FRIETHUIS GEERT

Contactgegevens FRIETHUIS GEERT: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data FRIETHUIS GEERT: address, phone, fax, email, website, opening hours

FRIETHUIS GEERT

Regio (region): N\A, België

Adres (address): MONTANUSSTRAAT 2; 8600; DIKSMUIDE, België

Telefoon (phone): 51500429 (+32-51500429) 51500429 (+32-51500429)

Fax (fax): +32 (56) 421-11-94 +32 (56) 421-11-94

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) FRIETHUIS GEERT: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "FRIETHUIS GEERT"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "FRIETHUIS GEERT"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van FRIETHUIS GEERT, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen FRIETHUIS GEERT. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of FRIETHUIS GEERT, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees FRIETHUIS GEERT. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti FRIETHUIS GEERT
Products information FRIETHUIS GEERT

BTW identificatienummer (tax): BE02233764648
Ondernemingsnummer: 2599334716
Hoofdstad (capital): 362,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 465,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2014

Producten die in FRIETHUIS GEERT zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Fast food and meeneem restaurants

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor FRIETHUIS GEERT
(Get full report from official database of BE for FRIETHUIS GEERT)

Aanvulling soorten activiteiten voor FRIETHUIS GEERT
Addition kinds of activities for FRIETHUIS GEERT

284302. Afwerkingsmiddelen | Finishing agents
525199. Hardware winkels, nec | Hardware stores, nec
01190103. Linzenboerderij | Lentil farm
20460207. Afkortingen, maïsolie gebaseerd | Shortenings, corn oil based
22410202. Elastische webbing | Elastic webbing
23539909. Opera hoeden | Opera hats
32719900. Betonblok en baksteen, nec | Concrete block and brick, nec
36390101. Vaatwasmachines, huishoudelijk | Dishwashing machines, household
36940105. Spanningsregelaars, automotive | Voltage regulators, automotive
73899941. Product sterilisatie service | Product sterilization service

Werken bij FRIETHUIS GEERT: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in FRIETHUIS GEERT: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor FRIETHUIS GEERT. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for FRIETHUIS GEERT. Looking for open vacancies in other companies

  • Elektrotechnieker in dagdienst in Opglabbeek (OPGLABBEEK)

    Regio: OPGLABBEEK

    Bedrijf: Unique Technicum

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf in Opglabbeek zijn we op zoek naar een tijdelijke 'elektrotechnieker' in dagdienst. Na een inwerkperiode sta je zelfstandig in voor elektrische en mechanische aansluitingen Je werkt mee aan de montage en assemblage van machines, wat vooral elektrisch en mechanisch zal zijn Handige harry's die kennis hebben van solderen zijn een plus!

  • Verkoper Winkelbediende - fashion (NIEUWPOORT)

    Regio: NIEUWPOORT

    Bedrijf: ADECCO VEURNE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Ben jij een ambitieuze verkoper m/v? Wens jij te werken in Nieuwpoort? Hou je van stijlvolle kledij en volg je de laatste mode op de voet? Dan hebben wij een job voor jou! Als verkoper m/v in een casual, maar klassevolle kledingzaak in Nieuwpoort sta jij in voor de verkoop van kledij. Je benadert de klant op het juiste moment om zijn /haar behoeften te achterhalen. Je informeert en geeft advies aan de klant. Je rekent correct af aan de kassa. Je zorgt dat de winkel netjes ligt.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Nieuwkerken-Waas – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (NIEUWKERKEN-WAAS)

    Regio: NIEUWKERKEN-WAAS

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Huishoudhulp Dienstencheques regio Hulshout (HULSHOUT)

    Regio: HULSHOUT

    Bedrijf: De VoorZorg directie Zorg en Comfort

    Type: Dienstenchequebaan

    Je functie : Je biedt huishoudelijke hulp : stofzuigen, dweilen, sanitair onderhouden, stof afnemen, bedden opmaken en ramen lappen. Eventueel aangevuld met wassen en strijken, eten klaarmaken en kleine boodschappen doen .

  • Bijlesgever chemie (KRAAINEM)

    Regio: KRAAINEM

    Bedrijf: HET BIJLESBUREAU

    Type: Studentenjob

    Je geeft privé-bijlessen voor chemie aan leerlingen van het secundair onderwijs. Je kiest zelf in welke regio en hoeveel bijlessen je geeft en wanneer je beschikbaar bent.

