa draaien: jij draait je hand daar niet voor om. Samen met je collega’s zorg je ervoor dat de klanten tevreden en met een goed gevulde tas vol Kruidvat-producten de winkel uit lopen! Zo leer je ook nog eens enorm veel. En als het je bevalt, dan blijf je na je studentenjob toch gewoon bij ons werken? Voor enthousiaste initiatiefnemers die graag bijleren, hebben wij altijd plek. Je krijgt bij ons bovendien ook alle mogelijkheden om door te groeien.

  • Deskundige facturatie (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: AZ JAN PALFIJN GENT AV

    Type: Vaste Job

    De Deskundige facturatie werkt mee aan het uitwerken van procedures en best practices. Hij/zij ondersteunt de collega's van de facturatiedienst, artsen, zorgverleners en patiënten en volgt, analyseert en stuurt de verschillende stappen in het facturatieproces bij. De deskundige facturatie draagt de waarden STERK! actief uit: Samenwerken: we halen kracht uit teamwork Toegankelijkheid: we verlenen dienstverlening vanuit een pluralistische houding Efficiëntie: we kiezen voor een doelgerichte aanpak Respect: we stellen ons respectvol en professioneel op in al onze contacten Kwaliteit: we leren uit onze werking en verbeteren deze continu Innovatie: we zijn een lerende organisatie die investeert in mensen

  • Zelfstandig uitbater Press Shop Knokke (Regio Knokke-Blankenberge-Zeebrugge)

    Regio: Regio Knokke-Blankenberge-Zeebrugge

    Bedrijf: Ubiway Retail

    Type: Zelfstandige activiteit

    Functieomschrijving Een eigen krantenwinkel uitbaten zonder grote investeringen? Dat kan, bij Press Shop. Sinds de overname van bpost worden onze winkels vernieuwd. Wij verkopen meer dan pers, tabak en loterijproducten. Iets lezen? Wij hebben allerlei magazines, boeken en bestsellers. Een cadeau? Het kaartje, het geschenk en de strik kunnen we je aanbieden. Iets eten of drinken? Neem een broodje of slaatje en geniet ervan in onze coffee corners of onderweg. Een pakketje versturen of ophalen? Kom langs in onze winkels en gebruik de diensten van kariboo of bpost. Zelf een Press Shop-winkel uitbaten? Dat kan, stuur ons jouw cv. Plaats tewerkstelling Kustlaan 137, 8300 Knokke-Heist Openingsuren hoogseizoen en paasvakantie: maandag tot zaterdag van 8u tot 21u, zon- en feestdagen van 8u tot 20u laagseizoen: maandag tot vrijdag van 8u tot 13u en van 14u tot 18u30, zaterdag van 8u tot 13u en van 14u tot 19u, zon-en feestdagen van 9u tot 13u (tijdens de krokus-, herfst- en kerstvakantie ook open op zon-en feestdagen van 8u tot 13u en van 14u tot 18u30) Solliciteren Stuur ons je cv en een motivatie door. We nemen contact met je op.

  • Mystery Shopper (Regio Oostende)

    Regio: Regio Oostende

    Bedrijf: M-Eye

    Type: Werfreserve

    Aan de hand van een specifiek scenario, evalueer je voor ons de klantenbeleving bij onze klanten. Na jouw bezoek, vul je online een volledige checklist in. Deze opdrachten vinden plaats in heel België en zijn heel afwisselend van aard. Jij bepaalt zelf welke je interessant vindt en welke je kan inplannen in jouw agenda.

Zoek naar antwoorden van FRITERIE AU MILLE-PATTES in sociale netwerken
Look for responds of FRITERIE AU MILLE-PATTES in social networks

Lees alle opmerkingen voor FRITERIE AU MILLE-PATTES. Laat een reactie achter voor FRITERIE AU MILLE-PATTES. FRITERIE AU MILLE-PATTES bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for FRITERIE AU MILLE-PATTES. Leave a respond for FRITERIE AU MILLE-PATTES. FRITERIE AU MILLE-PATTES on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie FRITERIE AU MILLE-PATTES op de google maps. Adres en contacten FRITERIE AU MILLE-PATTES
Location of FRITERIE AU MILLE-PATTES on the google maps. Address and contacts of FRITERIE AU MILLE-PATTES

Andere gerelateerde bedrijven als come FRITERIE AU MILLE-PATTES FRITERIE AU MILLE-PATTES: Christine | V.D.P. | Lambert | Duch?teau R茅visions | Stuer Decoratie BVBA

Other related companies as FRITERIE AU MILLE-PATTES: Christine | V.D.P. | Lambert | Duch?teau R茅visions | Stuer Decoratie BVBA

FRITERIE AU MILLE-PATTES is een bedrijf dat 1995 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is FRITERIE AU MILLE-PATTES, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07430572509. Het bedrijf FRITERIE AU MILLE-PATTES bevindt zich op het adres: RUE DE LA GIRAFE 96; 6832; BOUILLON. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 619,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 462,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Fast food and meeneem restaurants. Producten gemaakt in FRITERIE AU MILLE-PATTES zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van FRITERIE AU MILLE-PATTES is Justitie, Openbare Orde en Veiligheid, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van FRITERIE AU MILLE-PATTES is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van FRITERIE AU MILLE-PATTES, openstaande posities, locatie van FRITERIE AU MILLE-PATTES op de kaart.

FRITERIE AU MILLE-PATTES is a company, that was registered 1995 in N\A region, Belgium. Full name of company is FRITERIE AU MILLE-PATTES, company assigned to the tax number BE07430572509. The company FRITERIE AU MILLE-PATTES is located at the address: RUE DE LA GIRAFE 96; 6832; BOUILLON. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 619,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 462,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Fast food and meeneem restaurants. Products created in FRITERIE AU MILLE-PATTES were not found.
The main activity of FRITERIE AU MILLE-PATTES is Justice, Public Order and Safety, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of FRITERIE AU MILLE-PATTES is not available. You also can look at reviews of FRITERIE AU MILLE-PATTES, open positions, location of FRITERIE AU MILLE-PATTES on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over FRITERIE AU MILLE-PATTES, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf FRITERIE AU MILLE-PATTES, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about FRITERIE AU MILLE-PATTES, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company FRITERIE AU MILLE-PATTES, employees, financial statistics.