THIELEMANS

Contactgegevens THIELEMANS: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data THIELEMANS: address, phone, fax, email, website, opening hours

THIELEMANS

Regio (region): N\A, België

Adres (address): 27, Rue Herrewege 1090 Jette - BELGIUM, België

Telefoon (phone): 32-24-27-10-48 32-24-27-10-48

Fax (fax): 32-24-24-02-58 32-24-24-02-58

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) THIELEMANS: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "THIELEMANS"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "THIELEMANS"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van THIELEMANS, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen THIELEMANS. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of THIELEMANS, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees THIELEMANS. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti THIELEMANS
Products information THIELEMANS

BTW identificatienummer (tax): BE01558380126
Ondernemingsnummer: 1252685546
Hoofdstad (capital): 573,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 413,000 EUR
Werknemers (employees): 1 to 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2016

Producten die in THIELEMANS zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Celebrations and parties - articles and decorations

Product klasse (product class): Streamers, Christmas trees, Christmas articles

Profiel (profile): Christmas articles-Garden deco-Metal decoration-Candles-Street lighting

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor THIELEMANS
(Get full report from official database of BE for THIELEMANS)

Aanvulling soorten activiteiten voor THIELEMANS
Addition kinds of activities for THIELEMANS

22810107. Weven garen, gesponnen | Weaving yarn, spun
25410300. Teller en wastafel | Counter and sink tops
27890200. Bronzen, vergulden, kantelen en verdelen: boeken, kaarten, papier | Bronzing, gilding, edging, and deckling: books, cards, paper
32629904. Servies, glanzend china | Tableware, vitreous china
50219904. Buiten- en gazonmeubilair, nec | Outdoor and lawn furniture, nec
51310112. Smalle stoffen | Narrow fabrics

Werken bij THIELEMANS: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in THIELEMANS: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor THIELEMANS. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for THIELEMANS. Looking for open vacancies in other companies

 • Technisch medewerker elektromechanica (WUUSTWEZEL)

  Regio: WUUSTWEZEL

  Bedrijf: IMPACT NV

  Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

  In de productieafdeling worden zowel standaard producten als allerhande oplossingen op maat van de klant gemaakt. Hierbij wordt er vooral kunststof en RVS verwerkt. Je helpt ook bij de assemblage van standaard waterzuiveringsinstallaties. Dit zowel op mechanisch als op elektrisch vlak. Als technisch medewerker produceer je kunststofonderdelen voor de inbouw van waterzuiveringsinstallaties, pompinstallaties...alsook verzorg je alle maatwerkonderdelen. Elektrische sturingen, pompen, behuizingen enz. Samen met het productieteam ben je verantwoordelijke voor de kwalitatieve bouw van de producten zodat de installaties op de werven probleemloos kunnen verlopen.

 • Chauffeur C of CE - Izegem (IZEGEM)

  Regio: IZEGEM

  Bedrijf: ADECCO RECRUITMENT BRANCH

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Op zoek naar een nieuwe uitdaging regio Izegem als chauffeur C of CE? Voor Suez zijn we op dit moment op zoek naar een flexibele chauffeur C of CE. Je komt in een klein maar hecht team terecht waarin je met plezier jouw verantwoordelijkheden opneemt. Je zal steeds 's ochtends vroeg werken en ingezet worden om de klant te bedienen met afzetcontainers. Hiervoor sta je in nauw contact met de verantwoordelijke van Suez, die jou ook van A tot Z zal begeleiden in je tewerkstelling. De geschikte kandidaat voor deze functie steek met alle plezier de handen uit de mouwen, ziet werk en is er zeker niet vies van om z'n handen vuil te maken. Indien ook weekendwerk voor jou geen probleem vormt ben jij misschien wel de geknipte kandidaat! Is bovenstaande een match met jouw toekomstvisie? Aarzel dan zeker niet om je kandidatuur te stellen! Jouw vertreklocatie is Izegem.