  • bakkersgast (ALKEN)

    Regio: ALKEN

    Bedrijf: HET BAKKERSHUIS

    Type: Vaste Job

    bakker of hulp in bakkerij

  • TA Manager (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: NOHAU

    Type: Vaste Job

    De Turn Around Manager leidt en voert de stilstanden/Turn Arounds uit op de site in Antwerpen. De belangrijkste verantwoordelijkheid is het initiëren, faciliteren en managen van het TA-proces. De Turn Around Manager heeft de eindverantwoordelijkheid voor alle fasen en de bijhorende mijlpalen en activiteiten. Verzamelen van gegevens en valideren van de scope van de werkzaamheden; Voorzien van de nodige bezetting in de verschillende fasen van de TA; Opzetten van de TA-organisatie en definiëren van de rollen en verantwoordelijkheden van de teamleden; Zorgen voor een nauwe samenwerking met het management van de plant en met de reliability-verantwoordelijke; Melden van potentiële gevaren, risico's en afwijkingen aan de TA-stuurgroep; Dragen van de verantwoordelijkheid voor de budget- en kostenbeheersing van de TA; Zorgen voor een veilig verloop van de TA, met een nul-effect op het milieu; Ervoor instaan dat alle Turn Around-werk, inclusief projecten, wordt geïntegreerd in één plan.

  • MECHANIEKER VRACHTWAGEN/BESTELWAGENS (M/V) vaste aanwerving (Regio Aalter-Deinze)

    Regio: Regio Aalter-Deinze

    Bedrijf: MENTOR hr

    Type: Vaste Job

    In het kader van de groei van de activiteiten rekruteert en selecteert HR MENTOR voor haar klant een MECHANIEKER VRACHTWAGENS/BESTELWAGENS voor de garage te Deinze. De tewerkstelling is voor onmiddellijke aanwerving onder contract van onbepaalde duur (geen interim contracten). Je staat in voor het onderhoud/herstellingen van de vrachtwagens en bestelwagens in het wagenpark. Je werkt in een beurtrolsysteem waarbij zaterdagwerk en standby-dienst je niet afschrikken.

  • Dierenoppassers - Dogwalkers (Regio Aalter-Deinze)

    Regio: Regio Aalter-Deinze

    Bedrijf: ANIMALICIOUS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Ben jij een grote dierenvriend? Ben je betrouwbaar en kan je nauwkeurig werken? Kunnen mensen écht op jou rekenen en zoek je een toffe bijverdienste? Lees dan snel verder! Cat-Alicious dierenoppas aan huis is België 's grootste onderneming die een dienstverleningsconcept voor de 'huis-aan-huis’ verzorging van huisdieren aanbiedt, tijdens de afwezigheid van de bewoners. Cat-Alicious kan worden ingeschakeld wanneer de bewoners op vakantie gaan, maar ook wanneer het huis als gevolg van een ziekenhuisopname of zakenreis onbeheerd moet achtergelaten worden.Voor deze situaties heeft Cat-Alicious een pakket ‘services aan huis” ontwikkeld, waardoor de bewoner niet meer op de goodwill van buren, vrienden of familie moet rekenen. Verder kunnen de huisdieren ook in hun eigen vertrouwde omgeving blijven, wat wetenschappelijk bewezen beter is voor het dier zelf, daar vele dieren stress ervaren als ze in een dierenpensions of vreemde omgeving moeten verblijven. Cat-Alicious bezoekt naar gelang de wensen van de klant de dieren 1 of meerdere keren per dag. Zo maakt de woning van de klant een bewoonde indruk wat eventuele inbrekers dan weer kan afschrikken. Wij voederen de dieren, maken hun sanitaire ruimte schoon en geven de dieren aandacht, liefde en knuffels. Toedienen van medicatie, legen van de postbus, plantjes water geven e.d. zit ook in ons takenpakket. Naast de dierenoppasdienst bestaat Cat-Alicious ook uit een uitlaatdienst voor honden. Klanten die overdag zich niet kunnen vrijmaken, schakelen ons in om de honden uit te laten voor een fijne wandeling. Voor de verdere uitbouw van ons groeiende bedrijf zijn wij op zoek naar enthousiaste dierenverzorgers met een passie voor dieren!

  • Technisch Tekenaar (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: StepStone

    Type: Zelfstandige activiteit

    www.stepstone.be/vacatures----1666392-inline.html?cid=Partner_VDAB Referentie: 2018-258-P-0 In het kader van een project bij onze klant, actief in het aanbieden van toekomstgerichte netwerkoplossingen, zijn wij op zoek naar een Technisch Tekenaar Distributienetten. Als tekenaar sta je in voor het controleren en inbrengen van data in de technische databanken (GIS-omgeving) alsook voor het uitwerken van technische plannen en schema’s. • Actualiseren van liggingsplannen (gas- en electriciteitsnetwerk) • Tekenen, aanpassen en aanvullen van de plannen in de bijhorende databanken • Het Up-To-Date houden van de technische databanken • Controleren van de data in de GIS-systemen en eventuele onregelmatigheden oplossen • Je respecteert de opgestelde planning en kwaliteitsnormen • Je communiceert nauwgezet met collega’s binnen de tekencel en directie

  • Kinderverzorg(st)er (ALSEMBERG)

    Regio: ALSEMBERG

    Bedrijf: SCHOLENGEMEENSCHAP ZONIENRAND

    Type: Werfreserve

    In onze scholengemeenschap Zoniënrand zijn we regelmatig op zoek naar vervangers. Ben jij kinderverzorg(st)er en wens je automatisch op de hoogte gebracht te worden van de aangeboden vacatures in onze scholengemeenschap (scholen gelegen in Alsemberg, Beersel, Dworp en Sint-Genesius-Rode)? Stuur dan je emailadres door naar [email protected].

  • flexi-job (AVERBODE)

    Regio: AVERBODE

    Bedrijf: DEN EIK

    Type: Flexijob

    Als zaal- of keukenmedewerk(st)er op losse basis.

Zoek naar antwoorden van FRIETHUIS GEERT in sociale netwerken
Look for responds of FRIETHUIS GEERT in social networks

Lees alle opmerkingen voor FRIETHUIS GEERT. Laat een reactie achter voor FRIETHUIS GEERT. FRIETHUIS GEERT bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for FRIETHUIS GEERT. Leave a respond for FRIETHUIS GEERT. FRIETHUIS GEERT on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie FRIETHUIS GEERT op de google maps. Adres en contacten FRIETHUIS GEERT
Location of FRIETHUIS GEERT on the google maps. Address and contacts of FRIETHUIS GEERT

Andere gerelateerde bedrijven als come FRIETHUIS GEERT FRIETHUIS GEERT: THILEMANS E. | CORNELIS-BERGER | J. COENEN | Daumerie L | Reuse A & Cy NV

Other related companies as FRIETHUIS GEERT: THILEMANS E. | CORNELIS-BERGER | J. COENEN | Daumerie L | Reuse A & Cy NV

FRIETHUIS GEERT is een bedrijf dat 2014 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is FRIETHUIS GEERT, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02233764648. Het bedrijf FRIETHUIS GEERT bevindt zich op het adres: MONTANUSSTRAAT 2; 8600; DIKSMUIDE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 362,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 465,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Fast food and meeneem restaurants. Producten gemaakt in FRIETHUIS GEERT zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van FRIETHUIS GEERT is Industriële en commerciële machines en computerapparatuur, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van FRIETHUIS GEERT is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van FRIETHUIS GEERT, openstaande posities, locatie van FRIETHUIS GEERT op de kaart.

FRIETHUIS GEERT is a company, that was registered 2014 in N\A region, Belgium. Full name of company is FRIETHUIS GEERT, company assigned to the tax number BE02233764648. The company FRIETHUIS GEERT is located at the address: MONTANUSSTRAAT 2; 8600; DIKSMUIDE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 362,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 465,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Fast food and meeneem restaurants. Products created in FRIETHUIS GEERT were not found.
The main activity of FRIETHUIS GEERT is Industrial and Commercial Machinery and Computer Equipment, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of FRIETHUIS GEERT is not available. You also can look at reviews of FRIETHUIS GEERT, open positions, location of FRIETHUIS GEERT on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over FRIETHUIS GEERT, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf FRIETHUIS GEERT, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about FRIETHUIS GEERT, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company FRIETHUIS GEERT, employees, financial statistics.