 • Medewerker Vleesafdeling - Deeltijds - Metro Antwerpen Zuid (ANTWERPEN)

  Regio: ANTWERPEN

  Bedrijf: Start People Retail Vlaanderen

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Als gespecialiseerd medewerker op de vleesafdeling bij Metro Antwerpen Zuid heb jij een sterke feeling met kwalitatieve verse voeding! Je zorgt voor een correcte, snelle en hygienische behandeling van de vleesproducten. Je bent een rasechte verkoper, en kan door jouw uitgebreide kennis sterk advies geven aan klanten. Je raadt nieuwe producten enthousiast aan. Je houdt je werkplek steeds netjes. Je werkt op een positieve manier samen met collega's.

 • Poederlakker (HERENTALS)

  Regio: HERENTALS

  Bedrijf: Vivaldis Interim

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor onze klant, een bedrijf dat kwalitatief hoogstaande keukendeuren en tafels maakt, zijn wij op zoek naar een poederlakker MDF regio Herentals.  Als poederlakker word je tewerkgesteld in de lakstraat voor :  het lakken van MDF keukendeuren. het manueel instellen van de machine. onderhoud aan de machine uit te voeren. kleine storingen op te lossen. het lakproces te optimaliseren. 

 • Huishoudhulp (dienstencheques) regio Berlare (BERLARE)

  Regio: BERLARE

  Bedrijf: FAMILIEHULP

  Type: Dienstenchequebaan

  Zoek je werk als poetshulp, poetsvrouw, schoonmaker of schoonmaakster? Dan is werken bij Familiehulp zeker iets voor jou. Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Je poetst de woningen van onze klanten. Je wast en strijkt als de klant dit wil. Voor een job als huishoudhulp heb je geen diploma maar wel goesting nodig.

 • Huishoudhulp/poetshulp regio Roeselare-Izegem (Regio Roeselare-Izegem)

  Regio: Regio Roeselare-Izegem

  Bedrijf: SOLIDARITEIT VOOR HET GEZIN

  Type: Dienstenchequebaan

  Je komt terecht in een warme familie met meer dan 2500 tevreden collega-poetshulpen. Je geniet van de persoonlijke vrijheid die deze job zo mooi en waardevol maakt. Wij onderscheiden ons van andere diensten door onze dagelijkse engagement je thuis te laten voelen in je job. Geen loze beloftes, bij ons weet je wat je mag en kunt verwachten. Wij zorgen voor jou tijdens de werkuren maar ook daarbuiten. Zo bieden we jou niet alleen een uitstekende verloning maar ook mooie personeelskortingen en -voordelen bij meer dan 3600 bedrijven in heel België! Je taken? Net als bij andere poetsbedrijven sta je onder meer in voor het wekelijks onderhoud van de woning (afstoffen, stofzuigen, dweilen, schuren, …). Daarnaast voer je lichte huishoudelijke taken (wassen, strijken en boodschappen doen) uit bij mensen thuis. Weet je wat het mooiste van al is? Je krijgt bij ons de mogelijkheid om je job makkelijk te combineren met je hobby’s en gezin. Je stelt immers je uurrooster op in samenspraak met je verantwoordelijke. Als jij je niet goed voelt in je job? Dan gaan we samen op zoek naar hoe we het beter kunnen maken!

 • Bijlesgever Python (BRUGGE)

  Regio: BRUGGE

  Bedrijf: HET BIJLESBUREAU

  Type: Studentenjob

  Je geeft privé-bijlessen voor Python aan leerlingen van de hogeschool en/of universiteit. Je kiest zelf in welke regio en hoeveel bijlessen je geeft en wanneer je beschikbaar bent.

 • Verpleegkundige voor de dienst Hart -en Vaatheelkunde (m/v) (Brussel)

  Regio: Brussel

  Bedrijf: UZ Brussel

  Type: Vaste Job

  Functie: Het verpleegkundig departement biedt je de kans om je in alle richtingen te ontplooien en vervolmaken. Je krijgt de kans om samen met je collega's en andere zorgverstrekkers de visie van het ziekenhuis mee gestalte te geven. Je vindt patiënt- en familie georiënteerde zorg belangrijk. Je volgt de nieuwste ontwikkelingen op geneeskundig en verpleegkundig vlak van dichtbij. Op iedere afdeling wordt de zorg ondersteund door een afdelingssecretaresse en een logistiek assistent.

 • Elektricien (TESTELT)

  Regio: TESTELT

  Bedrijf: EWB TECHNICS

  Type: Werfreserve

  Je installeert alle elektrische nutsvoorzieningen in woningen: verdeelkasten, verlichting, signalisatie, communicatie (videofonie, parlefonie, catv, databekabeling) en voeding van apparaten. Je werkt zowel in nieuwbouw als in bestaande woningen. Je doet het nodige voorbereidende werk, zoals afbraak, uitzetten van leidingtracés, enz. Je slijpt en kapt sleuven in muren en je plaatst kabelgoten, kabels en buizen. Je plaatst zowel inbouw-, als opbouwmaterialen. Je trekt draad of kabel. Je sluit de stopcontacten, schakelaars, verlichting, ... aan en zorgt voor de in bedrijfneming. Je lost storingen op. Je kan plan lezen.

 • Receptionist(e) - Zaventem - 38u/week (ZAVENTEM)

  Regio: ZAVENTEM

  Bedrijf: NV Sodexo Belgium SA

  Type: Werfreserve

  Je bent verantwoordelijk voor volgende taken : Onthaal van de klanten en bezoekers aan de receptie Telefonisch onthaal van klanten (informatie geven, gesprek doorschakelen, enz., ...) Zorgen voor de netheid van de receptie Ondersteuning bieden aan de klanten

 • Service Advisor (BOORTMEERBEEK)

  Regio: BOORTMEERBEEK

  Bedrijf: VERTOMMEN Rudy

  Type: Werfreserve

  U staat in voor het klantencontact, telefonisch en aan de ontvangstbalie. U maakt werkorders aan: u noteert welke herstellingen moet worden uitgevoerd aan de wagen. U maakt de planning voor de werkplaats op. U staat in voor de facturatie. U beheert ook het vervangwagenpark.

 • Polyvalente Restomedewerkers (JABBEKE)

  Regio: JABBEKE

  Bedrijf: BELMOS RESTOTAL JABBEKE

  Type: Werfreserve

  Voor ons zelfbedieningsrestaurant gelegen in Jabbeke langs beide richtingen van de E40 zijn we op zoek naar medewerkers die instaan voor de keuken, de bediening en het onderhoud.

Zoek naar antwoorden van THIELEMANS in sociale netwerken
Look for responds of THIELEMANS in social networks

Lees alle opmerkingen voor THIELEMANS. Laat een reactie achter voor THIELEMANS. THIELEMANS bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for THIELEMANS. Leave a respond for THIELEMANS. THIELEMANS on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie THIELEMANS op de google maps. Adres en contacten THIELEMANS
Location of THIELEMANS on the google maps. Address and contacts of THIELEMANS

Andere gerelateerde bedrijven als come THIELEMANS THIELEMANS: Mathyssen X | Paul | Van Wassenhove S | Or茅e (Centre L') | HUIS MIRADONNA

Other related companies as THIELEMANS: Mathyssen X | Paul | Van Wassenhove S | Or茅e (Centre L') | HUIS MIRADONNA

THIELEMANS is een bedrijf dat 2016 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is THIELEMANS, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01558380126. Het bedrijf THIELEMANS bevindt zich op het adres: 27, Rue Herrewege 1090 Jette - BELGIUM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 1 to 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 573,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 413,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Profile is Christmas articles-Garden deco-Metal decoration-Candles-Street lighting. Branchecategorie is Celebrations and parties - articles and decorations. Producten gemaakt in THIELEMANS zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van THIELEMANS is Administratie van Human Resource Programs, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van THIELEMANS is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van THIELEMANS, openstaande posities, locatie van THIELEMANS op de kaart.

THIELEMANS is a company, that was registered 2016 in N\A region, Belgium. Full name of company is THIELEMANS, company assigned to the tax number BE01558380126. The company THIELEMANS is located at the address: 27, Rue Herrewege 1090 Jette - BELGIUM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 1 to 10 employees work in this company. Capital - 573,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 413,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Profile is Christmas articles-Garden deco-Metal decoration-Candles-Street lighting. Industry category is Celebrations and parties - articles and decorations. Products created in THIELEMANS were not found.
The main activity of THIELEMANS is Administration of Human Resource Programs, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of THIELEMANS is not available. You also can look at reviews of THIELEMANS, open positions, location of THIELEMANS on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over THIELEMANS, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf THIELEMANS, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about THIELEMANS, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company THIELEMANS, employees, financial statistics.